Quantcast

V. Pranckietis palaiko premjerą: prezidentė kritikavo pasiruošusi

Grįžti į straipsnį

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Agronomo patarimas prezidentei,vos Skvernelis prasižiojo,kibk jam į atlapus.

Anonimas

Anonimas portretas
Labai patogu valdyti ubagus,nes kazkam labai naudinga ,kaip tai vyko visa laika ir tas kazkas kas pasipriesino ,pasidare blogas.

Būtina kalbėti tik pasiruošus

Būtina kalbėti tik pasiruošus portretas
Pranskietis pareiškė,kad Prezidentė kalbėjo pasiruošusi.Betgi taip ir turi būti.Kai Skvernelis nušneka,kas tuo momentu ant liežuvio užeina,juokina ne tik mus,bet juokdariu jau laiko ir kitos šalys.Nebepadeda net aiškinimasis,kad ne taip jis suprastas.

Nestebina

Nestebina portretas
Tik visiški asilai ,nesuvokiantys,kas yra politika,kam reikalingas prezidentas,gali balsuoti už nuolat nesąmonėm nusišnekantį asilą.Bet asilai,be abejo,to nesugeba suprasti.Na o Pranskietis,būdamas tik pajuokos vertu klapčiuku,net ir negali kitaip kalbėti,nes bijo būti išspirtas.

PIRMAS šalyje kovotojas už TIESĄ ir SĄŽINĘ-- SKVERNELIS,

 PIRMAS  šalyje kovotojas už TIESĄ ir SĄŽINĘ--  SKVERNELIS, portretas
tad be jokių ABEJONIŲ--prezidentu išrinkime SKVERNELĮ, kuris savo sąžinę pademonstravo per paskutinius DU metus vadovaudamas VYRIAUSYBEI--AKIVAIZDŽIAI matėme ir matome jo visapusišką RŪPESTĮ--visų kategorijų ŽMONĖMIS,ypač tuos kuriuos per 26 metus nualino konservatsocdemų CHUNTA. Šalyje , sovietinės ATPLAIŠ0S, būdami valdžioje NESĄŽININGI, daugybę metų vaidino- " kovojo" su korupcija ir nusikaltimais-- o iš tiesų finansiniai nusikaltimai šalyje tik DIDĖJO, tuo pačiu ir žmonių gyvenimas blogėjo.

sovietinės ATPLAIŠOS visada pasiruošusios pulti,

sovietinės ATPLAIŠOS visada pasiruošusios pulti, portretas
visiškai nekaltus GYVENTOJUS,kad su jais SUSIDOROTI, toks jų buvo ir yra darbo stilius , juk tai VIEŠAI ir AKIVAIZDŽIAI matome GRYBAUSKAITĖS įdingą veiksmą SKVERNELIO atžvilgiu, tai daryti draudžiant įstatymui. Tai GALIOS demonstravimas ,klaidinant visuomenę ,kad galėtų PRAKIŠTI į prezidentūrą, vieną iš nusikaltusių landsbergizmo KLIKOS atstovą NAUSĖDĄ ar ŠIMONYTĘ, juk pastaroji APIPLĖSĖ šalies gyventojus vieną MILIJARDĄ eurų -nusikalstamai imdama paskolą iš AMERIKIEČIŲ

nuzmogejamas

nuzmogejamas portretas
tokio prezedento kaip Smetona mes nebeturesime,jis pries ateinant rusu armijai isveze lietuvos auksa ir padejo uzsienije,mes ir siandien dar turime,o dabartiniai tik vagia is lietuvos visokiais budai ,iki ko davaziavom ponai ,sazines turekit,o dar dievina tokia panele kuri mumis apsvarino visais budais ,geda tokiems prezedentams ,dievas viska mato ,bus visiems atseiketa pagal darbus ,

Ieva

Ieva portretas
Bet iš komentarų matau, kad ir šitie nelabai išprusę... Dieve Dieve, kur ritasi Lietuva su savo gyventojais praplautom smegenim...

Ieva

Ieva portretas
Kas jiems belieka sakyti, kai susivėlė... Bet tai kokio mažvaikiškumo šitie valdantieji, kad nepripažįsta savo klaidų.. o kaltina prezidente, kad politikuoja ir pan. Jau vemt jie verčia su savo "profesionaliu" darbu.

Tai as.

Tai as. portretas
As anksciau ja vadinau garbingai Prezidente,ir balsavau uz ja,bet dabar galiu pavadinti tiktai senmerge.

apolytikads

apolytikads portretas
vargse ta nueinanti prezidente spardosi kaip priesmirineje agonijoje Tai uzpuole teisejus lyg tai butu visa savo valdyma desimtmeti nieko nemaciusi,dabar kabinasi dantimis i prejiera bet zino kad jam tie kandimai ne prie ko,gaila moteriskes.

Vladas

Vladas portretas
Tegul kritikuoja.Tai paskutinis jos pasispardymas.

Galerijos

Daugiau straipsnių