Quantcast

V. Pranckietis: Lietuva turbūt dar niekada neišgyveno tokio pakilimo

Grįžti į straipsnį

Senis

Senis portretas
Na ir kvailys esi.

toks pakilimas ,tokio pakilimo lietuva neisgyveno

toks  pakilimas  ,tokio pakilimo  lietuva  neisgyveno   portretas
niekados --na nebent kad po smetoninio bordelio --rusai isvedziojo laidus kaimuose ir suzibejo ILjyciaus lempute , ir pradejom naudotis kurent dujomis. Dabar pakilom gar auksciau --gryztam y balanos gadyne sviesimes atskeltom is kalades balanom ,o kurensim sakom kas liko is isvogtu lietuvos misku , todel visom sakom ,kelmam ir puzrams 9%PVM nuolaida.....

senelis

senelis portretas
Gaila man tavęs Seimo pirmininke,kad šneki tokias nesąmones,jau pari Europos komisija sako,kad atskirtis tarp vargšų ir turtingų didėja,o nemažėja,o jums atrodo priešingai,o gal Jus pirmininke neskaitote EK išvadų arba Jums nerodo,kad nesąmones kalbat!

varyk toliau

varyk toliau portretas
kas pakels suniui uodega,jei ne jis pats.

...

... portretas
Tai Lietuva JAU pasiekė 'išsivysčiusio socializmo' lygį?.. (na o prie 'konservų' gyvenom karinio komunizmo sąlygomis: "iš visų viską atimt, o sugebančius dirbt - į emigraciją išsiųst".)

Nuomonė

Nuomonė portretas
Bepigu girtis kai ES dykų paraminių pinigų marios, belieka juos paimti. Tad žmonės ir dirba, isisavina juos. Taigi, prie ko čia politikai, prie ko Vyriausybe, o juo labiau Pranckietis.

prajuokino

prajuokino portretas
Cia suprask kieno deka? Runkelainenu?

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip meluoja sitas lietuviu tautos isgama. Amerikos dermokratu bybciulpys. Kad tu pastiptum nuo tokio pakilimo

Zemaic

Zemaic portretas
ko jus verkslenat verksniai jums turi pabarskint i duris duoti 1mln ir tada busit laimingi patys kalti del savo gyvenimo kad nieko nepasiekiat o po to kaltu iesko esat savo gyvenimo aukos gyvenat kaip zuvis akvariume gaila man jusu

Nu Nu

Nu Nu portretas
Tikras pakilimas? Dar niekada negimė kūdikis su 4 promilėmis alkoholio kraujyje, tai va ir pakilimas.O dėl pensijų, tai, mano nuomone, kad jei perskaičiuot esamas pagal naują tvarką, tai išeina mažiau, tik prieš rinkimus padidino truputį? Ir kodėl nepaaiškina, tai vis dėlto, kokiems tikslams nuo šių metų padidintas gyventojų pajamų mokestis iš atlyginimų, ir ta suma sumažinta įmokos Sodrai? Ar Sodra per daug pinigų turi?

AS manau

AS manau portretas
Pranskieti nejusu nuopelnas jei kas ir gyvena geriau.Tai idirbis konservatoriu ir Kubiliaus.Jus tik einate ju ptramintu taku .Ir dar zmonem kisate pagalius.Vaistai pabrango ,alkocholis pabrango .O geria kaip gere ,o pinigai plaukia Latvijosir Lenkijos izda.Korupcija vesi ir net nesiruosiate jos stabdyti.Kas dirba,stengiasi,kabinasi tas turi.O pasalpiniam zadate roju.Norite kuo daugiau zmoniu paversti tinginiais.Moketi reikia tiem kas dirba,o ne pasalpas didinti.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Visas pakilimas Pranskieti ne jusu nuopelnas,o idirbis konservatoriu ir Kubiliaus.Jus tik einate ju pramintu taku .O ir nuopelnas eiliniu zmoniu,verslininku.Gyvenimas teka sava vaga.Jus tik kaisiojat ivairius pagalius.Tai vaistai pabrango,tai alkocholi pabranginot.O geria kaip gere ir pinigai atitenka Latvijai ir Lenkijai.O kurupcija kaip buvo nuo AMB laiku taip ir liko.

liga

liga portretas
prabusk is miego cia juk ramuniuko zodziai o pats sukurk ka nors

Geda

Geda portretas
Leidziasi konservatoriai su krankliais.

sunkus 25 metu konservatlyberastiniu KGBesniku YDIRBIS,,

sunkus  25  metu  konservatlyberastiniu KGBesniku  YDIRBIS,, portretas
neleidzia valstybei pakylt nors vienu laipteliu auksciau.......

Hm

Hm portretas
Kuo aukščiau pakils, tuo žemiau kris... Kas kyla su gandrais, tas leidžiasi su varnom :)

Taip

Taip portretas
Konservatoriams viskas blogai. Valstieciai rupinasi zmonemis.SEKMES SEIMO PIRMININKE.

ALGIS

ALGIS portretas
Kas pakels šuniui uodegą , jei ne jis pats

Galerijos

Daugiau straipsnių