Quantcast

V. Tomaševskis: pinigų yra, dėl vaiko išmokos sieksime savo

Grįžti į straipsnį

GĖDA , DALINTI NE SAVUS PINIGUS

GĖDA , DALINTI NE SAVUS PINIGUS portretas
TOMAŠEVSKI, gerai, kad rūpinates sveikais vaikais , BET. Kada nors 50 eurų mokėsit motinoms kurios slaugo visiškos negalios sunkiai serganti savo vaiką 30 ir daugiau metų namuose. Manau, kad jūs neturite nei gėdos nei sarmatos dalinti visų mokesčių mokėtojų pinigus SVEIKIEMS - KURIE GALI PATYS UŽSIDIRBTI.

AS manau

AS manau portretas
Nebesusitvarko su uzaugintais iskrypeliais .Dar duosim pasalpu tik gimdykit ivairus degradai.Kas dedasi Tauregej,Jurbarke ,Vilniuje ir kitose dar nepaminetose vietose.Jau nepilnameciai,vagia,plesia,zudo.Ar dar Lietuvai reikia sitoliu issigimeliu.Reikia policijai didesniu teisiu .NBepasiduodi kaip Amerikoj naudoti ginkla,.Reikia leisti berzine kose tevam naudoti.Greit turesim visi nesiotis ginklus apsiginimui nuo degradavusiu.

Kindziulio nuomone.

Kindziulio nuomone. portretas
Rasai Kinszuliuk ,kad rusai nesustos.....vaikais reikia pasirupinti.As nesakau,kad nereikia.Rupintis reikia tevam gimdantiem vaikus.Kas nori tas darba randa.Vaikai bemaz visi su ismaniaisiais telefonais,cipsai,bambalai nesveiki gerimu,o teveliai girdyklose uz pasalpas maukia aluti ar alkocholi,Tokiem vaiku gimdyti negelima.O kaip raso nueme lengvatas paskyre pasalpas ir nuskaiciuoja mokescius.Vaikus auginti turi tevai kurie sugeba materialiai ir protingai aukleti,uzauginti gerais zmonemis.O ne tarpuvartese vartojancius kvaisalus,smurtaujancius,Kodel zmogus visa gyvenima dirbes ,turintis staza negali pragyventi is pensijos? Tai nusikaltimas .

Paulius

Paulius portretas
Tomasevskis 100 kartu geriau uz konservus. Tie tik skurdint ir praskolint moka

tomas

tomas portretas
Tai - bene vertingiausias p. Tomaševskio pasiūlymas. Jei atstovės, bus vertas tautos padėkos.

...

... portretas
Kindziukiuk, JEI rusai norės įžengt, jie prieš kažkokias prieštvanines haubicas nesustos. BET - jei dabar mes SAVO Vaikais nepasirūpinsim, tai paskui čia dar likę atėjūnus ir vėl su gėlėmis sutiks. :/

Bliamba

Bliamba portretas
Grąžinkit dirbantiems tėvams mokesčių lengvatas, ir apsieis jie be tų jūsų "vaiko pinigų"! Viena ranka atėmėt, kita davėt, pavertėt dirbančius prašinėtojais, sulyginot su amžinais pašalpiniais, ir dar geručius vaidinat?

AS manau

AS manau portretas
Keli pateke i seima dar troksta pasidarbuoti saviem tikslam.Kirkilas i premjerus ar seimo pirmininkus taiko.Nemanykit ,kad del gero tau zmogau.Ne .jis tik nori vel nuslinti Lietuvos ekonomika kaip jau atsitiko ne viena syki.Po ju valdymo tvanas.

Kindziulio nuomone.

Kindziulio nuomone. portretas
Kestai,kai izengs olupantai kaip i Ukraina tada bus per velu galvoti kaip juos isvaryti.Reiskia pinigu yra ir gali uztekti ir vilku naikinimui,ir tvarkai isvesti.Tik reikia doru saziningu zmoniu valdzioje.O ne tokiu kurie pildo tik savo kisenes.Kaip kirkiliniai seniai dar uzsimane rentos.Nejaugi lietuvi toks mulkis esi,kad tokius renki.???Juo senin tie isbuve seime visus nepriklausomybes metus tuo gobsin.

to manyk toliau

 to manyk toliau portretas
100%tiesa. Mes mes! o dabar mes!!! aišku jums?

Kęstas

Kęstas portretas
Su niekuo nekariaujame, branduolinės pusiausvyros sąlygomis ir negalime su niekuo kariauti. Bet didžiulius pinigus neegzistuojančiam karui švaistome. Tų pinigų žiauriai trūksta žmonių gyvenimui ir ūkio sutvarkymui Lietuvoje. Auginame avis, kurių pardavimas valstybės mąstu nesutvarkytas. Avis ėda tik vilkai. Lietuvą ėda tik auksinių šaukštų ministerijos. "Viena iš jų, Krašto apsaugos ministerija, paskelbė konkursą, kuriuo siekiama pasamdyti įmonę, kad ši parengtų investicijų projektą dėl universalių sraigtasparnių įsigijimo. 300 mln. eurų suma yra numatyta kaip preliminari orlaivių kaina. Ministerijos atstovė spaudai Asta Galdikaitė BNS sakė, kad šiuo metu atliekama rinkos analizė ir nėra apsispręsta, kiek ir kokius orlaivius pirkti. Universaliais sraigtasparniais gali būti vykdomos kovinės, karių transportavimo užduotys, paieškos ir gelbėjimo operacijos." Karo nėra, įsivaizduojamos kovinės užduotys toliau vykdomos be problemų. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką).

Taip taip taip

Taip taip taip portretas
Ir kam gi tiems vaikams mokėti, ar ne? Geriau nupirkti auksinius šaukštus ar parduoti po pigiai medieną. Dar galima padėti ir išmokas gaunantiems vargšams žemdirbiams.

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvai beda ne tik su Kinija ,bet ir su savo vaikais.Vaikai nebegerbia tevu,mokytoju.Jiem tik viska paduok ant lekstutes.Nes mato,kad teveliaim pasalpos ,o ne darbas rupi.Tai ir jiem mokslai nerupi.Mokintis nenori.Nori gerai gyventi neuzsidirbe.Vogti sugeba ,kad ir nepilnameciai,bet atsakyti nebegali nes vaikai dar.Ka auginame politikai siandiem?Daugeli nusikalteliu,smurtautoju alkocholiku.Juk jiem visos teises,o apie pareiga nekalbame .nereikaujame atskomybes.

Piktas

Piktas portretas
Jau visai išprotėjo tie šūd...lenkiai ,prigimdys tų benkartų dėl tų pašalpų,kodėl mes prieš 30 metų be jokių pinigų vaikus auginome o dabar t pašalpos ir pašalpos ,šlykšti karta auga.

Kęstas

Kęstas portretas
Bėda Lietuvai su Kinija. Bėda politinė. Lietuvos valdžia politiniais sumetimais griauna eksportą į Rusiją. Kompensacijai sako: vežkit į Kiniją. Bet Kinija nėra Rusija. "IT ekspertas Marius Pareščius "Kauno dienai" tvirtino, kad bemaž bet kokioje srityje bendradarbiavimas su Kinija pasižymi rizika – pirmiausia dėl to, kad kinai "kopijuoja viską iš eilės", t.y. produktus bando pasigaminti pigiau, o tuomet juos realizuoti.

Kęstas

Kęstas portretas
M.Pareščius neabejoja, kad technologijų patentai Kinijoje yra beverčiai. Jo žiniomis, tik didiesiems rinkos žaidėjams pavyksta apginti savo autorines teises, o mažiesiems tai yra neįveikiamas žygis."Naivu sakyti, kad patentavimas gali padėti. Juk Europos įmonėms tenka kautis Kinijoje, kinų teisme su kinų advokatais, pagal kinų tradicijas, kur veikia savo verslo gynyba", – įsitikinęs IT ekspertas.Maža to, jo pastebėjimu, kinai tarpusavyje dalijasi informacija apie verslo įmones. Esą net tarptautinėse parodose vienam kinų verslininkui davusi savo vizitinę kortelę įmonė patenka į sąrašus ir netrukus sulaukia skambučių iš kitų Kinijos verslininkų, su kuriais anksčiau nėra turėjusi jokių reikalų." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Cathy Fansler

Cathy Fansler portretas
Šiuo metu „Google“ kas menesi moka nuo 17 000 iki 22 000 JAV doleriu, kad galetu dirbti internete iš namu. Aš prisijungiau prie šios veiklos prieš 2 menesius ir uždirbau 20544 $ per pirmaji šios veiklos menesi. Galiu paSakyti, kad mano gyvenimas visiškai pagerejo! Patikrinkite, ka aš darau.apsilankykite >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­o­­rkLinks3.Com

Nuomome

Nuomome portretas
Buta reikejo uzdidirbti.Jei darei pravaikstas,isgerdinejai tai buto nematydavai.Ir mes auginome ir jokiu pasalpu ir po dvieju menesiu i darba.O vaika dek kur nori.Algeles buvo mizernos jaunu.pradedanciu gyvenima.Tik netreikia cia musu gazdinti.Dveji metai apkokamu atostogu vienam ir dar vaikai nepriziurimi,apiplykiti.Tik isikniaube i telefonus gyvenate.Ir per gatve be telefono prie ausie prideto nebemokate gyvent,Mes viska mokejo,ir siuti ir megzti ir skalbti be jokiu skalbikliu ir svari vaikscipojom.Mes jum ateiti sukurem,nepriklausomybe iskovojom.Keliaujat laisvai ir kas tik nbori ir netingi tas gyvena gerai ir darbo randa.Dar niekada sitaip zmones negyveno gerai kaip dabar,

Manyk toliau ..

Manyk toliau .. portretas
Mes blia užauginom, tralialia. Jums butus dalino dykai, nuo to pradekim. Kai kurioms šeimoms tie vaiko pinigai yra garantija, kad bankas, praradus darbą, į gatvę neismes. Visi virš 50 metu patylekit, dykai chatas gavę sovietmečiu.

Italas

Italas portretas
Tai uždarų patalpų baimė. Pavyzdžiui, eini į parduotuvę alaus ir bijai, kad bus uždaryta.

...

... portretas
Reikia nustot pirkt auksinius karinius 'fuflo'.

AS manau

AS manau portretas
Reikia didinti pensijas,padeti mokslo siekiantiem,gabiem ir norinties isigyti profesija.O vaikus turi auginti tevai,o ne visi pilieciai.Manau jei pasigimdei tai stenkis ji ir uzauginti.Uzauginome be jokiu pasalpu ir dvieju apmokamu metu .Uzauginome ne blogesnius ir ne smurtautojus.Ir i ligonines sitiek nepapuldavo nusdegusiu,suzeistu ,kudikiu ir vaiku.

Gaila

Gaila portretas
Mokslus tesiantis 18 metu neigalus moksleivis gauna tik 50€, nors iki 18 metu skiriama 70€. Ligos niekas nenori.

Galerijos

Daugiau straipsnių