Quantcast

V. Landsbergis išsiuntė laišką G. Nausėdai: prašo nuo derybų nušalinti Ž. Vaičiūną

Grįžti į straipsnį

onute

onute portretas
Lansbergy gražink ka išvogei lietuvoje

jOANA

jOANA  portretas
Jis dabar bidono ir storošo šaikos narys Mes kauniečiai gerai pamenam ta rusu agenta kaune

kauniete

kauniete portretas
LANSBERGY KGB MASKVOS TARNAUTOJAS KO NERIMSTI AR NEGALI NUSTIPTI KA NORS NEAPDERGES

onute

onute portretas
Propesoriau kažin ar yra lietuvoje labiau nekenčiamas išgama už tave kaip galėjo dievas sutverti toki pusžmogi kur tik išvaizda i žmogu panaši o pats tai velnio mokslus praėjes kaip vokti apgaudinėti tauta KAMNORS IKASTI ATIMTI ir nereikia piltin purva ant tautos tai nieko neękeičia gražink išvyta tauta gražink pavogtus turtus kitu žmoniu tai gal mažiau ant tavo kapo spjaudis Iš nieko taip nenutinka matyt nusipelniai liuciperio varda

Rasa

Rasa portretas
Dabar matote ka išdarinėja šita vagiu niekšu vagies lansbergo šaika net balsavimas užblokuotaS NES ŽINO KAD TAUTA TO IŠGAMOS VAGIES NEPRIPAŽYSTA TAI LEIDŽIA TIK PAČIAM ANUKĖLIUI IR ŠAIKAI RAŠYTI AFERISTUI DITARAMBUS skaitai žmogus ir stebiesi kad dar vienas kitas propesoriaus vagio gerbėjas paGAL TO ŠLIUŽO KGBisto dudele pagieda o elektra ožys susirupino nes ten anukelio šaltinis atkatai eina lansberginiam

Idiotai, intensyviau spaudykit žalią vištą

Idiotai, intensyviau spaudykit žalią vištą portretas
Ir Landsbergio laiškas Nausėdos nepasieks.

lietuvis

lietuvis portretas
AČIŪ, jog šiandien šalį gerbiantys ir mylintys pagerbė okupantų -moskolių, nužudytus mūsų pasieniečius. Džiaugiamės , kad geriausiai iš Europos šalių atsigauname po viruso pirmosios pandemijos. Mielai ilsimės savo šalyje, vartodami [ leisdami pinigus ] keliame jos ekonomiką...BET ne visiems tai gerai, nes dalis nusmurgėlių [ juos po straipsniu įvairiai vadina: smirdžiais, išdavikais, vatnikais, moskoliais, socialistais ar komunistais,atskalūnais, ivanais, okupantais...labai daug kuo...]tokia šalies veikla nepatenkinti ir visaip nori apšmeižti, suniekinti viską , kas mūsų. NEIŠDEGS šunvotės [ pasiskolinau ir šį žodį ], šalis ir toliau kils ir klestės [ prisiminus , kokią dalį bvp ES turėjome kai pabėgome nuo ruskio, ir kokia yra dabar...]

>Tokios nusenusio Krem...............< \\\\\.../////

&gt;Tokios nusenusio Krem...............&lt;   \\\\\...///// portretas
Viskas į 10-tuką,tik sumaišiai asmenis, vietoje šuns "Kętsto" humoro,TSRS šunaujos 'profesoriaus' tragedija ir viskas atitinka.Būna,kai per daug pavartoji.

Anonimas

Anonimas portretas
marksizmo leninizmo dėstytojas landsbergis ,bando gaivinti savo teroristinę gaują ,jis vėl bando prastumti savo žmogų ,su buvusiu sekmokų prastūmė ne vieną aferą ,padarė milijoninius ,nuostolius Lietuvai , vis dar bando įsiamžinti šitas teroristas , komunizmo laikai žydeli landsbergi ,praėjo ateis laikas kai žydo landsbergio gaujos darbus prieš Lietuvą ,įvertins .

Tokios nusenusio Kremliaus šuns Kęsto humoro naujienos

Tokios nusenusio Kremliaus šuns Kęsto humoro naujienos portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Kęstas

Kęstas portretas
Daugiau naujienų nėra.

Kęstas

Kęstas portretas
Naujienos Lietuvoje: 1. Užkalnis, prisivalgęs koldūnų, pamylėjo guminę moterį. 2. Nausėda aršiai kritikuoja kiekvieną Vyriausybės žingsnį. 3. Konservatoriai neturi tiek pinigų, nepasisamdė rašytojų, todėl kritikuoja tik kas antrą žingsnį. Vargšas V.Landsbergis šneka nemokamai, bet nelabai susigaudo, apie ką jis šneka. 4. Kažkas pamylėjo šunį. Apie koldūnus čia nutylėta. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Puiki reklama Vaičiūnui

Puiki reklama Vaičiūnui portretas
kai tave kritikuoja 80 proc. Lietuvos 30 metų neigiamai vertinamas (švelniai kalbant) politikas, ilgametis KGB Dėdulė - tai geriau nei bet kokia reklama 100 stendų autostradoje Vilnius - Kaunas - Klaipėda. Vaičiūnai - paprovokuokite Landsbergį dar jus pakritikuoti - puikūs dividendai ateičiai

VK

VK portretas
Užbėgant už akių tie patys lėlininkai (grostmeisterio asmenyje)padarė dar vieną 'bajeriuką",kad jau galutinai pririšt prie Rusijos, valstybinę įmonęUAB "Ignitį" pavertė Akcine bendrove,o ką tai reiškia ,kad mūsų visų turto valdyme atsiras organas, galintis blokuoti viską pvz .pasikeičia Lietuvoj valdžia ir nauja valdžia nusprendžia vis tik pirkti "nesaugią" Astravo elektrą,kas atsitiks,mažieji akcininkai nesutiks ir stebėtojų taryba užblokuos pirkimą per teismą ir pirksim Rusišką elektrą toliau....

VK

VK portretas
Vagis būna dviejų tipų: Paprastas vagis-kuris iš tavęs pavagia pinigus,laikrodį,rankinę ar telefoną... Politinis vagis-kuris iš tavęs vagia tavo ateitį,svajones,uždarbį,išsilavinimą,sveikatą,stiprybę,tavo šypseną... Nuostabiausias ir įstabiausis skirtumas yra tas ,kad paprastieji vagys išsirenka iš minios tave, na o politinius vagis mes išrenkame patys...beje pardoksas dar ir tame ,kad paprastuosius vagis policija uoliai gaudo ir šaudo ,na o politinius vagis – gerbia ir saugo...

>Pilietis< \\\\\.../////

&gt;Pilietis&lt;  \\\\\...///// portretas
Kokios šalies tu pilietis???,jei Lietuvos tai prsitaikėlis, išdavikas.O ką tu žindi,primyžtą ožio barzdą???,pamokslininkas jebe....as.---Pamąstyk kas ką šmeižia,ar ne TSRS 'profesorius' ,būdamas kitatautis pirmas, visus Lietuvius išvadino šunimis,runkėliais,kirmėlėmis ir kitaip.Taip, kad taip šauki taip atsiliepiama,koncevinis daune.O savo Tapkiną, tą tuščią tarškalą, susikišk į savo rudają,vietoje gemarojaus žvakutės.

pilietis

pilietis portretas
Labas. Noriu pasisakyti ir aš. Jei ne šis žmogus [ prof. Landsbergis ] , tai ir toliau gyventume vadovaujant okupantų carui ir , kad "gyventume", turėtumėme čiulpti jo užkrėstą agresyvų spenį. Tai būtų ne gyvenimas , ne laisvė, o egzistavimas ir...jo agresyvių sapaliojimų, bei istorijos taisymų įkaitai. Aišku, kad būnant tokiu pažangiu, toli matančiu bei daugelio gerbiamu ir mylimu, profesorius turi nemažai priešų. O , kad jie sudarytų regimybę atrodyti dar daugiau, tai pasisako vis kitu vardu, pasisako anonimiškai ar visai be vardo, taip stengdamiesi sudaryti įspūdį , jog "visi nepatenkinti". Kartais prie jų prisideda ir "naudingi idiotai", kuriems vis dar gaila subyrėjusios imperijos, o ir nenuskilo gyvenimas laisvoje, nepriklausomoje Lietuvoje. Apie vatinių trolių pasidauginimą komentaruose jau yra ištyręs Tapinas. Jis įrodė , kad tie išgamos prirašo daugiau išgalvotų veikėjų, nei jų tikrai yra....Bet parsidavėlių, prastai atsiduodančių yra. Jų tikslas šmeižti, meluoti apie viską .

Ozka

Ozka portretas
Ar ne laikas si prasmirusi ozy pasiusti ant triju raidziu?Beje kas jis toks ,kad nurodinetu ka nuimti,o ka paskirti,cia ne uzslaptinti KGB darbotuojai,cia prezidentas seimo pirmininke ir prisilaikyk nors kiek padorumo?

o'Žys \\\\\.../////

o&#039;Žys  \\\\\...///// portretas
Bet dar atsiranda prietrankų kurie kvailai palaiko TSRS 'profesorių',gal numetė ne pilnai nugriaužtą kaulą,kaip Ucpackixas ledų iš 'dangaus',arba su dauno sindromu.

nnnn

nnnn portretas
Jau seniai laikas Lansbergiui trauktis nuo arenos. Vis rusu gąsdina. Su Grybauskaite grubiai tariant špygom išbadė Baltarusiją. Bendražygis Kubilius taikiai dviračiu apvažiavo būsimą elektrinę. Kai pastatyta elektrinė, tai mojuoja kumščiais. Mat nešvarios energijos nepirks iš baltarusių. Tai kodėl Ignalinos AS uždarėt? Ten buvo švari ir daug metų galėjo Lietuvą aprūpint. Gal parašykit dar ir dar kartą Nausėdai, kiek kainavo Ignalinos AE uždarymas ir kiek dar kainuos.

to Anonimas

to Anonimas portretas
..."mūsų"... .Labai atsiprašau, kas Jūs tokie?

Justas

Justas portretas
O, kaip intensyviai dirba Kremliaus troliai, prakaitą braukia. Bet gyvenimas rodo, kad tokie dalykai ilgainiui atsisuks prieš jus pačius.

rašyta

rašyta portretas
...tikrai rašyta ne kartą, jog po straipsniais daugiausia reiškiasi visokie troliai-vatnikai, kuriems su dar skaudama galva [ mat niekada neišsiblaivo ] , neišeina normaliai mąstyti. Tai valkatėliai pasmirdėliai, kuriems labai gera, kai...pasirodo "didvyriškai" tarp savo bendrų, nors ir ne atvirai , bet nors po kiekvienu straipsniu. Todėl šalies žmonės su jais nediskutuoja, jų nepalaiko, nemėgsta...Paprastai tai tinginiai, nepatenkinti visais ir viskuo...na , vienu žodžiu, TAI atmatos, dėl savo nenusisekusio gyvenimo, kaltinantis visus , o ypač aukščiau stovėjusius ar dabar išrinktus...Tikri atskalūnai [ nuo žodžio ATSKILĘ nuo visų kitų, garbingų piliečių]. Tiems skaldytojams ir šmeižikams nėra nieko šventa...Nepraustaburniai smirdžiai ...gal ką tikrai protingo galite pakomentuoti po straipsniu??? Matyt, tuščias prašymas[ pageidavimas ] ,.. Jums tai per sunki misija, nes geriau šmeižti, šmeižti ir dar kartą žmeižti [ labai panašiai , kaip perversmo vadas XX a. pradžioje sakė...]

o'Žys \\\\\.../////

o&#039;Žys  \\\\\...///// portretas
Didesnio be sąžinės ciniko pasalyje tik ant pirštų suskaičiuotum,o gal ir iš vis nerastum analogo.Jis gi žino,žino ir žmonės,kas jis buvo ir ką jis padarė su Lieuva ir toliau lenda,kenkia,kiršina.Nežinau su kuo sulyginti,baisesnio pasaulyje už jį nėra.

