Quantcast

„Valstiečiai“ traukiasi iš rinkimų pertvarkos darbo grupės Seime

Grįžti į straipsnį

Tai bus nepriklausomybės pabaiga

Tai bus nepriklausomybės pabaiga portretas
Kaip teisingai buvo kalbama laidoje Op.TV. Prasidėjo žiauri kampanija prieš prezidentą ir prezidento instituciją. Paskui pakeis rinkimų įstatymą. O baisiausia, kad Lietuvos piliečiai nebeturės teisės rinkti prezidento. Bus absoliuti konservatorių diktatūra.

Aha , reikia

Aha , reikia  portretas
Jei leisime šiai liberlkonservyno " pertvarkai " dėl TIK sąrašinių patekimo į seimą , tai galiu daryti prielaidą , kad sekantis siūlymas būtų - seimo kėdė paveldima ? :))) Papuolei su sąrašu į seimą ir visi iš šeimos aprūpinti " valstybės biudžeto , mūsų rinkėjų suneštų pinigų , išlaikymu ? Gerovės valstybė ? :))) Jau dabar vyksta partijų paveldėjimai , o kur dar seimūnų ir jų vaikų dinastijos valstybės biudžeto pinigais išlaikomi : Landsbergių , Gentvilų , Mazuronių , Sabatauskų , ....Kuriuos pamiršau ? Fui.....Kam tas rinkimų cirkas ? Tegul algas pasikelia " vargšai " ....Padėjėjų jau ne po 4 , tegul po 8 turi ......

Pagarba ,, valstiečiams ,,

Pagarba ,, valstiečiams ,,  portretas
Pritariu kiekvienam žodžiui . Mano nuomone į seimą iš vis reikėtų rinkti tik vienmandatėse , o ne pagal sąrašus . Kiek dabar seime partinių sąrašinių kurie net rinkimų sąrašuose nėra reitinguojami !! Kiek turime tokių seimo narių , kurie jau net nežino kas yra realus gyvenimas ir , kad atlyginimą reikia užsidirbti . O jau konservyno svaičiojimai apie PREZIDENTO rinkimą SEIME , tai jau akivaizdi manipuliacija !!! Prezidentą renka Tauta , o ne grupelė pagal sąrašą ( kaip nori liberalkonservatoriai ) papuolusių į Seimą . Gėda šiai valdančiai daugumai konservatoriams , liberaliai laisviems !!!! Sovietmetis baigėsi prieš 31 m ! Šlykštus politiniai veidmainiai , kuriems vienintelis tikslas - išlikti valdžioje . Fui....Ši valdanti dauguma PATI BLOGIAUSIA , SAVANAUDIŠKIAUSIA, atvirai spjaunanti į akis TAUTAI ! Tokia mano nuomonė .

Galerijos

Daugiau straipsnių