Quantcast

V. Landsbergis ragina priešintis: Lietuva dėl Astravo AE nuostolių patiria jau dabar

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Paranojikas....

Simonas Kadaginis

Simonas Kadaginis portretas
Ši elektrinė tikrai bus paleista ir toliau statoma, neturėkime kažkokių nerealių iliuzijų. Vienintelis būdas įkalbėti A. Lukašenką šioje elektrinėje naudoti ne uraną, bet torį kuris nesprogsta. Ir žinoma nepirkti iš šios elektrinės elektros, bet tada reiks nepirkti iš Rusijos žemyninės dalie ir iš Ukrainos elektros. O Lietuva dabar nemažai jos importuoja, todėl liks tik Kaliningrado sritis ir Europa. \

Fita

Fita portretas
Lietuvos parazitas, infekciją dar mekena

Kis

Kis portretas
Dedai,pailsek kiek gali arti?

Kaunietis

Kaunietis portretas
Konservatorius, o ypač šioje nuotraukoje asmenis reikia užkonservuoti 75 metams.

profesorius...

profesorius... portretas
Profesoriau, tai ko nieko nedarei kai tavo ir Grybauskaites nuomone buvai faktiniu valstybes vadovu?

Jonas

Jonas portretas
IDIOTAS.

Alis...

Alis... portretas
dar vaidina susireikšminusį...

Peklos kūrstytojai

Peklos kūrstytojai portretas
Lietuvos pučistai,užsiimkite ne pučizmu,o tuo,kad Lietuva galėtų pirkti kuo pigesnę elektrą,nes esame labai biedni.O pučistų vieta ten,kur atsidūrė Rusijos pučistai.

Anonimas

Anonimas portretas
Pirmiausia reikėtų pasakyti,kad Astravo atominė elektrinė pastatyta ne tik prie dabartinės Lietuvos sie- nos,bet ir istorinėje Lietuvos žemėje.Dargi rusų dievas Leninas pripažino Lietuvos sieną pagal Beržūnos upę.Lietuvai,o ir Baltarusijai dėl vyraujančių vakarų krypties vėjų daug saugiau būtų turėti elektrinę prie Rusijos pasienio.Šiuo atveju dargi patys Rusijos statytojai būtų patys labai suinteresuoti jos saugumu. .Dabar gi traukinys jau nuvažiavęs O mūsų politikantų aimanos parodo tik kokią apgailėtiną valdžią mes turėjome.

vėlu priešintis

vėlu priešintis portretas
reikėjo prieš 4-5 metus.

Kęstas

Kęstas portretas
Pigūs Landsbergio triukai, ieškant balsų konservatoriams, baidyti žmones. Kodėl konservatoriai niekada daugiau nebus valdžioje? Konservatoriai ubagiškas lietuviškas pensijas išdrįso mažinti. Valstiečiai pakeitė pensijų indeksavimą. Dabar valstiečių dėka pensijos auga greičiau, negu atlyginimai, nes konservatorių valdymo laikais to nebuvo, todėl lietuviškos pensijos konservatorių tvarkos dėka tapo nepadoriai mažos, lyginant su bendru gyvenimo lygiu Lietuvoje. Jūs galvojate, kad kas nors jus, konservatorius, rinks vėl į valdžią? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

ir vel ozys mekena

ir vel ozys mekena portretas
Kur sitas senas cekistas Landsbergis buvo, kai Lukasenka grasino statysiantis AE salia LT sienos, jei LT salia BY sienos statys atominiu siuksliu laikymo bunkerius?

Nuo jokio \\\\\.../////

Nuo jokio  \\\\\...///// portretas
---IZMO,Lietuva taip nenukentėjo,nuo prie lianzborg--IZMO.Prie visų kitų ---IZMŲ,kažką statė,kūrė,mokino.O prie lianzborg"IZMO------griauna,vagia,žmones kiršina,šunimis vadina.

...

... portretas
Che: "Vytautas Landsbergis sako, kad visuomeninis pasipriešinimo Astravo AE judėjimas galėtų reikalauti, kad elektrinė būtų statoma kitoje vietoje" - klausyk tU, didysis žemių kilnotojau, ką tau reiškia, imk tą AE ir perkelk į kitą vietą... tiesa, čia jau kita šalis, tai GAL gal imkis sostinę iš Vilniaus iškelt?.. Bet va kas LABAI ĮDOMU: vos tik Lukašenka su Maskva susipyksta, ir tU imi ant batenkos LOT... - klusnus tU, Dėdule, šunytis, ne be reikalo sakoma kad buvusių kėgėbistų NEBŪNA,

s o v i e t i n i a i PUČISTAI siekia n u v e r s t i

 s o v i e t i n i a i  PUČISTAI  siekia  n u v e r s t i portretas
g e r a i dirbančius VALSTIEČIUS.--Rusijos pučistų lyderis buvo CHASBULATOVAS/ auksčiausios tarybos pirnininkas/, o šiuo atveju Lietuvoje pučistų lyderis LANDSBEREGIS. irgi buvęs aukščiausios tarybos pirmininkas.Nemanau,kad Lietuvos pučistams r ū p i ASTRAVO AE, ---- AIŠKIAI matome,kad konservatoriai po šios elektrinės p r i e d a n g a BANDO s u k l a i d i n t i šalies gyventojus, ir kad APGAVYSTĖS- nusikaltimo būdu galėtų patekti į v a l d ž i ą. Konservatoriai KETVERTI metai seime ir jokio darbo žmonių labui nedirba--tad JŲ pagrindinis a r k l i u k a s, ne darbu , o APGAVYSTĖMIS pasiekti L O V Į. KONSERVATORIAI !-- vykdote atvirą žmonių m u l k i n i m ą, kurį rinkėjai perprato, tad šį kartą patys n u s k ę s i t e MELO liūne.

