Quantcast

V. Pranckietis: D. Grybauskaitė rodo blogą pavyzdį

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Chm: „Aš vis svajodavau, kad kokių 6-7 žmonių Seime nebūtų, tai Seimo įvaizdis būtų tikrai kitoks“- tai čia tuščiai nepliurpęs - pasiūlyk atšaukimo įstatymą!

:;(

:;( portretas
Nu šitas tipelis tai iš menulio nukrites, kliedesius kazkokius stumia. Zmogus šešelis

to buzione

to buzione portretas
varyk bt.rli.oke sv.an.ce i maskolyna pas savo ryza!

tai

tai portretas
sockonmafijos runkelyne cenzura kova uz savo menkaverti islikima dvasios ubagai......

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
Sita kale voobshche turi sedeti kalejime uz tuos korumpuotus teisejus kuriuos paskire ir kurie dvi jos kadencijas enge lietuviu tautas ir cia tik viena mazyte priezastis del ko ji turi sedeti

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
O jus isproteje lansbergsudziai cia logika is viso kazkokia matote. Valstybe organizuoja referenduma, o valstybes prezidentas ji ignoruoja. Ir del ko ???? TIK TODEL , KAD TA REFERENDUMA ORKANIZAVO NE KONCERVATORIAI 2014 METAIS. Cia voobshche yra chana...

O kur dar konservatoriškai tapininiai mitingai

O kur dar konservatoriškai tapininiai mitingai  portretas
su ,, šūkiais keisti valdžią ,, ? ) Taip norėjo priešlaikinių rinkimų , sakė ,, keis visus priimtus nutarimus ,, ir jau valdys taip, kad bus rojus ? ))) todėl nesuprantu Landsbergių viešų aimanavimų ,, dėl Karbauskio sveiko proto ir valstybės griovimo ,, ... Ir vėl dvigubi standartai ?Konservatoriai gali , o ,, valstiečiai , ne ? Karbauskis manau elgiasi sąžiningai , bus referendumai , rinkimai jie vykdys tautos pasirinkimą . Man iki šiol skamba senojo Landsbergio paniekinantis referendūūūūmas , aš tada supratau , kad konservatoriams reikia vergų tautos be jokios nuomonės ir jie dabar vėl tai demonstruoja . Todėl negerbiu tų, kurie negerbia manęs , to , kuris juos išlaiko.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Idomu kodel neleidzia pritarti parasytam komentarui?

Vika

Vika portretas
Jeigu Grybauskaite butu paemusi biuleteni ir balsavusi pries mazinima seimo nariu, niekas apie tai nesuzinotu, nes juk negaletu sakyti "balsavau taip ar kitaip". O dabar,kai nepaeme biuletenio, jos pozicija aiski ir tarsi zenklas tiems,kurie ja aklai tiki,kaip elgtis. Labai negrazu ir prezidentes puses. Tokias pareigas uzimantis zmogus turi tureti tvirta nuomone - TAIP arba NE, o ne zaisti zaidimus. Labai neskaniai kvepia. Man kuo toliau, tuo labiau Grybauskaite nepatinka, nes ji palaiko ne Lietuva, o viena partija - konservatorius ir tai labai aiskiai parodo,o taip neturi buti. Prezidentas turi buti visu zmoniu,o ne tik konservatoriu.

Gintas

Gintas portretas
manau tikrai nevertėjo prezidentei to daryti,galėjo balsuoti prieš , nesuprantu ir konservatorių,jie anksčiau patys siūlė mažinti skaičių iki 101,o dabar agituoja prieš

Haris

Haris portretas
Yla iš maišo išlenda,jos nepakavosi.Prezidentės veidas atsiskleidė.Jai tautos siekiai ir norai buvo visus tuos metus nereikšmingi.Neverta ir tapti Europarlamento aukštu pareigūnų.Manau Europarlamentas puikiai supranta apie ją .Buvo juk ne vieną kartą perspėta Europarlamento,kad Lietuva ne tuo keliu eina,privalo mažinti žmonių atskirtį ir skurdą šalyje ,ir taip toliau.

Ir aš taip manau, kad

Ir aš taip manau, kad  portretas
Prezidentė rodo blogą pavyzdį , nes REFERENDUMAS yra VERTYBĖ , kur laisvi ir orūs šalies PILIEČIAI išreiškia savo valią . Pagarba ,, valstiečiams,, kurie nori žinoti ir vykdyti žmonių sprendimą . Vis dar tikiu , kad mes ne vergai ir kažkieno norų ar pasakymų vykdytojai. Balsuosiu už Skvernelį , už seimo narių skaičiau mažinimą ir prieš dvigubą pilietybę . Nenoriu , kad nelaimės atveju už Lietuvą galvą dėtų tik mano sūnūs ar anūkai gyvenantys Lietuvoje , nes netikiu , kad ,, dvigubi ,, ją gins . Kaip gali būti dviejų ponų tarnas?

Pilietis

Pilietis portretas
Buvusi prezidentė aiškiai parodė, kam ji dirbo.Ji dirbo V.Landzbergiui ir vykdė jo nurodymus.Gaila, kad už ją balsavau.

Vanga

Vanga portretas
Beždžionių planetos komentarai atitinka tų gyvuliukų protinius sugebėjimus. Linksma, kad apmokyti gyvūnėliai jau išlindo iš džiunglių , gaila, kad neparodo savo snukučių.Kokios rūšies? Makakos ...orangutangai su kalašnikovais ?

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
GEDA, GEDA, GEDA koncervu marionetei GEDA!!!!!

Vilnietė

Vilnietė portretas
Žinoma , kad Grybauskaitė agituoja už konservatorius ir nepritaria Seimo narių mažinimui tikra TULPĖ

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
Nu kada gerbiamieji sita Grybu karaliene rode gera pavyzdi, cia yra Lietuvos prakeiksmas ir tragedija

pensininkė

pensininkė portretas
tą mes senai žinom kad jai ne visi lygūs turi nemylimų ir numylėtinių net juokingai darosi po kai kurių jos pasisakymų aukščiausia šalies vadovė taip neturėtų elgtis

Galerijos

Daugiau straipsnių