Quantcast

V. Landsbergis: Rusija – stalinizmo auka su Stokholmo sindromu

Grįžti į straipsnį

Nukvakęs Stalino kareiva Kęstas nevietoje pirstelėjo

Nukvakęs Stalino kareiva Kęstas nevietoje pirstelėjo portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Kęstas

Kęstas portretas
Iš kiekvieno karo kažkas turi naudos. O kas bus, jei Lietuva tikrai sukiš 2,5 proc. BVP į kariuomenę? Jei atsiras daugiau auksinių šaukštų, atsiras ir daugiau valgytojų. "Maždaug pusė Vakarų Europos gynybos išlaidų skiriama atlyginimams ir pensijoms, o ne sugebėjimui kariauti." Mes Lietuvoje irgi užsiauginsime dar vieną storą riebių parazitų sluoksnį, tik daug greičiau. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

sita

sita portretas
klausyk komenta parase ne vatnikas o senjoras kurio tevas lietuvos patriotas kaip politinis kalinys 2 syk isbuvo gulaguose o sunus persekijamas iki siol tokiu /sudpatriotu/ kaip pats ir visa tauta vadini /runkelyne/ nes savo /sazine/ pardavei jav sionistam kurie kaip ziurkes lenda i musu sali tai banditai kuriems duris atidaro tokie patys nkvd palikuonys kuriuos pavadinai musu /dalia/ .......

raudonas kolaborantas

raudonas kolaborantas portretas
pavirtes i Coka-Cola.boranta aiskina apie sindromus... reiskias rinkimai arteja...

Senelis

Senelis  portretas
paskendo praeityje,uzmerkdamas akis i landsbergizmo ir brazauskizmo garginima netoli nuo putiniskos Rusijos nutolusioje pseudodemokratineje Lietuvoje...(tetuk,ogi siandianines betvarkes tevyneje pradas buvai Jus)...

klausyk

klausyk portretas
Liucbergi varyk pas zydus ar sveicarus sildyt senus kaulus juk /nusipelnei/ anot kolegos paulausko juk aukso turi kuri tauta /runkeliai/ padovanojo/ tai nelauk kol nevelu nei nato nei mosad nepades visi turi savu bedu o tavo bedos seniai perkastos ir jokia sventa ugnis nepanaikins zmoniu neapykantos tau tai varyk su visa chebra pas suneli kol nevelu nes cia taves niekas nepasiges isskyrus kelis litvakus ir kt vagis bei nusikaltelius kurius su savo chebra globoji pamastyk ir nelisk i viesuma ar nesupranti kad esi nekenciamas /runkeliu/ nes tavo dinastijai eina galas kaip ir visai banditu gaujai kuria kirsini pries visa tauta varyk su visa savo gimine is lietuvos nes neesi lietuvis bet apsimetelis vampyras?.........

nu nu

nu nu portretas
Koks dar jis vadovas? Nuo kada seimo pirmininkas tapo salies vadovu? Nesekmingai bande tapti prezidentu, bet neisejo. Buvo eilinis seimo pirmininkas, nes salies vadovo pareigu dar nebuvo sukurta. O kuo sitas ozys save vadina, cia jau jo absoliuciai privatus reikalas.

klausimas, \\\\\.../////

klausimas, \\\\\...///// portretas
kaip jie prie Hitlerio išliko,dauguma žydų sušaudė???????????????????/

Anonimas

Anonimas portretas
Kas išdavė profesoriaus diplomą ?

Baltas

Baltas  portretas
Pagarba va profesoriui!

Anonimas

Anonimas portretas
Meeeee Rusai puola meeeeee!!!:-)

,dedule,

,dedule, portretas
ne tik garbino bet ir slovino TSRS kompartja ,bet ir buvo KGB nariu, patyletu geriau, nes kaip issizioja ir pasklinda KGB smarve.

ožiui-marazmatikui draugui šūdkalniui ir jo padlaižiams

ožiui-marazmatikui draugui šūdkalniui ir jo padlaižiams portretas
gražių paveiksliukų galerija: liaudiesmenas.livejournal.com

as

as portretas
tarybiniam propiesoriui alschaimerio sindromas ir rusofobijos trecia stadija

Nuomone

Nuomone  portretas
Sunis loja ,karavanas eina.Suniukai ,zinokit lazda turi du galus ir nelinkekite kitam blogo.

Anonimas

Anonimas portretas
ko jus pykstat deka draugo tarybinio profesoriaus kuresi jauna SOCIALISTINE lietuva .

.Untulis

.Untulis portretas
Velnias zino kodel tam Landsbergiui vaidenasi rusai ir kaip cia o sunus sako kad Hitlierio garbinti nereikia kaip ir Stalino. bet ziurekite jo tevas tarnavo hitlierininkams riskiai grazino namus jo tievui nors ir buvo pabeges nuo raudonuju.Tai kodel jis nepatenkintas vienais ir kitais

U-2

U-2 portretas
"1973 m. kovo 14 d. architektas V.Landsbergis-Žemkalnis, atsakydamas į Sniečkaus rūpestį juo, rašė: Didžiai Gerbiamas Pirmasis Sekretoriau, tik šiandien gavęs Jūsų kovo 9 d. laišką-sveikinimą, nuoširdžiai dėkoju už dėmesį, už suteiktą man garbės vardą ir už sudarytas man galimybes, paskyrus personalinę pensiją, dirbti bei gyventi Vilniuje. Džiaugčiausi, matydamas Jus, jei galėsite, mano darbų jubiliejinės parodos atidaryme kitą savaitę. Jūsų Žemkalnis.“ Tikrai, Sniečkus rūpinosi V. Žemkalniu. Net savo užrašuose 1970 m. vasario 2 d. pasižymėjo: „Žemkalnis – pensijos gauna 90 rub. (ne personalinės). Skundėsi dėl architektūrinių reikalų nesklandumo.Didžiai Gerbiamas Pirmasis Sekretoriau, ... dėkoju už man sudarytas galimybes, paskyrus personalinę pensiją. Personalines pensijas su LK CK pirmojo sekretoriaus Sniečkaus tarpininkavimu gaudavo tik labai jam nusipelnę žmonės." Panasu, kad senis Landzbergis tapo landzbergizmo auka su ozio sindromu.

reikėtų LANDSBERGIUI a t i m t i

reikėtų LANDSBERGIUI   a t i m t i portretas
tarybinio--s o v i e t i n i o PROFESORIAUS vardą ---,kuris jam t r u k d o europietiškai m ą s t y t i, ir dar - KONSERVATORIAI ! -- juk negalima sovietinius SIMBOLIUS vartoti Lietuvoje, padėkite jam atsikratyti , nors ir pavėluotai.

Eii

Eii portretas
Lietuvos ismata tarė žodį,o šiaip kas jam suteikė profesoriaus vardą,gal jis pas rusus nusipirko

Tiesa

Tiesa portretas
Dievas jo neims

Anonimas

Anonimas portretas
komunistinis profesorius tuoj pastips. Vos paeina bet vitiek taskosi stalinineis neapykantos vafliais. Dieve, ir kada tu ji nutrenksi i pragara?

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Vėl vaidenasi

kapsas

kapsas portretas
Na kada pagliau šis senas susireikšminęs komunistas baigs skleisti savo marksistinius leninius pezalus, ir kodėl vis pamirštate dadėti TARYBINIS ar taip jo mėgiamas SOVIETINIS profesorius, juk ši asaba nepriklausomje Lietuvoje niekur neprofesoriavo o tik LTSR Konservatorijoje?

Tiesa

Tiesa portretas
Žiūrėk Lasdbergi puola vėl tave rus.☆ puola.

Antanas

Antanas  portretas
Reikia uždrausti lanzberginiu pasisakymus. Abiejų!

Galerijos

Daugiau straipsnių