Quantcast

Vokietijos pažadai Lietuvai – su sąlygomis: ar tikrai turime dėl ko džiaugtis

Grįžti į straipsnį

pamirsot

pamirsot portretas
kas karus organizavo visoje šiaures afrikoje azijoje ir vis tik aplin europa ,kodel ? gal euras maiso doleriui ? pamastykit ?

nu baikit

nu baikit portretas
kas ka gintu? Putinas net nezada atiduoti nieko,ka uzkariavo ir uzkariaus .Dar niekas nelaimejo karo neizenges i prieso teritorija , gal zinot kas ?

ll

ll portretas
Tiek Merkel su Grybauskaite stiprino Lietuvą tiek dabar Šolcas su Nausėda kalba kas bus,o ar bus niekas negarantuoja,Jei po kraujo upių Ukrainoje vienas vapa apie Putino veidą,kitas boikotuoja karinę pagalbą,dar vienas ,kad Ukraina mat ginčitinas teritorijas atiduoti banditui atiduoti darosi liūdna,Nes pasaulio galingieji,turtingieji nenuteisė ruskių už jų genocidą okupavus Baltijos šalis,genocidą Kaliningrade,lenkų karininkų žudynes nors Stalinas toks pats faišistas kaip Hitleris,Kodėl vokiečių tauta kaltę prisėmė o rusų fašstai su visa tauta ne?

Q

Q portretas
Prie ko čia vokiečiai , jie su frau priešaky ruseliams uodegas išbučkiuotu ... reikia imti amerikonus už giesmės , tegu plukdo čionai amunicija ir negriukus .[taip reikia ir parašyti departamentui , ka jie nori šlangais apsimesti]

Prašytojas

Prašytojas portretas
Reikalauti prašytojas negali nejuokinkite visų, ka Lietuva gins visą Europą nuo rusų.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Pažadai ir lieka pažadais. Kaip jie bus vykdomi - pamatysim. Tai priklausys ir nuo mūsų. O, kad jie varo iš proto Kremlių ir jo šunaują, tai - malonu girdėti ir matyti.

Demokratija

Demokratija portretas
"progresuoja" ...........

NN

NN portretas
Čia šiaip. Gerb. Lietuvos Prezidentas A. Smetona įsileido Rusijos kareivius į Lietuvą ir kuo tai baigėsi?! Dabar kaip ir panašu, galime su laiku išnykti. O gal ir karas, nes mano nuomone, tai Ukraina jau prarado Mariupolį, o karas dar nepaskelbtas. Gal tik šiaip paisau?!

ALGIS

ALGIS portretas
Merkel tiek bėdos užtraukė Europai ir dar nemato reikalo atsiprašyti , prisiminkim kaip TRUMPAS JĄ ''MYLĖJO'', vienas į kitą žiūrėti negalėjo .ir Šholcas meluoja net nerausdamas , dėl pagalbos UKRAINAI , Lietuvai labai nepatikimi partneriai .

Vot tep.

Vot tep. portretas
Visur vien pažadai, o atėjus reikalui į krūmus, rezultatus mūsų karta gerai pamena.

Schröder

Schröder  portretas
Buk padėtyje pats save apsiginti, tada pades ir kiti. Jei Vokietija duoda zodi, tai jo ir laikosi. Galetut is to irgi pasimokyti.

Baikit

Baikit portretas
PIlstyt is tuscio I KIAURA.MATOM KAIP SARIKOVAI TEIKIA GINKLUS UKRAINAI DABAR JAU DEJA ZINOM KA VEIKE MERKELIENE TIEK METU IR nera ko noreti NES NEZINOM KOKIE GENAI PAS VOKIECIUS RODOS RUSKI. Sitiek moteru isprievartavo mongoloidai Vokietijoje. Nenuostabu!!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių