Quantcast

V. Vingrienė nesutinka su R. Karbauskiu: nemanau, kad turėtume trauktis

Seimo narė Virginija Vingrienė nemano, kad „valstiečiai“ turėtų trauktis iš valdančiosios koalicijos.

„Aš manau, kad mes turime dirbti iki galo, nes yra mandato suteikimas 4 metams, turėtume atlikti savo pareigą. O Prezidento rinkimai yra kitas formatas. Tai nereiškia, kad nepasitikėjimas Valstiečių ir žaliųjų sąjunga buvo išsakytas. Buvo balsuojama už konkrečias asmenybes, lygiai taip pat nebuvo pasisakyta ir prieš Saulių Skvernelį. Aš manau, kad tauta jį palaiko kaip premjerą“, - antradienį žurnalistams sakė V. Vingrienė.

Ji negalėjo atsakyti, kiek „valstiečių“ frakcijoje yra parlamentarų, nepritariančių pasitraukimui iš valdančiosios koalicijos.

Buvo balsuojama už konkrečias asmenybes, lygiai taip pat nebuvo pasisakyta ir prieš Saulių Skvernelį. Aš manau, kad tauta jį palaiko kaip premjerą.

„Negaliu atsakyti į tokį klausimą, bet tokių yra“, - sakė V. Vingrienė.

Ekonomikos ir inovacijų ministras, „valstietis“ Virginijus Sinkevičius irgi sakė, kad partijos tarybos posėdyje balsuotų prieš pasitraukimą iš valdančiosios koalicijos.

„Niekas nepasikeitė, taryba rinksis. (..) Esu išsakęs savo nuomonę, kad taryboje balsuočiau prieš. Bet taryboje mes turime labai daug delegatų, tai mano vieno nuomonė tikrai nebus absoliuti dauguma“, - žurnalistams sakė V. Sinkevičius.

Pasak jo, taryba priims sprendimus ir nuspręs, ar šaukti suvažiavimą.

V. Sinkevičiaus nuomone, šiuo metu partijai svarbiausia - susitelkti Europos Parlamento rinkimams.

Kaip ELTA jau skelbė, „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis sako, kad, Sauliui Skverneliui nepatekus į antrąjį Prezidento rinkimų turą, tikriausiai bus balsuojama dėl pasitikėjimo juo, kaip partijos pirmininku, ir S. Skverneliu, kaip premjeru.

Pasak R. Karbauskio, apie pasitikėjimą, „valstiečių“ buvimą valdančiojoje koalicijoje bus kalbama antradienį vyksiančiame frakcijos posėdyje, taip pat penktadienį rengiamame partijos tarybos posėdyje

R. Karbauskis tikisi, kad Europos Parlamento rinkimai bus sėkmingi „valstiečiams“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Taip, netinka dezertyruot prie pirmos nesėkmės (nors tai net nėra nesėkmė!).

Svajonė

Svajonė portretas
Svajone, lik sveika.........................

Atskalūnams

Atskalūnams portretas
į kitus Seimo rinkimus, poniute, gali jau nekandidatuoti. Pakankamai prisi......
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių