Quantcast

V. Uspaskichas: Darbo partija liks opozicijoje

Darbo partijos lyderis Viktoras Uspaskichas sako, kad po rinkimų jo partijos tikslas – likti opozicijoje bei nesiekti politinių postų.

„Darbo partijos galimybės dalyvauti kokioje nors pozicijoje šiandien labai abejotinos dėl susiklosčiusios politinės konjunktūros (...) Postai mūsų, kaip partijos, nedomina“, – penktadienį nuotolinėje spaudos konferencijoje sakė V. Uspaskichas.

„Pagal šiandieninę politinę konjunktūrą, mūsų sprendimas likti daugiau opozicijoje“, – pridūrė jis.

Jis taip pat teigė abejojantis galimybėmis po rinkimų „susitarti“ su „valstiečiais“ ar socialdemokratais.

Pagal šiandieninę politinę konjunktūrą, mūsų sprendimas likti daugiau opozicijoje.

„Pirmas barjeras, kuris tikrai nebus įveiktas, bus biudžetas. Mes tikrai negalim pritarti tokiam biudžetui, nes nematau, kad ten gali būti galvojama apie Lietuvą“, – teigė V. Uspaskichas.

„Jeigu žiūrėtume į visą programos paveikslą, tai aš abejoju galimybe susitarti su „valstiečiais“ ar socdemais“, – sakė jis.

V. Uspaskichas, be kita ko, sakė manantis, kad Seime daugumą sudarys centro-dešinės partijos – konservatoriai ir liberalai.

Dėl koronaviruso nesityrė

V. Uspaskichas dėl koronaviruso taip pat teigė nesityręs, kontakto su sergančiuoju teigė neturėjęs.

„Temperatūros nėra, kosulių dabar nėra (...) Darysiu testą, jeigu bus temperatūra, jeigu bus požymiai, jeigu mano sveikatai grėstų kažkoks pavojus, bet dabar to nėra“, – teigė V. Uspaskichas.

Paklaustas, ar koronavirusas nustatytas jo artimiesiems, jis to nei paneigė, nei patvirtino.

„Visi klausimai, kurie liečia trečius asmenis, jiems uždavinėkite“, – penktadienį nuotolinėje spaudos konferencijoje sakė V. Uspaskichas.

Jis taip pat teigė neturėjęs kontakto su koronavirusu sergančiu asmeniu.

Darbo partijos pirmininkas dėl peršalimo simptomų kartu su bendrapartiečiais būstinėje nelaukė pirmojo Seimo rinkimų rezultatų.

V. Uspaskichas taip pat neatvyko ir į BNS organizuotą porinkiminę spaudos konferenciją.

Jis anksčiau yra sakęs, jog ketina atlikti testą dėl COVID-19, tačiau vėliau apsigalvojo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zuzana

zuzana portretas
kur tu lietuviu protas, kadsusideda su darbo parttija , issiuskit Vikoriuka i Archangelska ,ten jo rodina ir tegu spanguolias renka

?

? portretas
Tai kokį lygį turi pasiekti ypata ,kad balsuotų už šitą suvirintoją-milijonierių?

Gvidas

Gvidas portretas
Viktorą už dusino landsbergis su grybę primindami ALSTOMO byla - kurioje turėjo būt liūdnos dienos viktorui,bet jam padarė išimty kad dingtų nuo politines arenos.Viktoras galvojo sugryš grybes nebėra bus viskas ok, deja klydo. Klanas gyvuoja. Išsigando žmogus šiauštis prieš klaną,todėl ir pakeitė pozicija.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių