Quantcast

V. Pranckietis nelauks, kol bus išmestas – iš „valstiečių“ trauksis pats

Grįžti į straipsnį

As

As portretas
Klounas

V.L

V.L portretas
Na visiskai jis netinka seimo pirmininko pareigom......

Pasiklydo...

Pasiklydo... portretas
Kad iš tos šutvės traukiasi Pranskietis,būtų galima tik pagirti-juk toj partijoj nelabai surasi padorių.Bet bėda ta,kad Pranskietis iš Naisių tvarto ruošiasi lįsti į bebryną [jei iš tiesų jis mąsto apie socdarbiečius].Tiesa,gal ten yra bent šiek tiek aukštesnės kultūros bebrų,bet vis dėlto prisišlieję prie tos pačios Naisių smarvės. Gaila žmogaus, atrodė padorus...

Aja

Aja portretas
Karbauskyną iš karto atpažįsti iš komentarų-nereikia jų nei pamatyti,nei sutikti: keiksmai,nešvankūs žodžiai,dergimasis.Nusikaltimas Karbauskio sėbrus vadinti valstiečiais.Kaimo žmonės elgėsi ir elgiasi padoriai,ne taip,kaip Karbauskio kumetyno kolchoznikai.

Anonimui Pidarui ir >....

Anonimui Pidarui ir >.... portretas
Smegenų mirtinos ligos

Kaunietei iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai

Kaunietei  iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai portretas
Šiais laikais darosi visai įprasta skustis kūšį, tačiau oda tenai yra jautri, vieta yra subtili, drėgmės daugiau, nei kitur - todėl labai lengva pasigauti kokią nors infekcijėlę, kad ir paprasčiausius spuogus. O tai yra nemalonu. Todėl tiek, kad kasas pintis reiktų, kita vertus, tokiu atvėju gal pakaktų tiesiog apsikirpti?

...

... portretas
Che: "„Taip“, – atsakė jis, paklaustas, ar pasitrauks iš partijos iki svarstymo" - iš ko kiaulę pažinsi, ŽVIEGIA it skerdžiama nuo lovio stumiama: tave iškėlė 'valstiečiai', jiems pasižadėjai jų pažadus Tautai vykdyt, o štai dabar... KODĖL traukies iš tave iškėlusios grupuotės, o ne nuo lovio, KĄ, asmeninė skūra svarbiau už priesaiką?.. (šiaip gi, o kodėl tavo šnipas dar be drato - jis juk ir 'lygesnėms' kiaulėms priklauso).

Tiesa

Tiesa portretas
Ne tik i namus vaziuoja , bet atvaziuoja i Radviliskio raj. Babruju kaima,aplankyti seneliu namus, su Valstybes apsauga.

Iš Noreikiškių

Iš Noreikiškių portretas
Ach, jūs komentatoriai beraščiai! Tiek klaidų, kad negalima suprasti, kokias nesąmones parašėte. Geriau varykit rašyt pasimokyt.

TIKRAI

TIKRAI portretas
Lietuvai geriausia būtų,kad Pranskietis grįžtų į Noreikiškes ir paliktų Vilnių ramybėj

Anonimas

Anonimas portretas
Man tai atrodo vyti nxui ta visa siksliu kumetyna nes jie nieko nedirba liaudziai o tik vage ta musu lietuvelia vagiu sutve o prieki vagiu vagis tai karbauskis

Kaunietė

Kaunietė  portretas
Man tai pasikėlęs šūdžius jeigu ne valstiečiai jis būtų niekas ir nei vienas Seimo pirmininkas taip nešvaistė lėšų važinėja kasdien su apsauga į namus!!!!!!!

gal

gal portretas
baikit kvailint zmones nes jus 1 partija 1 mafija keliose politpavadinimuose jus visus reikia teist pradedant nuo virsuneliu ir baigiant klapciukais juk milijonas tautieciu ne is gero paliko gimtyne o per siuos brudus susidejusius su u. spec t kad patys galetu ir toliau tyciotis is vargsu likusiu tai iteisintas ju paciu banditizmas kitokiu zodziu neparinksi,,,,,,,

Nnn

Nnn portretas
Pranskietis buvo ir yra konservatpalaikiu šlykštus šnipas ,jis visą informacija teikdavo landzbergiu sunaujai,ji ne tik grusti lauk,bet ir mesti išvis ji lauk iš nemokamos karmuskes,jis jau išmestas nors ir sako ,kad pats paliks lovį

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
O, mums tai koks skirtumas? Dabar turim Seimo pirmininką „valstietį“, o po rugsėjo šeštos turėsim nepartinį Seimo pirmininką. „Ta pati panelė tik kita suknelė“.

Keršytojai

Keršytojai portretas
Kokie čia valstiečiai: apsimetėliai žemgrobiai. Kitaip tariant - buržūjai. Ir kiek taip tęsis tas jų nesulaikomas valstybės pamatų griovimas? .

Bet

Bet portretas
Ko nebuvo anais laikais, tai partijų asortimento , neįtiko, bėgu kitur, kad tik kėdė po uodega išlaikyti.

kaunietis

kaunietis portretas
aha primena sovietinius laikus, kai neįtikai viršininkui, tai jau tau šakės...

Galerijos

Daugiau straipsnių