Quantcast

V. Pranckietis poste išsilaikė, bet politinė melodrama nesibaigia

Grįžti į straipsnį

valio

valio portretas
pagaliau įteisino, net septyniese klijavo kėdę pranckuciui prie sėdimosios

To onute

To onute portretas
Dusk tu sena tarka!!!! Eik kojinių pardavinėt į halės turgų, o ne komentarus rašynėt....

JONAS

JONAS portretas
GERBEMA SIRINSKIENE TAUTA JUS LABAI GERBIA KIEK DAUG GERO JUS DAROT LIETUVOS ZMONEM

onuteTO REPORTERIS

onuteTO REPORTERIS  portretas
ZINAI KAD GAL TU GAIDYS SUBOBEJAS

natalija

natalija portretas
GERBEMA SIRINSKIENE KSAKOT KAD ZIURESIT O KA CIA ZIURETI BAIKIT DURINT ZMONES MATEM DEGUTIENES IR PRANSKIECIO KOMEDIJA LAUKEM KETVIRTADIENI SEIMO PASISAKIMO O CIA NA IR SPEKTAKLIS DEGUTIENE SEDI UZEMUS SEIMA IR SAUJALE KONSERVU PABALSUOJA 7SEIMUNAI IR DEGUTIENE ISKILMINGAI SU SIPSENELE SU PRANSKIECIU VEIDUOSE KAD PRANSKIETIS LAIMEJO KOMEDIJA IR TOKS DIDELIS PALAIKYMAS 7 IR UZTENKA KAS CIA DAROSI ZIUREKIT KAD VIENA RYTA ATEJA I SEIMA RASIT DURIS UZRAKINTAS GALES IEITI TIK OPOZICIJA SU TAIS BEPROCIAIS IR TOKS SCENARIJUS GALIMAS

Arunas

Arunas portretas
Jo lauk pranskieti geriau koki geju ar komunista jo vietoj kas daugiau velniam lieka tik zmogu normalu valgyt

Reporteris

Reporteris portretas
Man tai širšinskienė - subobėjęs lavrentijus berija.Kaip iš akies traukta.

Priminimas

Priminimas portretas
Kada iš mūsų, mokesčių mokėtojų pinigų išlaikomi seimūnai pagaliau atsitokės ir prisimins, kad yra rinkėjai, kurie juos išrinko atstovauti ir dirbti rinkėjų interesus, o ne kelti rietenas ir sumaištį Seime. Liaudies išrinktieji kviečiame jus atsigręžti į liaudį ir liaudies interesus.

va

va portretas
Teisingai: paskelbus nepasitikėjimą balsų skaičiavimo grupe ir sudarius naują, ši nebent galėtų perskaičiuoti įvykusio balsavimo biuletenius. Jų buvo vienuolika. Tegu perskaičiuoja, jeigu jau taip nepasitiki balsų skaičiavimo grupe. Daug laiko neužims, o valstiečių aistros nurims: pralošė partiją. Deja, pralaimėjimo kartėlio net negali numalšinti niekuo stipresniu. Patys uždraudė vartoti alkoholį, dabar desperacijos nebeužpilsi taip paprastai. Gal valerionas jiems padėtų ?

Rinkejas

Rinkejas  portretas
Baikite ta kara viena karta dirbkite valstybes naudai ir žmonėms, juk situacija labai sunki, daug socialinės nelygybės o jus cirkus kreciate Bet i kur žiuri Prezidentas ko jis tyli ko jis leidzia tyciotis Seimo nariams iš mūsų rinkejų, reikia karta jam pasakyti nariams, baikite cirrka pir pradekite dirbti ko jis tyli ir toliau tyles kas jam neduoda trenkti kumciu i stala ir pasakyti kada baisgsis cirkas

earth king

earth king portretas
ar negana šytokio šlamšto, nusibodo, atėjo laikas dirbti, o ne pletkomis mėtytis kada taip buvo ir ponas pranskietis geras poniai širinskienei ir visai ju komandai, o dabar juk viskas griūva žmones bėga iš ju ir fokusas nukripo kita puse o kodėl juk geriau mastantys kolūkio pirmininkui netinka o tik pritariantis kuriems niekas nerupi bet rupi tupėti prie lovio ir rankas kilnoti dėl nesąmoningu mokėsčiu mokėjimo planu, juk kito ten ir nemoka nei vienas o juk skelbiasi visa žiniai aukštos klases politikai, susirinko į komanda, o dėl pensiju kelymo ir dėl vaiko pinigu ir dėl degradojančiu gyventoju, kurie gyvena skurdo lygio grandija, .o ar mūsų pensijos nors kiek,yra tenkinamos. juk nėra to aš matau save tik veidrodi pasižiūrėjas koks nusenes pensininkas netinkamas nuvarytas vien tik mokėsčiu pripustu baliono, ir iš viso jau artėja nauji metai viskas yra negerai , seimo ponams sedint, ir jau naujus vėjus pusto mokėsčiai, vėl atkeliavo, pas mus, kada pradėsime gyventi geriau,

Jonas

Jonas portretas
Tas vargšas konservatorių statytinis, kaip erkė įsikibo į savo kėdę, bet po rinkimų jis nebus niekam reikalingas. Gal tą kėdę jam padovanotų atminčiai ir jis galėtų ramiai išeit į pensiją...

Julija

Julija portretas
Gal Jūs juokaujate, kaip gali p. V.Pranckietis palikti tokią pelningą vietą, juk daugiau gyvenime nebus galimybių važinėti su švyturėliais ir apsauga.

tempor

tempor portretas
Seimo nariai parodė pavyzdį kaip galima balsuoti kojomis. Per ateinančius seimo rinkimus mes taip ir darysim.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Puiki politikė Širinskienė o šmeižti ir rašyti komentarus įžeidžiančius yra žema ir už tai baudžiama.O V.Pranckuečio gaila,jis yra konservatorių statytinis ir daro kaip konservatoriai liepe.Tokiu būdu yra trukdoma srimui dirbti,darbas seine yra sutrikdytas ir darbo atmosfera ne kokia.Manau garbinga būtų gražiai pasitraukti V.Pranskiečiui dėl rinkėjų nes rinkėjai nori seimo produktyvaus darbo Lietuvai ir jos žmonėms.

Dieve,brangus

Dieve,brangus portretas
Nekiskit tos storos moters fotkiu,vemt vercia

Ištikimąjai

Ištikimąjai portretas
Ponia , geriau pasidomėk kodėl Pranskietis važinėjasi savo asmeniniais reikalais po Radviliškio rajoną su apsauga iš rikėjų pinigų.

Ištikimoji

Ištikimoji portretas
Matosi,kad gerai nusipenėta Gyvulių ūkyje tešlė negali neginti šio ūkio Paršo,nes juk turi būti dėkinga už tokį šiltą guolį [liaudiškai tariant-kinį].Pasiruošus verstis per galvą,kad tik įrodytų savo ištikimybę.

vargas

vargas portretas
matyt gavo savo gandru gandro nurodymus ka daryt toliau nes klauso jo nurodymu ir juos vykdo net nemirktelejusi

Galerijos

Daugiau straipsnių