Quantcast

V. Pranckietis: Seimas turėtų atmesti prezidentės veto dėl referendumo

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
kas ta konstitucija kas ja isleido kazkoks sinkevicius perrase ir vaiksto kaip KGB gaidys ir drumscia vadeni jug ne dievas isleido ta konstitucija lakykities 10dievo iskymu ir viskas bus ok.

Anonimas

Anonimas portretas
Pranskiečiui APKALTĄ

ALGIS

ALGIS portretas
Galvojau , kad Pranskietis protingesnis ,gimęs artoju - tik žagrę gali laikyti . ,

Visi gausiai eisim balsuoti

Visi gausiai eisim balsuoti portretas
Ir gadinsim biuletenius arba balsuosime ,,Prieš".Kaip negarbingai elgiatės - taip ir turėsit

...

... portretas
Ach: "Seimas turėtų atmesti prezidentės Dalios Grybauskaitės veto dėl sumažintos reikalavimų kartelės per referendumą, sprendžiant dvigubos pilietybės klausimą, sako parlamento pirmininkas Viktoras Pranckietis" - Viktoriuk, kam naudinga verst visą Seimą Konstituciją pažeist, kada 'konservams' parsidavei?.. O juk ir tie 'užsieniečiai' - jie ne ne tai kad 'gavo' tą kitą pilietybę, jie PATYS Lietuvą IŠDAVĖ svetimiems prisiekdami, KODĖL dar dėl tokių stengtis turim? ("Šuniui - šuns dalia"). O Seimą reikia mažint, ir PILNAI pakaks 100 Seimo narių; NEPAMIRŠKIT kad tas '+1' NIEKO NIEKUR nereiškia, tai kam dar penėt tą lišną burną?

Činčia

Činčia portretas
Būtinai įtraukite į referendumą ir seimo narių sumažinimą iki 101.jie nedirba o pešasi kaip pasiutę šunys.Tai kam jų tiek reik, o Lietuvos piliečiai iš mažesnio kiekio atrinks protingus ir darbščius

Fulgencijus

Fulgencijus portretas
Vadinamasis "kartelės nuleidimas" numatomam referendumui būtų nusikalstamas veiksmas, suniekinantis konstituciją ir precedentas ją ateityje apeidinėti. Pasiūlymas parodo valdančiųjų sąmoningumo lygį.

Vanada

Vanada portretas
kokios dar kelios pilietybės kad per rinkimus gyvenantys kitur sprendžia mūsų reikalus nenorite gyventi ir dirbti savo tėvynei tai ir nereikia jei kas priima atsižadėkite gimtosios Lietuvos ir būkite laimingi

Nuomone.

Nuomone. portretas
Seimas ir Karbauskis nori ti sau naudos.Mat uzsienieciai bave pilietybe ,kad ir daugelis kremliniu juos palaikys.Nemaniau ,kad Pranskietis nori parduoti Lietuva.Juk ta dviguba pilietybe gaus ivairus prisiplakeliai.Ir jokiu nuolaidu referendumui .Ir jokios dvigubos pilietybes.Nereikia noreti ivykusiem po nepriklausomybes sedeti ant dvieju kedziua.Naudotis mumis.

Galerijos

Daugiau straipsnių