Anonimui :

Anonimui :  portretas
Perskaiciau tavo suda,bet likau nesuprates - tu alkonimas ar anonistas?

senjoras

senjoras portretas
aiskiai matome kad esi nieksas ir kol gyvas kerstauji /runkeliams/ kurie taves nekencia kgb iste su mosad sleifu geriau varyk i sveicarija uz prisigrobta auksa surinkta tautos /runkeliu gal ramiai nugyvensi bet velnias kursto kaip ir mazeikiu atveis norisi kersit lietuviams nes bergdinastija niekados nebuvo lietuviais tai prisiplakeliai jeskantys /pazadetos/ zemes nesi/skaitant nei sukuo geriau VARYK is cia su savo veidmainisku /patriotizmu ir pasiimk ir anuka nors jis cia neprieko tokie jau genai?... SENJORAS...

Gerinkit diplomatinius santykius

Gerinkit diplomatinius santykius portretas
ES Lenkijos valstybe pirks astravo elektra ir parduos elektra Lietuvoje

Anonimas

Anonimas portretas
labas degradai ... ką, vėl varot ant mūsų patriarcho ? gal pasikėlę nuo savo šlapimo, eikite dirbti ar ką naudingo nuveikti...Nors ką aš čia apie darbą...tiems pasmirdėliams tik ką nors iš garbingųjų juodinti, nes besivoliojant pakrūmėje, ant suolo parke, palei konteinerį ar prekybcentryje, turi laiko į valias ką nors dergti. Ypač , jei tas žmogus yra nusipelnęs Nepriklausomai Lietuvai. TOKIEMS nei šis profesorius, nei Basanavičius, nei buvę šalies prezidentai,...ets. niekas [ ypač , jei jis inteligentas ir dar dirba savo šaliai ]...niekam vertii. Nors patys mulkių mulkiai....

linkėjimai tatai nuo šunaujos

linkėjimai tatai nuo šunaujos portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

jonas

jonas portretas
kur dar senas pirdila belendi jau tiek privadovavai kad visi kaimai prasigere be darbu -slyksti jusu seima

samas

samas portretas
Man atrodo, kad jau šaukštai po pietų... AES jau veiks. O kur jis buvo kai buvo galimi du variantai? Pirmas - išsaugoti Ignalinos AES. Antras - pastatyti naują. Neprisimenu jo iniciatyvų, nors tada turėjo daugiau galios.

Kęstui

Kęstui portretas
Tikrai gerbiamas?

Oziui

Oziui portretas
Ozy Laandsbergi, isnyk! Gerai?

Kęstas

Kęstas portretas
Geriau gerbiamas V.Landsbergis užsiimtų prievartauto šuns istorija. Šioje istorijoje yra galimybė ką nors rimtesnio padaryti. Žmonės tuo irgi domisi. Taip tikrai galima rinkimus laimėti. O atominės elektrinės istorija yra beviltiška. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Pilieciui :

Pilieciui : portretas
Paskutinis tavo postas puikiai atspindi visus pasvinkusius konservus. Todel senas motiejus tautai motiejumi ir teliko

>To >thom.............\\\\\\.../////

&gt;To &gt;thom.............\\\\\\...///// portretas
Eik ant 3 raidžių ožio mašnos supėjau,barzdos uostytojau,apsvaigai.

Pilieciui :

Pilieciui : portretas
Kliedeseli tu. Esi vienas is paskutiniu seno kgbisto mohikanu. Ale ir nusisnekek tu man taip..... Nu ka padarysi,kad nusisnekejimas yra pasvinkusiu konservu atpazinimo zenklas

>thomai, alexai, kostai,genutės...

&gt;thomai, alexai, kostai,genutės... portretas
Vardų žinyne lietuviškų vardų yra ir daugiau... Beto , galima ir anonimu pabūti , ir po kelis kartus tuo pačiu ar kitu vardu pasisakyti...TAIP MOKO IR TAIP DARO visi trolių fabriko smirdžiai , lojantys į maskvos dūdelę, kad kuo daugiau suirutės padaryti, kad kuo daugiau sau drąsos įgyti, kad kuo daugiau...sidabrinių susižerti , kiršinant kaimynų žmones ir liaupsinant bei laižant carui subinę .Menkystos. Tokiems , matyt , niekuo nepadėsime, o parsidavėlius "savus" reikia "išryškinti", kad žmonės žinotų šalia kokių šunvočių gyvena, ką jie garbina ir kaip myli savo šalį. Įdomu, jei ne profesorius, mūsų LAISVĖ, kur ir kaip dabar gyventumėmė ir...ar tie, šunvotės-vatiniai, taip skalintų ??? O gal , kaip visi bailiai, pūstų kita linkme [ "varytų" ant kito kovotojo, besikaunančio už geresnę šalies ateitį ]

Gaila

Gaila portretas
COVID-19 == PROFESORIUS (nėra, nei vakcinos, nei vaistų)

Thomas to pilietis

Thomas to pilietis portretas
Tu ne pilietis,tu kenkejas,kaip ir sitas tavo dievinamas molio motiejus

pilietis

pilietis portretas
Su visais profesoriaus nedraugais nesutinku ir nesiruošiu "pūsti su jų siūlomą moskoline dūdele". Šie nepraustaburniai troliai su vatinkomis, mielai sugrįžtų į sovietinį laiką...Tačiau kyla klausimas ir pačiam Landsbergiui, kodėl dar statybų pradžioje ir jo "draugelis" Kubilius, ir bendražygis priešininkas Kirkilas sveikino jų [ baltarusių ] vadovus su pradedama statyba, linkėjo jiems visko geriausio... ??? O dabar, pastačius ir atidarinėjant [ paleidžiant dirbti ] , ponas profesorius įnirtingai "kovoja"... Gerai , kad kovoja...tik laikas galėjo būti kiek kitas [ nors , kaip sakoma, geriau vėliau , nei niekada...].

Thomas

Thomas portretas
Marmuze jau lavondemes metyt pradejo,pilni trusikai smelio,smegenys atrofavosi,bet vistiek dar lenda i akis tautai,kuri seniai pasake sitam vagiui - Ne! Senas KGB veterane, arogantiskam piemeneliui gabriukui tavo kliedesiai tikrau nepades. Ilsekis kvaily neramybeje

...

... portretas
gruto parkas sako pravaikstas daro ruskiu profesorius

Senelis kvailelis

Senelis kvailelis portretas
Tas Maskvos profesorius,tiek blogio pridaręs Lietuvai,kad net licipierius ,jam vietos pekloj neranda.

>Anonimui< \\\\\\\\\\\\\\\\

&gt;Anonimui&lt;  \\\\\\\\\\\\\\\\ portretas
Prisiuostei primyžtos ožio barzdos???????????????????

Anonimas

Anonimas portretas
Net nemaniau, kad prof. Landsbergis gali sukelti tokį siaubą ir paniką vatinėms utėlėms. Sveikatos ir sėkmės Profesoriau!

Kostas

Kostas portretas
Ir kam ta laišką rašyti, juk netoli gyvenant , nueik ir pasnekek, o galima ir skaipu....

Alexs

Alexs portretas
Prezidentas kažkokių veiksmų turėtu jimtis uždaryti tą nukvakusi senį į psixuškę.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas už tai,kad V.Lanzbergis atsakytų, pagal įstaymą už Lieruvių tautos genocidą, (kol gyvas),spaudžiam ŽALIĄ.

>Genutė< \\\\\.../////

&gt;Genutė&lt;  \\\\\...///// portretas
Aš jo ne negerbiu,o NEKENČIU,Lietuvos TRAGEDIJA.Jei ne tas TSRS 'profesorius' šiandien Lietuva turėtų 4.000.000 gyventojų ir gyventumėm 3- 5 kartus GERIAU.---Pavertė klajokliais ubagais ir toliau savo trigrašį kiša,o Nausėda su juo glebeščiuojas,prezidentu' vadina,tai dar viena tragedija.Už tai jis ir siaučia tas "prezidentas".

Kaunietis

Kaunietis portretas
Nejaugi visi turi šokti pagal jo dūdelę? Atvirkščiai, reikia laikytis vienos pozicijos su ES ir kaimynais.

VK

VK portretas
Užbėgant už akių tie patys lėlininkai padarė dar vieną 'bajeriuką",kad jau galutinai pririšt prie Rusijos, valstybinę įmonęUAB "Ignitį" pavertė Akcine bendrove,o ką tai reiškia ,kad mūsų visų turto valdyme atsiras organas, galintis blokuoti viską pvz .pasikeičia Lietuvoj valdžia ir nauja valdžia nusprendžia vis tik pirkti "nesaugią" Astravo elektrą,kas atsitiks,mažieji akcininkai nesutiks ir stebėtojų taryba užblokuos pirkimą per teismą ir pirksim Rusišką elektrą toliau.Žmonės, čia jau šendien reikia eiti į gatves ir verst valdžią, nes jie ką čia išdarinėja?

Anonimas

Anonimas portretas
Man atrodo kad šito niekšelio ir jo gaujos veikla nukreipta prieš Lietuvos žmones ir valstybę turėtų stipriai pasirūpinti Lietuvos saugumas.

deja

deja portretas
komentaruose savo varganas dienas leidžia beviltiški degradai. Normalūs žmonės čia žvilgterėję ilgai ilgai negrįžta. Viso.

tautietis

tautietis portretas
visa lietuva raso laiska liuciferiui,kad kaitintu smala ir kuo greiciau tave k g b kupriu stukaciu pasiimtu.gana cia smirdeti dveselienai

nekoncervatorius

nekoncervatorius portretas
nerimsta dedule muzikantas ir tiek nrori pries iseidamas i zemele pasodinti anukeli i ministro pirmininko kede kad pragare but ramiau

PENSININKE

PENSININKE portretas
"PROFESORIUMI" ji vadina ir Nauseda , o renginiuose stovi garbingaiusioje vietoje su savo DALIA . Rinkejai kurti ir akli, kad rinkimuose uz visas vagiu gauju sudarytas partijas balsuoja. Kol rinkejai NEATAKS kaip kaciukai, tol ir vargsime su bestuburiais vadovais, kurie neliecia SUPULIAVUSIOS TEISESAUGOS.

nupęzęs KGEBISTAS,

nupęzęs KGEBISTAS, portretas
pastoviai vaidina Lietuvos patriotą ir g a l v o j a , kad ŽMONĖS nesuvokia jo p a r a z i t i n ė s VEIKLOS ir tai daro V I S O S sovietinės atplaišos- a g e n t a i, kuriems n e r ū p i GEROVĖS kūrimas Lietuvoje, JIE valdydami ŠALĮ 26 metus nuskurdino 40 % gyventojų.

pasibaigė OŽIO d e s p o t o laikai,

pasibaigė OŽIO d e s p o t o  laikai, portretas
dabar OŽYS taip gali š v a i s t y t i s tik t v a r t e su PASLĖPTAIS k g e b i s t a i s, kuriuos paslėpė, kad galėtų š a n t a ž u o t i - valdyti.

bbd ant tokiu siuksliu

bbd ant tokiu siuksliu portretas
Lansbergeriu visa giminine reikia kisti i bagazine ir vezti i sibira...

Genute

Genute portretas
Kiek girdžiu tai beveik visą Lietuvą keikia visa lanzbergiu giminė, o kad gerbiat jus tai jau rašykit nuo savęs asmeniškai. Aš jo negerbiu.

Anonimas

Anonimas portretas
Neaišku kokių mokslų profesorius. Gal M.K Čiurlionio muzikos skalambinimo. Bet be jo tos kokofonijos niekas ir neskalmbina ir nežino, todėl kaip grajini, taip ir gerai.Kalbama, kad ir marksizmą- leninizmą dėstė, gal dėl to profesorius. Biografija - su išbalintom dėmėm

Nuoboda

Nuoboda portretas
Vrlniop tą nusenusį varyt ir ko jis dar reiškiasi. Į šašlavyną visą tą lansgrybiną tai nors prašvarėtų Lietuva.

čia rašinėja daugumoje beviltiški atsilupėliai

čia rašinėja daugumoje beviltiški atsilupėliai portretas
Lietuvos piliečiai didžiuojasi Vytautu Landsbergiu. Jis ir šį kartą absoliučiai teisus.

Čika

Čika portretas
Ar yra šalyje nors vienas normalus politikas,kuris atvirai pastatytų "profesorių" į savo vietą. O tai kišasi kur reikia ir nereikia.

Milda

Milda portretas
Jis nei joks politikos profesorius, jis tik muzikos srityje profesorius. Gana čia tam seniui vadovauti Lietuvai nes nu vadovavo ir nuskurdino žmonias ir nieko gero daugiau ne padaręs tik nedidelis pulkelis tokių pačių bendrininkų su juo

Vv

Vv portretas
Stiprus senis visi jo bijo

Anonimas

Anonimas portretas
šitas iškrypėlis kgbistas dėdulė ,negali susitaikyti ,kad jo niekas nemyli ir negerbia ,ateis laikas ant jo kapo visi spjaudys ,jo godumas neturi ribų ,kaip ir jo iškrypėliškas noras šildytis ir savintis svetimą garbę ir protą ,komunizmo laikai baigėsi ir dėdulė ,vis dar nesupranta kad pasaulis keičiasi .

>kaunietis,< \\\\\.../////

&gt;kaunietis,&lt;  \\\\\...///// portretas
byb'kotis tu ne kaunietis.

NA NA

NA NA portretas
šitas apsišaukėlis ,kolaborantas ,dėdulė landsbergis ,vis dar bando Lietuvos žmonių kantrybę ,---------30 m landsbergio gauja plėšė Lietuvą , išpardavinėjo ,prichvatizavo visus strateginiu objektus ,kadangi nebuvo drąsuolių ,senio gaują pasodinti į teisiamųjų suolą ,tai landsberginiai visiškai suižūlėjo ,ir nesiliauja diktuoti ,sąlygas ,nes diktavo grybauskaitei, buvo sava komunistė ,viena tiesa ,viena partija ,reikėtu ,gražinti jį atgal į psihuškę ,kiek dar lietuvos žmonės turės kęsti kolaborantų landsbergių patyčias ,melą ,,,sėkmės kelk galvą lietuvį ,

kaunietis

kaunietis portretas
tvirtos sveikatosGerb.Profesoriau

Edm

Edm portretas
Reikėjo protestuoti kai Kubilius rengė dviračio žygius po Astravo apylinkės ir nieko nematė8

faktai

faktai portretas
Visas laisvasis pasaulis žino, jog vienintelė "švari energija" yra landzberginio Tvartelio skeltanagių ir karalienės Mordos gaminamas mėšlas. Visa Lietuva juo varoma jau trisdešimt metų ir kala vieną degradacijos dugną po kito. Su pagreitėjimu...

Laima

Laima portretas
Tai ko prezidentas negali tiesiai i.t iš Baltarusyjos ką ar kaškas perpardavinės ..kaipir visa kita elektra eina iš rusijos diedas nešukalioja. Tai tam Lansberginiu klanui reikėjo prieš 30 metų ne ardyt .plėšt . Naikint butu ir po šiai dienai žmonės gyvene ir dirbe fabrikuos ..

opo

opo portretas
kas jis toks, kad isakinetu , sesk ant puodo jau tavo dainele sudainuota

Ne nu bl

Ne nu bl portretas
Čia arba neturėjimas ką veikt, arba sunki liga

as

as portretas
ne na kada tas rusofobija sergantis koncervagiu stabas nustos kistis i politika gana kiek dar kirsinsi seni nevykes

konservuoto marazmatiko sapalionės

konservuoto marazmatiko sapalionės portretas
NAPOLEONO-LANSBERGO AUTODIAGNOZĖ IŠ CHI - CHI PALATOS ...... Daktarai prikalė supamą arkliuką prie lubų , atėmė medinį kalaviją ....... Guliu pririštas prie lovos , net kojos nelaiko , nei kairė nei dešinė ....... Žiūriu į arkliuką ant lubų ir matau kaip Maskva liepsnoja, mano užpulta ....

gatavai nupezusiam draugui šūdkalniui

gatavai nupezusiam draugui šūdkalniui portretas
Pasiūlymas seniui iš balkono iššokti su virve an kaklo, ir iki žemės kad pora metrų liktų, pirmyn dvėseliena.

Arvydas Brunius

Arvydas Brunius portretas
Nelieskit tos zydiskos familijos atstovo bus geriau!!!!

Galima tik įsivaizduoti ,

Galima tik įsivaizduoti , portretas
KAS būtų buvęs Lietuvos Prezidentu , jeigu Prezidento rinkimus būtų laimėjusi p.Ingrida Šimonytė.Greičiausia , TS-LKD svajonėse buvo : kaip NORS meteliai kaip nors su senąja vyriausybe, rudenį laimėti rinkimai ir valdžia VIENOSE rankose ! Svajonės dužo : Prezidento rinkimuose nesėkmė , laimėjimas į Seimą -pakibęs ant plauko , reikia jaukti žmonėms protus dėl Astravo AE (kokius žygius per dešimtmetį padarė tie , kurie nematė (?!) kylančių statybų -niekas , tikriausia ,neżino).

Anonimas

Anonimas portretas
PASENUSI SKERSA ANT JUSU DEJO TATA.

vidmantas > waui

vidmantas &gt; waui portretas
Idomu butu suzinoti nuo ko yra nepriklausoma LIETUVA ? Jai LIETUVAI rekomendacijas ir salygas kaip tvarkytis nurodo BRIUSELIS. TAI APIE KOKIA NEPRIKLAUSOMA LIETUVA KALBA VISOKIE SAJUDININKAI ? JAI NEPRIKLAUSOMA TAI JOKS BRIUSELIS AR MASKVA AR DAR GALAI ZINO KAS NEGALI NURODINETI KAIP TVARKYTIS .

