Quantcast

„Valstiečiai“ inicijuoja referendumą dėl Seimo narių skaičiaus mažinimo

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Nėra ko 'valstiečiams' žaist su tais parašais, referendumui paskelbt PAKANKA paprastos Seimo posėdy dalyvaujančių narių daugumos!

Pilietiškasg

Pilietiškasg portretas
Nejaugi lietuvos piliečiai "pasimaus"ant valstiečių žaislinio iešmo - ne tas 140 ar mažesnis narių jų skaičius sutaupys pinigus! Patys seimūnai- vakstiečuai gali priimti įstatymą draudžiantį tiek seimo nariams, tiek vyriausybės nariams turėti patarėjų!!! Toji gausi "lipdukų" prie "lovio" armija suryja didelę dalį mùsų pensijų, atlyginimų! Tiek pinigų nesuryja tos tie keliolika, anot valstietukų, per didelis skaičius seimo narių. NEPASIRAŠYKITE už referendumą, nes ur Kinstitucija bus tampoma kaip kojinė, o ir eurų nesutaupys, jei neatsisakys tų visų savo "lipdukų", o ir referendumas kainuos ne vieną milijoną - GALVOKITE pasirašydami apie tai! Neapsunkinkite Lietuvos bereikalingu referendumu- siūlykite atsisakyti visiems oatarėjų, padėjėjų; gslima pasiūlyti atsisakyti ir seimo viešbučio bent vilniečiams seimo nariams pradžiai! Ekonomistai paskaičiuokite šio pasiūlymo naudą!

Anonimas

Anonimas portretas
zelemunčikas, kokios, kieno ir kiek tų žemių užgrobta, atsilupėli? ai žinau, kaip kupriuko 15arų sklypelis išsprogo į hektarą su biškiu ir ne bet kur o šalia vilniaus. tai kada tas patriotas imsis grąžinti užgrobtą žemę? manau puikus pavyzdys būtų

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
turi būti 101... arba bent 111...

tai Seime dar galima pabalsuoti

tai Seime dar galima pabalsuoti portretas
kol renkami parasai referendumui ir balsavima padaryti atvira ir bus viskas aisku kaip ant delno, kas dirba valstybei, o kas tik savo kisenei. uztektu ir 101 ar 111 per akis.

senai reikejo ...

senai  reikejo  ... portretas
cia teigiamas zingsnis.. 140 darmajiedu islaikytiniu su seimomis ,meiluziais ir meiluzem ,islaikyti --issilaksciusios tautos likuciams ,darosi jau per sunki nasta....per akis uzteks ir 70 ties....

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Gandragalviai,žinodami,kad ši kadencija jiems pirma ir paskutinė,užmetė rinkėjams dar vieną slieką ant kabliuko.Pirmiausiai sugrąžinkit žmonėms susigrobtas žemes,tuomet ir pakalbėsime.

Valio

Valio  portretas
Saunuoliai. Dziugi naujiena.

Haris

Haris portretas
Būtinai reikia mažinti, pradžioje nors 20 .Nejaugi bus pasielgta teisingai ,mokesčių mokėtojų atžvilgių.Juk jauni žmonės privalo kurti verslą o ne būti išlaikomi, mokesčių mokėtojų sąskaita.Jeigu bus sumazintas seimo narių ,ju patareju skaicius seime,bus tauta laiminga,nes pagaliau bys pasielgta teisingai.

Galerijos

Daugiau straipsnių