Lanzb"koncervų tezė: \\\\\.../////

Lanzb"koncervų tezė: \\\\\...///// portretas
-------Kuo blogiau-tuo geriau.

Palinkėjimas

Palinkėjimas portretas
Ta ,tų "kovotojų"nuotrauka primena Maskvos pučistų nuotrauką,kurie norėjo išgelbėti sovietų sąjungą.Ir labai norėtųsi,kad ir mūsų pučistams,kurie labai nori,kad lietuviai pirktų kuo brangesnę elektrą baigtųsi taip,kaip baigėsi Maskvos pučistams. Kad jais užsiimtų teisėsauga.

V.LANDSBERGI,

V.LANDSBERGI, portretas
KODĖL pakvietei į CENTRĄ tik LAURINKŲ, LOPATĄ,OŽELYTĘ, manau, yra p a s l ė p t a 75 metams nuo žmonių akių l. daug,-- kurie PRISIPAŽINO, kad yra g e r u č i a i tik TAU-- tokiam pat kaip ir JIE. --Juk gali užpykti ir " nusipelnę": VALATKA, BORISAS,E.GENTVILAS, KUBILIUS,DEGUTIENĖ,GLAVECKAS, LINKEVIČIUS, ŠEDBARAS ir kiti, o kur a k v a r i n i a i politologai, žiniasklaidos SKALIKAI, kurie" nusipelnė" landsbergizmo KLIKOS l i a u p s i n i m u ir gyventojų k l a i d i n i m u ,kad konservatsocdemų CHUNTOS atstovai, vadovaujant landsbergizmo KLIKAI ,p a s i k e i s d a m i galėjo 26 metus skurdinti Lietuvos gyventojus,po jų valdymo Lietuva tapo viena iš s k u r d ž i a u s i ų valstybių Europos Sąjungoje.--Juk iki šiol n e a t s i g r ę ž ė t e ATGAL ir neįvertinote CHUNTOS 26 metų valdymo sukurto skurdo ,kodėl n u s k u r d i n o apie 40 % Lietuvos gyventojų ir kad tai p a d a r ė ne AITVARAI ir ne priešai iš IŠORĖS.

Neeeeeeee

Neeeeeeee portretas
Tai reikalas tame kad ožiu kimandai px tas saugumas nes jai rupetu saugumas jie noretu dalyvauti jegaines kntroleje, tureti savo inspektoriu vyduje o ne isterikoti ir belstis i siena. Esme, nusistatymas kuo mažiau arba visai nemoketi jokiu pinigu rusijos projektams.

Anonimas

Anonimas portretas
JUK PAN KUBILIUS VAZINEJO I ASTRAVO ELEKRINE SU DVIRACIU JIS JUK TEN PROCENTUS GAUNA JIS GI YRA PARASAPADEJES

veršių liaudis

veršių liaudis portretas
Šaukštai po pietų. Nereikėjo miegoti tiek daug metų. Kur jis (ir panelė Aželitė) buvo? Kuo užsiiminėjo dešimtmetį? Gyveno ant mūsų sprandų.

IDOMU

IDOMU portretas
O kazin kaip ten su tuo Kubiliaus parasu,kad pirks baltarusiska elektra,juk ji buvo atkelta arciau,kad Lietuvai butu patogiau.Negi dabar ja kas ims ir nuvers,juk mojuos tuo parasu.Taip buvo rasoma to meto spaudoje,negi eilini karta melavo,

NESIORENTUOJA gyvenimo realybėje;-

NESIORENTUOJA gyvenimo realybėje;- portretas
landsbergizmo KLIKOS sovietinės ATPLAIŠOS, kurie nori tapti CENTRU.--Ar jie gali tapti CENTRU -turėtų paklausti tų, kurie yra paslėpti nuo žmonių akių 75 metams.Manau ,kad JŲ tarpe yra a t s t o v ų , kurie SUVOKIA , kad pasivadinęs centras yra PAVARGĘS nuo gyventojų alinimo ir tapo n e į g a l ū s, kurie savo VEIKLA per 26 metus, prisidėjo n u s k u r d i n a n t apie 40 % ŠALIES žmonių.--Juk JIE , prieš 10 metų VALDYDAMI ŠALĮ to nedarė,kai buvo pradėtos AE statybos, -- ka d a r o be prasmės dabar-- a k i v a i z d ž i a i PAVĖLAVĘ 10 metų, tai rodo ,kad NESIORENTUOJA gyvenimo t i k r o v ė j e.-- Kas iš JŲ SUGEBĖS , vadinamam centro a t s t o v a m s PABARŠKYTI į m a k a u l ę;-kad atšoktų jų m ą s t y m a s ir nustotų JUOKINTI ne tik Lietuvos , bet ir ES gyventojus.---- Lai, vadinamas centras n e š v a i s t o savo sveikatos likučų, po žmonių gyvenimo a l i n i m o -- tai pravers SENATVĖS kasdienybėje.

Sunauja

Sunauja portretas
Jeigu elektrine atiduotu zydams ir dar primoketu tai elektrine butu saugi jiems nepatinka kad elektra pirks be tarpininku

bor

bor portretas
Na būkit geri nuveskite oželį pogulio o tai kanopas pakratys liedamas tulžį.

vėl atgijo

vėl atgijo portretas
Kokia nahalka ta Oželytė.Ji jau vėl prie sektos šliejasi.Pamastyk,apie savo praeitį,ir tylėk,tylėk.O geriausia būtų jai trintis prie Kriamliaus.Juk ji Kremliui taip nusipelniusi.Kažin ar Lietuvoje buvo didesnių nuopelnų turinčių,komunizmo statytojų,kaip Oželytė su Lansbergiu,o ypač jo tėvuku.

Anonimas

Anonimas portretas
Koks kieno reikalas, ką stato kaimynas ? Tik visiškas nukvakėlis gali sumąstyti, kad kas nors nusigriautų jau pastatytą milijardų vertės elektrinę ir statytų kažkur kitur iš naujo. Jei sugebi- tai ir pats pasistatyk. O jei nepatinka - tai išsikelk savo sostinę kad ir į Plungę ir netriesk čia miltais.

laikas

laikas portretas
kupriukas muzikantas jau dabar savo anukeliui nesamoniu peizejimu rinkimams kasa duobe bet tokiu metu jis jau nieko nemasto laikas i smelio deze ir zaist kara pries rusus

Pilnatis

Pilnatis portretas
Vėl staigus senelio proto aptemimas.Bet baisiausia,kad ten sėdi visi vieno proto.Oželytė yra pati raudoniausia Lietuvos moteris ir labai didelė išverstaskūrė ir melagė.Jie su Lansbergiu patys labiausia nusipelnę sovietų sąjungai žmonės.Jus sovietai taip mylėjo,kad suteikė visus galimus apdovanojimus ir komunizmo statytojų vardus.Jie abu labi garsūs komunizmo kūrėjai.O ta jų dabartinė paistelynė,apie Astravo elektrinės,kuri jau pastatyta nugriovimą,tai "garsios praeities"maskuotė.

KAUNIETIS

KAUNIETIS portretas
Tuojau elektra pirksim-o jie uzdaryt nori.Kas cia per nesamones.

Sunauja

Sunauja portretas
Neisivaizduojama kokiu lietuvoje yra daunu protiskai atsilikusiu kad vis dar renka ultra kairiusius liberalbolsevikus konservatorius

Strategas

Strategas portretas
Kai gudu santykiai su maskoliais paslijo, kazkodel konservai nori ir musu santykius pabloginti? Ir vis del to, kada bus atskleisti kgbistu, iki siol dirbanciu savo seimininkui, sarasai.

Agente magnoloja

Agente magnoloja portretas
Zydu globalistu agentai

nuomone

nuomone portretas
siuo metu imanoma prie Baltarusijos sienos ,tik kelnes nusimovus nuogus uzpakalius parodyti ,ar liezuvius su spygom ,po mustyniu kumsciais niekas nemojuoja,Jeigu nesiemet ,kai statybos tik buvo pradetos ,ta gali paliudyti jusu Kubiliu ,kai dviratuku ratus suko aplink AE ir nieko nemate

liga

liga portretas
ant sekganciu net veryga neturi pykcio

pensininkė

pensininkė portretas
kada tas senukas nustos kiršinti Lietuvą su kaimynais o jei sprogs "auksinis" dujų terminalas gal reikia uždaryti juk atominė kitos valstybės ir kaip mes galime jiems reguliuoti gyvenimą dėl kažkieno svaičiojimų kad ji nesaugi susitvarkykite savo bėdas kiek jų yra ir dar kiek išlys bus daugiau naudos man atrodo kad Lietuvos gyventojai nori ramiai ir taikia sutarti su kaimyninėmis šalimis o ne kiršintis ir prekiauti iš ten kur pigiau bet ne pirksime tą pačią elektrą tik per kokius kinus ot esame gudrūs ir protingi ačiū tokiems ponams

Sunauja

Sunauja portretas
Kas vyksta aplinkui tai yra isrinktosios antikristo sektos stilius ir darbas skaldyk kirsink apgaudinek kad butu materelios naudos jie ir lansbergi su konservatoriais ant trumpo pavadzio laiko ir su putinu zaidzia del akiu dumimo ir su trampu kai trampas nebombarduoja irano tai jam apkalta kai nuzude generola tai tada gerai

Juozas

Juozas portretas
Nuo kada sekate vagių ir žudikų pėdomis. Baltarusija- tai užsienis ir bukiams kiš nosį nevalia

Rasa

Rasa portretas
Kas cia per diskusija ? Apie ka eina kalba ? Daugelis nemoka net lietuviskai rasyti , kazkokiais surusintais zodziais '' svaistosi" ...

Kis

Kis portretas
34Eikite su anuku prie Baltarusijos sienos ir ten kiek tik imanydami "priesinkites.Blia pats idiotas ir tauta ja laiko.Paklausk savo Burandino asilo,kodel nestovejois ir ne bliovio ozio balsais ,kai rause katlovana.Atsibodai iki paiuntimo ant triju raidziu,Kas jau toks esi,nevykelis,kuris save iskele i padebesys,o kodel esi apsistates vien is personu,kurias imanoma sabtazuoti?

ANUPRAS

ANUPRAS portretas
PRAKEIKTI KONSERVAI , RINKOT PARAŠUS , KAI STATĖ , KĄ GERO NUVEIKĖT , TAI IR VĖL DRUMSČIAT LIETUVAI GYVENIMĄ , LINKEVIČIUS JAU APSIRAMINO , RAMINA NET KITUS .

ALGIS

ALGIS portretas
Nu , bet Lopata , per televiziją nusipeizėjo , sakydamas , kad kas teigia , kad Astravo AE PASTATYTA ,turi būti kviečiami į spec tarnybas , įspėjimui

Žyde, \\\\\.../////

Žyde,  \\\\\...///// portretas
nustok gerti Lietuvių kraują.

kodel

kodel portretas
Jis sau ramiai nesedi,nesiilsi,turim tiek jaunu sauniu vyru ,net 141,te jie ten uzdarineja,kepurem uzmeto ta astrava,ko jis suka galva,gi nieko nepakeis,niekas jo neklausys,viskas praejo laikas,sedek kokioj sanatorijoj,rasyk savo prisiminimus ir tiek

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas balsuos už Valstiecių partiją,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas balsuos už koncervus,spaudžiam Žalią.

išvada

išvada portretas
Žmogus segi neužmirštuolę , sergančiųjų alzheimeriu ir psichine demencija simbolį - nepykite ant ligonio.

'dedule'

'dedule' portretas
jau nusisneka,nes bus viskas tyliai sutvarkyta,bus pridaryta privaciu uabu pirkti baltarusiu elektra,dabar tyliai kuriasi prixvatininkai,kaip pradesAE veikt tada ir pirks perparduotojai ir Tautai parduos daug brangiau ,o valstybei kaip visada pvm ir akcizas,nes dabar elektra ,dujos ir yra prixvatininku,LEO puikiai veikia kitais pavadinimais.

Teise zinoti

Teise zinoti portretas
Nesuprantama kode jie loja ant savo seiminko kremliaus taigi jie yra 75 metams isislapste kgbistai tai jie prastume i prezidentus rusijos valstybes paslapti gribauskaite

as

as portretas
esi senas kagebistas o pasakom rusai puola tiki kaip ir tavo siknalaiziai kas jus koncervai per individai tokiu visam pasaulyje kaip jus nera tik pas mus lietuvoje ir uz ka mums ta lianzbirgiu klano bausme uz ka

Sunauja

Sunauja portretas
Ne nuo rusijos bedos o nuo zydu nes zydai finansavo ir ivykde 1917 m revoliucija zydu raudonieji komisarai isskerde milijonus rusu lietuvoj gi irgi zydai treme dalyvavo komunistiniuose nusikaltimuose

Svieto lygintojau, \\\\\.../////

Svieto lygintojau,  \\\\\...///// portretas
----kur Norvegų suaukotas Lietuvai----milijonas,skaistuoli???????????????????Ui.

Cia tik laiko klausimas, kada

Cia tik laiko klausimas, kada portretas
Jusu palinkeimai atsigres pries jus.. Nuo Rusijos vienos bedos, kaip nuo maro. Bet yra Dievas, ir jam teisti. Uz zmoniu tremimus, kankinimus, zudynes teks Rusijaj atsakyti.

Baba

Baba portretas
Mat.ji.velniai.ta.astrava...as.senukui.rasiau.pries.gal.25.metus..kaip.man.is.zemaitijos.pelkiu.persikelt.zemes.i.vilniaus.centra...........neatsake

Anonimas

Anonimas portretas
Niekas istorijoje nepridarė tiek žalos šaliai, kiek šitas veikėjas su savo pakalikais.

Močiutė

Močiutė portretas
šunys loja, karavanas eina. Reikėjo prisijungti, gauti pigesnę elektrą ir tiek. Ko čia šokinėti su nesamoningom šnekom. Niekas mumis, eiliniais žmogeliais nesirūpina, tik lupa paskutinį skatiką už viską.

aaa

aaa portretas
neklausys baltarusiai mūsų postringavimų, ne visi tokie nuleistastrėniai ir sutiko uzdaryti viasgino el, kad kad ne lietuva europai pardavinėtų elektrą o pirktų iš voketijos švedijos ir t,t, taip gausindami kapitalo kišenes.

Malderis

Malderis portretas
Too little too late, turėjo tam n metų (netgi su Baltarusija kažką sutart diplomatiniu keliu). Atsibudo tik tada, kai jau buvo įpusėję statyti (o net prieš tai iš mūsų žaliųjų kabutėse nieko nebuvo girdėti jokių prieštaravimų šiuo klausimu).

