Quantcast

V. Pranckietis nori susitikti ir su D. Grybauskaite, ir su S. Skverneliu

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
ACH: "Trečiadienį prezidentė D. Grybauskaitė atmetė premjero S. Skvernelio siūlomą „socialdarbietės“ Irmos Gudžiūnaitės kandidatūrą į aplinkos ministres" - tai Prezidentės KONSTITUCINĖ teisė, o štai premjeras ir vėl VAIKIŠKAI ėmė šakotis. Ir šiaip, jis totaliai ne savo rogėse sėdi, atvirai į Konstituciją spjauna - tai bandė ATVIRAI Seimą šokdint ("Jis šioks ir anoks, JIS nespėja MŪSŲ paruoštų įstatymų priimt" - juk įstatymus Seimas ruošia, Vyriausybės paskirtis juos vykdyti), dabar save VIRŠ Prezidentės kelia, savo milicininkiškas AMBICIJAS rodo. Įdomu kaip pas Sauliuką su gruziniškais genais - mums TIKRAI nereikia naujo Stalino. (o ir Seimo pirmininkas savo vietos nežino - jo teisė kelt nepasitikėjimo Premjeru klausimą, bet Prezidentė - ne jo nosiai).

Anonimas

Anonimas portretas
Mano nuomone, jei prezidentė parenka ministrus (kai kuriais atvejais net iš penkto siūlyto kandidato) , vadinasi vyriausybėje dirba jos parinkti kadrai, todėl už nesėkmingą vyriausybės veiklą turi atsakyti tas kas parenka ir tvirtina ministrus, tai yra prezidentas. Šiaip, tai valstybės valdyme jovalas. Ir kaip bus kitaip, jei žmogus atsisėdęs į seimo pirminnko kėdę pradeda mokytis kaip reikia vadovauti seimui. Juokinga, bet tai sistemos problema. Vyriausybė- turėtų būti: 1. Seimą išrenka žmonės. 2. Seimas išrenka premjerą. 3. Premjeras pasirenka ministrus, sudaro vyriausybę ir atsako už jos veiklą.. 4. Prezidentas stebi kad vyriausybė , pagal konstituciją dirbtų valstybei ir jos žmonėms . Už grubius konstitucijos pažeidimus, ar blogus darbus paleidžia vyriausybę.

Mikas

Mikas portretas
Teisingai,reikia pasikalbeti ir sutarti.Dirbti ne del žurnalistų , o del žmonių.Kalbetis ir bartis,kaip pašaliniai negirdi.

V.

V. portretas
Jei toks susitikimas įvyks - būtų labai linksma girdint jų pokalbių įrašą.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Antras Paksas.

To gėda

To gėda portretas
Susikišk tą savo gėdą į vieną vietą"Ką išrinkot tą ir turit",o tu ką turi ne tuos kuriuos išrinko,aš daleisim nebalsavau už juos,tai kodėl čia kiekviena p-dla man turi aiškint kad tik ji viena protinga.

Kaimietis.

Kaimietis. portretas
Prezidente per TV pasake ,kad jokiu pazadu Skvefrneliui nedave.Pasake atsiusk paziuresiu.Busima ministre duodant interviu savo srityje zurnalistam neatsake i klausima pataise zurnaliste.

AS manau

AS manau portretas
Tokia ir mokytoja esi manau as.Jei nematai,kad Skvefnelis tycia nustatineja pries Prezidente.Rodo savogalia.Kas siek tiek masto tas mato,kad tokia ministre tik ju pastumdele butu .Ypac socdemu.O kur dingo karbauskininkudprfesionalai,kad neberanda tinkamo turincio sioj sryti specialista.Galinti atsispirti visu klanu spaudimam.

geda

geda portretas
ka isrinkote,ta ir turite.Tik man geda del savo Valstybes.Atsipeikekite....

Mokytoja

Mokytoja portretas
Jeigu būtų konservatorių kandidatė būtų patvirtinta,vot çia ir matosi su kuo dirba prezidentė!!!!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių