Quantcast

V. Radžvilas apie rinkimų rezultatus: neturime pagrindo liūdėti

Politinės jėgos Nacionalinis susivienijimas lyderis Vytautas Radžvilas sako neliūdįs dėl to, kad partijai nepavyko peršokti Seimo rinkimų kartelės. Jo teigimu, partijai tiesiog kliudė „informacinė blokada“.

„Galiu pasakyti, kad būtų buvę labai džiugu įveikti Seimo rinkimų kartelę, tačiau šiandien neturime pagrindo liūdėti. Rinkimų rezultatų vertinimas priklauso nuo požiūrio – tikslo, kurį sau kėlėme“, – pirmadienį, paaiškėjus rinkimų rezultatams, spaudos konferencijoje sakė V. Radžvilas.

Jis kalbėjo vertinąs rezultatus „realistiškai“ ir sakė, kad šie rinkimai buvo problemiški. Vertindamas Nacionalinio susivienijimo rezultatus, V. Radžvilas taip pat sakė, kad valstybė yra susiskaldžiusi.

„Mes neturime politikos mokslo, dėl to, kad jis yra visiškai suręstas ant komunizmo partijos istorijos“, – tikino V. Radžvilas.

Mes neturime politikos mokslo, dėl to, kad jis yra visiškai suręstas ant komunizmo partijos istorijos.

Pasak Nacionalinio susivienijimo lyderio, koją partijai šiuose Seimo rinkimuose pakišo „informacinė blokada dėl nepopuliarių idėjų“.

„Mes buvome apsukti informacinės blokados. (...) Aš pats nežinau, kada būčiau patekęs į kokią nors ne rinkimų laidą. Mes gyvename cenzūros sąlygomis“, – kalbėjo V. Radžvilas.

Tikina, kad apie partiją dar išgirsime

V. Radžvilas taip pat tikino turįs partijos plėtros strategiją.

„Manau, kad apie šią partiją dar išgirsite“, – patikino V. Radžvilas.

Jam antrino ir kolega Arūnas Svitojus. Jo teigimu, šiam tikslui Nacionalinis susivienijimas turi „aktyvistų armiją“.

Nacionalinis susivienijimas pirmajame Seimo rinkimų ture liko dešimti. Jie sulaukė 2,13 proc. rinkėjų palaikymo, primena ELTA.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

net smalsu

net smalsu portretas
Kiek šitam metų, kad dar vis planų turi?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių