Quantcast

V. Landsbergis: tai, kas dabar vyksta Baltarusijoje, yra V. Putino katastrofa

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
slove draugui profesoriui uz tarybine LIETUVA socialistine .

> Anonimas

>  Anonimas portretas
Gal geriau "Kauno diena" galėtų pasirūpinti, kad tave mažamokslį, besikoliojantį degradą veterinaras iškastruotų?

Anonimas

Anonimas portretas
Na gal Kauno diena galėtų išimti šito TSRS VSK stukačiaus baisų pilną neapykantos snukį?

ww

ww portretas
Tas nusmurgelis Putinui turetu rankas buciuoti kad nepaskelbe KGB archyviniu duomenu, nes jau kita diena is patiarcho taptu meslo kruva ir uzverstu kanopas.

Kaunietis

Kaunietis portretas
vel meluoja penktakolonis

aha

aha portretas
lianzgrybinis politinis lavonelis smyrda kiek tik gali...greiciau dvestu kgbsnikas

Mulkinti

Mulkinti portretas
Nereikia mulkinti lietuvių. Kaip tik visos akcijos prieš Lukašenką - Putinui kaip eleksyras. Jeigu anksčiau Lukašenka dar bandė bendradarbiauti su Lietuva ir Europa, tai dabar Baltarusių tauta bus nustumta tolyn į Rusiją. Taigi vienas žingsnis pirmyn ir dešimt atgal.

nuorotėjusiam draugui šūdkalniui

nuorotėjusiam draugui šūdkalniui portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

as

as portretas
gerai kad koncervagiu stabas isterijoje rusai puola isterika koncervagiu staba valio

vbvc

vbvc portretas
gal jau tau gana lot seni

cha,brolyciai

cha,brolyciai portretas
Cha,Sirija baigia sulyginti su zeme ----ir JAV ,ir Rusija,,ten ,kur isirango [ilgam!!] uzurpatoriai paprastai svetimi tironai uzmigdo [ant lauru uzurpatoriu]] ir Drasko ta valstybe skleizdami dezinformacija ,,,kad ATEJO bombarduodami gelbeti svetima shali ;;; Bet ir Sirijos ASILUI ateis galas besislapstant O zmoniu ---GAILA...Politika===meeeshlas

keisti vatnikai

keisti vatnikai portretas
vis kiša dezinformaciją kad mitinguotojas susisprogdino ,nors filmuotoje medžiagoje iš dviejų pusių matyti kad jis neturėjo nieko rankose ir jį nušauna.Žmona sakė kad atsiėmus lavoną ir rankos ir kojos buvo sveikos o krūtinėje užsiūta žaizda,matyt ištraukė kulką ir užsiuvo.

biš

biš portretas
o jūs galvojate kad Putinui reikalinga demokratinė Baltarusija?Jam reikalinga Baltarusijos gubernija .tokia kaip Čečėnija ar Tatarstanas.

jo

jo portretas
Putinas sakė kad nesikiš į Baltarusijos reikalus ,tik stebės.Čia spyris vatnikams į tarpukojį.Juk po Lukošenkos vizito į kremlių ,Lukašenka nustojo viešai daužyti ir kankinti taikius žmones.

che che

che che portretas
rusijos spauda rašo kad Lukašenka galvos skausmas kremlinams ir nutems žemyn rosijanus.

nevatinis

nevatinis portretas
Rusijoje tikriausiai demokratiška nuodyti opoziciją,ir Kara Murza komoje išbuvo mėnesį.Rusai demokratiškai užsienyje nuodija pabėgėlius ar pjauna peiliais.

to tam sutinku

to tam sutinku portretas
juk tu nifiga nezinai lt istorijos! lai tie rusai okupantai tas savo karines gamyklas susikisa sau i ru.ra ! jau caro laikais lt buvo okupave,paskui komunistai okupavo!

Anonimas

Anonimas portretas
juk toj rusijoj desimt kart daugiau demokratijos ir laisves negu toj kgbistinej lt

Anonimas

Anonimas portretas
SUNAUJA ISDVESIT JUS NUO KORONOS O TATAI ILGU METU LINKIME..

Senis

Senis portretas
Jau nuo put ir luk mordos šliauka

Tokia ju laisve?

Tokia ju laisve? portretas
Tie baisūs vanai palaiko kankinimus?

Bet

Bet portretas
Amerika tipo nesikiš lansbergiams kaip per snukį

Putino idėjinis palaiminimas karingai Kremliaus šunaujai

Putino idėjinis palaiminimas karingai Kremliaus šunaujai portretas
Mes vargšai rusai.Visas Pasaulis puola rusus. Todėl mums teko užimti: Padniestrę, kad apsisaugotume nuo Moldovos, Pietų Osetiją ir Abchaziją, kad susilpnintume agresorę Gruziją, atplėšti nuo Ukrainos ir aneksuoti Krymą, kad turėtume stiprų forpostą prieš pasiruošusią pulti NATO narę Turkiją, Rytų Ukrainoje okupuoti Donecko ir Lugansko sritis, kad sukurtume buferinę valstybę “Novorusiją” ir turėtume gerą placdarmą prieš paskelbusią Rusijai karą fašistinę Ukrainą. Dabar mes privalome toliau naikinti Sirijos gyventojus, bombarduoti jų mokyklas ir ligonines, nes vieni gyvi išlikę, kiti pagiję, treti užaugę kels didelį pavojų Rusijos valstybės egzistavimui. Visos Pasaulio valstybės kuria ir puoselėja grobikiškus planus bei laukia progos užpulti taikingąją Rusiją. Turime praktikoje vadovautis mūsų mokytojo didžiojo proletariato vado neurosifilitiko Lenino mokymu: geriausia gynyba – puolimas. Todėl visada privalome gintis ir užpuolę pirmi šias imperialistų užmačias sužlugdyti.

Prisidejo Lietuva

Prisidejo Lietuva portretas
Baltarusijos griovimui,tai Linkevicius,Lansbergiai senasis ir jaunasis ,Tapinas ir kiti ,kurie linki Amerikai pasiduot,parsiduot.

VYTAS

VYTAS portretas
AUŠTREVIČIAU DYDISIS KOVOTOJAS UŽ UKRAINA NUSIBADAVES IDIJOTAS KAM RUOŠIESI DABAR KLIEDI APIE BALTARUSIJA NE TAVO PUSGLUŠIAU NOSIAI VERSTI VALDŽIA RUSIJOJE IR BALTARUSIJOJE GAUSI SPIRI I ŠIKINE IR UŽSIČIAUPSI LIETUVA TOKIU IDIJOTU NEPRIPAŽYSTA

Rasa

Rasa portretas
NĖR DIDESNĖS KATASTROFOS LIETUVAI KAIP KGB LANSBERGYS

sunku

sunku  portretas
suvokti, kodėl neskelbiamos naujausios Jėzaus dieviškosios Apraiškos žmonijai?

laikas atejo

laikas atejo portretas
galetu zaisti smelio dezei ne taip juoka keltu

kauniete

kauniete portretas
TO KLAUSIMĖLIS TO CHA cha cha TO ANONIMAS TO Tfu TO KAUNIETIS TO KAŽKOKS AR NESKAITOT KAD NIEKAS JUSU NEPALAIKO O TAIP STENGETĖS PURVA PILAT ANT TAUTOS RAŠINĖJAT IŠGALVOTA TO KGBisto LANSBERGO DIDVIRIŠKUMA VARGŠAI VISA LIETUVA DURNIAI TIK JUS KONSERVINIAI UŽZOMBINTI PROTINGI O MES TAI KOMUNISTAIS APŠAUKIAMI TARYBINIAIS BET KAUNIEČIAI ŽINO KAS TARYBINIAIS LAIKAIS KAUNE DĖSTĖ MARKSIZMA LENINIZMA LAISVAI VAŽINĖJO PO UŽSIENI GAUDAVO NIEKO NESUGEBANTIS TIK UŽ NUOPELNUS KOMUNISTAM MASKVAI PROFESORIU LAIPSNIUS DIPLOMUS NET IR NEBUVE MENKO PROTELIO KAIP IR LANSBERGO KLENKINIMAS FORTEPIONU UŽ TARNYSTE MASKVAI TAMPA PROPESORIUM UŽ AUKŠTO LYGIODARBELIUS MASKVAI ČIA NEI VIENAM KAUNIEČIUI VISKA ŽINANČIAM APIE TUOS LAIKUS PROTO KONSERVINIAI NESUSUKSIT

Tie,

Tie, portretas
kurie loja, o ne komentuoja, atveskit.Suns balsas i dangu neina.

Anonimas

Anonimas portretas
Vos neapsivėmiau pamatęs ožio fizionomiją...

Biblija

Biblija portretas
Tariama laisvė, dažniausiai yra tik nauja vergovės forma, paremta gudria apgaule. Biblijoje sakoma, kad žmogus užvaldo kitą žmogų jo nenaudai (Mokytojo 8:9). Tik valdant Karaliui Kristui žemę bus tikra laisvė ir teisingumas. 72 Psalmėje apie tai pranašaujama, jog jis pasigailės vargšo ir beturčio, kurio niekas nepasigaili.

Tam sutinku nevaryk ant ruso

Tam sutinku nevaryk ant ruso portretas
Nes istorijos matau nemoki.Lietuva mato rusa,kuris sere,state gamyklas,dave darbo.Parsidaveliams lietuvos tik ir liko kaltinti rusa,o Vokieciai ar nesukele antrojo pasaulinio karo,o Amerika taiki salis,kam bombarduoja Sirija,Jemena,kam lenda i turtingas salis ir nori uzgrobti.Ko Jukneviciene pize nunese i Briuseli,Kubilius sedi siltai isiranges.Tai musu salies isdavikai.

Vatnykas, pabučiuokit man

Vatnykas, pabučiuokit man portretas
Bet tai klausyk žilabarzdi koks tavo su-pis tas reikalas, ar manai ramiau nudvėstum jei kažkas dar pagal tave atsitiktų. Juk vistiek greit kirmyt eisi.

neramumai

neramumai portretas
traktoristas -batiuska ,,zvangina ginklais prie Lietuvos ir Lenkijos sienu,,bet jo didysis brolis inkorporuos baltus rusus,,ir digs baltieji musu kaimynai su idomia slavu pakrascio tarme[[nors batka dezinformuoja,kad Vakarai juos "suvalgys"]

sutinku

sutinku portretas
kad ruskiams labai negerai, kai vyksta tokie dalykai Baltarusijoje, na, bet ir Europai, JAV siekiančiai pakeisti ten valdžią, irgi nieko gero matomai gali neišeiti, kol baltarusių užnugaryje yra Putinas, kuris kaip visada yra nenuspėjamai ramus, o sulaukęs sau palankaus momento, kad pasiektų tikslą, panaudos, bet kokias priemones

ZALGRYBIS

ZALGRYBIS portretas
NU DABAR MAN PASAKIK I KLAUSIMA KAM TAU REIKALINGA VALSTYBES APSAUGA A VYTUK???

cha

cha portretas
cha! [vargshai ,nesiorentuojantys..oziukai] tai jus -tugadumai,pusgalviai Perejimas [ekonominis ypatingai] visada sudetingas,,bet lietuviai!!!! I SSSR ---niekada,niekada;mes Lietuvos tauta laimingi ir gerbem savo Signatarus ,kad esame Nepriklausomi,,[[o tie mekenantys laptioznykai ---tai mozoliai ant Lietuvos KUNO,,]Lietuviai gerbia savo protaujancius VYRUS,,o tie -neapykanta dvokiantys laptiai ,,musu Prof.V.Landsbergiui ---tik purvas po kojomis....ishtraukete is V.L kalbos konteksto zodzius -trupinius ir springstate springstate

Čiubaka

Čiubaka portretas
meee meeee

Vargšas

Vargšas portretas
nevisprotis, jau nesiorentuoja visai.Taigi Putinas kaip ir kiti užsienio vadai, tik stebi kas dedasi..

Anonimas

Anonimas portretas
Pranašystės,, rusai puola,, neišsipildė, o Batkos reiktų pasisaugot, pasienį su Lietuva pilna karinė parengtis, batka demonstravo tankus raketas, gardino regione, kalbėjo daug apie Lietuvą, kad kursto, kad lėšas renka, kad jis to nedaleis. Tai va per mūsų bankininka patirs Lietuva daug nuostolių, ekonomine prasme tai čia aišku kaip dieną Klaipėdos uostas galės išeiti ilgalaikių atostogu. Prezidentas dėl kaukiu pirktų pandemijos metu ieško kaltųjų, o pats ką daro, agresyviai kišasi į kaimyninės šalies politinį gyvenimą. Ne tokių dar per jį patirs Lietuva nuostolių, skaitant komentarus matosi kad Lietuvos piliečiai jo nepalaiko dauguma.

To kaunietis

To kaunietis portretas
Kažkodėl vėl užmiršai dadėti TARYBINIS ar taio jo mėgiamas SOVIETINIS profesorius, juk Lietuvoje jisniekur neprofesoriavo o buvo tik LTSR konsevatorijos profesorius.

kapsas

kapsas portretas
Na būkit geri išimkite šito išgamos, persunktą pykčio ir neapykantos Lietuvai ir jos žmonėmas, kad neišrinko taip trokštamu prezidentu, mordą.

