Quantcast

V. Sinkevičius dalyvaus forume „GreenTech“, susitiks su Klaipėdos bendruomene

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį į Lietuvą atvyksta už aplinką, vandenynus ir žuvininkystę atsakingas Europos Komisijos narys Virginijus Sinkevičius. Jis domėsis tekstilės sektoriumi, žaliojo kurso įgyvendinimu ir iššūkiais švarinant Baltijos jūrą.

Eurokomisaras ketvirtadienį lankysis forume „GreenTech Vilnius“, susitiks su Vilniaus meru Remigijumi Šimašiumi.

Be to, V. Sinkevičius lankysis įmonėje „Apranga“ ir aptars Europos Sąjungos (ES) tekstilės sektoriaus strategiją, ES taksonomijos reglamento įgyvendinimą.

Penktadienį V. Sinkevičius vyks į Klaipėdą, kur susitiks su Klaipėdos universiteto, Jūros tyrimų instituto bendruomene. Jie aptars Europos žaliojo kurso įgyvendinimą, iššūkius, su kuriais susiduria Lietuva siekdama, kad Baltijos jūra būtų švari.

Klaipėdoje eurokomisaras taip pat susitiks su žvejų bendruomenės atstovais ir su „Klaipėda – Europos jaunimo sostinė 2021“ atstovais, su kuriais aptars praėjusių metų iniciatyvas bei planuojamas naujas veiklas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jis

jis portretas
skambūs žodžiai ir pompastika... be darbų tai tuščia kaip metalinis puodas ir skamba gerai. Tai panašu į mūsų beveik visus politikus ir požiūrį Lietuvoje į darbus. Baikite kabinti makaronus ir skleisti žalią isteriją, pradžioje su ekonomika susitvarkykime, o po to jau statykime kosminį laivą, turbūt pamiršo, kas 1/3 tautos gyvena žemiau skurdo ribos? Žalia isterija reikalauja daug pinigų, o mes esame deja, bet skurdžiai.

>Tai

>Tai portretas
nustenbinot kad ten Razbadauskas ir Radvila. Šaip ačiū už info

cirkai

cirkai portretas
Dar tokios tusčio nebuvo profesionalus nulis atvyksta. Lietuviams uždraudė žvejoti, visi kiti žvejoja.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių