Quantcast

A. Veryga: dėl karantino politikos Vyriausybės laukia rimtos problemos

Grįžti į straipsnį

konservatorių a b e j o t i n i EKSPERTAI- dirba

konservatorių  a b e j o t i n i  EKSPERTAI- dirba portretas
VYRIAUSYBĖS užnugaryje ir dirba taip --, kaip l i e p i a konservatoriai, o per sekančius rinkimus jie p a p i l d y s KONSERVATORIŲ gretas seime.

?

?  portretas
Šimonytė - Dulkys net vakcinavimą sugebėjo sudirbti :) Pradžioje neleido vakcinos rinktis - dabar jau galima ? :))) Na ir kas atsitiko ? :))) " Smegenų " atsirado , bet kiek žmonių atsisakė ? Dabar juos vėl gaudyk ? O kas " pagaus " dingusį pasitikėjimą ? :)))) Jau nerašau apie astrazenecą :))) Ši Šimonytės vyriausybė yra pati blogiausia per 31 metus .

O aš manau , kad

O aš manau , kad  portretas
skirtumas tarp " valstiečių " ir šių , net nežinau kaip juos vadinti , nes atsakomybės bijo ir prisidengia " ekspertais " yra LABAI didelis . Prisiminkite vasarą , prisiminkite karantinus . Ribojimai tarp savivaldybių buvo tik per šventes , o kas dabar vyksta ? Visi " uždaryti " , vakcinos , persirgę , o skaičiai didėja ? Teisingai sako Veryga , reikia GALVOTI KĄ DARAI , tik panašu ši Šimonytės vyriausybė nepasižymi galvojimu , uždarė 4 mėn , smulkūs verslai ir žmonių gyvenimai žlunga , skolinamės maišais verslui remti ( kas grąžins ar dar bus dirbančiųjų po šios pandemijos pabaigos ? ) o Šimonytė - Dulkys be " įdėjų " ką reikia daryti ?

Nieko

Nieko portretas
baisaus- ko nepadaro vadybininkai ir medikai, tikriausiai padarys matematikas....

aišku

aišku portretas
kad netraukia Šimonytė iki premjero lygio...

Jūs vienodi

Jūs vienodi portretas
Konslibai tik tęsia Verygos "darbus", niekinti masę (taip regis dabartiniai mus vadina) ir žlugdyti žmonių gyvenimus.

Anonimas

Anonimas portretas
893 buvo lapkričio 3 !!! Nebuvo barai , turgūs , parduotuvės ar smulkūs verslai uždaryti !!! Šimašius Vilniuje pliažus pylė , rankomis susikabinome , nebuvo KAUKĖS PRIVALOMOS lauke , nebuvo uždarytos savivaldybės , nebuvo .... Karantinas paskelbtas lapkričio 7 !! O ŠIANDIEN kada visi su kaukėmis , smulkūs verslai , turgūs , barai ir t.t UŽDARYTA , karantinas kiek jau trunka 4 mėn ? Ir toks susirgimų skaičius 846 ? ! Pati blogiausia vyriausybė !!! Suvaržymai neveikia , juos reikėjo keisti , todėl Veryga teisus sakydamas , žmonės pavargo ir gali išvis nesisaugoti !!! Vakcinos jau yra , daug persirgusių , daug paskiepytų ir tokie skaičiai ? :)))) Pati blogiausia liberalkonservatorių vyriausybė ir visiškai nekompetentingai vadovaujanti premjerė Šimonytė , nes " ekspertų " valdyti šalies aš nerinkau . Dar žinant , kas toje " ekspertų " komandoje :))) Vienam medikui lyg iš Molėtų , net teisėsauga įtarimus pareiškė :))) skautų būrelio vadovė ,lobistas .....:)))

juk KONSERVATORIŲ p r i e d e r m ė;-

juk KONSERVATORIŲ p r i e d e r m ė;- portretas
n e g e b ė j i m a s KURTI ir naikinti be atsakomybės - tai kas SUKURTA.---Manau šalies gyventojai n e t u r ė d a m i pasirinkimo, p a r e i k a l a u s VALDANČIŲJŲ atsakomybės--už n e p a g r į s t u s veiksmus ŽLUGDANT ne tik VERSLĄ , bet ir gyvenimą

Bukena ?

Bukena ?  portretas
Kada buvo KASDIEN 5000 konkrečiai ? :)))) Idiotizmas konservyne klęsti ? :))))

tu

tu portretas
> "Pritariančiam" Galvą išsiplauk, nes konservatliberalios žydros utėlės užsiveisė, patartina feiriu - padeda net zombiamms.

Pritariančiam

Pritariančiam portretas
Labiau patiko "prie Verygos" lapkričio ir gruodžio mėnesiais, kai kasdien beveik po 5000 atvejų buvo? Nelinkėčiau susirgti ir negauti būtinos pagalbos ligoninėje dėl perpildytų reanimacijų.

Pritariu

Pritariu  portretas
Šimonytės " vyriausybė" jau nusibodo . Aš ekspertų " valdyti " Lietuvos nerinkau .

Galerijos

Daugiau straipsnių