Quantcast

„Valstiečių“ frakcija susirinko aptarti situciją po rinkimų

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcija antradienio vakarą posėdyje susirinko aptarti prezidento rinkimų rezultatus ir situaciją po rinkimų.

Po pirmojo rinkimų turo ir partijos lyderis Ramūnas Karbauskis, ir premjeras Saulius Skvernelis pareiškė norintys pasitikrinti bendražygių pasitikėjimą.

LVŽS kandidatas S. Skvernelis su 19,67 proc. balsų liko trečias ir nepateko į antrąjį turą.

„Valstiečių“ keltas S. Skvernelis pirmajame prezidento rinkimų ture sekmadienį gavo 19,67 proc. balsų ir liko trečias.

„Valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis yra pareiškęs, kad partija trauksis iš valdžios, jeigu jos kandidatas premjeras S. Skvernelis nepateks į antrą prezidento rinkimų turą, o partija nelaimės Europos Parlamento rinkimų. Tokiam scenarijui anksčiau yra pritarusi „valstiečių“ frakcija.

Pirmajame rinkimų ture daugiausiai balsų – 31,21 proc. – surinko opozicinės Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų iškelta Ingrida Šimonytė. Už nepriklausomą kandidatą G. Nausėdą balsavo 30,93 proc. rinkėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aš portretas
Karbauskis keičia savo nuomonę, kaip pirštines, melagis, kurio žodžiu negalima tikėti.

bobute

bobute portretas
Nereikia pyktis,o dirbti,tauta laukia ir tolimesniu jusu darbu,nereia pataikauti opozicijai o dirbti,dirbti ko ir tikimes is jusu,ir ateinanciuose Seimo rinkimuose busite ivertinti ir pelnysite tautos pasitikejima,todel pirmyn,tesekite pazadus,jusu dauguma

NA NA

NA  NA portretas
Valstiečiai nesuteikit landsberginių gaujai vilties ,jus šmeižti ir sukiršinti ,------------Lietuva laukia jūsų darbų ir tiki jumis ,neleiskit landsberginių gaujai terorizuoti Lietuvos ,nepasiduokit parazituojančiam anūkėliui ,jus užkrėsti pavydu ,pykčiu ir neapykanta Lietuvai ,,sėkmės tarnauti Lietuvai ,
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių