Quantcast

A. Verygos penkių savaičių atostogos kursto politines aistras

Grįžti į straipsnį

idomu

idomu portretas
Tai cia specoialiai padaryta Prezidentui. Negraziai daro. Lygtai daugiau nera kam pavaduoti

Požiūris

Požiūris portretas
Jeigu sveikatos apsaugos klausimus ir problemas gali spręsti visiškai su šia sritimi nesusiję ministrai, rodo, kad sveikatos apsaugos ministras ir premjeras, šioje srityje jokių problemų nemato, neįžvelgia, kad šiuos klausimus, kaip nereikšmingus, gali spręsti bele kas, rodo valdžiažmogių požiūrį į medicinos apsaugą, į žmonių sveikatos problemas. Nejaugi visoje sveikatos apsaugos ministerijoje nebuvo kam patikėti pavaduoti Verygos, o gal ministras nepasitiki savo pavaldiniais.

Nustebęs

Nustebęs portretas
Straipsnyje pasisakantys šnekoriai visiems pažįstami valstiečių žemintojai ir niekintojai. Vien pamatęs jų nuotraukas, supratau, kad šie eilinį kartą atsuks kanalizacijos čiaupą, paleis smarvę ant taip jų nekenčiamos vyriausybės atstovų. Visai, brangieji, manęs tuo nenustebinot,- tai vienintelis darbas, kurį dar sugebate atlikti. Ir dirbat tą darbą tikrai gerai. Stebina tiktai pritariantys komentarai, - nejaugi tiek daug Lietuvoje panašiai galvojančių. Raminuosi tik, kad taip rašantys išvis nieko nemano, nemato ir nesupranta. Jeigu klystu,- Lietuva be ateities.

Opa!

Opa! portretas
Ar ne Epsteino saloje atostogos?

Cha

Cha portretas
Tai ka jus galvojate svetima pastatyti kad visi galai afioru islystu ne ne negalima

Thomas

Thomas portretas
....kaip prailgo metai,kai sita siauraproti narcizas paskyre ministru. Greiciau baigtusi ta kancia - matyti sita kvaili televizijoje.

B

B portretas
Baisus žmogus

Šaunuolis

Šaunuolis portretas
Gerų atostogų sveikatos ministrui, kuris tiek daug dirbo dėl mūsų. Ačiū , Verygai!

Pacientui

Pacientui  portretas
O prieš karantiną pas specialistus kaip pakliūdavote ? Paskambini ir ryt eini ? :)))) Kiekviena gydymo įstaiga TURI VADOVUS , kurie pagal vidines tvarkas nustato ligonių registracijas ? Ko čia virkaujate apie " sugriovimą " ? Nupušimas ....Jei medikų nebūtų ( karantinas ) kas tokius " skaudančius " gydytų ? Kaip nusibodo siaurapročiai ... Ryt einu pas kardiologą konsultacijai , vizitas buvo iki karantino , jam pasibaigus , paskambino sutarėme vizito datą . Nustokite meluoti " sergantys " .

Džiaukimės

Džiaukimės portretas
Nėra ko čia pykti nei ant Verygos,nei ant Skvernelio-juk vietoj savęs paliko tokio pat lygio Narkėvičių.Manau,tas tai sutvarkys visą sujauktą medicinos sistemą.Ne tik savo tautiečių keliukus.

Šiko,šiko,pavargo

Šiko,šiko,pavargo portretas
bešikdamas ant lietuvių sveikatos siauraprotis "specialistas",reikia pasislėpti.Tegul,sako,dabar mane pavaduos kitas siauraprotis.

Ko gero

Ko gero portretas
geriau jau būtų išėjęs atostogų "broileris" - mažiau "lojimo" būtų....

pacientas

pacientas portretas
Neišspręstas visiškai klausimas del patekomi i poliklinikas konsultacijai pas specialistus. Patekti pas specialista 3-nio lygio ligoninę konsultacijai neįmanonma, nes net neregistruoja ir liepia be rugsejo mėn, neskambinti. Kiek aplinkui dejuojančių turinčių skausmų, reikalinga pagalba, tyrimai, o patrekimas pas specuialistas misija neįmanoma. Ministras pasiėme 5 savaites atsotogų, kai šalyje tokia suinbki padetis, ir išvyko atostogauti ir ko gero ruoštis rinkimams. O mes ligoniai vargstame ir nežinome ka toliau daryti.

Chyyy

Chyyy portretas
Uch kaip sugryš pailsėjes uch kaip padarys mums visiems...Tai per šonus išlys.:D)

Jonas

Jonas portretas
Veryga pasieme menesy atostogu, o tarakonai koncervai visa kadensija atostogauja. Loja, kenkia ir vagia, naudos 0. Ir sitiem tarakonam mokamos algos, valstybe juos islaiko. Isivaizduokit kokia butu Lietuva be situ kenkeju vagiu tarakonu ir viso ju klano... sekmes valstieciam, pirma valdzia per 30 metu kuria galima pasidziaugt. Zmones mato.

Tai kaip su tais pirkimais?

Tai kaip su tais pirkimais? portretas
Negi ministeris nežinojo apie testų pirkimo aferas? Todėl ir išdūmė į užsienius ilgų atostogų.

antanas

antanas portretas
Darbas padarytas .Sveikatos apsaugos sistema sugriauta,galima ramiai atostogauti

tai pasityčiojimas iš Lietuvos

tai pasityčiojimas iš Lietuvos  portretas
jei augant užsikrėtimams, ministras nereikalingas, tai jis nereikalingas visiškai. O dar palikti savo vietoje šitą -pypt pypt pypt....

JE KOLCHOZO BROILERIS

JE KOLCHOZO BROILERIS portretas
Jėga! Gera proga paskelbti karinę padėti ir paimti telegrafą bei Seimą ir atvežti liliputino saulę. Tėtukas kolchozo pirmininkas paglostys galvytę.

JE Nepotas Broileris

JE Nepotas Broileris portretas
Jėga! Gera proga paskelbti karinę padėti ir paimti telegrafą bei Seimą...

persidirbo vargšelis

persidirbo vargšelis portretas
juk neišlįsdavo iš televizorių ekranų

Per gerai sitoms ismatoms

Per gerai sitoms ismatoms portretas
Ar ne per gerai sitiems valstietiskiems kurmiams? Mano atostogos vos tris savaites.

P

P portretas
Perskaiciau straipsnio pavadinima ir supratau kad nepasitenkinimas bus is lansbergio puses...

Anonimas

Anonimas portretas
Tikrai verygos pabegimas nuo problemu lai atsakomybe tenka kitiems as atostogausiu

Galerijos

Daugiau straipsnių