Quantcast

A. Veryga kreipėsi į opozicijos atstovus: prašo ir pažada

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakarą Sveikatos apsaugos ministras socialiniame tinkle „Facebook“ kreipėsi į opozicijos atstovus ragindamas baigti pasakojimus, kad šie žino, kaip geriau valdyti su koronavirusu šalyje susijusią situaciją.

„Mieli opozicijos atstovai, suprantu, kad porinkiminis adrenalinas dar daro savo ir emocijų labai daug, bet norėčiau priminti, kad rinkimai jau baigėsi. Jūs jau laimėjote ir formuojate valdančiąją daugumą. Jums jau nebereikia bandyti įtikinti rinkėjų, kad geriau žinote, kaip valdysite koronaviruso (COVID-19) pandemiją. Visuomenė Jumis patikėjo avansu. Beliks tik įrodyti, kad tikrai žinote, ką daryti. Kreipiuosi į Jus su prašymu ir paraginimu baigti bereikalingą konfrontaciją ir pasakojimus, kad daroma ne tas ir ne taip“, – rašė A. Veryga.

Pasak Sveikatos apsaugos ministro, situacija blogėja ne tik Lietuvoje, bet ir beveik visoje Europoje. Tad, jo žodžiais tariant, jei būtų stebuklingas sprendimas, jis jau būtų pritaikytas.

„Deja, jo nėra ir teks labai sunkiai bei intensyviai dirbti, ieškant dar niekam nežinomų sprendimų. Iki šiol besitęsiantis konfrontavimas nepadeda valdyti situacijos, kai visuomenėje toliau sėjamos abejonės „dėl statistikos“, dėl priimamų karantino valdymo priemonių ir pan. Tad siūlau baigti niekam nereikalingą konfrontaciją ir niekur nevedančią priešinančią retoriką dėl koronaviruso, kuris plinta visame pasaulyje. Dar daugiau. Kviečiu kuo greičiau apsispręsti, kam naujojoje Vyriausybėje bus patikėtas sveikatos apsaugos ministro postas“, – akcentavo ministras.

A. Veryga pridūrė pažadantis, naujai išrinktam Sveikatos apsaugos ministrui ar ministrei padėti.

„Supažindinsiu su veikiančiomis institucijomis, štabo veikla, priemonėmis, kad pradėjus darbą nereikėtų nerti kaip į šaltą vandenį ir bandyti susiorientuoti prarandant brangų laiką. Chaosas keičiantis ministrams yra mažiausiai, ko norėtųsi tokioje situacijoje. Labai svarbus susitelkimas, nes visų tikslas bendras – kuo greičiau suvaldyti šio viruso plitimą. Aš priesaiką šiai šaliai daviau nuoširdžiai ir jai tarnausiu geriausiai kaip sugebėsiu iki paskutinės dienos šiose pareigose. Na, o naujajam ministrui ar ministrei linkiu kuo geriausios kloties ir išmintingų sprendimų!“ – „Facebook“ rašė Sveikatos apsaugos ministras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jop

Jop portretas
Tai linkiu tam plikiui beprošiui

tam jo

tam jo portretas
kai atsigulsi dusdamas nuo sunkios Kovido formos ir negalėsi net sikt nueit pats tai pa matysi koks tas melas ir afera yr. Sako kad iš plaučiu pro šona net reik pramušt skyle ir išvest vamzdi kad galėtu žmogus kvėpuot. Paguglink kauše ir pasižiūrėk ka sako pasveike.

>

> portretas
> paskutiniam. Jeigu sistemingai vemiate gal jums koks kirminas - soliteris pilve ? :)
VISI KOMENTARAI 49

Galerijos

Daugiau straipsnių