Quantcast

V. Landsbergis: A. Juozaitis naujos „tvarkiečių“ partijos neišgelbės

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Tvarkiečiai tvarkiečiais, bet AIŠKU kad Dėdulės pezėjimai Broileriuko nereanimuos.

Anonimas

Anonimas portretas
Kagebistas tarnavęs Rusijai ,sunaikinęs Lietuvą ,sunaikinęs savo. popiierius lenda vis.Rašo visokias nesamones,apšvarinęs su anūku Lietuvą iki bedugninės Landsbergiai niekšų ir vagių dinastija vagianti iki šiol . Senas runkelis ...

Isgirdo pavardę ir

Isgirdo pavardę ir portretas
Troliu tvartas apsiśiko

...

... portretas
Ach tu, kėgėbistinis Dėdule: "Juozaitis gana anksti pasakė, kad prieš Sąjūdį reikia kovoti – prieš tokį, kuris yra ne (jo. – ELTA)..." - 'Sąjūdžio' nelaimė prasidėjo kai tu jį uzurpavai, taip kad šiuo aspektu Juozaitis buvo teisus. BET - Tautos Valia buvo AUKŠČIAU visų tavo intrigų ir Lietuva JAU laisva!... (o tu dar ir dabar sieki revanšo?.. - koks tu su tuo savo 'Geras buvo tas anūkas...' esat apgailėtini)

Tu

Tu portretas
Landzbergine išgama išvis tylėk ožys neraliuotas Lietuvos žudikas

Baisu

Baisu portretas
Bijo ,kad praloš rinkimus ,nes žmonės pasitiki Juozaičiu ,o ne Lanzbergiu.

O koks

O koks  portretas
tamstos ,pone Landsbergi , reikalas ? Man taip pat nepatinka ,, vienos tiesos sąjūdis ,, , tokioje sistemoje mes gyvenome ir ačiū dievui baigėsi ta era . O ko nori tamsta ? Grįžimo ,, viena partija viena tiesa ,, ? Kas ne su mumis tas mums priešas ? Man pats ir konservatoriai dėl savo retorikos ir ,, šventumo ,, esate labai nesimpatiški kaip rinkėjui . Jūs ir dabar norite dergti kitus , šiuo atveju Juozaitį . Nemalonu į patį jau žiūrėti , nekalbu apie klausymą ar skaitymą .

laikas

laikas portretas
kada tas garbetroska nustos peizet nesamones negali nurimti kad sunauja jo neisrinko tai kelia anuka su ta pacia kreiva sypsena ir erogancija geriau eitu ir sedetu su sene

kapsas

kapsas portretas
Na kiek gali šis senas susireikšminęs garbėtroška komunistas savo marksistiniais lenininiais pezalais gali kiršinti žmones ?

Islaptintas KGB dedule - ozy

Islaptintas KGB dedule - ozy portretas
Lysk i tvarteli ir nebejuokink pasaulio.

Galerijos

Daugiau straipsnių