Quantcast

Vėl „valstiečių“ ultimatumas valdantiesiems: reikalauja viešinti informaciją apie migrantus

Grįžti į straipsnį

taip

taip portretas
tik /valstieciai/ dar palaike siokia tokia tvarka nors misku neissaugojo nes paprasciausia jegos strukturos buvo oponentu rankose o jie ir valdo ir visai nekreipia demesio i tautos reikalavimus======

Gal Šimonytei reikėtų pradėti rūpintis PELNAIS - mažinti ?

Gal Šimonytei reikėtų pradėti rūpintis PELNAIS - mažinti ?   portretas
priminsiu, kad pernai „Ignitis“ PELNAS IŠAUGO TRIS KARTUS ir siekė 170 mln. eurų

Pašenka , apie ką rašai ? :)))

Pašenka , apie ką rašai ? :)))  portretas
Nuo LIEPOS nėra info , kuri PRIVALO BŪTI !!! Dirbtų seimo valdantieji skaidriai , seimo opozicijai nereikėtų reikalauti laikytis nurodymų !!! Dabar RUGSĖJIS !!! Elementaru be jokių išvedžiojimų ! Info nėra , opozicija reikalauja !!! Viskas . Pagarba seimo opozicijai , ponui Karbauskiui ir " valstiečiams " .

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Jau pavargau laukdamas, greičiau išdulkinkit mane per tūzą, nes jau zurzena man ten.

rašyta

rašyta portretas
Kol gyvename demokratinėje šalyje ir esame laisvi, tai būkime tikrai laisvi savo sprendimais turėti saugią, ekonomiškai tvirtą, protingai galvojančią, ne senamadišką, bet principingą valdžią šalyje. Ji neturi nusileisti nekvalifikuotai opozicijai, jos primetamiems kvailiems , demagogiškiems ultimatumams. Tai visiems žinomi veikėjai, besirūpinantys savimi, savo verslais, subūrę panašius į save bei nusikaltėlių būrius ir keliantys betvarkę šalyje, Jie bijo , kad bus sulyginti mokesčiai su visų dirbančiųjų mokamais į šalies biudžetą, bijo, kad galime uždrausti įvežti prekes [ ar kiti draudimai ] į/iš Rusijos ar Baltarusijos, kur ne demokratiški režimai išnaudoja savo piliečius, kas tikrai kirstų per jų finansus. Štai dėl ko šitie pašlemėkai iš opozicijos stengiasi sukelti neramumus Lietuvoje, menkindami šalies valdžią.

Anonimas

Anonimas portretas
valdžia tvarkosi gerai. imigrantų nedaugėja. tvora statoma. ekonomika kyla. mokesčiai turtingiems kils. paprastiems per taršius automobilius , taip pat. šilumos kainos , elektros kainos nuo centrinės valdžios nepriklauso. kaukes ir pasus [g] reikia nešiotis , nes valstiečiai-kolūkiečiai užkrėtė šalį ir kiršina žmones , neleidžia kovoti su virusu. algos ir pensijos kilo gerai, bet ir kainos kilo ,nes pasaulyje brango iškastinis kuras. rūpinkimės savo šalimi visi ,ir pozicija, ir opozicija turi dirbti normaliai, ne taip , kaip dabar.

Kęstukas

Kęstukas portretas
Tiems išgamoms , kurie nesilaiko saugumo taisyklių, platina virusą, kelia sumaištį šalyje, kažkaip reikia uždėti apynasrį. Juk jie riboja visų teises būti laisviems ir sveikiems. Pradžioje labai tiktų bent nukenksminti finansiškai, bent po pusšimtį-šimtą eurų.... Manau , daliai protas atsistatys į vietą..... Toliau būtų galima sumą didinti dvigubai, trigubai...

Pilietis Pašenka

Pilietis Pašenka portretas
Kiek gyvename po okupantų, tai dar nebuvo tokių šlykščių parsidavėlių ,Lietuvos juodinimu užsiimančių opozicijos veikėjų, Tie kvailiai, nieko nesugebėdami protingo pasiūlyti, moka tik liežuviais taukšti, tik žmones skaldyti. Tikri mėšlabačiai.

Reikėtų

Reikėtų portretas
jau išrasti būdą kaip įvesti draudimą kalbėti viešumoje. Ot tada valdžia atsikvėptų ir veiktų laisvai galingai:D).Būtų jums ,,ruaišininkai" už kiekvieną pajudėjimą ir baudos, ir teistumai, ir bananai su šokiais lietuje:D)

Vergai esame

Vergai esame portretas
Ir teisingai daro. Šitie diktatūros gerbėjai- konservatoriai- liberallaisviečiai, mums uždeda nepakeliamas kainas, mokesčius ir vėl... kaukes!

Feeeee....

Feeeee.... portretas
Tik patryjotai - ydyjotai kremliniai ir sukėlė migrantų krizę bei parvežė " juodąją saulę " . Biznis klesti , koks dar viešumas :))))

Keisk dilerį cha cha :)

Keisk dilerį cha cha :)  portretas
Realybė išplaukusi ...Vieninteliai kremliniai - patryjotai, kovojantys už navalnus , o navalnai per rinkimus į Dūmą , palaikė komunistus :) Taigi , sėdėk būdoje ir nesijaudink dėl Karbauskio rėmėjų :))) Turintys kritinį mąstymą jau atskiria kas yra kas . Feeeee.....

Taigi

Taigi  portretas
Didžiausia Karbauskio atrama - degradavusi Kremliaus šunauja bei kitos atmatos.

Cha cha cha to Cha cha cha

Cha cha cha  to Cha cha cha portretas
Mūsiškės Kremliaus šunaujos etalonas - sakinio be klaidų parašyti nemokantis mažaraštis degradas.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Ir atsiūsk pas mane dar savo šlovintojus, kad ir mane pavarytų per šikamąją.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Bravo, Karbauski! Taip ir toliau varyk! Greitai tapsi visų Lietuvos atmatų šlovinamu dievaičiu.

Kęstas

Kęstas portretas
Ką darom, broliai? Ar jau radot kokią nors kepėją, virėją ar namų šeimininkę, kurią paskelbsite Rusijos prezidente ir apgyvendinsite Valdovų rūmuose Vilniuje po rinkimų Rusijoje? Cirkas juk turi tęstis? Reikia migrantų ir iš Rusijos teritorijos, kad galėtume tęsti Lietuvos saugumizavimą bei laisvių suvaržymą. Kitaip ko gero mums vogti niekas neleis, nes jau visiems nusibodo. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

manau

manau portretas
Slaptumas, verslo saviems variklis.

taigi

taigi portretas
Tai tik verslas, netrukdykite nusipelniusiems gyventi geriau gyventi geriau, Onutė man pritars.

tai

tai portretas
> Ona. Jums jau rašiau, išsiplaukite kandžių išėstą beretę feiriu, gal pilkųjų ląstelių veikla suaktyvės, nes visai sukalkėjo :)

Klpd.

Klpd. portretas
Pas mus Klaipėdoje apie toki dalyką kaip atviras bet kokių valdžios sprendimų viešinimas, niekas nekalba. Kadangi niekas nežino kas tas toks yr :D) Rinkėjų tarnautojams:D) užtenka įdėti svarbią info į kokį savivaldybės / durniausio Lietuvoje / int. portalo užkaborį, kur ,,velnias koją nusilaužtų" beieškant, ir pakabinti lapelį Liepų 11 administracijos lentoj:D) .Viskas - paviešinta...Jeigu kuris nors iš miestiečių susigriebęs pradeda kelti 'ciongą' dėl pvz. senamiestyje suplanuoto kokio nors išsigimėlio statybos, ponai tuoj pat užmeta argumentą - ,,..pristatymas visuomenei jaaauu buuuvooo paviešintas, reikėjo teikti pasiūūūūlymus laiku "..:D)

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Kuo toliau, tuo graziau. Jus, Lietuvos elitas, o tiksliau pasakius Lansbergio subinlaiziai, ar teksta supratot? Nemanau. Ir nereikia cia putotis. Bent neparodykit, kad visiski idiotai.

Ona , buka nuo prigimimo ? Teksto nesuvoki ?

Ona , buka nuo prigimimo ? Teksto nesuvoki ?  portretas
Valdininkai pagal departamento vadovo įsakymą PRIVALO VIEŠINTI INFO !!! Karbauskis teisus , kodėl nuo LIEPOS infirmacija neviešinama - slepiama ? !!! Prie ko Ona rinkimai ? Kvailumas neleidžia suvokti ? !!! Aš , rinkėjas , noriu žinoti !!! Migrantų globa Lietuvai - man kainuoja " maišą pinigų" !!! O gal libetkonservynas turi naudą iš migrantų ? Tada , taip suprantu , info nuo tautos reikia slėpti ...Eilinė liberkonservyno apgavystė . .

Ona

Ona portretas
Pralaimėjusieji visus rinkimus ir suskaldę savo partijà,drįsta ultimatumais grasinti premjerei.Karbauski,nors kiek turėk gėdos .

Piliečiui Pašenkai !

Piliečiui Pašenkai !  portretas
Taip prastai su suvokimu ? Valstiečiai nieko negriauna ar siūlo keisti , jie SAKO kodėl nuo LIEPOS nevykdomas migracijos departamento vadovo įsakymas VIEŠINTI .... !!!! ELEMENTARU , dirbantys valstybės tarnyboje , PFIVALO LAIKYTIS ĮSTATYMŲ !!! Patryjotams ydyjotams nepatinka laikytis LR įstatymų ? ...jooooo..... seniai galvoju jūsų vieta politikos šiukšlyne ... Karbauskiui ir " valstiečiams " pagarba , jūs buvote geriausi ! Laukiame grįžtančių .

Ypatingai bukiems :))))

Ypatingai bukiems  :))))  portretas
Jūs pamiršote - valstiečiai turi 22 mandatus seime ! Taigi ponai valdininkai vykdote VIEŠUMO Įstatymą ! Gana slėptis nuo tautos savo neįgalumą valdyti !! Esate pati blogiausia valdanti dauguma ir PIŠ vyriausybė ! Karbauskiui ir " valstiečiams " pagarba - visi valdininkai turi dirbti Lietuvai .

tai

tai portretas
Šunauja, netrukdykite "patriotams" vogti.

Kolukio pirmininkas karbauskis

Kolukio pirmininkas karbauskis portretas
Kremliniai valstieciai kazkaip pamirso, kad jie pralaimejo rinkimus. Taip kad itraukite oro ir iskentekite tuos keturis metus.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Net pavydas ima, matant kaip besikeikianti ir besikoliojanti Kremliaus šunauja, negailėdama jėgų, skalbia priterštus Karbauskio kalsonus.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
O man nuo senojo tatos kvapo apsisuko makaulė! Žmonės, aš juk pydaras ir pimpalo uostytojas esu, debilas. Bet proto bokštas.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Nuo rusiško karbofoso dvoko Karbauskiui pavažiavo stogas. Žmogus negali pasiūlyti jokių sprendimų kaip įveikti kilusias problemas ne tik su pandemija, bet ir su migrantais. Nelieka vargšui nieko kito, kaip kurpti ultimatumus tiems, kas tas problemas sprendžia, vaidinti "proto bokštą" ir reikšti didelę meilę bei rūpestį Lietuvos žmonių gerove.

Vilniui

Vilniui portretas
Miestieti,paskaičiuok ,kiek klaidų padarei ...Eik pirma į mokyklą ,o tada rašinėk ..Tuteišiai nemoka nei kalbėti ,nei rašyti .GĖDA>

Verneris

Verneris portretas
net juokas ima ,paskaičius konservatorių palaikytojų komentarus ..Tai bent kultūra ir išsilavinimas.Reikia manyti ,kad rašo austėjos auklėtiniai ir jos pačios vaikai .Tiesiog linksmina žmones .čia jau ne tik valstiečių ultimatumas ,žmonės nori ir turi teisę žinoti .Daroma Lietuvoje ilgo veikimo koncentracijos stovykla (stovyklos) .Kaip matosi ,jų bus daug ir jie gyvens čia .Su laiku juos paleis ,bet iš LT išvykti negalės.valdžiabobės žino ,kas laukia ,bet jau nuramintos pažadėtais milijardais.

Kęstas

Kęstas portretas
Smetonos laikais valstybė organizavo kiaulių ir karvių auginimą ir lašinių ir sviesto gamybą bei pardavimą. Britai pirko tuos mūsų lašinius bei tą sviestą ir suvalgydavo, su jais paruošdami pusryčių kiaušinienę. Šiandienos nepriklausomos Lietuvos vyriausybės tokios idėjos dar nesurado. Lietuvos elitas tik laksto po pasaulį, vaizduoja labai principingus ir donkichotiškai kovoja su viso pasaulio autokratais. Tai neturėtų būti vienintelis mūsų valdžios darbas. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

tai

tai portretas
> pilietis. Konservatoriai būdami opozicijoje buvo LABAI konstruktyvūs :))) Viešumas konservatorių priešas, negali grobstyti naglai.

