Quantcast

Radviliškio mero rinkimuose registruoti septyni kandidatai

  • Teksto dydis:

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) ketvirtadienį registravo septynis kandidatus dalyvauti tiesioginiuose Radviliškio rajono mero rinkimuose.

Darbo partija mero rinkimuose kelia Radviliškio tarybos nario Jurgio Baublio, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – buvusio Seimo nario Aurimo Gaidžiūno, Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai – administracijos direktorės Jolantos Margaitienės, Lietuvos socialdemokratų partija – tarybos nario Kazimiero Račkauskio kandidatūras.

Liberalų sąjūdis rinkimuose kelia informacinių technologijų specialisto Manto Reuto, Lietuvos žaliųjų partija – savivaldybės skyriaus vedėjo Vytauto Simelio kandidatūrą. Kovoti dėl Radviliškio mero posto ketina ir Gediminas Lipnevičius, kuris 2019 metų kovą per savivaldos rinkimus dėl šių pareigų varžėsi kaip visuomeninio rinkimų komiteto „Už geresnį gyvenimą visiems“ atstovas.

Radviliškio rajono savivaldybės tarybos nario-mero rinkimai vyks balandžio 11 dieną.

Laisva mero vieta čia liko, kai meras konservatorius Antanas Čepononis pernai spalį buvo išrinktas Seimo nariu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Man kyla klausimas, ar prezidentas supranta, už kokius "gaujoms" iš biudžeto paskirta mln.? Visi matėme, kaip džiaugėsi partinių "gaujų" vadovai šia savo rėmėjų parama.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių