Quantcast

V. Pranckietis Lenkijoje minės Varšuvos mūšio šimtmetį

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis šeštadienį Lenkijoje dalyvaus Varšuvos mūšio šimtmečio minėjime.

Jis taip pat teigė ketinantis su Lenkijos vadovais aptarti bendras Baltijos valstybių ir Lenkijos pozicijas dėl situacijos Baltarusijoje.

„Važiuojame į Lenkiją taip pat susitikti su Saeimo ir Senato pirmininkais, galbūt ir su prezidentu. Norime, kad visų šalių planai būtų koordinuojami. Turbūt, negali būti vienos šalies plano, nes Baltarusija, Baltarusijos demokratija yra visų tikslas, atrodo, visos šalys sutaria vieningai. Ir manau, kad tie procesai siekiant Baltarusijos demokratijos prasidės“, – BNS sakė V. Pranckietis.

Prezidentas G. Nausėda anksčiau laiške Lenkijos vadovui Andrzejui Dudai (Andžejui Dudai) pranešė, kad jis pats negalės dalyvauti minėjime „dėl pasikeitusios darbotvarkės“.

Per 1920-ųjų Varšuvos mūšį, dar vadinamą stebuklu prie Vyslos, Lenkija sustabdė Raudonosios armijos ekspansiją į Vakarus.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
musu GEDA dar 1 pajacas pamines Vilniaus okupacijos laikus aklai vykdo socbergklano nurodymus tai apie kokia dar /patriotgarbe/ gali buti kalba su tokiais veidmainiais ? gal nezino istorijos tai gal anusnis apsvies jei nepamirso?...

Okupacija

Okupacija portretas
Ar ne po šio mūšio neužilgus lenkai okupavo Vilnių ir Vilniaus kraštą?! Duoda garo Pranskietis...

Anonimas

Anonimas portretas
Viešpatie,kada šitas klounas dings iš Seimo. Nu nusibodo,ar jis nesupranta,koks jis atstumiantis
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių