Quantcast

V. Pranckietis užtikrintas: Seime pritrūktų balsų jį atstatydinti

Grįžti į straipsnį

tomas

tomas portretas
gerb. p. Pranckieti, juk negalite nepastebėti, kad Karbauskis jau priėjo liepto galą bemeluodamas, beapkalbinėdamas kitus, ypač Landsbergius, bematydamas ir begirdėdamas tik save, todėl, kiek tik galire, priešinkitės susireikšminusio Karbauskio sauvalei. Tauta - su Jumis.

JONAS

JONAS portretas
PRANSKIETI NEDURNINK ZMONIU DABAR JAU ZMONES REIKALAUJA KAD BAIGTUM CIRKUS PASKAITYK KOMENTARUSW KO TEN I TA UKRAINA PINIGUS METIT VYKSTI AR GRYBES UZDUOTI VYGDAI RASYK PAREISKIMA IR ATSIPRASYK TAUTOS LANSBERGINI LANSBERGUI PREZIDENTO TITULA NESUTEIKEI ZMONES Apgaut nepavyko tai dabar pinigus metai grybes zadanijas vygdai

...

... portretas
Nuvysi čia KIAULĘ nuo lovio, jos juk LYGESNĖS (ypač dar kėdę gavusios).

vz

vz portretas
Lietuva galėtų gaminti klijus subinių klijavimui. Patarlė sako duok žmogui valdžią ir pamatysi kas jis.

Asmeninės ambicijos aukščiau

Asmeninės ambicijos aukščiau  portretas
darnaus valdančiųjų darbo vardan tos ... ? Kokia nauda valstybei , jos piliečiams nuo pono Pranckiečio ,, noriu būti gaspadorius "" ? Kiršinimas , oi kaip man tai primena opozicinius ... Na , aš nenoriu tokio asmens seimo pirmininko poste .

Ontė

Ontė portretas
Jei Pranskietis nebus atstatydintas, laukia priešlaikiniai Seimo rinkimai, kurių dauguma Seimo narių nenori, nes garantijos, kad būsi perrinktas nėra.

Anonimas

Anonimas portretas
Jooooo, jis UZTIKRINTAI bus ISPIRDOLINTAS is pelningos kysiams kedes.

Ontė

Ontė portretas
Pasižiūrėjau trijų rinkiminių apygardų: Universiteto, Akademijos ir Ringaudų prezidento rinkimų rezultatus. Pranskietis čia gyvena, dirbo universitete, plačiai žinomas. Visose trijose apygardose triuškinančiai laimėjo Šimonytė, gaudama 46,42 ir 40 procentų balsų. Tai reiškia, kad Pranskietis vedė rinkiminę agitaciją prieš Skvernelį, prieš Nausėdą. Skvernelis su Nausėda tai žino. Pranskietis – Lansbergio agentas valstiečių partijoje.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Manau negarbė pačiam, sėdėti ir nesitraukti.Parsidavėlis,išdavikas konservų.

Juokastu

Juokastu  portretas
Von tu isdavike

Galerijos

Daugiau straipsnių