Pažiūrėsim

Pažiūrėsim portretas
Visada varydavo pro šalį su savo kliedesiais. Ne pirmas kartas. Mūsų diktatorius diktuoja kitiems Apsiputojęs. Laikas vyti jį į tvartelį ir uždaryti, iki saulė nusileis.

Baba

Baba portretas
Nepasisekė senukui.nebe tos pajėgos o turbūt turėjo iš Kremliaus prikaza padėt sudraskyti belarusija kaip sudraskė lietuvele.

kaunietis

kaunietis portretas
pagarba gerb.Profesoriui

Anonimas

Anonimas portretas
aš bukas Cha cha cha... ir dar bukesnis...

KLAUSIMAS

KLAUSIMAS portretas
Gerai, kai aiškiai , tiksliai reiški savo mintis. Pasakai ko nori. TAČIAU tarp bukų atplaišų sunku surasti protingų. Labai aiškiai matyti , kad tie raudonškūriai išdavikai , rašinėjantys šmeižtus ant šalies, ant žymių žmonių...naudojasi kitų,protingųjų žodžiais , skirtais jiems [ išgamos, atmatos-išmatos, smirdžiai, kolaborantai, išdavikai...] tik apvertę atbulai... Na , jei tokie protingi, tai ką nors protingo parašykite, o ne mykite į saują...ir nenusivalę rankos , valykitės snarglius...

Anonimas

Anonimas portretas
1.TAI vienas iš labiausiai Lietuvą garsinančių žmonių ir 2 taip pat jis yra vienas iš tų , kurį pamatę ar išgirdę visi išdavikai ir šeimininkų raudonškūrininkų išlaikytiniai pradeda drebėti,apsidirba, pradeda veblenti nesamones , kaip apsisnargliavę nemokšos dvejetukininkai.Geriems Lietuvos žmonėms gaila tų bailių, tų suklaidintų avelių ar kitaip lojančių skalikų, kuriems caro, kgbešniko ar diktatoriaus už sienos padų laižymas , pagrindinis užsiėmimas. Kaip sako , atmata, išdavikas, išmata tai tas pats šūdas tik kitoje rankoje...

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Kokia puiki Kremliaus šunaujos (sovietinių kolonistų, kolaborantų bei kitų atmatų ir atmatėlių) dresūra? Užtenka pamatyti ar išgirsti Profesorių ir prasideda darnus visos šunaujos skalijimas, nelaukiant net komandos „fas“.

įtariu

įtariu portretas
kad jis vartoja Adrenachromą.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Tarybinis koloborantas

tvartelio ZOMBIAI atrieda

tvartelio  ZOMBIAI atrieda  portretas
atidunda ... vienas zombiakas su ozio barzda ir kanopom bludina spirus bebarstydamas...

> tulpe eta asiliuk

> tulpe eta asiliuk portretas
Ar jau paleido tave iš ligoninės ? Ar vaistukų išrašė ir nurodė kaip čiulpti ? Gal patarė nešvankybių, melo ir kito brudo nerašinėti internete ir nepereiti geriau visai iš prieš tai buvusių porno puslapių ? Gydykis.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Ką diktuoja USA ta ir kalba

Anonimas

Anonimas portretas
šaunus senukas . Mylim jį.

tfu

tfu portretas
..Ir prasideda šunaujos skalyjimas, apsiputoję kacapų barbosai...

jonas

jonas portretas
seneli daugiau po kapines vaiksciok zmona lankyk, jau taip atsibodo tavo sapaliones ,tai rusai puola tai dreba ,nebepolitikuok persenai gana.

kažkoks

kažkoks portretas
rusas pastoviai rašo visus komentarus.. ei ,Kaunodieniai , tvarkykitės prieigą...

Senis

Senis portretas
Jau nukvakęs ,kam jį leidžia į eterį????

to cha cha

to cha cha portretas
jeigu sitas gaisena propiesorius,tai tu kosmanautas

Anonimas

Anonimas portretas
Tai kataSTROFA Pribaltikai ir landzberginiams bandiugoms. Rusija patvarkys lietuviskus pydarus. Amerika sake kad NESIKIS.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Profesoriau, šiuo kartu klysti. Tai ne Putino katastrofa, tai jo žvaigždžių valanda – Lukašenkai žlugus, jis lieka paskutinis ir vienintelis žemyno diktatorius. Kokia jam garbė?

as

as portretas
paziurekit kokia jo snukio israiska brrrr pilnas neapykantos fuuuuuuu

as

as portretas
koncervatnyyyyyyku ir koncervagiu stabas yra didesne katastrofa lietuvai nei bet koks isores priesas

J.K.