Anonimas

Anonimas portretas
TU SENAS OŽI UŽ KIEK PARDAVIAI MAŽEIKIUS. KIEK GAVAI UŽ TAPKINI PREZIDENTA.TU TU TVARTELIO ŠUDE KADA PADVĖSI IR NEKIRŠINSI LIETUVOS ŽMONIU,IUIU IŠ KURIU TU SVOLOCIAU,LIETUV

Kavenskis

Kavenskis portretas
Kazkaip neskaitau shizofreniku sapalioniu....

ww

ww portretas
Manau kai senis kadanors pakratys kojas pasibaigs visos nesamones nes jis jau uzkniso

kapsas

kapsas portretas
Gal gana draugas TSRS VSK DĖDULE skleisti marksistinių-lenininių pezalų nuodus juk čia ne konservatorijos marksizmo katedra.

Jolanta

Jolanta portretas
O kur tu su savo šutve buvai kaip pradėjo statybas? Dabar jau pervėlu ir tokiom nesamoningom kalbom anūkėliuj reitingų nepafidinsi.

as

as portretas
o kodel savo uzdaret elektrine buvai uz senas sukciau viska padavet jankiam

kuprius lawondeme

kuprius lawondeme portretas
pris rinkimus ragina burtis, ''Rusai puola" korta jau musta, tai astrava nutare ozys perkelti dar iki rinkimu , kad tik broileriukui padeti su rinkimais...

Koks gajumas \\\\\.../////

Koks gajumas   \\\\\...///// portretas
tos bakterujos- "lianzborgizmas".Kada išras vaistą tą baktreiją įveikti?????????????????

kilebra

kilebra portretas
Lietuva pavydi kad belarusai gali.o lt po eu sparneliu negali tureti savo nieko.Mat jiems dar Astrovas trugdo.Fr ar De jėgainės netoli didmiesčiu ir ten niekam netrugdo.O čia būt gerai kad sprogtu blokas bent vienas,tai daugiau padvėstu netikru lietuviu apsimeteliu Vilniečiu.

Nai

Nai portretas
Svarbu sukurti "STOPAstravas" fonda ten varyti kokio fondo-donoro pinigu(tikriausiai musu valstybinius) atsisesti ant jo valdymo ir pilinti babkes,seminarai mitingai akcijos meškiukai i atmosfera. Ir plokštele suksis ilgai rusai puola per astrava duokit pinigu. Begti paskui traukini ir šaukti STOP:)

Anonimas

Anonimas portretas
Atsirado agitatorius kuris rėkia prieš Lukošenką. Gėda. Gyveno TSRS nualintas nevalgęs nebuvo. Dabar skiedžia nesąmones. Tarybinę Lietuvą liaudis sukūrė o dabar kas sukūrė ir liaudis. Ar ne???.

amžius reikalauja patylėt

amžius reikalauja patylėt portretas
jei namie senukas taip kalbėtų -įtartų senatvinę ligą

marazmatikui TATAI

marazmatikui TATAI portretas
Tata,beviltiškas nukvakėli,ar tik tu ne per skystas versti pasaulį aukštyn papais?

Zmogus

Zmogus portretas
Dar jiems trūksta pinigu ant mokiklu

Xxxx

Xxxx portretas
Sdohni suka

Enriko Fermi

Enriko Fermi portretas
Prie ko čia atstumas iki Vilniaus ? Armėnija turi atominę elektrinę 800 MW galingumo statytą tarybiniais laikais tik 39 km nuo Jerevano. Elektrinė dirba, niekas jos uždaryti nesiruošia. O Prancūzijoje yra 54 reaktoriai, įvairiais atstumais nuo įvairių miestų. Kam durnini žmones, Ožy ? Kodėl nesakai tiesos ? Ar jau nebegali nekiršinti žmonių, tautų ir valstybių ? Neužmiegi naktį, jei ko nors neapšyki ?

Kaunietis

Kaunietis portretas
Durniai lietuviai atsisake o vokiečiai pirks elektrą. Ką durnius nori įrodyti, juk niekam nesvarbu ta ubagų šalis Lietuva,svarbu kiekvienai šaliai turėti teigiamą sandori su Rusais,kad ju tautos žmonės gyventų geriau.Kada tai supras kuprius muxikantas.

Anonimas

Anonimas portretas
aciu jums drauge profesoriau jus kuret tarybine socialistine lietuva

Anonimas

Anonimas portretas
Taigi prezidentė buvo V.Landsbergio statytinė,kodėl ji nepasirinko gero tono su rusais ,ir baltarusiais-tik pasauliui vis pranešdavo,kokie baisūs kaimynai...Kodėl A.Merkel sugebėjo tą padaryti,ir Vokietija turės naudą iš to...Prezidentas G. Nausėda jau nieko negali pakeisti.

Anonimas

Anonimas portretas
Ar cia nacistinio lietuvos rezimo politika kurstyti neapykanta ir kara?

ALGIS

ALGIS portretas
TATA, NEREIKS NEI RUSŲ PUOLIMO , NEI ASTRAVO AVARIJOS , ARGI NEMATAI ,KAIP LIETUVIŲ ALE VERSLININKAI NAIKNA L I E T U V Ą .

Skaitytojai.

Skaitytojai. portretas
Tas ,,senis" yra ir dvasia ir kūnu jaunesnis už tamstelę.

