Quantcast

A. Veryga: beviltiškas reikalas tikėtis sutarimo su opozicija

Grįžti į straipsnį

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Šiuom atveju opozicija opuonuoja Lietuvos sveikatinimui. Vienas ministras ,kuris realiai daro teigiamas pertvarkas , mėždamas dar sovietinių laikų užkonservuotą mėšlą Lietuvos gysdymo įstaigose.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
TIK PER ŠITĄ GANDRAGALVI MUŽIKŲ PARTIJAI KAPIEC.PJAUTYNĖS,LOVYS IR BUKI ĮSTATYMAI,KURIUOS PRIIMINĖJA DAR BUKESNI,LIETUVA NUGRAMZDINO Į LIŪNA.DAUGIAU NĖRA UŽ KĄ BALSUOTI,NES VISI IŠBANDYTI.LOVIO GROBSTYMAS NES TAI PAGRINDINIS TIKSLAS.BOIKUOTUOKIM RINKIMUS,NEBALSUOKIM.GAL PASIKEIS KANDIDATAI,NES VIETOS PERKAMOS.

nuomone

nuomone portretas
Ministre pasikvieskite i pagalba ju tarpininkus ,gal jie pades susitarti,adresas- pragaro gatve nr,1 SETONAS

tiesa

tiesa portretas
idomu ka minties galiunas zmogus artimas gandrui sugalvos tupo iki kadensijos pabaigos ir ka dar uzdraus savo tupais sprendimais

Kęstas

Kęstas portretas
G. Nausėda: įvedus eurą kai kas netgi atpigs. Realiai euras apsaugo Lietuvą nuo naujų krizių, nes, įvedus eurą, mums dabar ta krizė yra nuolatinė dėl žiauriai pakilusių kainų ir mažų atlyginimų Lietuvoje. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Kita nuomonė

Kita nuomonė portretas
Tiek gerb. Ministre, tiek daugeliui kitų ministro kabinetų, tiek ir visai Seimo daugumos koalicijai, po tokio kiekio priimtų įstatymų, beviltiškų draudimų - opozicija matomai prarado bet kokias galimybes bent bandyti surasti bendrų sprendimų - juk viskas BULDOZERIU, kaip vyriausias "kolūkietis" pasakys. Būtų liūdna, jei nebūtų graudu. Turiu vilties, kad žmonės pagaliau pagalvos ką rinkti į Seimą.

nuomone

nuomone portretas
Gerb. ministre prasau netrukdyti razytis ,ziovauti nosis krapstyti.snuduriuoti,seime opozicijai,tegul geriau jie miega ,gal sekancius rinkimus pramiegos.?

Galerijos

Daugiau straipsnių