> šiaipTu nei lupena, nei Vania tik šiaip trenktas

&gt;  šiaipTu nei lupena, nei Vania tik šiaip trenktas portretas
...............

šiaip

šiaip portretas
to Algirdui,norėtųsi sužinoti,kaip praturtėti,rašant komentarus ,turint savo nuomonę,-ar mes tokie turtuoliai,kad reiktų pirkti elektrą per perdavinėtojus?UŽ miršta tiesa-viena partija,viena tiesa,grįžtam į tarybinius laikus?Dar norėtųsi paklausti,patrioto,-jei mano kita nuomonė ,tai aš lupena ir Vania?

Klp

Klp portretas
Galetu lansbergis nusalinti kubiliu kuros aiskino kad asttavo nebus. Bet matyt dviratis be sedynes buvo tai gal nepastebejo zmogus kasamu pamatu

KGB istas jau popiežiumi įsivaizduoja

KGB istas jau popiežiumi įsivaizduoja portretas
Senas marizmatikas jau visai nuprotėjo,pradėjo prezidentui patarinėti ką daryti.galetų KGB sąrašą paviešinti visa žiniasklaida,ne tik respublika,tada ir visi sužinotume,kam dedulė dirbo tarybiniais laikais

Kostia

Kostia portretas
Jau visai nukvako senis - nurodinėja prėezidentui...

BAISU...

BAISU... portretas
Jeigu pasake Ministras,kad tuojau pirks elektra is ASTRAVO,tai ir pirksim.

Algirdas

Algirdas portretas
Apsiraminkit, lupenos kremliniai, tiesiog ramiai stebėkit kaip jūsų lojimo finansuojamas rusynas žingsnis po žingsnio atkabinamas nuo viso civilizuoto pasaulio. Nepadės ir laikinai dabartiniai jūsų žalieji - tai tik laikini bandymai kaip nors užvilkinti visam laikui nuvažiuojantį traukinį. Atia, vanios. :):):)

iki paskutinio pyrstelėjimo

iki paskutinio pyrstelėjimo portretas
drums ramybę

ar skelbtų kas rimtai- 88m.senuko rašliavas

ar skelbtų  kas rimtai- 88m.senuko rašliavas   portretas
dėl gyvybiškai svarbių valstybei .klausimų ? Net namuose tokio amžiaus žmonės turi savo vaidmenį--neturėti vaidmens Anūkui tepataria , kaip nepiktint žmonių

Blyn

Blyn portretas
Uzpisa tas senis liettuva su tais rusais dieve kurtu

Padaryk šventę Lietuvai

Padaryk šventę Lietuvai portretas
Žinai kaip, Vytautai, tuo vieninteliu būdu :)

o kas jis toks

o kas jis toks portretas
po velnių? Ypač dabar. Sėdėk, dieduk, po lapu ir lauk giltinės..

Ponas Jonai

Ponas Jonai portretas
ne veltui sakoma-"blogų nereikia nei dievui,nei Velniui".Daug sąjudžio pirmtakų.Lietuvos patriotų jau seniai išėję sėdi Viešpaties Dievo dešinėje,o šis vis blaškosi žemėje nerasdamas vietos ,driumsčia vandenis ir niekaip nenurimsta.Geriau eitų atgailauti už savo nuodėmes .

Alis...

Alis... portretas
o ką dėl "Astravinio" įstatymo kalba Konstitucinis teismas?...

laiškas

laiškas portretas
Orwello gyvulių ūkio aktyvo laiškas aukštam ir gražiam, bet ne tam...

CK komitetas nusprende

CK komitetas nusprende portretas
Duokite tautos tevui GARBES PREZIDENTO varda pagaliau!

M

M portretas
Parase laiska ir paskirtu anukeli i jo vieta ,gal net i prezidento vieta.Kodel miegojote,kai statyti pradejo,valdete jus

Kodėl

Kodėl portretas
Kažkoks besmegenis rašo komentarą,kad girdi tas senis labai išsilavinęs.Tai melas,jis tik gerai išmokęs ir kitus mokė Marksizmo-Leninizmo dogmų.Daugiau jis jokių mokslų nematė.O tą profesoriaus vardą,jam liepė suteikti Maskva,už ypatingą jai tarnavimą.Ir kaip nekeista,visus tikrus Lietuvos profesorius vadina tik pavardėmis,O ne jokį profesorių,bet kuriam tą vardą suteikė Maskvos nurodymu,vadina profesoriumi.Tai pasijuokimas ir Maskvos nurodymų garbinimas.Jeigu jau prieš pavardę pridedame žodį profesorius,tai pridėkime,kad Maskvos profesorius.

Edas

Edas portretas
Kai reikėjo dirbti -miegojo . Dabar matai pradėjo mokyti kitus. Reikėtu turėt savigarbos, sąžynės, bet viso tai už pinigus nenupirksi.

Punch

Punch portretas
Marazmatikas viesinasi,kad yra marazmatikas. Retas brudas

V.Landsbergis- labiausiai nusipelnęs Lietuvos Laisvei žmogus

V.Landsbergis- labiausiai nusipelnęs Lietuvos Laisvei žmogus portretas
todėl jo žiauriai nekenčia kremlius ir liliputino tarakonai bei koloradai.

>Jonas< \\\\\.../////

&gt;Jonas&lt;   \\\\\...///// portretas
Gyveno trys broliai,2 protingi 3-čias JONAS.

>wau< \\\\\.../////

&gt;wau&lt;   \\\\\...///// portretas
>Wau,kaip pavojingai asiliukas prisuostė primyžtos ožio barzdos.Protelis pasimaišė,kaip nuo sripraus norkotiko.

