Quantcast

V. Pranckietis: R. Karbauskiui reikėtų pailsėti nuo vadovavimo partijai

  • Teksto dydis:

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkui Ramūnui Karbauskiui reikėtų „pailsėti nuo vadovavimo partijai“, priešingu atveju tai blogai atsilieps būsimuose Seimo rinkimuose, sako Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis.

„Mano nuomone, esamam pirmininkui reikėtų truputį pailsėti nuo vadovavimo partijai. Manau, kad daug kas partijoje panašiai galvoja. Bet reikia, kad jis ir pats to siektų. Bent jau pasitikrinimo. Jei slaptu balsavimu žmonės pritartų veiklai, ir toliau tęstų veiklą“, – ketvirtadienį laidai „DELFI dėmesio centre“ sakė V. Pranckietis.

Jo žodžiais, R. Karbauskio atsitraukimas „turbūt būtų pati didžiausia dovana ir partijai, ir valstybei, dėl ramumo, jeigu pirmininkas pasitikrintų ir pailsėtų kažkiek laiko ir tai nuimtų klausimą apie kokį nors skilimą“.

Į klausimą, kuo baigtųsi partijai, jai toliau vadovaujant R. Karbauskiui, V. Pranckietis atsakė: „Dideliais sunkumais kituose rinkimuose“.

Ketvirtadienį memorandumą dėl koalicijos pasirašę LVŽS, „socialdarbiečių“ ir „tvarkiečių“ vadovai sutarė, kad premjeru lieka Saulius Skvernelis, o Seimo pirmininko postas tenka Socialdemokratų darbo partijai.

Manau, kad daug kas partijoje panašiai galvoja. Bet reikia, kad jis ir pats to siektų.

„Dėl to, kad ministras pirmininkas yra Saulius Skvernelis, o Seimo pirmininkas priklauso Lietuvos socialdemokratų darbo partijai, yra susitarta“, – ketvirtadienį BNS sakė Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas R. Karbauskis.

R. Karbauskis pareiškė, kad V. Pranckietis „elgiasi neadekvačiai“, ginčydamasis dėl savo galimybių likti poste.

„Kiekvienas save gerbiantis politikas turi suprasti, kad jis nėra paskiriamas amžinai, o paskiriamas, kol galioja koalicinis susitarimas, ir jis atstovauja valdančiajai daugumai“, – kalbėjo politikas.

„Valstiečių“ lyderis tvirtino, kad V. Pranckietis „taps juokingu bet kam, kas bent kažkiek domisi politika“.

„Jeigu jis galvoja, kad jam pavyks išsaugoti savo poziciją, pabandykim įsivaizduoti, kaip tai atrodys. (...) Jis tikrai neatstovaus valdančiajai daugumai. Tai būtų Seimo pirmininkas, kuris atstovauja pačiam sau“, – sakė R. Karbauskis.

V. Pranckiečio atstovė spaudai Karolina Frolovienė BNS perdavė parlamento vadovo poziciją, kad kol kas jis nesitraukia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valstiečių Beretininkė

Valstiečių  Beretininkė portretas
Iki meilės keturkampio Karbauskis, Lina Karbauskienė , Greta Kildišienė ir dar Visureigis Range Rover balsavau ir tikėjau .Po ministrų profesionalų atleidimo , po '' tvirto žodžio vyrų '' dažno nuomonių keitimo , po prakištų rinkimų ----------nebe ................Valinsko aktorių partija buvo tvarkingesnė .

natalija

natalija portretas
AS MANAU KAD GAL VALSTIECIAM REIK PAILSET NUO TAVO INTRYGU PRANSKIETI JAU DAEĘJAI LIEPTO GALA PRANSKIETI SITIEK PURVO PILI ANT KARBAUSKIO JEI NE JIS TAVES NIEKAS IR NEBUTU PASTEBEJAS AR SKIRES I TOKIAS PAREIGAS AR TAU NEGEDA PRIES VAIKUS JUK JIE SKAITO TAVO SMEIZIKISKUS STRAIPSNIUS ANT KARBAUSKIO ANT VALSTIECIU KAIP SAUKIAI SU TAPINU KAD VALSTIECIAM GEDA JAU TADA SUPRATAU KAD PAS PATI NE VISI NAMUOSE O DABAR VALSTIECIAI MESKIT TA ZMOGENA LAUK TIK LAUK

Dar

Dar  portretas
Labiausiai pavarges atrodo Pranckietis ir tikrai jam reiketu pailseti.Atrode protingas,padorus zmogus,bet pasedejus minkstoje kedeje suminksteja ir protas...
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių