Quantcast

„Valstiečių“ šešėlinė vyriausybė spręs, ar atidėti interpeliaciją I. Šimonytei

Grįžti į straipsnį

to vaje vaje

 to vaje vaje  portretas
Klausyk tu miesto valdove plika šikine durneli eik mokytis daugybos lentele

Vaje

Vaje portretas
Sitas kaimo blusius,seseliu valdovas vel kiauksi.geriau sedetu po sirinskienes sijonu ir tyletu.jis juk net ne seimo narys.kokia dar seseline vyriausybe?ir dar vadovas...uzsizvengt galima

Tam taigi

Tam taigi  portretas
Ne , siena neapsaugos :) Dar nesupratai ? " Apsaugoti" gali tik vykdomoji valdžia ! Tie , kurie PRIIMA įstatymus , derisi su kaimyninėmis šalimis DĖL Lietuvos sienų saugumo , suvokia kokioje sąjungoje dalyvauja ( ES) ir kokia " sąjungos " politika migrantų atžvilgiu :) Viskas . Lietuvos užsienio politika TURI VEIKTI LIETUVOS NAUDAI . Deja ..Tarkim , pastato tą " auksinę tvorą " nelegalams , bet valdantys šalį įstatymais sieną " atveria " prašantiems prieglobsčio . Ir ką ? Nelegalus gali sulaikyti ir be tvoros ! Ką daro ir dabar . Reikia GALVOTI ir būti užsienio politikoje atsakingu už kiekvieną žodį ar veiksmą kuris gali pakenkti Lietuvai ar jos žmonėms , o ne kaip sovietmetyje " atsitverti spygliuota tvora " . Liberkonservatoms reikėtų prisiminti žodį " DIPLOMATIJA" .

Ramūnai \\\\\.../////

Ramūnai  \\\\\...///// portretas
išgirsk,---PIŠ'ą pirmiausia,nes ji jų,tų nevykėlių-nusikaltėlių ašis.Ji juos atsivedė.Kol ji pati nebus išmėžta,tai teigiamų rezultatų nelaukit.

Manau

Manau portretas
Kad kuo greičiau tuo bus geriau,kiek dar išgelbės žmonių.Dar ne tik Šimonytę,Dulkį bet dar ir Raškevičiui kadangi jis visur žemina Prezidentą tvirkina su lbgt iškrypėliais mūsų jaunimą.Laikas juos visus velniop,kadangi kiek žmonių jie nuvarė į kapus,o už tai turi atsakyti.

onute

onute portretas
gana kalbet rek vygdit vyt vyt lietuvos zudikus

taigis

taigis portretas
Tai pagal tave iseina sienos statyti nereikia,tegu eina tiesiai sviesiai AR NE ne tikrai proto trukumas galutinai,turu buti visapusiska apsauga,nesuprantu tokiu sanprotavimo,SIENA NEAPSAUGOS,tai iseina visi durniai,nes stato siena ,tu vienas cia toks protingas,SIENA NEAPSAUGOS,tai gal eik pats ir sedek prie sienos ir saugok ja plikom rankom,pagal tave taip iseina ,tipo GUDRUTIS vienintelis,siena turejo buti per 30 metu jau seniai,bet tada visi valdzios vyrai ziurejo ka nuplesti nuo lietuvos i savo sauja,jiems nerupejo bei sienos tvarkymas nei zmones,ti visi skubo privatizuoti kuo daugiau,prie ko privede zmoniu gobsumas,GAL NETIESA aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

spritz

spritz portretas
Šešėlinė lopeta

onute

onute portretas
jokiu atidejimu vyt lauk beprocius dieve ppasus adek pragyvenau garbu amziu uzdejo skudurus pribure gyvuliu pasus negaliu uzeiti ten kur noriu

Ne tik nužmogėjimas , bet ir nuprotėjimas

Ne tik nužmogėjimas , bet ir nuprotėjimas  portretas
ES komisarai aiškiai pasakė pinigų tvorai neduos . Milijardus imkite iš Lietuvos biudžeto - atimkite nuo darbuotojų , pensininkų , neįgalių , vaikų ir t.t. ? Jūs to norite ? Kokią statyti tvorą ? Iki " dangaus " ? Net statytojai sako " bet kokią tvorą galima perlipti , jei nori " . Pirmiausiai reikia DIRBTI saugant mūsų sienas ! Kodėl buvo įleista daugiau nei 4000 migrantų , o DABAR ( tvoros dar nėra ) - sugeba sulaikyti ? ! Nustokit svaigti apie " išgelbėtoją " tvorą . Pirmiausiai reikia turėti KOMPETENCIJŲ dirbant , ponai valdantieji .