>

> portretas
> Reikia auksinės tvoros ir sidabrinių konteinerių migrantų gyvenimui, žiūrėk kiek milijonų susidaro, visiems patriotams užteks :)

Žiauru

Žiauru portretas
Viešinkite, kaip mūsų lietuviai valytojos, valytojai, virėjai, skalb, medikai jai turi nemokamai aptarnuti 6ituos VIP BABARUS." Viskas įskaičiuota" į mūsų pabrangusias sąskaitas

Anonimas

Anonimas portretas
jei jau kam nepritariate [ sakykime tvoros pasienyje statymui ] , tai pasakykite savo nuomonę, kaip padaryti ir greitai, ir pigiai, ir gerai, o ne "malkite šū..."

taip

taip portretas
reikia tautos valia nedelsiant atstatyt valstieciu valdyma su A Sirinskiene kuri atstova utu tautos lukescius kuria kaip ir visas tautas naikina globalistai /kazkokiu/ jegu itakoti?======

Anonimas

Anonimas portretas
užkniso jų grasinimai ir gąsdinimai savo ultimatumais

pilietis

pilietis portretas
Aš manau taip, jei jau nepapuolėte į daugumą, formuojančią vyriausybę, tai bent konstruktyviai dirbkite Lietuvos naudai .Dabar atrodote , kaip maži , įsižeidę vaikai, kurie negavo čiulpinuko ir pradėjo kaprizus rodyti. Juokingai atrodo ir pirmininko, ir p. Širinskienės , kitų valstiečių ir teisinimaisi , ir "bardako" šalyje darymas. Taip dirbant, pas jus dar ne vienas apsispręs palikti jūsų , daugiau ne vienijančią žmones, o - skaldančią , partiją. Ar norite būti vėl "nubuksuoti" į partijų stulpelio apačią, kuri ne tik 5,bet ir 3 ar 2 procentų nesurenka rinkimuose į valdžios organus. Dirbkite Lietuvos naudai, o ne kiršinkite šalį, tada ir piliečiai bus už jus. O ką darote dabar ???

onute

onute portretas
Tai aiškus necenzuriniai šlykštus tiesiog konservinio jaunimo žodžiai Tikrai jau konservatorei nedalyvauja Piš vagysčiu politikoje tai vaikus samdo

Rasa

Rasa portretas
GERBEMI VALSTIEČIAI MES SU JUMIS PAGARBA JUMS UŽ DORUMA SAŽININGUMA UŽ MEILE LIETUVAI JOS ŽMONĖM

GEDA

GEDA  portretas
KODEL NIEKAS NEKONTROLIUOJA SITOKIO TURINIO KOMENTARU.PILNA NECENZURINIU ZODZIU,BJAURIAUSIU ISSIREISKIMU.

kauniete

kauniete portretas
ŠIMONE VėL VAGI IR NUO TAUTOS SLEPI

vincas

vincas portretas
Lansbergio ir socdemu šaikos susigriebė geras žemes susukėlė i Vilniu Trakus mums paliko bruzgynus kuriuos net apdirbti neturėjom su kuo Ačiu gerbemui Karbauskiui kuris mums padėjo suarė sėklom trašom ir pinigu žmogus neprašė Tai pastatė mus ant koju Pats Ramunas supirko žemiu tuo metu buvo galima ir apdirbo pradėjo auginti duona lietuvai o žmonėm davė darbo Dėkojame jums ger Ramunai ir sekmes jums!

Anonimas

Anonimas portretas
kelintas jau ultimatumas ? ar nenusibodo gąsdinti ? prakeikti riaušininkai...

> vilnius

> vilnius portretas
Turėtų būti sostinės pavadinimas iš didžiosios....Tačiau , suprantu, kad esate iš ...ten, kur esate ir panašiai šnekate.... Dabar , apie ką ten pliurpėte ? A ,apie vieno miestelio ir kaimo trijų žmonių paskatinimą. Ir dėl to reikėjo taip giliai lysti ? O dabar dar ir dvokti... Aš manau, kad jis , Karbauskis, nemokėdamas tokių mokesčių valstybei, kaip moka samdomi darbuotojai, išnaudodamas ir nemokėdamas net vidutinio atlyginimo savo darbininkams, perparduodamas okupanto trašas, jam padėdamas visuose bloguose dalykuose, leisdamas [ nusipirkdamas ] maždaug už 10 milijonų [ vienur vieni skaičiai, kitur kiti...Tai paėmiau apvalų...] brangiausią Lietuvoje namą........... I R tai Y R A rūpinimasis žmonėmis??? Prabusk, kaimieti. Gerai sako, kad kaulą numetė, tai gali net savo Tėvynę parduoti, lysdami jam sub....

onute TO MAŽAŽEMIS

onute TO MAŽAŽEMIS portretas
Tai pas gabriuka žemės paprašyk jis pigei po i eu perka Ar nebusi iš Masiulio chebros nes valstiečiai pagarsino kaip ta vagiu šaika už valdžios milijonus ora pirgdavo dabar piš atgal susikvietė aferistėlius toliau pirkimai klesti slapti

Anonimas

Anonimas portretas
Kiekreikia , tiek pasako. Apie konteinerius informavo, apie Kybartus - taip pat,apie tvoros-barjero statymą- ne vieną kartą.... Ko daugiau reikia? Ar jums dar špargalkę surašyti, prie ko galima būtų kabinėtis ? Ką mokate, tai mokate

vilnius

vilnius portretas
Geras lietuvos žmogausJus 1989-1991 metais budamas mokinys dalivavote bokšto ginime Jus tapote ne elito o tylios lietuvos PATRIOTU Iš savolėšu šelpėte sportininkus aktorius Savo lėšomis leidot mokykline grožine literatura ir dovanojote kaimo mokykloms Jus prikėlėte bankrutavusias žemės ūkio bendroves atstatėte fermas kulturos namus Isteigėte važiuojančias ambulatorijas mokate gyditojams atlyginimus kad profilaktiškai tikrintu kaimo žmones NUPIRKOTE KURŠĖNUOSE PREKYBOS RUMUS IR PADOVANOJOTE MIESTO BENDRUOMENEI Naisiuose isteigėt muziejus bibliotekas ir ju darbuotojom mokate atlyginimius Jusu mecenavima neimanoma aprašyti AČIU IR SĖKMĖS GARBINGAS ŽMOGAU ! LAIKYKITĖS !

>galesite pradeti maisto ieskoti siuksliu konteineriuose

>galesite pradeti maisto ieskoti siuksliu konteineriuose portretas
O kam mums konteineriai? Mes pas tave ateisim, pasidalinsim su tavim.

>>>>intelekto jauni žmonės tai lietuvos patriotai >Uz mane k

>>>>intelekto jauni žmonės tai lietuvos patriotai >Uz mane k portretas
Cia mokini pats baiges kaimo devynias klases? Is kur tiek patvoriniu lietuvoje? :)))) neuzilgo nuims jums pasalpas, galesite pradeti maisto ieskoti siuksliu konteineriuose kaio jums ir privaloma valstieciu klasei.

mažažemis

mažažemis portretas
O Ką moka šis veikėjas, tai tikrai moka - kelti suirutę.man patinka, kad valdžia nesako kai kurių skaičiukų. Kodėl ? Na, kad šis veikėjas , bei kiti karbauskininkai negalėtų šantažuoti, kiršinti, visaip erzinti šalies žmones. Juk jiems tie duomenys reikalingi tik dėl destabilizacijos šalyje , dėl jų užmačių visus supriešinti, nuversti dabartinius.

KOLŪKIETIS TO TAIGI

 KOLŪKIETIS  TO TAIGI  portretas
Buvau pas Karbauskio tėvuka kolūkije tai gyvenome gerai pilni tvartai buvo gyvuliu vaikai ejo mokslus viska turėjom užgyvene nuo banku nepriklausėme Pagarba tam garbingam ž-mogui ir užauginusiam du dorus protingus vaikus Ramunas ir jo brolis aukšto intelekto jauni žmonės tai lietuvos patriotai

>Uz mane komentarus raso mano valstietis baudziauninkas.

>Uz mane komentarus raso mano valstietis baudziauninkas. portretas
Niekas už tave nerašo. Pats pasikrauni sau ant dančio, įgyji jėgų ir toliau varai, kol į kelnes privarai. Eik, geriau rašybos pasimokyk. Nedaryk gėdos tatai.

>atrodytum kaip koks kaimo seniunas.

>atrodytum kaip koks kaimo seniunas. portretas
Jei gražiai paprašysi, nusilenksi iki žemės savo klumpėm, gal ir paimsiu. Bet geriau gal sau pasilik. Nebus bereikalingų išlaidų. Bet ačiū už pasiūlymą ir tavo gerą širdį. Nesitikėjau, kad turi tokią gerą širdį.

====>>>>>Vistiek patvoriniu valstiecu dienos suskaiciuotos

====>>>>>Vistiek patvoriniu valstiecu dienos suskaiciuotos portretas
Uz mane komentarus raso mano valstietis baudziauninkas. Pavalgydinu sita kaimo mulki sunu konservais, tiek jam ir tereikia iki tos suniskos laimes.

====>>kad basiems vaikstant po dirvonus...

====>>kad basiems vaikstant po dirvonus... portretas
Turiu keleta nenesiojamu jau kelniu, galeciau perleisti. Issidalintum tarp kaimo gyventoju. Palopytum cia ar ten ir butu visai kaip naujos. Sekmadieni baznycioje atrodytum kaip koks kaimo seniunas.

>Vistiek patvoriniu valstiecu dienos suskaiciuotos

>Vistiek patvoriniu valstiecu dienos suskaiciuotos portretas
O kaip gi su lietuvišku rašymu? Nemoki?

Kaunietei

Kaunietei portretas
Valstiecius surinkti ir uzdaryti i ju paciu tvartus, o veliau kartu su tokiais paciais bukais migrantais issiusti is Lietuvos. Vistiek patvoriniu valstiecu dienos suskaiciuotos, nes kolukiu karbauskis jau nebeprikels.

>kad basiems vaikstant po dirvonus...

>kad basiems vaikstant po dirvonus... portretas
Ką tu dalinsi, vargo pisuokli, nieko tu neturi. Nebent panešiotas tatos kelnes ir gali pasiūlyti. Bet nešiok pats. Kai nusibos, išversk į kitą pusę - atrodys kaip džinsai. Tik nepamiršk prieš tai rudos dėmės išvalyti - visas kaimas mūsų juoksis.

JONAS

JONAS portretas
PAGARBA JUMS GER KARBAUSKI VISA LIETUVA SU JUMIS

kauniete

kauniete portretas
Toks vaizdas kad lansbergiu šaika prarado savo rinkėjus nes komentarus rašinėja mokinukai vaikai kurie tiesiog net nesigaudo kokia tema turi rašyti Visi gerai žinome kad tai lansbergo ginklas panaudoti vaikus nes suauge žmonės i jo aferas atsisakė veltis daugumas išejo iš partijos

>Valstietijai

>Valstietijai portretas
Nu nepamiršim, nepamiršim tavo geros širdelės.. Oi, pakelk centelį... Mylit Tatą? Mylėkit, meilė didis dalykas. Tik jau gyvulėlių neberušinkit, neskriauskit.

Apie koluki ir ju patvorini valstieciu luoma

Apie koluki ir ju patvorini valstieciu luoma portretas
Patvoriniam valstieciu elektoratui as dalinciau klumpes, kad basiems vaikstant po dirvonus nesusaltu.

Valstietijai

Valstietijai portretas
Gerai cia atsirasinejate, valstieciu klase. Pakelsiu jums keliais centais bedarbio pasalpa, kad jums sirdis greiciau plakti pradetu is laimes. Tik ziurekite nepamirskite runkeliakasio.

Aš, tatos vietoje

Aš, tatos vietoje portretas
net batų laižyt neduočiau tiems pakalikams - paslapčių nelaikytojams. Nuuu, bent du mėnesius tai tikrai. Tik sandalus vasarinius galėtų pagraužti.

matai, matai,

matai, matai, portretas
kaip koncervai visas savo paslaptis atskleidžia per savo komentarus.. Blyn, nesitikėjau, kad jie taip žemai puolė, ir dar giriasi... kad su kiaulėmis, arkliais... Kaip jums ne gėda tatai sarmatą daryti...

>ar ne, proletariate?

>ar ne, proletariate? portretas
Tai pas jus , bibčiulpius, yra keletas rūšiu iškrypimų. Desertui tau - vatniko raudoną su smetona ant galo. Pasidalink su kiaule, kai ją rūrinsi, veikėjau.

===>>>>Ar savo vadui Naisiuose bb ciulpti, pupuli.

===>>>>Ar savo vadui Naisiuose bb ciulpti, pupuli. portretas
Labai abejotina, pasalpinis vatnike. Girdejau, kad gyvulius ir toliau dulkinate kaip ir senais laikaisi isange savo tvartuose? Sena valstietiska tradicija nemirsta, ar ne, proletariate?

Valstietis is gilaus kaimo

Valstietis is gilaus kaimo portretas
Valstietis iš gilaus šiknos šulinio.

Mieliems koncervams

Mieliems koncervams portretas
Ar žinote, kad kiekvienoj išvietėj jums vietos tikrai užteks?

As uz liberalus ir koncervatolius

As uz liberalus ir koncervatolius portretas
Man patinka kaip man ju sperma per barzda varva. Oi oi, neispasakoti , kaip saldu. Tegyvoja lansbirgis.

Mieliems valstieciams

Mieliems valstieciams portretas
Mieli valstieciai, ar zinote, kad valstieciu luomas dar gyvuoja ir Afrikoje?

>Ar savo vadui Naisiuose bb ciulpti, pupuli.

>Ar savo vadui Naisiuose bb ciulpti, pupuli. portretas
Pas mūsų vadą Karbauskį bibčiulpių nėra. Pas jus - kiek tik nori. Pavargai pas savus čiulpt ir nori pas mus? Neišdegs, brolyti. Čiulpk jau saviems, tik saviems. Juk savi marškiniai arčiau kūno?

Valstietis is gilaus kaimo

Valstietis is gilaus kaimo portretas
Visada balsuodavau uz CK pirmaji sekretoriu Brazauski, dabar visuomet balsuoju uz kolukio pirmininka Karbauski. Niekada uz Landsbergi, nes tas kolukius isarde ir valstieciu klasei duona ir druska ateme.

>>>>verkti kaip jus, valstiecius, engia "grobstytojai".

>>>>verkti kaip jus, valstiecius, engia "grobstytojai". portretas
Kremlinis valstieti, eik bulves raveti. Ar savo vadui Naisiuose bb ciulpti, pupuli.

telegrama

telegrama portretas
Karbauskis žino, ko griebtis. Jūsų tai nemažai, bibanosiai. Vis kuriam nors pataikys. Puk jums po nosim. Užteks ir tiek.

>verkti kaip jus, valstiecius, engia "grobstytojai".

>verkti kaip jus, valstiecius, engia "grobstytojai". portretas
O kiek tu klasių baigęs? Švepluoji, kaip ir visa tavo brolija.. Išsitrauk šmikį iš burnos. Tada sakyk Š, Ž, Č, ŠČ,. O dar lietuviu dediesi. Jukš, parše, į savo kremlių.

Taigi...

Taigi... portretas
Karbauskis jau kelnes pridėjęs nebežino ko griebtis.Padoriausi jį vienas po kito praregėję,kas jis per žmogus,palieka,tai vargšeliams likusiems gandriukams labai jau ne kas.Na, o iš kur Karbauskio turtai-ne paslaptis,jog tėvo,kolchozo pirmininko ,kolchoznikų prakaito sukrauto turto palikimas,kuo buvę pirmninkai bei jų palikuonys ir naudojasi net iki šiol.

Visiems koncervliberastams

Visiems koncervliberastams portretas
reikia baigti aukštąji gaidyne ir padaryti įdagą ant kaktos su tuo senovės graikų kalbos žodžiu πϵδορος. Galės puikuotis.

To tai

To tai portretas
Butum daugiau nei devynias klases sugebejes pabaigti, nereiketu ant pasalpu sedeti ir verkti kaip jus, valstiecius, engia "grobstytojai".

>

> portretas
Nuuu. Esi baigęs aukštąjį mokslą... kažkur... Turi tatuiruotę, kur senovės graikų kalba išbadyta: πϵδορος.

tai

tai portretas
Nervukai nelaiko konserwatnikams, negalės toliau ramiai grobstyti :)

Valstieciu mulkiui

Valstieciu mulkiui portretas
Savo mesla tvarte patys kuopkites, patvoriniai baudziauninkai.

Aha ))))) idiotas -pletkininkas ?

Aha ))))) idiotas -pletkininkas ?  portretas
O tu kuo norėtum tręšti ? Šūd ...? Visa kita rašliava - pletkai ....feee patryjotas - idyjotas .

>Zemes ukio darbininkija

>Zemes ukio darbininkija portretas
tau geriau šūdo skonis? Tai ko valgai žemės ūkio vaisius ir daržoves? Valgyk nuo tatos kelnių byrančias razinkas.

Zemes ukio darbininkija

Zemes ukio darbininkija portretas
Ziurekite, lietuvos komjaunimas su valstietija sukilo atvira krutine ginti savo kolukio pirmininka :))))

Jonas

Jonas portretas
Prisipazistu, kad esu pedalo isnara. Keliu rankas aukstyn, ir sikna aukstyn, kad tatai patogiau butu.

nuomonė

nuomonė portretas
taip ,viską kiša po kaldra,,slepia viską nuo žmonių ,Kas per LRT panorama ar kitos žinių laidos .Ar tai aplamai žinios ?Kalba ilgiausiai visai ne į temą.Pradeda rodyti kokį gyvūną ,ar kalbinti žmones ,klausdami beprasmybių ir tęsia ilgiausiai ,kol užmiršti ką žiūri ,kad tai neva žinios ..Lieka tik išjungti TV ir įsijungti RLT,ZDF ,ATRe ar kitą vokišką kanalą ,kad pamatyti tikras pasaulio žinias.Kodėl lenkijai ir Latvijai ŽTT leidžia nesirūpinti migrantais .o LT juos tiesiog į rojų įkėlė...?Reikia manyti ,kad ES pasirinko LT kaip garo nuleidimo vožtuvą .Čia bus migrantų stovyklos ir jų ateis vis daugiau ,kaip Turkijoje .Mainais mūsų administratoriai gaus milijardus į savo kišenes .Kentės žmonės ,reiks begti iš savo namų ...

