Quantcast

V. Pranckietis: opoziciją siekia pavergti „valstiečių“ lyderis

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis tvirtina, kad besikeičianti opozicinių konservatorių nuomonė dėl jo galimybių toliau eiti užimamas pareigas gali reikšti tai, kad juos tiesiog siekia pavergti „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis.

„Žinių radijo“ laidoje paprašytas pakomentuoti kaip vertina tai, kad Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komitetui (NSGK) atliekant tyrimą dėl parlamentarės Irinos Rozovos ryšių, konservatorių lyderiai pareiškė, kad, priešingai nei 2019 m. spalį, dalyvautų V. Pranckiečio atstatydinimo iš užimamų pareigų procese, parlamento vadovas deklaravo įžvelgiantis už virvučių R. Karbauskio tampomą opoziciją.

„Negi sugebės R. Karbauskis pavergti visą Seimą. Jei pritraukia žmones prie balsavimo, tai yra tiesiog paklusimas jo valiai. Man būtų labai keista, jei konservatoriai prisidėtų prie tokios valios įgyvendinimo“, – teigė V. Pranckietis, dar kartą pabrėždamas, kad R. Karbauskis nuolatos manipuliavo opozicija.

Negi sugebės R. Karbauskis pavergti visą Seimą. Jei pritraukia žmones prie balsavimo, tai yra tiesiog paklusimas jo valiai.

„Ji (opozicija – ELTA) visada buvo tampoma, buvo bandoma pritraukti prie to, kad įvykdytų jo valią“, – tvirtino R. Karbauskis.

„Manau, kad, jei šis klausimas (Seimo vadovo – ELTA) bus keliamas... jis bus keliamas tokiu būdu, kad būtų prijungta ir opozicija, ir tuomet veiksmas turės rezultatą“, – apibendrino V. Pranckietis.

Prieš kelias savaites vykusiame NSGK komiteto posėdyje V. Pranckietis buvo klausiamas, kodėl neinicijavo parlamentinio tyrimo, gavęs Valstybės saugumo departamento (VSD) surinktą informaciją apie abejotinus parlamentarės Irinos Rozovos ryšius. Seimo vadovas atsakydamas tvirtino, kad tuomet manęs, jog tokį tyrimą galėjo inicijuoti pats NSGK. Savo ruožtu NSGK nariams tokie V. Pranckiečio argumentai nepasirodė esantys įtikinami.

Buvusi Seimo pirmininkė konservatorė Irena Degutienė sekmadienį LRT televizijos laidai „Savaitė“ teigė, kad jos atstovaujamos frakcijos požiūris į V. Pranckietį pasikeitė. Politikės teigimu, Seimo konservatoriai, priešingai nei 2019 m. spalį, dalyvautų V. Pranckiečio atstatydinimo iš užimamų pareigų procese.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaisimas pransk

Klaisimas pransk portretas
Klausyk pranskieti gal užteks rodyti savo gėdingą sielos būseną,kuri niekam jau seniai neįdomi. Tamstai ne tik padorumo trūksta vyriškai pasielgti ir braukti konserv sąrašinių link.Negražu, dviveidiškumas,išdavystė suprąsk prisimink kaip vertinama. Traukis iš pirmininko pareigų dabar Lietuvai reikia susiklausymo ir ramybės tai suvokia liaudis ir vairuok dideliais žingsniais savo namų link, gal dar žmonelė ir priims dviveidį perėjūną...

Vida

Vida portretas
Jau tas pranskietis toks susireiksmines toks pasipūtęs ,toks kaip pionierius sovietinėje mokykloje

Marytė

Marytė portretas
Kažkada buvo populiarus klausimas: Kur tu buvai, kada Dievas protą dalino? Bet kada pakyli virš vabaliukų, kirmėliuką valstietiškai besikapstančių ant žemės, kada su angelais profesoriškai giesmes giedi, jokie virusai nebaisūs ir apie juos net kalbėt neverta.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių