Quantcast

A. Veryga klausimus keliančiai V. Čmilytei-Nielsen: geriau tegu užsiima Seimo darbo organizavimu

Grįžti į straipsnį

Marta

Marta portretas
Visada žavėjo p.Verygos tolerancija, jis kaip Kristus ,buvo mėtomas akmenimis ne fiziškai, savaime aišku.O kad žmonės nepaisė rekomendacijų, tai jis nekaltas, nestovės prie kiekvieno.

Sima

Sima portretas
Žaviuosi p. Verygos mąstymo ir kalbos gražumu, kantrybe, etika, kurią jis transliuoja, jo minčių logika ir t.t.Esu įsitikinusi, kad tokio ministro mes dar ilgai nematysim. O naujoji "ponulių" valdžia galėtu ir pasiilsinti savo liežuvius, nes tuoj galės daryti visus didžiuosius darbus ir kovoti su visom ligom ir dar visam pasauliui padėti. Ir dar, nepamirškit, kad pavasarį, Veryga buvo iki 5 "snukių" sutvarkęs "Kovido reikalus", bet kad liaudis nori tik duonos ir renginių, tai čia jau niekas negali padėti. Visur jums reikia savo subines mirkyti, visas naktines knaipes išmaišyti, ir pirkti, pirkti ir pirkti. Na "Koronė" jus ir sudrausmins -:)

to moze

to moze portretas
suprantantys tai tipo koncervliberastai su vaivorykstiniais ane pagal tave

cha

cha portretas
Patiko anekdotas apie liberalus : Į klasę atėjo nauja mokytoja : Mano vardas A. B. , aš liberalė. O dabar visi atsistokite po vieną ir prisistatykite, taip kaip aš… – Mano vardas Sofija, aš liberalė… – Mano vardas Klaidas, aš liberalas… – Aš esu Giedrius, aš socialistas. – Giedriau, kodėl tu socialistas?! – Mano tėvai socialistai, seneliai, draugai, ir aš taip pat socialistas. – Giedriau, o jei tavo mama būtų prostitutė, seneliai – vagys, o draugai -gėjai, kuo tu tada būtum?! – Tada būčiau liberalas.

tu

tu portretas
> jo Rimtai toks kvailas esi? Gimei ar už atlygį?

Kažkaip pradedu įžvelgti

Kažkaip pradedu įžvelgti  portretas
liberalių komentuotojų genetinį skurdą :))) Jie nesuvokia - seimo pirmininkės Čmilytės jaudulį dėl prieštaravimo Konstirucijai , nuramino net konstitucijos ekspertas Sinkevičius , sako - neprieštarauja , NVSC sako , mes dirbame , o ne politikuojame ir prašome mūsų nevelti :))) Tik defektuoti viską supranta priešingai :))) Konserliberalių genetinis skurdas ir defektai taip sakant " ant akių " :)))

jo

jo portretas
Asilas pasirodo ne toks ir durnas.Uždraudė liberalams pasirodyti seime ir vos nesužlugdė praimo paskyrimo.O paskui NSC atsiprašionėja dėl šio idioto

Juras

Juras portretas
To giedrius, mozė, anonimas Baikit šnekėt niekus, gal jūs norėtumėte pabūti sveikatos ministru? Manau ir dienos nepadirbtumėt, į kelnes pridirbtumėt iškart, kai tik jus pakalbintų.

Anonimas

Anonimas portretas
Kada tas plikas asilas baiks sikti ant lietuvos nerodykite to snukio

Mozė

Mozė portretas
Pats nesugeba adekvačiai mastyti, tai paklausytu nors šiek tiek suprantančių žmonių. Greičiau jau jis dingtu iš horizonto su savo sapalionėm ir snarglių tampymu.

.

. portretas
Giedriui reikia greitos psichijatro pagelbos.

Apolinaras

Apolinaras portretas
Giedriau neberašykite, Jūs kvailys

manau

manau portretas
> Giedrius. Esate kandidatas į nuteistuosius.

Giedrius

Giedrius portretas
Veryga debile tu mirk lavone linkiu mirties dvėsk gaidy tave už..št reikia!!!! Atmata tu gaidy tu

Na bet tikrai

Na bet tikrai portretas
Tikra kūtvela, miela ponia, ar zinote kam reikalingas veidrodis?

idomu

idomu portretas
Iš kokios srutų duobės ištraukė tą kvaišą?

Anonimas

Anonimas portretas
Yra toks posakis senų laikų -" ja u mamy dūračkai byla..., a papa oficėr KGB"

AK

AK portretas
Seimui reikėtų išsirinkti solidesnį pirmininką. Mergaitė miela, bet to negana.

:)))))

:))))) portretas
Pasirodo liberali seimo pirmininkė Čmilytė savo " kompetenciją " pademonstravo ir kalbėdama apie Konstituciją :))) Kuri atseit prieštarauja seimo narių " ligų prevencijai " :)) Ekspertai ,vienas iš jų Sinkevičius, jau garsiai kalba - neprieštarauja !!!!! Oi Čmilyte Čmilyte , kelios dienos pirmininkaujate ir tiek klaidų ? Ar tai chaoso seime ir Tautoje kėlimas ? O kaltas Karbauskis ? !!!! Joooo laaabai liberalu ....

realiai

realiai portretas
Tovariš Čmil nukrito nuo taburetės, tai gal laikinasis SAM ministras turi reguliuoti seimo darbą? Kam tada reikalinga seimo pirmininko institucija? Kam reikalingas milžiniškas seimo biurokratinis aparatas? Mergaite, eikite šaškėmis žaisti, tokios nevykėlės net Valinsko laikais nebuvo :)

Nuoširdus

Nuoširdus portretas
Ačiū ministrui Verygai už nuoširdų darbą. Sėkmės jam dirbant seime. Už kurkit pirtį Čmilytei ir kitiems, kad nusileistų iš dangaus į žemę

idomu

idomu portretas
> manau. Ką tamsta galite manyti jei jūsų smegenų bambagyslė ties užpakaliu?

Manau

Manau portretas
Kad Veryga geriau patylėtų,kiek per jį numirė žmonių,kiek dar vaduojasi ir skendi skausmuose.Uždarė tai kas buvo senoliams būtiniausia,med.punktus,ambulatorijas,ir buvo arti namų.O ką jis padarė? Sunaikino.Lauk kuo greičiau,iš tokio ministro kaip iš ožio pieno.Reikia juos visus pastatyti į vietą ir daugiau rūpintis mūsų tauta,kad nereikėtų dėl kiekvieno cento bijoti ar užteks iki algos,pensijos.O ką padarė su vaistais? Begėdis per švelnus Verygai žodis.

ar

ar portretas
Ta moteriškė adekvati?

Ir man įdomu ?

Ir man įdomu ?  portretas
Kodėl tokie kadrai tinka konservatoriams į koaliciją ? Ir partijėlė po teismus su darbiečiais vaikšto ....Lux kompanija :) Įdomu kaip konservatoriai sutars su laisvais dėl pliažiuko , dėl paminklo , dėl Šimašiaus nuimtos lentos ? Na sakyčiau į koaliciją man visai nepanašu , panašiau į politinius veidmainius . Taip , ponia Čmilyte , politinio teatro trupė pasipildė naujais veikėjais :) Skelbkite , ponia režisiere , repertuarą :)))

idomu

idomu portretas
Variantai: kvaila, valdoma ir įtakojama , tiesiog KGB šeimos tradicinio auklėjimo pasekmė?

Česlovas

Česlovas  portretas
Šaunuolis Veryga

jo

jo portretas
Galvojau, kad ta Čmil protinga, gi su tėtuku - KGB karininku šachmatais žaisdavo, bet pasirodo visiška....na visiška :) Sugebėk per kelias dienas tiek valstybėje pridergti ir nesąmonių pridaryti - talentas.

Genute

Genute portretas
Tamsta tikrai ne visą Lietuvą. Nesusireiksminkit

taigi

taigi portretas
Aiškiai, taikliai ir argumentuotai padėjo į vietą kgbistę.

Anonimas

Anonimas portretas
Sėkmes p.V.Čmilyte,nenusileiskit tam A.Verygai,jo nekenčia dauguma Lietuvos žmonių,labai jau prastas ministras buvo...

-> Fui

-> Fui portretas
Kaip pirstu i aki... Nieko nepridursi.

Fui...

Fui... portretas
Liberalios seimo žiurkės " džiugesio tortuką " paėdė , virusą padalino , o virusas klastingas :))) žiurkės pamiršo , kad yra spąstai ? Jų vieta po stalu :)) Bravo ponui Verygai , tegul žino savo pareigas ir rūpinasi jomis . O gal nemoka ? Įprato būdami amžini opoziciniai luzeriai tik kitus matyti ir nieko nedirbti ? Fui....

Taip

Taip portretas
P .Veryga protingas , sąžiningas be intrigų buvęs ministras .Sėkmės ministre.

kaunietis

kaunietis portretas
Tas besmegenis Veryga pats priverda koses o paskui iesko kaltu

Dirzas > Anonimui

Dirzas > Anonimui portretas
Oooo Anonimai, is kur tiek "graziu" zodziu ismokai..Instrukcijoje ju nera, tiesa girdejau, kad valstieciai is dziaugsmo vakar kai juos paliko "politinis" genijus ir jie svente ..kazka panasaus kalbejo, bet tu...toks geras vaikas, tik su dideliais "protiniais" nukrypimais tiek daug moki, net nustebau..

Anonimas

Anonimas portretas
L.i.b.e.r.a.s.t - p.y.d.e.r.a.s.a.i DIRBTI NEMOKA. Jie kaip parazitai tiktai naudojasi durnu baudziauninku darbu , Taip pat klasiskai vagia

Šlikštynės

Šlikštynės portretas
Atsakas "naisių gandrui" šiemet labai geri užaugo kieti kopūstai , bet šitai valdžiai vadovaujant labai greitai suminkštės ir bus bulvių košė , iš tokių supuvusių galvų

Dirzas

Dirzas portretas
O Anonimas pasirode, kur taip ilgai buvai..nejau Instrukcijas taip velokai gavai? O gal kita priezastis, gal vakar pazeidei Valstieciu nurodymus, kaip nepilnametis po 20val?

Anonimas

Anonimas portretas
Klausimus kelti sugeba ,bet pati i klausimus nelabai moka atsakyti ,o gal nezino ka atsakyti ir kaip ,kad nepakemkti savo visai koalicijai?

sita

sita portretas
liberprieplaka perdaug sau leidzia izuliai vykdydama PSO euronuostatas kurios kriminalines kaip ir visa bilgeic pajacine bendrija kurios laikas baigiasi?...

nuomone

nuomone portretas
Teko klausytis ryte LRT radijo Cmilyte sunkiai sekasi atsakineti i zurnalisto klausimus,per radijo imtuva nesimato jos sypsenos ,o girdejosi tik mikciojimai,manau sunku bus jai buti seimo pirmininke ,idomu iki kada gyvuos si koalicija?

Prašau

Prašau portretas
Gerb Seimo pirmininke, yra Seimo kanceliarija, kuri atsako už Seimo darbo organizavimą. Prašau paskaitykite (nors jūs neturite laiko) kanceliarijos nuostatus ir nestatykite savęs į neišmanėlės poziciją.

Naisiu gandras

Naisiu gandras portretas
Na Naisiu kopustu galvos, ar nors truputi jau sukietejot, galima pjaut ir raugt, ar vis dar skystos ir teks ismest i komposta..pagal komentarus siemet geru kopustu nebus, vienos tuscios galvos..ne bereikalo Naisiu princas nusispjove ant savo kopustu..neberasykit tusciagalviai, visvien eisit i komposta...

Atsakas K

Atsakas K portretas
Matyt esi "sąžiningasis"verslininkas , kad Čmilytė parodo savo nemokšos veidą , p.Veryga teisus

madam,

madam, portretas
Vot saunuolis pastate i vieta ,dar kojis neapsilo o jau vaidina karalieva, kas jos motina ,kodel apie ja nera ziniu,mes norim zinoti,kur matina,,,,,,,,,,,

K

K portretas
Tu del Cmilytes nesigedink, nei ji nei jos pareigos nedaro Lietuvai gedos, Lietuvai daro geda tokie kaip tu komentatoriai, kurie nori parodyt, kad daug ismano, taciau verti but tik......kadangi "protingas" pats supratai

Sigitas

Sigitas portretas
Labai teisingai ir taiklaii Sveikatos ministras atskė seimo pirmininkei t.y. " A. Veryga klausimus keliančiai V. Čmilytei-Nielsen: geriau tegu užsiima Seimo darbo organizavimu". Kas svarbiausia t.y. ir kas dar jai pačiai gali būti ne aišku?

to saunuolui

to  saunuolui portretas
JUK PATS BALSAVAI UZ SUNAUJA DABAR LAUK PASEKMIU JIE JAU VADOVAVO 2008-2012M.

Pagarba Verygai

Pagarba Verygai  portretas
seimo pirmininkė ir kiti seimūnai yra lygiai tokie patys piliečiai , kuriems galioja visiems taikomos rekomendacijos ir draudimai . Gėda už liberalią Čmilytę .

to verygocare

to verygocare portretas
kaDA TAVO SYMONYTE SU BERNIUKU SAVO PRIIMS MEDICINOS EKSPERTA TADA IR PACIURESIM KA TU TADA ATSAKYSI)))))))))))

Šaunuoliai

Šaunuoliai portretas
Pasirodo pirmomis dienomis pradedant dirbti , net nesugeba vadovauti , nežino kas kam priklauso , p.Veryga šaunuolis lepšei pamokyti , jinai moka tik su pirštu rodyti

Susireikšminęs chamas

Susireikšminęs  chamas portretas
Pone, seimas tau ne kokia nors kontorėlė ar turgus. Seniai reikėjo sutvarkyti , kai dar buvai daugumos valdžia

Ji

Ji portretas
Išmoko 4 metus varyt ant kitų, sustot negali. Pašventė, pabaliavojo, laiks dirbt. Dabar jau jus kritikuos, puls, varys...

Nuomone

Nuomone portretas
Saunuolis Veryga pagarba

Ale žiūrėkti,

Ale žiūrėkti, portretas
išmoko Veryga kandžiotis :D).Nepasiduoda nuoalnkiai

Cha

Cha portretas
Liuks atsakymai.

Verygacare

Verygacare portretas
Aurelijau, viruse tu, kodėl tu vis dar SAME? Kur dezinfekcinė priemonė nuo tavęs? Kur skiepai nuo tavęs?

Galerijos

Daugiau straipsnių