Lansbirkiai

Lansbirkiai portretas
99% gaidžiams prijaučia, daugelis tokie yra, anokia čia paslaptis.

>Gal įkąsite į užpakalį?

>Gal įkąsite į užpakalį? portretas
Įgels jums zonoj, gaidyne į užpakalį.

Reikalauja viešinti?

Reikalauja viešinti? portretas
O jeigu neviešins tai ką? Gal įkąsite į užpakalį?

Jonui ir panašiems bibanosiams

Jonui ir panašiems bibanosiams portretas
Jeigu Karbauskis taip jums kliūvai, tai iškruškit jį su savo liežuviais ir nosimis per gerą vietą.

Saulius \\\\\.../////

Saulius  \\\\\...///// portretas
Gaidy,paskyk nors 1 atvėją,ką tas nusikaltėlių kooperatyvas gero padarė?.---Tai melo-nusikaltėkių Lietuvos duobkasių imperija.

puk

puk portretas
Kas čia įsijungė? Prokuroro archyvas online? Jonas, Aha ir kitos daržovės nori mus šokiruoti? Ar patys sau rašinėjat?

Mildažytė \\\\\.../////

Mildažytė  \\\\\...///// portretas
kai išsipagirios,"nušvies".

Jonas

Jonas portretas
Ultimatumu megejas tas kolukio pirmininkas. Ismoko, matyt, is savo tevo, kuris budamas komjaunuoliu pateikdavo ultimatuma ukininkui pries nacionalizuojant jo zeme kolukio paskirciai. Malaciai tikei tie karbauskiai.

Gal?

Gal? portretas
O gal tu?

Gal jis šnipas

Gal jis šnipas portretas
Nei prokuroras, nei teisėjas, tik politiko šešėlis. Gal apie tai,kaip sekasi dorotis su arabų išalkusiais bernais domisi Lukaputenka? Koks reikalas jo? Reiks - paviešins, paskui kupetytė iš radijo suvers blevyzgų krūvą, gal Karbauskis juos į Ispaniją pas žmoną išsiųs, ar Kauno observatorijoj apgyvendins? Ar jau nėra rūpesčių su rusiškomis trąšomis?

>Aha

>Aha portretas
Pats esi tyras kaip ašara, vienintelis pasaulyje tyrelė.

Aha

Aha portretas
Cia tas kuris rusiska salietra prekiauja,kovoja uz tradicine seima turedamas zmona bet atsitemdamas i seima meiluze ,neuzimantis jokio svarbaus posto eilinis kaimo japas lojantis is uz tetos sirinskienes placios apatines pasislepes.gaila tevo

Ir vėl Karbauskis teisus :) VIEŠUMAS - PRIEVOLĖ !!!

Ir vėl Karbauskis teisus :) VIEŠUMAS - PRIEVOLĖ !!!  portretas
Migracijos departamentas iki liepos mėnesio viešai, kas mėnesį, skelbdavo duomenis apie Lietuvoje gautus bei nagrinėjamus prieglobsčio prašymus. Liepos mėnesį skelbimas buvo nutrauktas, ir informacija tapo neprieinama departamento tinklapyje, nors PRIEVOLĘ KAS MĖNESĮ VIEŠINTI tokią informaciją numato Migracijos departamento vadovo ĮSAKYMAS ._____P.S . YPATINGAI BUKIEMS , nesuvokiantiems TEKSTO - valdininkai PRIVALO VYKDYTI ĮSAKYMUS !!! Kodėl nuo LIEPOS nėra info ? !!!! PIŠ vyriausybė PATI BLOGIAUSIA PER 31 METUS ! EILINIS FAKTAS !!!

ar tik trukdys dirbt Vyriausybei ?

ar tik trukdys dirbt Vyriausybei ? portretas
Jeigu tai, ką išdirbinėja dabartinė vyriausybė, yra darbas - tai Sorošo teta yra Sabos Karalienė. Su ūsais.

Saulius

Saulius  portretas
Nerimsta naisius kreivakojis,ka bedarytu vyriausybe ,jam blogai.

c

c portretas
Ar šite kada nors pradės dirbt Lietuvai, ar tik trukdys dirbt Vyriausybei ?

Galerijos

Daugiau straipsnių