Quantcast

V. Tomaševskis pripažįsta klaidą: J. Narkevičiui nereikėjo skristi į JAE

Grįžti į straipsnį

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
Kažin, ar įmanomas toks variantas: Suvalkų lietuvis tampa Lenkijos kokiu nors ministru?...

Filosofas

Filosofas portretas
Durnius ir arabų Emyratuose yra durnius.

Kaži, kokia to priežastis?

Kaži, kokia to priežastis?  portretas
Pats dvasinis partijos tėvas ėmė ir sutiko? Gudrus ėjimas - prarasti šiek tiek, kad vėliau kompensuotų sau žymiai svarbesniu „karo trofėjumi”? Ignoruojant Tarptautinės teisės įstatymus, nepripažįstančios buvusiam okupantui jokių teisių į jo kadaise užgrobtas žemes bei tos teritorijos žmones!

Kęstas

Kęstas portretas
Ką reiškia Nausėdos reikalavimas pakeisti ministrą Narkevičių? Nausėda, iškeldamas šį ultimatumą valdančiai daugumai Seime pademonstravo realios situacijos valdžioje nesuvokimą (turime parlamentinę respubliką), politinį avantiūrizmą ir prarado autoritetą. Buvo ir liko banko klerkas. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Joo

Joo portretas
Ismesti lenkus is seimo ir karbauskius su skverneliu mat jie ka nori ta daro kur presidento akis ziuri? Ko jis laukia kitu kaledu. Zomones isrinko ne po presidentu namus kad vaiksciotu o dirbtu zmonems.

nejuokinga

nejuokinga portretas
pasirase koalicija ir lenkai daro ka nori net i kitu nuomone neziuri tiesia kelius kur nori motinos stato namus ant ezero kranto neleistinoj vietoj karoce stumia bespredela

veidukas

veidukas portretas
o snukiai konkretus,komuniakospoliakos...

Galerijos

Daugiau straipsnių