J.K. portretas
Iš kur propogandos prisirinkai,ar ti ne iš Paeckio.Pats mačiau savo akimis ne propogandos,kaip rūsų kariai,kurie buvo dislokuoti Lietuvoje.Ksžko prigyrduti,stiklinėm akim,susirunkusius,daqužė buožėmis ir šaudė užėme tv.bokštą,nes vienas vaikinas šalia mūsų nukrito ,peršauta krutine.Mus okupantai šaudė ,tikromis kulkomis.O Baltarusijoj jų pačių rinktas 1994 m.buvęs kolchoznikas.Žaloja ,žudo,kankina savo žmones už kiokią nuomone,tai kagebistinis metodas,mums gerai žinomas .Baisiau ir būti negali.

Klausimėlis.?

Klausimėlis.? portretas
Pirmiausia nežinojau ,kad p.V.Lansbergis Lt. Prezidentas,diktatoriai būna pasiskelbę carais.Nežinojau,kad Lietuvoje ne ,V.Lansbergis ptezidentas,o p.Nausėda.Tiesio nėra apie ką diskutuot,tukių nesamonių prirašyta.

samas

samas portretas
Kažkada tėtušis panašiai kalbėjo apie Čečėniją.

Tam Cha

Tam Cha portretas
Tu Lietuvos katastrofos nemateiai,jei taip galvoji sovietinė su kagebistais priešakyje,tai katastrofa buvo,dabar džiaugiuosi graži mūsų Lietuva,o kas dėjuoja arba prasigėrę arba jau degradave.

Nu ir

Nu ir  portretas
Nepaėjo

Nuomonei

Nuomonei portretas
Jodo turbut dar neišgerei nes Astravo®radiacijos poveikis jau jaučiasi. Na tu žiurek neapleisk to, smegenu bambažas rimta 21amžiaus problema.

Nuomonė.iš žinovų.

Nuomonė.iš žinovų. portretas
Pagal komentarus matosi komunistinio paveldo palikimas Lietuvoje.Nesidžiaugia nepriklausomybe ,o loja savo balsų.Kada jus pranyksute,Nepatinka marš i Rusija pas putiną.Buvo Uspaskichas išbėgęs ,bet kur geriau ras kaip ne Lietuvoje.Vėlmasto patekti prie lovio ir taškytis mūsų pinigais.Taip buvo Viktotėli kurie nepamiršo.

CHA

CHA portretas
Siaip strategas si karta apsiriko-cia yra LT katastrofa,nes tik laiko klausimas kada turesime pora sienu su Rusija.Rusija surijo LDK ir dabar sutvarkys tuos nestabilius ES darinius.Nepdes nei zurnaliugu kabinami makaronai ,nei uzjuris,nes patiems uodega svyla nuo Kinijos.

Ei

Ei portretas
Žinai asile tu jau uzknisai issigimeli,jau net juokas nabeima iš to sudo kruvos

Šlikštynė

Šlikštynė portretas
Diktatorius Lietuvos.

Nujo

Nujo portretas
senis visai jauglushas.anukas broileris tiesiog genetiskai indantilas

taigi

taigi portretas
Šiaip tai "batka" Rusijai kaip rakštis, jie mielai jį pakeistu sukalbamesniu asmeniu, bet kg/b dėdulė žino geriau, tai bet koks 75 metams užslaptintas "patriotas" patvirtins. p.s. kažkodėl nutylima, kad kaip beieškotų, bet riaušininkai ir perversmininkai neturi jokių minčių dėl ES ir USA, jiems tiesiog nusibodo gyventi per gerai.

Perversmas

Perversmas portretas
V.Landsbergiui, kad ir kiek visaip ragino, nepavyko pasiekti ,,nebijokit didelio kraujo". Kraijas, išskyrus šachidą savižudį sprogdintoją Baltarusijoje nebuvo pralietas. Landsbergiui ir perversmo organizatoriams pagaminti žymų skaičių žuvusiųjų nepavyko! Panašu, kraujotroškai teks nusivilti ir perversmas nelaimės.

realiai

realiai portretas
Senatvinė silpnaprotystė, šizofrenija ir demenc

Galerijos

Daugiau straipsnių