Anonimas

Anonimas portretas
Negi ir tas dar dalyvauja rinkiminej kompanijoj. Gabriukas nesugeba ko atlikti tada uz ji paloja. Jau slykstu nuo ju intrigu. Prezidentui mat senis nurodymus duoda.

,wau!!!

,wau!!! portretas
Asiliukai tai ne mes Asilas didelis esi tu wau! KAS IKURE SAJUDI MES GERAI ZINOM BET KA VEIKE VYTAUTAS KAI BUVO PRADETA STATYTI ASTRAVO ELEKTRINE?????? Kur jisBUVO KAD DABAR PRIES RINKIMUS MEKENA Uzpakaluui nusisluostyt jo laiskai!

wau

wau portretas
Kazkokie nususe asilai rasho nulines vertes neapykantos komentarus.Galite lieti savo pasibiauretina neapykanta,ant sajudzio zmoniu[nes jums ,asiliukai,taip toil iki JU .apgailetini kurmiai --vis su tomis pat nuzulintomis replikomis,Bet!!]..bruzdate ,muistotes ant ZMOGAUS,,kurio [ir kitu sajudieciu!!]] kurio vedama Lietuva yra Nepriklausoma;;!!! tai DIDELIS laimejimas..o asiliukai vis mekena savo lygio [!!] izeidinejimus,PROFESORIUI jusu neapykanta yrodo kaip tie dideli zmones ejo teisinga kryptimi...bet liurbiai tuno NEpriklausomoje Lietuvoje...ir spiaudosi ,bei lipa sienomis,kad sunaikinti ,apspiaudyti tai ,kas lietuviui yra gerbtina... purslokite asiliukai,nes JO ishsilavinimo lygio jums nepasiekti

41-jų tremtinys 3-4-jo Žemės jud. atradėjas R.Zubinas

41-jų  tremtinys 3-4-jo  Žemės jud. atradėjas R.Zubinas portretas
Jau seniai buvo laikas atsikratyti sovietiniais laikais buvusių NOMENKLATŪRININKŲ!!!!

Ui

Ui portretas
Tik mum neprhiminkite Kubyleus, kudel jis tada nieko nedahe. Ahba dahe atbulai.

Anonimas

Anonimas portretas
JUS ISSIGIMELIAI VARYKIT JUS ANT TATOS JIS VISTIEK AUKSTUMOJE O ANUKELIS GREITAI BUS VIETOJ STRIBO.

Irena

Irena portretas
Liaudies išmintis sako "gera joti ant kito sprando", taigi visiems aišku, kad Astravo AE kelia pavojų, bet ši elektrinė buvo pradėta statyti valdant konservatoriams, jeigu mano atmintis manęs nepaveda, tai profesorius tuo metu buvo Euro parlamentaras, kodėl toks ažiotažas tik dabar, kodėl nebuvo daromas spaudimas D. Grybauskaitei, daug kodėl. Dar viena iš priežasčių, tai artėjantys rinkimai į Seimą, žiūrėkite, kaip mes kovojame.

cha cha cha

cha cha cha portretas
troliai, koloradas , nedamušti stribai vėl pratrydo LIETUVOS NEPRIKLAUSOMYBĖS VEDLIO pavardę pamatę. Štai ką reiškia tikrai stiprus žmogus.

Jonas

Jonas portretas
Kad pasipylė nemandagūs ir įžeidžiantys komentarai... Fasss, ciuciukai:) Pilat neapykantą - neapykantą ir semsit. Nepamirškit, kad viskam atpildas ateina ir ne jūs esate teisėjai. Piktas žmogus visuomet yra nelaimingas ir niekada neturės gero gyvenimo, nes visiems pavydi, visų nekenčia ir nuolat menkina už save protingesnius

Bugailiskis Prudas

Bugailiskis Prudas portretas
Reikia nusiusti laiska Liuciferiui, kad greiciau pasiimtu KGB dedule pas save ir nekenktu Lietuvai.

senas etatinia KGB ochrankos stukacius,, dedule,, nerimsta

senas  etatinia KGB ochrankos  stukacius,, dedule,, nerimsta portretas
pagal sena yproty rastiskas kliauzes rasineja

Kleopatra 5

Kleopatra 5 portretas
Kaip tas senis nusibodo kiek jis dar kursinis Lietuva visai nukvako ne!eiskit jo rašytų nesąmonių

TAUTA

TAUTA portretas
O MES PRAŠOME BAIGT POKALBIUS SU NUKVAKUSIU SENIU NEAPYKANTOS KURSTITOJU NEBŪTU SENIUI PROBLEMU JEIGU GALĖTU ANUKĖLI RUDENI PASODINTI I MINISTRO PIRMININKO KEDE KAIP I PARTIJOS VALDIMA PASODINO

aaa

aaa portretas
'"mirsiu , bet ruso prie kraniuko neprileisiu" - ČIA TAS PROFESORIAUS PASIUTIMAS DĖL TO, KAD NEI VIENAS CARAS SU JUO NEISISKAITĖ IR NESITEIKĖ KALBĖTI, NET ATVYKĘ Į LIETUVĄ.

JONAS

JONAS portretas
KiekTRIUKŠMO DĖL SUVAIKĖJUSIO SENIO DIDYSIS SPECIALISTAS iškamša komunistėlisKIŠA SAvo nosi kur nereikia laišku rašytojas kaip tais sssr laikais

Ševoldinas

Ševoldinas portretas
Ožys siūlo atgaivinti užšaldytas elektrines. O kuo jas kūrensi ? Dujomis, kurios brangesnės net už Gazpromo dujas ir tiekiamos vienos ofšorinės kompanijos, kurios tikrieji savininkai greičiausiai ir yra tie patys Gribošenko, Ožys, visokie linkievičiai, bernatoniai ir pnš. kalibro komunistinės/kgbistinės kiaulės. Čia tiesiog vyksta šlykštus politinis spektaklis tikslu tarpininkauti tiems ar kitiems. Saugumą prižiūri TATENA, o ne kažkokie Lietuvos ar Baltarusijos specai.