nuzmogejamas

nuzmogejamas portretas
Kada baigsissitas durnas karas,yra rimtesniu problemu,ka darysit su migrantais kurie vis daugiau ir daugiau verzasi i lietuva,kodel nevaziuojat i vokietyja,prancuzija,briuseli,kodel nereikalaujat rimtu riztingu veiksmu,kodel prezedentas silpnai kalbejo del migracijos,jis visur nori islisti sausai,o kur lietuvos saugumas,kodel nereikalauja del lietuvos zmoniu teisiu apsaugos nuo pabegeliu,kodel nerodo kaip migrantai baznycia isniekino,kokias stovykas paverte siukslynu,kur musu ponai kodel nereikalauja briuselio atsakomybe del pabegeliu daromos zalos musu valstybei,musu seimas bieko nedaro del musu paciu teisiu,o tik viens kita purvais drabstosi ,o lietuva tolia zlugdoma,kada pradesit dirbti pgaliau valstybei o ne sau asmeniskai,ar jus kada nors pamastot ka darot ,kur jusu zmogiskos vertybes,stato sporto rumus,o jug reikia staigiai statyti siena visu pajegumu,ka jus mastot ,laikaseina ne musu naudai,turi buti statoma siena o ne rumai sporto ,tas gali palaukti,kur mastymas seimunu,

:)))

:)))  portretas
Šešėlinė vyriausybė turi daug padoresnių ir kompetentigesnių žmonių nei politinis išdavikas Skvernelis , nežinojote ? :) Teksto neskaitėte ar nesuvokėte ? Argumentai dėl Šimonytės aiškiai išdėlioti . Vargas dėl proto ? :))) Skvernelis nebuvo įtrauktas į šešėlinės vyriausybės sudėtį !!! Net kol buvo tarp " valstiečių " .

Susireikšminę pagiežingi balvonai

Susireikšminę  pagiežingi balvonai portretas
.Susirinks būrelis apuokėlių. Pažais žaidimėlį, kas daugiau išpils purvo, išvems tulžies. Ir kas iš to?

Marionečių valdžia

Marionečių valdžia portretas
Koncervai yra teroristin4ė-nusikaltelių partija,neseniai buvo interviu su Šustausku youtubėje,tai jis viską papasakojo,kaip sprogdino Kryžkalnio paminklą,kas užsakė ir t.t.

Vika

Vika portretas
Jau bedugnė pasiekta.o kas toliau.

šešėlinė vyraiusybė

šešėlinė vyraiusybė portretas
nuspręs interpeliaciją atšaukti, nes suparto, kad pati nebeturi nei šešėlio, nei skvernelio, nei 'premjero" pakeitimui :))))

Pataisymas

Pataisymas  portretas
Būtų kėlę MOKESČIUS!!!! Kainos elektrai , dujoms , šildymui dar vandeniui jau pakilo iki " kosmoso " su kitomis produktų kainomis , tai tie PIŠ būtų kėlę ir MOKESČIUS ? Pagarba " valstiečių " opozicijai , neleido liberkonservatoms siautėti .

Jei ne seimo opozicija

Jei ne seimo opozicija  portretas
PIŠ vyriausybė būtų kėlusi kainas ? Cinikai ..Pasak jo, interpeliacijos klausimą I. Šimonytei bus siūloma atidėti, nes, panašu, kad šį kartą Vyriausybės vadovė išgirdo didžiausiai opozicinei frakcijai priklausančių politikų raginimus teikiant 2022 m. biudžetą nekelti mokesčių, nes jie būtų nepakeliama našta didžiajai daliai Lietuvos visuomenės, jau dabar susiduriančiai su augančiomis produktų, paslaugų ir energijos kainomis.

Konservatoriai būdami šešėlyje

Konservatoriai būdami šešėlyje  portretas
nieko nesugebėjo , o kontrastą su buvusiais " valstiečiais " mes matome :) _Konservatoriai pristatė šešėlinę vyriausybę: ministrų postais dalinasi keli kandidatai 2016.09.10

Magnolija

Magnolija portretas
Kuo skubiau skelbti interpeliaciją, nes einam į bedugnę

Beviltiški liberkonservatos

Beviltiški liberkonservatos  portretas
Atėjo į valdžią - šalyje chaosas . Ministrų reitingai dugne ...fui...___2016.09.10 16:23 Opozicinė Tėvynės sąjunga–Lietuvos krikščionys demokratai (TS-LKD) šeštadienį tarybos posėdyje Vilniuje paskelbė, ką deleguotų į Vyriausybę, jei po Seimo rinkimų dalyvautų ją formuojant.Ministro pirmininko poziciją užimtų partijos pirmininkas Gabrielius Landsbergis. Į finansų ministro postą pretenduotų ekspremjeras ir buvęs partijos vadovas Andrius Kubilius, buvusi finansų ministrė Ingrida Šimonytė arba Vilniaus miesto tarybos narys, konservatorių frakcijos joje seniūnas Mykolas Majauskas.

Save

Save portretas
Interpeliuokitės , lūzeriai !

Juos apgavo

Juos apgavo portretas
nepasakė, kad jų žaislinė vyriausybė, nieko niekur paduoti negali, jie kaip vaikai žaidia "į šešėlinę vyriausybę, kaip į mokyklą".

Galerijos

Daugiau straipsnių