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Senis jau nusenęs ir nusišneka neleisti jo į eterį kur buvo 2008m kai pradėjo statyti dabar jau vėlu tai jis kursto karą ,kad visi puola!!!!!

tomas

tomas portretas
O pristabdyti Astravo AE statybas galima kaimyninėms valstybems susitarus nepirkti nesaugios AE pagamintos elektros. Žinau, kad tokie žingsniai jau daromi. Ir tai būtų efektyviausias ir lengviausias būdas išvengti nesaugios AE poveikio Lietuvai, Lenkijai ir pačiai Baltarusijai, nes tą atominę bombą gamina Rusija.

Lansbergiui laikas patyleti.

Lansbergiui laikas patyleti. portretas
Cia ne Lukasenko stato o ruskiai. Zmoniu kirsintoiai, naikintoiai. Sika visur kur tik gali. Dabar nori kalijo gamykla statyti prie Lietuvos sienos. Kuria klastociu archyva, klaidinti pasauli apie 2 pasaulini kara, kad treme zude, kankyno, okupuodavo svetimas zemes - teisetai. Laiko kitus kvailiais. Bet yra Dievas Jis nemegsta melo ir visokiu klastociu. Jis - teisingumas. Rusai kartu su zydais stato save auksciau uz Dieva ir zaidzia zmoniu likimais.

Koncervu vertybes-Prezidento patarejai

Koncervu vertybes-Prezidento patarejai portretas
Ekonomikos ir socialinės politikos klausimais G. Nausėdai patarinės Simonas Krėpšta, kuriam patarinės Lina Svidinskaitė.Ji Vilniaus universitete yra įgijusi teisės bakalaurą, o šiemet baigė politikos magistrantūros studijas. Prieš pradedant darbą G. Nausėdos štabe, Lina dirbo M. Majausko padėjėja Seime, o vėliau tapo ir jo mylimaja, M. Majauskui išsiskyrus su žmona. Iš buvusios prezidentės komandos ekonomikos ir socialinės politikos grupėje lieka vyriausioji specialistė Dalia Zabelevičienė.Tai va,ka tik iskepta ,Majausko meiluze,patarineja Prezidentui,pries tai matyt gerai patarinejo majauskui,kad kartu guli.TFU-KONCERVU VERYBES.....

o kur tu buvai anksciau ponas VYTAUTAI

o kur tu buvai anksciau ponas VYTAUTAI portretas
pradzioj buvo gerai ,bet Landsbergio gobsumas viska sugadino juodai,viskas uzgrobta,isvogta,,o jaunasis baisu ziureti i ta ,,tustuma ,,nieko nemasto tik ziuri kad vel pakliutu i valdoma aparata,landsbergiai tai tautos galutinis sunaikinimas,jokio budu negalima koncer,landsbergiu rinkti vel bus sumazinti pinigai,pencijom,vaikams,invalidams,per ju kadecija buvo tik mazinama o saviskiams didinama ,sito nepamirskit jeigu norit dar matyti savo pinigus,su ju atejimu i valdzia vel bus kaip buvo per tuos metus, viskas atimta,sumazinta, greit rinkimai pradekim mastyti i prieky zmones ,nebedarykite klaidu buvosiu, tokius koncervatus uzkocervuoti visiems laikams ,

>???<

&gt;???&lt; portretas
Vargu.Nemanau,kad yra tarptautinis reglamentas numatantis,kokiu atstumu laeidžiama statyti AE nuo kitos valsybės sienos.Jei ne----tai pššššššššššššššš.............Ir ožys bejiegis.

Lengviausia

Lengviausia portretas
Lengviausia - kritikuoti, raginti, šaipytis, bet kur kas sunkiau daryti. Landsbergis puikus plepys ir vizionistas, buvęs prezidentūros vadas, konservatorių simbolis, o kur darbai. Atrodo, kad jis mesijas?

???

??? portretas
Ką čia dabar kliedit, juk kai pradėjo statyti Kubilius buvo premjeras , juk su dviračiu važiavo aplink statybas, sakė viskas -ok, tada reikėjo kelti vėją ir priešintis, dabar tylėkit ...

vištos walmora \\\\\\....///////

vištos walmora   \\\\\\..../////// portretas
Kas už tai,kad TSRS" profesorius",už padarytus Lietuvai nuostolius ir žmoių kiršinimą, atsakytų pagal LT įstatymus,spaudžiam ŽALIĄ.

>ech< \\\\\\.../////

&gt;ech&lt;   \\\\\\...///// portretas
---ožys su ožkyte pasufleravo????????.----Sudėtinga,pats nesugalvitum.

konservatoriių GAUJA, Lietuvai pavojingesnė

konservatoriių GAUJA, Lietuvai pavojingesnė portretas
nei ASTRAVO AE. --Juk KONSERVATORIAI Lietuvos gyventojus s k u r d i n o - a l i n o 26 metus ir JIEMS pavyko apie 40 % gyventojų paversti UBAGAIS, ---m a t o s i ,V. Landsbergi, kad NENORI s u v o k i --kokią gyvenimo SKRIAUDĄ padarėte ŽMONĖMS, nes pats KAIFUOJI n e t e i s ė t a i PALANGOJE pastatytoje v i l o j e.

ech

ech portretas
reikia nukirpti visus elektros laidus aplink Astrava ,juos priduoti i supirktuves ir taip nebus elektros is Astravos

>Zilutė< \\\\\.../////

&gt;Zilutė&lt;   \\\\\...///// portretas
jo KGB pseudonimas----"SPUTNIKAS".

Anonimas

Anonimas portretas
Priesinkis priesinkis ISGAMA kad nebutu nuodingos ir pigios Astravo elektros lietuvoje. Klausimas - kodel dolbajobai uzdaret Ignalinos AE.? Jauti, padla, kad taves virve laukia. Lietuva PRIVALO kooperuotis su Baltarusija - turesim marias pigios elektros. Jeigu to valdzia nepadarys bus jiems Brisiaus galas.

degeneratai snukiius issiepe

degeneratai  snukiius  issiepe  portretas
reikejo juos siept kada dar tik projektas buvo, tada Kubilius lanzberklyniai KGBesnikai tylejo ir derejosi ar juos taip pat prileis dalyvaut statyboj ... kada Lukasenka variugas lansbirkinius pasiunte nax.....j ...prasidejo didysis patrijotinis prie[puolis perejes y lansbirkine tryda.... sauksytai po pietu.. ponai degeneratais ...po mustyniu niekas kulokais nebemojuoja....

To <kaunietė> \\\\\.../////

To &lt;kaunietė&gt;  \\\\\...///// portretas
----Pora,ožys-ožkytė.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Tai kas dabar vyksta jau pavėluota, manau, kad tai rinkimų kampanijos šou

Zilute

Zilute portretas
Dedules (toki pravarde jis turejo kai tarnavo KGB ) planai lietuva veda tiesiai i pragara. Tokio likimo dedule linki mums visiems.

Kaunietė

Kaunietė portretas
O varge N. Oželytė- panelė didžioji išmintis, šalia profesoriaus

pienburnis

pienburnis portretas
jei būtų pastatytas 3-as blokas Ignalinoje, tai baltarusiai nebūtų statę savo, o pirktų elektrą iš mūsų

Senas kegebistas toliau

Senas kegebistas toliau portretas
Nerimsta ,matyt Astravo Ae galutinai atims is konservatoriu partneriu Interrao elektros bizniuka Lietuvoje

Juozas

Juozas portretas
Kovoti reikėjo savo laiku, kai Kubilius dviračiais suko ratus apie Astravą. Jei jau tokie patriotai, tai galėjo gulti visa grupė ant kelio ir nesitraukti. Dabar jau šaukštai po pietų, ir yra tik vienintelis galimas sprendimas- pakovoti už jos maksimalų saugumą. O tai bus įmanoma, jei ne tik pirksime elektrą, bet ir suteiksime prieigą prie Kruonio HAE pajėgumų. Bus didelė ekonominė nauda šaliai, gal net galėsime turėti savo atstovus elektrinės saugumo priežiūroje.

>Anonimui< \\\\\\\\\\\\\\\\

&gt;Anonimui&lt;  \\\\\\\\\\\\\\\\ portretas
Uostyk toliau primyžtą ožio barzdą-kvepia.

Anonimas

Anonimas portretas
PRASMYRDUSIOS SUNAUJOS GAUJA DAR NEATSIBODO RASYTI NESAMONINGUS KOMENTARUS VISTIEK TATA ISLIKS AUKSTUMOJE SVEIKATOS JAM.

Idijotizmas , \\\\\\......//////

Idijotizmas ,  \\\\\\......////// portretas
Ką turėjo ožio atsiklaust??????????????.Jie pastatė elektrinę savo žemej.kur,kas ir kada ar radot kokiu atstumu galima statyt savo šalyjie AE ???.Dėl Ignalinos AE latvių ar Baltarusių kas klausė???.Suprantu,geriau kad jos nebūtų,bet prieš vėją nepapūsi,turi susitaikyti.

DVI LIETUVOS

DVI LIETUVOS portretas
O aš kaip tik noriu,kad greičiau paleistu,labai jau tie portugalai pasikele tapo,jie tiesiog apvagineja Lietuva,pasidvigubindami vilniaus biudzeta visos Lietuvos miestu saskaita,kiša europos pinigus i vilniaus baisiausi Europoje aerouosta statydami brangiai kazkoki angariuka,,be to statys tokio pat dyzio kaip Kaune stadiona ,tik 10 kartu brangiau ir t.t...

Blogas

Blogas portretas
vaizdelis. Taip nujodinėjo arkliuką "Rusai puola", kad tas greit kanopas išties.

Klausimelis

Klausimelis portretas
Kur ozys seniau buvo, kai Lukasenko grasino statysias AE prie LT sienos kaip atsaka uz kuriama atominiu siuksliu atlieku laikymomvieta salia Baltarusijos sienos? Visi tai vadino blefu tol, kol pradejo kilti.

to:as manau

to:as manau portretas
Atrodo kad nuo jusu konservuotu susmirdusiu AGURKU gaujos nariu DVOKIA !!!!! Gal nereikia skleisti savo DVOKO.

konservatorių SENI,

konservatorių  SENI, portretas
ar NEGEBI sutvarkyti , ar sąmoningai ĮVEDEI b e t v a r k ę konservatorių TVARTE, nes tvarto "gyvūnai" k e t v i r t i metai veltėdžiauja ir gyvena dirbančių žmonių sąskaita.Su tokia žmonių a l i n i m o LAIKYSENA, konservatorių ŠUTVĖ Lietuvoje n e r e i k a l i n g a, ŽMONĖS laukia , kad iš Lietuvos e m i g r u o s i t e PATYS.

AAA

AAA portretas
Nereikėjo uždaryti savos Ignalinos atominės elektrinės. Pasidavėme Briuselio korupciniam spaudimui. tada ir atsirado poreikis statyti Astravo elektrinę. Ir priešintis tam reikėjo žymiai anksčiau, kai buvo projektuojama. Ar Kubilius tą darė? nedarė, nes daryti sunkiau, nei iš kitų to reikalauti ir kritikuoti.

natalija

natalija portretas
SENAS NUKVAKĖLIS JAUNIKIS PAVILIONIS NE MAŽIAU NUKVAKES VAIKDIRBYS OŽELITE AKTYVI BUVUSI LIETUVOS KOMJAUNUOLE JAU SU VAŽIUOJANČIU STOGU BE LAIKO APSIRAUKŠLĖJUSI RUOŠIASI BALTARUSAM SKELBTI KARA PIRMIN TRYS KVAKSEI

>AS manau

&gt;AS manau portretas
:) Tik idomu kaip tu neleistum statyti? :)

AS manau

AS manau portretas
Komentarui ,,ar paskaiciavai..Sakai Landsbergiui KGB-iste.Tai gali sakyti zmogus pats juo buves ir zinantis.Jei as nebuvau toje saikoje tai ir nieko nezinau.Tik galiu pasakyti del Astravo.Tarukinys jau nuvaziavo ir reikejo neleisti pradeti statyti.O sitokius komentatorius reiketu saugumui patikrinti.

Užuojauta Lietuvai

Užuojauta Lietuvai portretas
Kinijoje šita kenkeja jau senai sušaudytu ir per tv parodytu.

Taigi

Taigi portretas
Dėl senio Landsbergio elektros kaina ir kyla.

Anonimas

Anonimas portretas
Kada jus, parazitai, atsijungsite nuo rusijos energetinio "ziedo"? 30 metu neveiksnumo!

Ar paskaičiavai: \\\\\\.../////

Ar paskaičiavai:   \\\\\\...///// portretas
kiek nuostolių Lietuva patyrė nuo taves ir tavo anūkėlio.Patylėtum KGBiste.

taip yra

taip yra portretas
kada tu seneli eisi i pensija kada taves nebematysime nusibodai visiems kalba neraiski jau sedek namie ir nenervok zmoniu

NA NA

NA NA portretas
LIETUVAI NUO RUSŲ dovanėlė ,tai didžiausias nuostolis Lietuvai yra dėdulės Landsbergio , miegančio kgbisto aktyvavimas ,kuris deda pastangas ,kad pateisintu profesoriaus vardą ,gautą už kolaboravimasi su komunistais ,,,,,sėkmės dėdulei ,kaip visada ,prieš demensijąi apsilankant, nusiperdžia ant Lietuvos ,,,,

Bob

Bob portretas
nusibodo ozys,KGB stukaciok

laikas

laikas portretas
senis eilini karta snekomis nejo i laukus tikiuosi vienas is paskutiniu peizejimu

Gk

Gk portretas
Norint ,kad Lietuva ateityje gyvuoti ekonomiškai ,kuo greičiau reikia patraukti šitą smirdanti Lietuvos pūlinį šitą supuvusi vėžį ,atsiminkite šitas landzberginis pūlinys organizuoja valstybės perversmą maidana,kol ne vėlu šitą partija ir jos išsikerojusi vežine liga reikia šalinti teisti ir utilizuoti iš visuomenės ,o tada Lietuva pradės tapti laisva ir ekonomiškai stiprėti

Artūras

Artūras portretas
Manau ne AE reikia patraukti, o Wilno perkelt į kitą vietą !

Paulius

Paulius portretas
Reiki pirkti pigia elektra is sios saugios elektrines, ir taip didinti musu pramones konkurencinguma, mazinti zmoniu komunalines islaidas. Visi Europiniai tikrintojai sako, kad saugi, visus testus praeina. Tik konservatnyku "ekspertams" ji nesaugi.

Ir vėl ?

Ir vėl ?  portretas
Pradėkime iš pradžių . Kodėl, dar statybų pradžioje , nesipriešino to laiko ministras pirmininkas Kubilius ? Viskas . Viskam savas laikas . Jau pastatė ir šiandienines kalbas vertinu kaip piarą ir rinkiminę " kovą " . Dabar reikia kuo mažesne skrauda Lietuvai , išsivynioti iš šios istorijos . Eikit , pone , pailsėti . Liūdna matyti eilinę pavėluotą " kovą " - garsias deklaracijas , oro virpinimą . Manau dabar reikia galvoti ką galima GAUTI REALIAI NAUDINGĄ Lietuvai ir jos žmonėms , o ne " kovoti " .

Galerijos

Daugiau straipsnių