Quantcast

V. Landsbergis apie egzaminų rezultatus: reikia sukilimo dėl vaikų

Grįžti į straipsnį

to > Sveikatos Jums p.Profesoriau!

to > Sveikatos Jums p.Profesoriau! portretas
Žinoma, pritariu - sveikatos tau tarybini kuprotasai profesoriau! Skleisk savo tarybinį ožio dvoką Lietuvoje, bet tik nepamiršk, kad tauta niekada nepamirš tavo "žygdarbių"...

2 > Cha cha cha

2 > Cha cha cha portretas
Balvone, tu, balvone - ar tu manai, kad LR švietimo sistemą užvaldė kremliaus klapčiukai?! Patys rusai - pakraupę kaip liberastai naikina RF švietimą ir etc...

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Kremliaus šunauja loja nesustodama - pajuto pavojų Landsbergio pasiūlyme dėl vaikų švietimo. Kremliui išsilavinusi lietuvių tauta kelia pavojų. Jiems reikia, kad “valstiečiai” ir toliau žlugdytų vaikų švietimo sistemą Lietuvoje ir mūsų vaikai taptų debilais, nemokančiais daugybos lentelės. Tik tokiems galima įpiršti kvailą mintį, kad prie okupantų rusų gyventi buvo geriau ir visos bėdos dings su nauja rusų okupacija.

Sveikatos Jums p.Profesoriau!

Sveikatos Jums p.Profesoriau!  portretas
Jūsų išmintis reikalinga Lietuvai. Kremliaus šunaujos pykčiui gyvenkit ilgai ir laimingai.

....

.... portretas
O Lansbergis turi donoro kortele, kad kuomet jis nudves studentai galetu ji supjaustyti ir mokytis????

Zacirka

Zacirka portretas
Ale kokio naglumo nieksu reikia buti,kad ir lavondemiu jau metomas klipata dar lenda i akis tautai,kuri jo nekencia. Ir gajus gi brudas....

bor

bor portretas
Na būkit geri išimkite šito išgamos, persunktą pykčio ir pagiežos Lietuvai ir jos žmnėms, mordą.

>profesoriau< \\\\\.../////

&gt;profesoriau&lt;   \\\\\...///// portretas
Jis negali sustoti,jis dirba,vykdo užduotį.O kieno ir kvailam aišku.

profesoriau

profesoriau portretas
profesoriau tu profesoriau, paskaityk zmoniu komentarus, jie pasako savo nuomone apie tave...Ar turi bent laseli savigarbos?

dainuška iš vaikystės

dainuška iš vaikystės portretas
"imkit vaikai pagaliuką ir p....k tą žyduką..."

Pillietis+Laikas Prieš 1 dieną

Pillietis+Laikas Prieš 1 dieną portretas
Tautosaka: "šuns balsas į dangų neina".

Kalbotyra \\\\\.../////

Kalbotyra   \\\\\...///// portretas
Jau virš 20 metų lianzborgų pavardė,kaip riebus keiksmažodis,sulyginamas su Rusų:- jo...tvaju...matji.---Pradžioje ir aš juo tikėjau net himną prie seimo kartu plėšėm.Moka 'profesorius' sukvailint----PATIRTIS, iš kartos į kartą,jau ir anūkas pilnai paruoštas.Ko ne Šiaurės Korėja,tenai irgi dinastijos,paveldimumas,nebaudžiamumas---klano.

Vk

Vk portretas
Ale tu matai,koks diedas reakcionistas!tik sukilimo ,tik sumaišties!negali suprantamai paaiškinti,tik anūko marčia, tinkamai gali išmokslinti visus Lietuvos vaikučius!kaip jums nedaeina! Ir tik viena partija Lietuvoj yra pati sąžiningiausia ir geriausia,anūko...ot jūs nieko nesuprantant ,boružės ropojančios po puteles,sūraus...

Ar atsiklausė?

Ar atsiklausė? portretas
Ar atsiklausė Austėjos dėl sukilimo? Uošvis bus iškviestas ant marčios kilimėlio pasiaiškinti. Tai ne - rusai puola ir ne Astravas. Austėja padarys sukilimą prieš neklaužadą Vytautą.

reiktu gero sukilimo

 reiktu gero sukilimo portretas
EU-Kommission mahnt Mitgliedstaaten: „Kontrollen an den Binnengrenzen müssen vermieden werden"

Ne lozungu mums reikia, o

Ne lozungu mums reikia, o portretas
gerai kvalifikuotu ir apmokamu mokytoju. Dabar gi tikimasi, kad skurdo riboje begyvenantys mokytojai bus suinteresuoti dienas praleidineti vesdami pamokas, o vakarus tikrindami namu darbus, pfff.

Taigi

Taigi portretas
Valstybė toliau griaunama iš vidaus tų užslaptintųjų 75-iems metams.Kuo greičiau ištemsim juos į dienos šviesą,tuo greičiau Lietuva tikrai A T G I M S.

tata

tata  portretas
Tata Lietuvos nepriklausomybes sukilima dar siaip netaip spejo isokti i jau isvaziuojanti traukini, apie Lietuvos partizanus pirma karta isgirdo Sajudyje paveluotai, (garbes vardo partizano jam taip ir nedave), tai dabar reikalauja vaiku sukilimo, kad pasijustu Lietuvos vadu. Gal Tata zuikiu sukilimui noretu padiriguoti?

Ar tik nepablogėjo

Ar tik nepablogėjo portretas
mokinių žinios ,kai atsirado korepetitoriai ?! Kodėl reikia vargti ir aiškinti dalyką ,kad dauguma klasėje suprastų ,jei galima ir kitaip ?! Kai tiek ,, reformatorių ,, reformavo švietimo ir kitas svarbias sritis,tai nieko nuostabaus ,kad tokie rezultatai beveik visose srityse (per Nepriklausomybės atkūrimo laikotarpį net 13 Švietimo ministrų -reformatorių ,o mokytojų prestižas vis žemyn,žemyn ,mokiniai vis drąsyn,drąsyn ....!

Rusai puola

Rusai puola portretas
Reikejo lietuviams seniai kelt sukilima pries si KGBista, tautos kirsintoja...

kauniete

kauniete portretas
ŠITAIP LAUKĖME KADA TA BRUDĖ KGB istė baigs prezudentauti BET KAIP DABAR ATSIKRATYTI TO NIEKŠO VELNIAS JAU SENAI LAUKIA PEKLOJE BET JUK KGBistai ištvermingitai gali tekti lietuvai dar pasikankint NES SENIS DAR KRAUJO TROKŠTA SUKILIMA RUOŠIA IR KARUI SU BALTArusais

kokiu velniu cenzuruojat

kokiu velniu cenzuruojat portretas
kazkada ejau muru uz si veidmaini kuris sugriove daugelio zmoniu gyveni/mus kavrtu su visais socialistais it tai vyksta iki siol jau ne kgb o mosad lygije ka matome globaline apimtimi kur /runkeliai. nurasyti o pats neesi lietuvis nes su berg priesaga greiciau svedu genai ir dar 2PK metu spec t panaudoti kaip protingi ir gudrus pilieciai stai delto nei gestapas nei kgb ju neliete ir siandien remiami politmankurtu uz aktyvu griaunama darba kur darbai ir kalbos absoliuciai priesingos o /sazine/ kitos dimensijos?...

Kęstas

Kęstas portretas
O dėl suaugusiųjų sukilimo nereikia? Štai antraštė: Evaldas Nekrašas. Kodėl VU – vienas geriausių Europoje, o Lietuvos gimnazijos ir progimnazijos – ne? Demaskuok. Netylėk. Meluok. Kas skaito tik antraštes, pagalvos, kad VU tikrai tapo per naktį vienu geriausių Europoje. Tai melas. Jei skaityti šį painų ir nevertą skaityti straipsnį, tai melas darosi akivaizdus: "Europoje VU yra 190-as." Aišku, kad antraštė yra begėdiška propaganda, melas, melaginga reklama, klaidinanti Lietuvos moksleivius. Ar Evaldas Nekrašas ir Delfis nukentės dėl tokios melagingos reklamos skleidimo? Turėtų nukentėti. Juk Evaldas Nekrašas nėra politikas, o Delfis nėra valstybinė organizacija.

Pletkai \\\\\.../////

Pletkai   \\\\\...///// portretas
Sukilimas prieš ožius,romys ir kirps primyžtas barzdas.

Anonimas

Anonimas portretas
ATSIsakyk apsaugos pinigus vaiku namas skirk geda gruto parko relikvija saugo

Ona

Ona portretas
FINANSUOTI PAPILDOMAI REIKIA VALSTYBINES MOKYKLAS, O NE PRIVAČIAS ANŪKIENĖS! ŠVAISTOMI VISÙ MŪSÜ PINIGAI, O REZULTATO NĖRA!

varyk

varyk portretas
i berger klana o cia mes patys susitvarkysim ir nesirupik del /runkeliu/ vaiku kai satanistai grobe su ziobienes sakalienes bei salavos pritarimu reikejo tada loti kur buvai su anukeliu? geda senjoras ;;;

>Rūta< \\\\\.../////

&gt;Rūta&lt;   \\\\\...///// portretas
Tu 100 proc.teisi,bet kokį lanz'koceerv.ptarūgusį šūdą krauma karalienės mortos 'mokykla',kaip senelis Lietuvą 'išvadavo',koks jis 'didvyris','patrijotas'.

veterinarams

veterinarams portretas
kuom ten seriat kgbista jau darosi panasus i maklauda tik su proteliu chana.

ja ja

ja ja portretas
kažint kaip Deimantė?sukilimo nereik?

Rūta

Rūta  portretas
matematikos pradedama mokyti ne 12 klasėje. Pagrindai vaikų bukinimui ir idiotiškoms mokymo programoms buvo padėti, kai švietimo ministru buvo rau/don/snukis liberalas Steponavičius, konservatorių mylimų bendraminčių partijos narys, kai valdė jų koalicija. Beje, konservatoriai dukart būdami valdžioje atidavė švietimo ministro postą liberalams, puikiai žinodami, kokį mėšlą jie kraus į vaikų galvas. Tai buvo tiesiog nusikalstama, nes kokią jaunąją kartą išugdysi, tokia bus ir valstybės ateitis. Rezultatus matom. Ir ne valstiečius čia reikia kaltinti. Kaip ir nedaryti konservatoriams politinio cirko "Atsiminė muręs bez/dėti" dėl Astravo AE. Juk jos prieš 10 metų Kubilius "nematė".

tikrovė

tikrovė portretas
Čia tau Maskvos profesoriau ,ne marksistus-leninistus ruošti.Kaip gali vaikai gerai mokytis,kad jūs,laisvės nešėjai,visokie "patriotai"atnešėte tokią laisvę,kad net vaikai egzaminų išlaikyti nesugeba. Kur dingo mokytojų ruošimo kalvė-pedagoginis institutas?Kur mokytojų tobulinimosi kursai?Mokyklose dabar ne mokytojai vaikus moko ir auklėja,o vaikai"moko"mokytojus.Patys mokytojai dešimtmečiais nematę pasitobulinimo.Kažin ar jie patys egzaminus išlaikytų.O ne už kalnų tas laikas,kada išvis nebus kam mokyti,nes niekas neruošia reikiamo kiekio mokytojų.Smetonos laikai ne už kalnų.

Anonimas

Anonimas portretas
Kada ta iškasena baigs čia kiršinti žmones ? Laukiu nesulaukiu kada išeis į dausas.....visiems pasidarys kvėpuoti lengviau.

sukilimo r e i k i a -- i š v y t i landsbergizmo KLIKOS

sukilimo  r e i k i a  -- i š v y t i  landsbergizmo KLIKOS portretas
k g e b i s t u s ir konservatorių v e l t ė d ž i ų GAUJĄ iš Lietuvos,--visa tai reikėjo padaryti 15-20 metų ANKSČIAU ir būtume gyvenę g e r i a u nei ESTIJA. Juk Landsbergio p a s l ė p t i KAGEBISTAI visus 30 metų turėjo ir turi visas g a l i m y b e s PLĖŠIKAUTI ir a l i n t i MŪSŲ gyvenimą

Mokslo šaknys karčios

Mokslo šaknys karčios portretas
Ne sukilimo dėl vaikų reikia, profesoriau, o diržo tiems vaikams. Auga silpnavalių karta, kuriai lengva tik kompiuterio mygtukus spaudyti, o va mokytis ar dirbti - oi, ne, tai per sunku. Begalviai auga, galvojantys, kad viską ras internete.

"ZALGIRIS"

&quot;ZALGIRIS&quot; portretas
KAUNO atvede i Laisve ,o ne koks nupezes TSRS 'PROFESORIUS' KGBistas ,,'dedule' ,Kai visa Lietuva skandavo ZALGIRIS ! 'dedule' kamputi islemeno dar ir Lietuva vat ir visas jo 'nuopelnas' . Jis net neatsisake nusipelnusioTSRS profesoriaus vardo,o kakalbet apie KGBisto karjiera,kuria lig siol turi ir 75 metus jai turi atidirbti ,tik 'slapcia' nuo jo ir jo hebros amzinai sklis KGBisto smarve .

bausti vaikus

bausti vaikus portretas
už senelio nepriežiūrą . Senam žmogui reikia dėmesio ,jei jo negauna-lenda ,kam gali į akis, plepa ,kiršina , vargina save ir kitus .Nežmoniška taip stumdyti 90-metį

'dedulei'

&#039;dedulei&#039; portretas
del anuko reikia sukilimo,susikisa tegu savo KGBistine hebra ir tokius kaip anukas i viena vieta ir dingsta is Lietuvos akiracio,ka turi Tauta ir Lietuva 'dedules' hebros 'nuopelnas' ,per kuri jie tapo milijonieriais, o Tauta padare,' bandos'vergais.

Pillietis

Pillietis portretas
Tikra tiesa. Cit.:"...„Norime stiebtis į saulę. /.../ Dėl šios priežasties, anot V. Landsbergio, reikia sukilimo „dėl vaikų“. „Reikia sukilimo. Žmonių sukilimo dėl vaikų, kad jų būtų, kad vaikai augtų šviesūs ir neužgęsinami gyvenimo melų, kad augtų žmonėmis. Kad gyventi būtų įdomu, tad kurti, auginti – juolab įdomu, gražu, verta ir teisinga. Ir matematika įdomi, ir viskas“, – savo įrašą feisbuke baigė V. Landsbergis." Baigė ,bet pasakęs "A", galėjo pasakyti ir "B": reikia sukilimo dėl vaikų, nes Lietuvoje tėra viena edukologė-ugdintoja, kuri laiku ištekėjo už... Atspėkite - už ko??? O atsišaukimo autoriaus bendrapavardis tebus sukilimo vadovu.

Anonimas

Anonimas portretas
jei ne maestro jus ir dabar dar butumet su raudonom velevelem varineje,tarybinius plenumus is kremliaus klause apie slovingaji komunizma

Punch

Punch portretas
Dar vis skaito,kad be jo marazmu lietuva negali apsieiti. Geriau sleptusi giliau po lapais,bent anukeliui nabageliui reitingu nemustu,nes vien ji pamate zmones ima spjaudytis

Laikas

Laikas portretas
Dedule, sedek prie fortepijono, ir pagiedok giesmes už Lietuvą, pasakysime ačiū

vikce

vikce portretas
taip, Tata, sukilimo reikia, bet tikrai ne del vaiku... :)

Ugdymas

Ugdymas portretas
O kur gerbiamas profesorius buvo su savo šviesiomis mintimis, kai mokytojai ne kartą sukilo ir streikavo dėl savo orumo, mažų atlyginimų, dėl per didelio moksleivių skaičiaus klasėse, dėl nuolat keičiamų reikalavimų ir t. t., ir pan. Visų pirma reikia sugrąžinti mokytojo prestižą, nes ugdymo procesas negali būti prilygintas paslaugos teikimui, mokykla ne batų taisykla, kirpykla ar soliariumas.

Ir vėl išlindo

Ir vėl išlindo portretas
Tupetu fazendoj ir gydytu sąnarius..., O kai sukils,tai tas Mortu Mortas nusluoš kaip viesulas... Atsirado mat švietimo specialistas!!!

NA NA

NA NA portretas
artėja rinkimai ,aktyvėja sukilimų ir perversmų organizatorius dėdulė landsbergis ,-------pažvelkim kiek šitas parazitas organizavo perversmų ir sabotažų prieš Lietuvą ir jos valdžią ,:, 1991 sausio įvykiai neapsėjo be kraujo nors Latvija ir Estija neorganizavo provokacijų prieš išvedamos rusų kareivių dalinius ir tankus ,dėdulėi garbėtroškai , prireikė sakralinių aukų ,kurios tik metuose kartą prisimenamos ,o toliau ,Bražuolės tiltas ,paminklai ,išvesti į mišką dėdulės "partizanai ",kurie buvo suorganizuoti sukilti prieš Brazauską dėl valdžios ,pačiam Brazauskui tai pat buvo kulka paruošta ,toliau keistos mirtys ir žudynės ,LUBIO KEISTA MIRTIS ,bankininko KIIESŲ ŠEIMOS mirtys Pociūno mirtis ,tie vyrai kurie norėjo statyti Lietuvą ,tie " MIRĖ " ,daug mirčių ir perversmų ,visa tai susiję su landaberginiais ,kurių gauja yra sudaryta iš komunistų ir kgbistų ,kurie vis dar griauna Lietuvą ,,,,,sėkmės Lietuvai ,be landberginių

Še, turėk!

Še, turėk! portretas
Kai tik Landsbergis ką nors pasako, tai tuoj sukyla visas Lietuvos kremlynas ir mala tą patį š.. per tą patį su klaikiomis rašybos klaidomis. Ir pastebėjau, kad jie yra labai aistringi gyvūnų mylėtojai - zoofilai, ypač jiems erekciją skatina ožiai.

Bruto Neto

Bruto Neto portretas
Jeigu norime gerų rezultatų valstybiniuose egzaminuose, reikia baigti "žaisti krepšinį" gimnazijose. Tai yra skirti pinigus pagal moksleivio krepšelį. Prikepta gimnazijų tiek, kad trūksta mokinių ir gimnazijoje dirbti pasirengusių mokytojų. Todėl ten mokosi pusę beraščių ir skaičiuoti nemokančių aifonistų, kurie per pamokas maigo mobiliakus ir deda skersą ant pedagogų. Pamėgink tokiam suskiui pasakyti, kad baigtų užsiimti niekais - gausi skundą per ministeriją ir vaizdelį youtube. Į gimnazijas reikia priimti tik pažangius moksleivius, kurie privaloma tvarka turi išlaikyti raštingumo testą. Gimnazijas, kurios negali surinkti tam tikro skaičiaus gimnazistų padaryti progimnazijomis, papildomo ugdymo įstaigomis, amatų mokyklomis. Tuoj pritrūks mokytojų, nes 90 proc. pedagogų 50-60 metų moterys. Vaikų šalyje mažėja, tad tokio bendrojo lavinimo mokyklų tinklo jau seniai nebereikia. Pats svarbiausias darbas sustiprinti lavinimą silpniausioje grandyje - progimnazijose.