>???< \\\\\.../////

&gt;???&lt;  \\\\\...///// portretas
ĮSĄKO---taip jau 30 metų tęsias,išskyrus Lietuvių tautos IŠRINKTO Prezidnto R Pakso valdymo metus.---Už tai jį chunta nuvertė už jų ĮSAKYMŲ nevykdymą.---Po to KOLKAS, viskas eina sena vaga.

>ARVYDAS< \\\\\.../////

&gt;ARVYDAS&lt;  \\\\\...///// portretas
Tau tamstai manau,gulint palatoje be rankenų,balti žirgai skraido,vovierikės ant stalo fokstrotą plešia.---Ligoniuk,linkiu pasveikti.Po gydyno įsisiūk 'torpedą',kad neatsinaujintų.

Kremliaus šunauja loja ir viduriuoja

 Kremliaus šunauja loja ir viduriuoja portretas
Cha cha cha cha

Vaičiūną nuimtiPaskirti Broileri derybų vadu Likusius pakast

Vaičiūną nuimtiPaskirti Broileri derybų vadu Likusius pakast portretas
.

ARVYDAS

ARVYDAS  portretas
Astravo AE - Kremliaus gangsteriai "Belorusijos" teritorijoje,sostinės Vilniaus priemiestyje,išniekino pagrindinius tarptautinės tesės principus.AE paleidimas yra karo stovio paskelbimas Lietuvai,ES.Belorusija yra visiška Kremliaus marionetė.

Karys

Karys portretas
Man ir visai Lietuvai svarbiau KGB sąrašai!!!o ne makaronų kabinimas apie Astrave!belarusai susitvarkys!

???

??? portretas
Ragina ar įsako ???

Mes

Mes portretas
Reikalaujam referendumo del AstravoAE elektros. OžynasKonsevLandsberginas bijo tautos balso.

>Kapsas,< \\\\\.../////

&gt;Kapsas,&lt;  \\\\\...///// portretas
kad tavo žodžiai Dievui į ausį,o tai laukiam,laukiam,laukiam kada ji nusileis.

o vat didelis tau y ,,tuza,, prapisore

o  vat  didelis  tau y  ,,tuza,, prapisore portretas
jei jau taip nori ORGANIZUOK TAUTOS REFERENDUMA --kuris ir nuspres pirkt elektra is Astravo AE ---ar NEPIRKT ....o tavo sernas triperi ---balsas tyruose .... TU- NULIS

kapsas

kapsas portretas
Ožį baik persti į vandenį, užtenka kurstyti nesantaiką tarp žmonių ir tautų, baik varyti savo mauro darbą, nes tamstos saulelė jau arti laidos.

:)))))

:))))) portretas
rašo laiškus ir skundžia - tas blogas blogas blogas :)))) reikia pašalinti , nes nevykdo " partijos nurodymų " :))) Moralinis dugnas . Fui....

Jonas

Jonas portretas
Pamatysim, kas valdo Lietuvã!

:)))))

:))))) portretas
Man tas laiškų rašymas totaliai juokingas :) Maždaug kaip prie sovietų būdavo " darbo žmonių prašymu " priimami sprendimai ...konservynas žino metodus , jei neišrenka tada " rašo" laiškus :)

Fui...

Fui... portretas
Gal savu laiku reikėjo atšaukti konservatorių Kubilių ? O dabar " kovos " imitacija ? Tai taip būdinga konservynui ...savo aplaidumą prisidengianti "kovotojų" kaukėmis ..eilinė opozicinė veidmainystė ...fui...

Jau jam fau fau

Jau jam fau fau portretas
Durnių durnius daugiau nieko nebepasakysi.

Anonimas

Anonimas portretas
Isimkite tuo ozio nuotrauka negadinkite visiems zmonems nuotaikos kai nustips tas ozis tai butinai isgersiu ta proga sampano :-)

v

v portretas
Kas už tai,kad G.ir A.Lanzbergių šeimos 'versle',būtų atliktas auditas (revizija),spaudžiam ŽALIĄ.

šulcas

šulcas portretas
tai pirmyn propesoriau kastuvą į rankas ir tiesk laidus

Tartiufo dvasia

Tartiufo dvasia portretas
Išimkit Ožio fizionomiją ir nekiršinki žmonių ! Ir kaip jis visur suspėja, šitas kriošena. Ir su "miedviežatniku" Karpuša Palangoje makles suka, ir su Aiste parodymus teisme derina, ir dar apie Astraviecą turi laiko papezėti. Juk Kubilas sakė, kad baltarusiai elektrinės nepastatys. Dabar jau priešingai peza, nors patys dėl to ir kalti.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Cirkai

o'Žys \\\\\.../////

o&#039;Žys  \\\\\...///// portretas
Kada ir kas tą Lietuvos griovėją Nr.1 pastatys į vietą.---Nei Dievas,nei Velnias jo nepasiima.TRAGEDIJA Lietuvos.

...

... portretas
aciu jums draugas tarybini profesoriau deka jusu kelesi socialistine LIETUVA savo dideli indeli idejote negailedamas jegu sveikatos ...

Na nieko sau )

Na nieko sau )  portretas
Niekada neišrinkti diktuoja sąlygas Tautos išrinktiesiems ? " rūpestį " jau parodėte partiją " palikdamas" anūkui , tada praradote ir mano kaip rinkėjo pagarbą . Toliau jau neįdomu ....Kiršintojai nedomina ...

Tures

Tures portretas
Nauseda taletinio popiero daugiau

Vytas

Vytas  portretas
O tas velnias dar karksi

Eii

Eii portretas
Išgama landsbergis Lietuvos naikintojas dar kiša savo nosį ji į kaleja laikas seniai buvo į kisti kartu su anūkų o jis dar aiškins kas ką turi daryti diskus tfuuu ,o Vaičiūnas geras ministras

nuomonė

nuomonė portretas
Nemanau, kad Vaičiūnas blogas ministras ir kad jis nori blogo Lietuvai

Galerijos

Daugiau straipsnių