Quantcast

Viceministras: atrodo, kad eitume prie absoliutaus draudimo rūkyti

Grįžti į straipsnį

aha

aha portretas
labai teisingai,blogai atrodo kai ir artistai laike spektaklio rūko ,juk tai blogas pavyzdys,taip išeina kad aktorius nesugeba kitaip išsireikšti

visi metat rūkyti , STAIGIAI!!!

 visi metat rūkyti , STAIGIAI!!! portretas
Įdomu kur rukys žmonės? Turbūt turės isirengt specialias rūkymo kameras su oro filtravimo sistema. Genialūs sprendimai akis bado.

Rachael Seymour

Rachael Seymour portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti Sia nuoroda ,,, >>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Geriau

Geriau portretas
pirmiausia sutvarkykite nesąžiningus verslininkus kurie teršia orą, vandenį ir dirvožemį.Tai kur kas svarbiau už rūkančiuosius.

Jonas

Jonas portretas
Aš prieš rūkymą visokeriopai. Tačiau šiais laikais yra alternatyva elektroninės cigaretės. Nei kvapo, nei dūmų nuodingų. Kažkaip galvojau ,kad irgi yra blogis tie veipai. Bet manau tai išsigelbėjimas rūkaliams ir kitiems aplinkui. Nes įmonėje buvo keli klasikiniai rokoriai ir tie su dėžutėmis. Tai kai neliko tų klasikinių rūkorių tai dingo kvapai nemalonųs .

Kirvis

Kirvis portretas
Kai nemoki dirbti ir valdyti, uzsiimi draudimais. Ka 30 metu ir matome:draudimai ir nauji mokesciai. Greit isnyksime, kaip dumas... :D

kaunietis

kaunietis portretas
Sekantis draudimas galėtų būti greitojo maisto,kokios nors rūšies muzikos, džinsų po to seksas pagal vyriausybės nustatytą grafiką, vėliau privaloma uniforma. Ar nieko neprimena vyresnio amžiaus žmonėms? Taip ir norisi pasakyti: Jūs mums nesakykite ką daryti ir aš jums nesakysiu kur eiti.

Kaunietė

Kaunietė portretas
Kada uždraus rūkyti darbovietėse.Pvz mūsų įmonėje ceche dirba ir moterys, kurios nuo ryto iki vakaro turi būti dūmuose, nes įmonėje rūko 70 proc vyrų. Jie atsistoja tarpdury ir rūko, taip imituodami, kad rūko lauke. Valdžia su jais bando kovoti, bet jie neklauso. Be to jų dauguma, kuri nekenčia prieštaraujančių jų rūkymui. Priimkit įstatymą, kad tie, kas rūko ne tam skirtose vietose, būtų baudžiami. Taip būtų išgelbėti pasyvūs rūkaliai, kurie nuodijami prieš jų valią.

Galerijos

Daugiau straipsnių