Valstiecius saudyti visus is eiles

Valstiecius saudyti visus is eiles portretas
Valstieciu vaikams mokslas nereikalingas. Tereikia ismokti arti, melzti, seti, ganyti karves ir siena grebti. Kokie dar gegzaminai? Visu valstieciu ateitis yra darbas kolukyje. Prisiminkite Zemaite ir suprasite kokia valstieciu ateitis.

ERIKAS

ERIKAS portretas
IR, APLAMAI, UŽSIKIŠT REIKĖTŲ , ATNEŠUSIAM LAISVĘ(BE JO....?). LAISVĘ NEŠĖ IR PALECKIUKO TĖVAS. ??....ABU NEŠĖ. BLIAM, O VISI KITI - KAS ?! KAS ....

.

. portretas
Kai žmonės sukils tai sakys kad šunauja sukilo.

sukilk dėl prievarta atiminėjamų vaikų-mielai pritarsiu

sukilk dėl prievarta atiminėjamų vaikų-mielai pritarsiu portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

as

as portretas
koncervu stabui paremkite astravo ae ir jokiu sukilimu jau buvo miske 1993 metais ir dar brazuoles tilta mokymu metu susprogdino gana jauuztenka to ka esi pridirbes saliai zalos

A DĖDULĖ ASTRAVO ATIDARYMO ŠVENTEJE DALYVAUS?

A DĖDULĖ ASTRAVO ATIDARYMO ŠVENTEJE DALYVAUS? portretas
Vaikais mat susirupino. Šlykstu klausyt

Kvietmai

Kvietmai portretas
Kauno meras kviečia kauniečius susitelkti būti vieningais ,dėl koronoviruso, šis kviečia tėvus sukilti.Lietuva, Dievo aky, kur tu eini

ERIKAS

ERIKAS portretas
JIS TEISUS....DAUGIAU EKONOMISTŲ NAUDINGA LT, DABAR .....KIETI PROTAI-ĮSISĄVINIMUI. NEMANAU, KAD ANŪKAS PROTINGAS, ŽMONA JÒ... ŠALIA ŠMĖŽUOJANTYS NE EKONOMISTAI.....

Rezultatas

Rezultatas portretas
Ne paskutinių kelių metų,o trijų dešimtmečių nesibaigiančių reformų,pertvarkų ir ubagiškos terbos(kad gražiau skambėtų pavadinto krepšeliu)teverto švietimo sistemos finansavimo.Sugriauta buvusi ugdymo(niekas neneigia,kad ydinga)sistema,absoliučiai nesukūrus nieko naujo, nors kiek nacionalinį,tautinį,kultūrinį identitetą atitinkantį savą.Ir atklydo iš už jūrų marių montesoriai ir dar visokie svetimkūniai,kuriuos pradėjo brukti mortos,jadzės ir barboros.Nesvarbu,kad bukaprotiškai-bele kitoniškai.O dabar mat staiga sukilimo reikia.Ką jau su Astravu pabaigta,tai galima stumti naują Karalienės Mokytojos projektą,nes visą ugdymo sistemą išgelbėti galima tik tokiu būdu.O kodėl ne?Iki šiol sekėsi.

o'Žys \\\\\.../////

o&#039;Žys  \\\\\...///// portretas
Drąsuolis 'sukilėlis' su apsauga už mūsų pinigus.---Bet kodel ne Maskva jį saugo???,tiek jiems nusipelnęs.

Kleopatra 5

Kleopatra 5 portretas
Nelauk sukilimo ožys nes jeigu sukilime tai pirmiausia kris tavo galvą teks atsakyti už viską taigi dabar sėdėjo ir drebek už savo darbelius ir dėl dievo patylek atsibodo iki gyvo kaulo su savo svaiciojimais

G

G portretas
Visa laimė mano vaikas puikiai mokosi, baigia mokyklą gerais rezultatais ir yra motyvuota. Nuotolinio aš nekaltinu, kaltinu sistemą, kuri niekur neveda, nuolat žemina, niekina ir ugdo nepilnavertiškumą, aiškina kokie jūs niekam tikę,tuo pateisindama savo neįgalumą.

tautietis

tautietis portretas
ir vel dveseliena pasmirdo

Agurkas

Agurkas portretas
Vytautai - užuot lalbėjęs niekučius, atsakyk- už ką įsakei nužudyti Jurą Abromavičių?

To G

To G portretas
Kada tavo vaikas kokia knyga skaitė? O matematikos mokintis pradėjo nuo daugybos lenteles ir jei per kelis metus kažko nesuprato liko spraga, tad neverskite kaltės nuotoliniam mokymui nes ko neišmoko per 10 metu per metus ne išmoks, o kaip kuriems to niekados ir nepavyks. Jesli tupoj, tak na vsiu zizn. Taip kad Marksizmo Leninizmo profesorius toks ir liko sliuzas ir prisitaikėlis.

