Quantcast

Derybos nepavyko: koalicijos sutarties pasirašymas nukeliamas

Grįžti į straipsnį

deel

deel portretas
lopai

KONSTITUCIJA

KONSTITUCIJA portretas
Taigi, DAR kartą: "Lietuvos valstybę kuria Tauta. Suverenitetas priklauso Tautai" (K.2str.), o taip pat: "Niekas negali varžyti ar riboti Tautos suvereniteto, savintis visai Tautai priklausančių suverenių galių" (K.3str.1d) - čia gi stebim kažkokias GAUJŲ pjautynes prie lovio be JOKIO atsižvelgimo į Suvereno norus. Nors - tai kaip ir dėsninga, nes VISI tie 'sąrašiniai' Seime atsidūrė priešingai Konstitucijos raidei ir dvasiai. Ir kol mes nepasinaudosim Konstitucijos priesaku MUMS ("Tauta ir kiekvienas pilietis turi teisę priešintis bet kam, kas prievarta kėsinasi į Lietuvos valstybės nepriklausomybę, teritorijos vientisumą, konstitucinę santvarką", K.3str.2d.) bus tik blogiau ir blogiau.

Tam As manau ,gal pradžioje

Tam As manau ,gal pradžioje  portretas
reikėtų lavintis ir gal po to pavyktų suvokti : visi seimai dalinasi postus ) ar žinote vyriausybę be ministrų ? Konservatoriai turėjo net šešėlinę vyriausybę kurioje buvo pasidalinę portfelius )) Premjeras Kubilius , kultūros ministras Juozapaitis ir t.t... ) Prapylus rinkimus ir likus be jau išsidalintų postų - liko nuo pirmos dienos dergti laimėjusius ,, ne tuos ,, valstiečius ir Karbauskį . Kodėl aš vis dar stebiuosi ,,,patryjotų ,, siauraprotiškumu ir neišilavinimu ? )))

Anonimas

Anonimas portretas
Tomaševskis su normaliais reikalavimais-vaiko pinigų didinimas,ir nemokami vaistai pensininkams,ir lieka tik vienas reikalavimas.tai kas netinka žaliesiems.Aaa,taigi raudonasis viską reguliuoja,o jam jau laikas užtarnautam poilsyje būti,ir pypkę papsėti.Visur pensininkus niekina,žmonėmis nelaiko,o ŠITAS tai ką išimtis?

Kaunas AS manau taip.

Kaunas  AS manau taip. portretas
Paleisti seima itr vyriausybe.Nejaugi nebeturime poliiku kuriem rupetu Lietuva-lietuvis ,o ne jis pats sau?

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Koks dar sutarties pasirašymas, jei tebevyksta mūšis dėl portfelių ir pinigų juose?

Skaitytojas

 Skaitytojas portretas
2008 m.pradžiai SODRA turėjo 1,3 milijardo rezervą. Per 2008 metus Kirkilas dirbdamas premjeru tą rezervą iššvaistė(padidino apie 4 kartus motinystės išmokas neturint tam tikslui lėšų) Toliau SODRA skendo į skolas. Dabar Kirkillas bet kokia kaina nori užvaldyti SADM.Norėčiau žinoti kokią kiaulystę dabar yra sumanęs draugas Kirkilas.

R

R portretas
30 metų ir tik eksperimentai;((( Kada pradės dirbti žmonėms???...

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Kada pasibaigs "valstiečių" valdymas.

Jonas

Jonas portretas
Kur dingo straipsnis apie Kauno rajono pono Pudževelio ir kitų nusikaltimus, nespėjau perskaityti?

natalija

natalija portretas
SEKMES JUMS VALSTIECIA IR ISTVERMES SUTVARKYTI REIKALUS SU TAIS BRUDAIS TIK ZINOKIT KAD VARGAI NESIBAIKS TIK SU LENKAIS VARGO NETURESIT O TIE SUDZIAI DIRBS JEI GALES KA PAVOKTI GERAI PAGYVENTI UZ MUSU PINIGUS

JONAS TO BEE

JONAS  TO BEE portretas
Rie ko cia maskavitai seni komunistai tvarkieciai kurie daug metu dare tik blogi lietuvai kurie net neturi supratimo kaip valdyti saliir zino kaip ja galima plesti vel yra renkami i seima ir tie ju rinkejai yra blogesni uz maskavitus kaip cia juos pavadino tas BEE tai susitepusios visokiu neaiskiu tipu sudarytos partijos komunisteliu ju giminiu saikos kurios tik kenke lietuvai konservu valdymas taip sujauke supykino lietuva ir tai viskas ka turim su pagelba tu rinkeju kurie padeda jiems pralysti i seima Tai manot malonu valstieciams dirbti su tais kirkilai zemaitaiciais konservais liberastais Suprantu ir uzjauciu tuos dorus valstiecius kuriems mes primetam ta siukslyna

gyvulių ūkis

gyvulių ūkis portretas
prisirakino ūkis grandinėm prie seimo kėdžių ir bando aiškint,kad tai viskas daroma tik dėl mūsų.

Tfu

Tfu portretas
godžių asilų raudonais batais gauja

?

? portretas
Tvarkiečiu gretos iširo?

NU nu

NU nu portretas
O ką galvoja karvauskio karvė

pensininkas

pensininkas portretas
viesa paslaptis kokia betvarke Kauno Raudonojo kryziaus ligonineje:truksta vienkartiniu pirstiniu, dezinfekciniu skysciu. Slauges, dirbancios pagal valandini grafika uz minimuma (pirmadienis-penktadienis) verciamos eiti i darba ir sestadieniais, sekmadieniais. Bet, uz ta darba negauna atlyginimo, nes vyr. slauge privercia pasirasyti sutikimo rastelius kad dirbs savanoriskai. Jeigu nesutinka dirbti be atlygio,- duoda suprasti, kad atleis is darbo. Tokia padetis susidare todel, kad i 2 buvusius laisvus slaugiu etatus buvo priimti nekompetetingi bet reikalingi zmones, kurie padeda gydytojams suvedineti informacija i kompiuterius, o tiesioginiu pareigu neatlieka. Kalbu apie Vidaus ligu skyriu Gal pasidomekit Verygos, Kirkuciai, Kepeniai? Ar jus tik kukuciai? Ar Darbo inspekcijai, FNTT nebutu idomu, nezinau?

Bleeee

Bleeee portretas
tj geri metai iki kitu rinkimu, ir per tiek laiko nesusidera chekistu palikuonys. Gal specialiai daroma ,kad kuo blogiau Lietuvai,- geriau maskovitams?

Galerijos

Daugiau straipsnių