Quantcast

V. Pranckietis dėl posto perbėgtų pas „socialdarbiečius“?

Grįžti į straipsnį

didžiavyris

didžiavyris portretas
menkysta pasikėlęs pajuto valdžią parodė tikrą veidą.

TAS KIRKILAS -

TAS KIRKILAS - portretas
Tikras velnias su slipsu....

...

... portretas
Visai atsitiktinai Viktorėlis sužinojo apie 'Gyvulių ūkį' ir sumanė tapt lygesne kiaule.

juk

juk portretas
aisku 1 kad genseko ipedinis dar mazai primale sudo ir veidmainiskai lenda prie dar neizgrobto nuolat eurosojuzo papildomo valdlovio kur galima semti sau ir savo chebrai rieskuciomis ir taip kurti SAVO kapitalkomunizma...........

Kaunas nuomone.

Kaunas nuomone. portretas
Pakol isrenka suokia apie gera visu gyvenima.O isrinkti rupinasi tik savimi.Juk ar nemate ,kad Druskininku meras stato dvara,is kur leidimai? Ar nemato kaipKauno Meras uzgrobia Kauno m.parkus ,dvafrus.Viskas taip.As tau tu man.

Nuomone

Nuomone  portretas
Kodel Pranskietis turetu nusileisti matydamas toki postu dalijimasi.Geri ministrai ismetami,o ateina dundukai kurie metelius ziures kaip patenkinti savo ir klanu uzgaidas.As irgi nenusileisciau tokia alga gaudamas.Juk jiem ne Lietuvos gerove rupi ,o kaip pasipildyti savo kisenes ,savo verslus pakelti.

Anonimas

Anonimas portretas
Ne liaudis ,o runkeliniai atleis.Juk pasalpos jiem zadamos tik nedirbkite,o uliavokite ir dauginkites.

Apgailėtina

Apgailėtina portretas
Štai mums tikrasis išrinkto Tautos atstovo veidas - DĖL POSTO IR SAVO ASMENINIŲ POTROŠKIŲ TENKINIMO PADARYSIU VISKĄ IR DAR DAUGIAU!!! Su kuo Karbauskis gali dirbti Lietuvai ir kuo pasikliauti, kai aplink tik va tokie pranskiečiai, šalakienės, dziugeliai ir kitoks brudas?

Mano nuomone

Mano nuomone portretas
Būtų saliamoniškas sprendimas - valstiečiams viskas leista ir atleista. Svarbu postai ir valdžios vadžios. Moralė - po valstiečių kultūrininko užpakaliu. Liaudis irgi atleis?

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Nėra prastesnio seimo nario valstiečių partijoje,kaip Pranckietis.Kaip toks nepatikimas partijos narys gali būti seimo pirmininku.Labai gėrai,kad jis išeitų į tą partiją,kurį nepaklius į kitą seimą.

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Pranckietis yra asmuo su čekistine morale.

na del posto prie lovio

na  del posto prie lovio portretas
manau jis ir utele su degtuku nustumdytu iki Briuselio....

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Visi ubagėlei (proto ir sąžinės turiu mintyje) sulindo pas valstiečius ir stėbėtis pranckiečių, širinskienių elgesiu nereikėtų. Valstybės dotacijoms partijoms nepritariu - tai ydinga praktika Lietuvoje. Šitiek milijonų mūsų mokesčių ištaškoma...

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Gerai sakė signatarė N. Oželytė, kad nyksta partinė politika. Vadinasi lieka tik prostitutai valdžiažmogiai. Tai kam tada iš valstybės skiriamos dotacijos partijoms???

Ko gero

Ko gero portretas
pereitu ir į bet kokią partiją, kuri užtikrintų "kėdės išsaugojimą"....

Galerijos

Daugiau straipsnių