G

G portretas
Teisus profesorius, realiai turėjome eiti ir ministerijos klerkus tiesiog išmėšti iš ministerijos negrižtamai. Ne ministrą kuris ten laikinas, o tuos kurie ten sėdi labai seniai ir nieko nekuria, o tik tempia mūsų vaikus į dugną.

Tevai neprivers

Tevai neprivers portretas
Nes tevai nesupranta daug dalyku.Daug pamoku nesupranta patys mokiniai.Tas nuotolinis budas is namu didziausia nesamone,visi vaikai pasake.Klaseje gali paklaust mokytojo,o ka paklausi per kompa.Kaip mokino,taip ir turi.

Jei mokinio nevers mokytis

Jei mokinio nevers mokytis  portretas
Tai ir nesimokys. Jei mokinys namuose mokosi tai tevas su dirzu rankoje patikrinti kaip mokesi. Mergaitem uztektu ir berzines rikstes. O ir mokyklos nebeturi poveikio priemoniu mokiniams

Augis

Augis portretas
Reikia išvalyti Lietuva nuo lanzbirbiu dinastijos su visais anūkais debilais, Mordos mokyklom ( vagių lizdas ) , uždrausti visus koripetavimus, mokytojų atlyginimas turi priklausyti nuo darbo kokybės, švetymo ministerija turi nors kartą per metus tikrinti žinios mokinių (kontroliniai darbai ir tt.) ir pagal rezultatus spręsti apie pedagogų kvalifikaciją ir jo darbo atlygį.

Nu voo

Nu voo portretas
Maladec profesorius, prisimena beveik visus rusiškus šūkius. Bet ar jis negaili savęs, juk po mirties tiek metų vartysis grabe, kiek dabar čia laužia iš savęs susirūpinusį.

Rupuze paeme paskelbe

Rupuze paeme paskelbe portretas
Mokslas vyks is namu,per korone,tai vaikai ,kiek suprato,kiek ne,taip ir liko.Gal korone ilgai tesis,gal nereikes mokintis,vaikai nekreipe demesio ir rezultatai prasti.Kam uzdaret mokyklas.

Istorikas

Istorikas portretas
Senoves istorijoje yra paveikslas kaip blogai besimokanti ciaat klaseje ant suolo rykstemis lupdavo mokytojas. Smetonos laikais muse liniuote per pirstus, klupde ant zirniu. Tarybiniais laikais state i kampa ir palikdavo po pamoku. Dabar visai nebeliko budu kaip mokini priversti mokytis.

AGA

AGA portretas
PRADĖKIM AUKLĖTI ANŪKUS, O NE SVETIMUS :). mOKINTI JUOSA DORŲ MANIERŲ, SĄŽININGUMO.

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Na būkite geri įvarykite 0žį į tvartą, o tai jau smirdi ant visos Lietuvos.

pakalbet

pakalbet portretas
Tai visi gudrus,bet tik tiek,reikia to ar ano,bet kur visi esat kalbu sakytojau,bet gudrus diedukas ir muzikoj,ir politikoj ir net svietime,retai taip buna

Virus²²

Virus²² portretas
Senas Komunistų--KGB stukačius teisus ! Reikia ginkluoto sukilimo, kad nušluoti tas padugnes...

ei

ei  portretas
prasmirdęs sukilėli, keliauk astravo griauti. čia šita beje jūsų korumpuotų gaujų 25 metų valdymo vaisiai skabomi. taip turėjo nutikti, anksčiau ar vėliau

TIEMS , KURIE " KIRŠINASI "

TIEMS , KURIE &quot; KIRŠINASI &quot; portretas
Ka TAI reiškia ? Ogi tai , kad jie vietoj to , kad mąstytu smegeninėm , tai užsiima savo kirkšniu masažavimu ir nuo to kaifuoja .....

Nerandame tiesos

Nerandame tiesos portretas
Reikia zmoniu sukilimo del teismu, nesaziningu teiseju, kurie drasko zmoniu gyvenimus, jaunimui viskas prieky jie suras savo vieta ir be nukvakelio klano.

Jdkdl

Jdkdl portretas
Reikia. Monkevicius turetu atsistatydinti.

Senis

Senis portretas
Souviet schule buvo bojevaja

Senas kegebistas

Senas kegebistas portretas
Toliau kirsina tauta

Ona

Ona portretas
Jau nuo kovo 11 vyksta švietimo reforma. Rezultatai akivaizdūs, raštingumas baisus, pasirodo ir jaunuoliai skaičiuoti nebemoka.

Ona

Ona portretas
Nereikia švietimo pinigais maitinti privačių mokyklų Ir dar.Teko matyti JK kaip dirba mokiniai ir jų tėvai Kiniečių vaikai stipriai mokomi namuose,atidedant visas linksmybes,o mokytojai visiems teisingi ir pasiruošę

taigi

taigi portretas
Duokit papuniui rentą, sklypą ir prezidento regalijas....gal apsiramins :)

Na va

Na va portretas
pastovus intrigų ir kiršinimo herojus savam stiliuj,kad tik kelt sumaištį

k g e b i s t i n i s OŽYS sąmoningai k l a i d i n a

 k g e b i s t i n i s  OŽYS sąmoningai k l a i d i n a portretas
Lietuvos gyventojus ,- kaip ir su ASTRAVO AE,,kai elektrinę ruošėsi s t a t y t i, šis SENIS ir konservatoriai būdamo VALDŽIOJE t y l ė j o ,lyg PRIDĖJĘ į kelnes, o kai pastatė--dabar d r ą s k o s i ,---tas pat ir su ŠVIETIMO sistema--juk ,kai konservatoriai su liberalai l a u ž ė ŠVIETIMO sistemą Lietuvoje/ ministras STEPONAVIČIUS/, NAIKINO rajonuose mokyklas,taip pat šis SENIS t y l ė j o, o kai ŠAUKŠTAI po pietų JIS i š l i n d ę s iš UŽPEČKIO nustębęs kaltina KITUS,----KONSERVATORIŲ visiems VYKDOMIEMS b l o g i e m s darbas Lietuvoje t u r a v o j o jų STOGAS - GRYBAUSKAITĖ,----Tai , kokį blogį konservatorių GAUJA padarė per 26 valdymo metus--v i s i Lietuvos žmonės ŽINO;--sukūrė SKURDĄ, 40-čiai procentų šalies gyventojams;--visiškai NUALINO sveikatos,švietimo s i s t e m a s,verslą bei n u g y v e n o socialinio aprūpinimo sistemą.Šiandieną JIE NAGLAI veržiasi VĖL į valdžią--skurdinti MŪSŲ gyvenimą

??

?? portretas
Letenos nepastebejo?

vargas

vargas portretas
tai ka anukelio zmonike masto apie sukilima o vadovaus senas muzikantas kuris tam turi dideles patirties

>Stasys< \\\\\.../////

&gt;Stasys&lt;   \\\\\...///// portretas
Jam didelė kupra užaugo nuo žemės kilnojimo,gal čia ir yra visa bausmė.Mano nuomone, per maža.

Anonimas

Anonimas portretas
V.Landzbergis - komunistinis profesorius, KGB bendradarbis ir kaimo vagis.

Stasys

Stasys portretas
Noretusi Konkreciai Paklausti V.Lansbergio Patriarcho Kada Jusu Partija Atitaisys Zemes Kilnojimo Istatyma ko niekur Pasaulyje Nerasi...Palangoje Teisetiems Seimininkams Grazinta Tik 53 procentai Perpus sumazintos grazinti ZEMES uz Likusia Sumokant Grasius.Vienam Seiminikui uz 6.5 aru sklypa Zemetvarkos Specialiste Pasiule 200 euru..O kiek tokiu PALANGOJE ?? Niekas is Vadovu Nekalba Tyla ...Rinkimai ant Nosies i . r Daugeliui aiskeja uz ka Balsuot.Kitos iseities Nera

Malonu

Malonu portretas
Žilvinai Ručys pakomentuok apie šita persona.laukiam taves

Rtr

Rtr portretas
Sukilimas būtinas prieš mokymo landsbergizavimą. Yra klaiku, kai vailai didžiuojasi nemokantys lietuviškai. Kai ukiverditeto auklėtinis pakakina ant savo diplomo. Irgi mat "tautinė valstybė" sukurta.

www

www portretas
Labai tiksliai pasakyta,nes mokytojai su profsąjungomis streikavo ir streikuos tik dėl savo atlyginimo,dar dėl to pajungia vaikus ir tėvus.Nei vieni nepasakė kad mes nesugebame dirbti nes ugdymo sistema maitina tik save,be jokių rezultatų. Bet niekada,niekada nebuvo dėl ugdymo kokybės ir čia jau reikia vaikų ir tėvų protestų su reikalavimais,kitaip ta pelkė nepajudės,kad ir kiek mln didins skylės tvoroje bus,

Taip

Taip portretas
Pasakykit kurie žydai norėjo dirbti , norėjo pinigų , bet dirbti nenorėjo niekada.

Baba

Baba portretas
Jau aš nusiminiau.,........turbūt jo nebepasodins....

Ona

Ona  portretas
To suskio net velnias neima...

o'Žys \\\\\.../////

o&#039;Žys  \\\\\...///// portretas
Austėjai per mažai milijonų.O sukilimas BŪTINAS prieš lianborgizmą,nes geruoju jie nepasitrauks.

reikia sukilimo dėl visko

reikia sukilimo dėl visko portretas
Visa valstybė taip valdoma. Mokesčių mokėtojų išlaikytiniai tingi dirbti arba nemoka. Ir visur rezultatai bus tokie patys.

mociute

mociute portretas
Zinai suski landsnuki tu jau nusibodai,dvesk

Taip

Taip portretas
Dieve brangus kas apkirs apšepusį senį ,kokie plaukai , kokia apšiapusi barzda , bet jam reikia sukilimo , nebūt Landsbergis

Karaliene Morda

Karaliene Morda portretas
Jo ,jo seneli , reik kad visi ,pereitu i mano mokyklele

Nuomonė

Nuomonė portretas
Ką SENELIS nori kad visus AUSTĖJA matematikos mokytų nemokamai.

taigi

taigi portretas
Senas kgbėšnikas kursto megztaberečių zuikių sukilimą :)

šiaip

šiaip portretas
kažkada skaičiau,kad po revoliucijos,kai bolševikai atėjo į valdžią,švietimo sistema buvo pertvarkoma pagal Vokietijos modelį,taip ir pas mus Lietuvoje buvo,kai buvome TSRS,na ,tapus laisva Lietuva,pradėjome pagal Briuselio nurodymus,daug nereikalingų dalykų įvedė,kitiems mokslams teko mažiau pamokų,štai ir rezultatas,nemokšas nepaliek antriems metams,tempia į viršų,tai kam reikia mokytis išvis?

Tau reikia sukilimo?

Tau reikia sukilimo? portretas
Tai sukelk vėl mokytojus - savo konservliberiniu partiju narius. O normalūs žmonė neis. Ne tik į siūlomą sukilimą bet ir betkokį kurį siūlo judai padarę viską kad mūsų Valstybė būtų valstybiškumo ir materialinių bei moralilinių vertybių dugne

Reiktų

Reiktų portretas
visoje Lietuvoje steigti tik Landsbergių klano mokyklas,tai bent išmokytų.

Na, tikrai kreivų šūkių karalystės

Na, tikrai kreivų šūkių karalystės  portretas
vadas :) Šūkauti reikėjo , manau tada , kada liberalusis švietimo ministras Steponavičius ėmėsi pertvarkymų . Mokytojai - ugdytojai tapo " paslaugos teikėjais " ir svarbiausias " mokinio krepšelis " - pinigai . Tylėkite ,pone , nes vėl aimanuojate po laiko , Steponavičius buvo konservatorių ir liberalų ,valdančios daugumos , Seime ministras. Visur pavėlavote ir dėl Astravo ir dėl švietimo .... po konservatorių + liberalų valdymo štai tokias turime pasekmes švietime ir klestinčią privačią Mortos mokyklą - kuri renka pinigus ir iš tėvų ir iš biudžeto " krepšelį " gauna ?

Virus²²

Virus²² portretas
Pasitelk į pagelbą savo snaiperius pašaudyti iš viršaus !

Nerijus

Nerijus portretas
Toks vaizdas, kad iš šūkių parašytas straipsnis.

manau

manau portretas
Kgb papuniui psichiatro pagalbos reikia.

Kaunietė

Kaunietė  portretas
Sukilimo nereikia, bet peratestuoti visus mokytojus - BŪTINA!!! Paduoti jiems tas pačias užduotis, kurias gavo abiturientai, pažiūrėsime kokius balus gaus ponai mokytojai. Juk ponai mokytojai daugoiau nieko nesugebą, kaip mitinguoti, protestuoti ir reikalauti didesnių atlyginimų. Manau, kad tikrai atsiras tokų, kurie šio egzamino neišlaikys.

sis parazitas su savo sukurta gauja degeneratu

sis  parazitas  su  savo  sukurta  gauja  degeneratu  portretas
bendrom jegom su lyberastais sunaikino lietuvos svietimo sistema , isdraske , mokyklas naikino , mokytojus isvijo uzdarbiaut y uzsieny ... dabar snuky perkreipe ir sukriuksejo reikia ,,, sukilimo ,,, ....senai reikia sukilimo ,kad butu galima JUS GNYDAS iskart zemyn galva lukiskiu aikstej sesiom eilem viena prie kito......

Saulius

Saulius portretas
Gal vėl tata kvies į miškus sukilėlius pasišaudyt, vis dar senukas gyvena praeitam šimtmety.

Klp

Klp portretas
Kas nori mokytis .tas mokosi ir gana aukštu lygiu.O tiem kurie mano kad kad kažkas .kažkaip per prievartą turi išmokyti baigėsi neišlaikytu egzaminu .Pastangų .noro ir motyvacijos reikia.

Juokas

Juokas portretas
Jis be žudynių negali

Haha

Haha portretas
Ir vel tata reikalauka sukilimo! Kaip tikras Leninas jis.

Galerijos

Daugiau straipsnių