Quantcast

V. Jukna: A. Guoga sprendimo trauktis iš Seimo su „darbiečiais“ nederino

Darbo partijos frakcijos Seime seniūnas Vigilijus Jukna teigia, kad su Darbo partija į Seimą patekęs verslininkas Antanas Guoga parlamentaro mandato nusprendė atsisakyti nederinęs su „darbiečių“ frakcija. Šią žinią, tikina politikas, jis sužinojo iš žiniasklaidos.

„Oficialiai frakcijai nebuvo pranešta“, – Eltai teigė jis. Politikas nesiėmė vertinti A. Guogos sprendimo. Anot jo, kiekvienas turi teisę spręsti savarankiškai.

„Tai yra tiesiog asmeninis žmogaus pasirinkimas. Aš visada gerbiu žmonių pasirinkimus, kokie jie bebūtų“, – sakė politikas, o paklaustas, ar pastaruoju metu daug kritikos partijai ir jos pirmininkui reiškusio A. Guogos pasitraukimas nebuvo lauktas, kartojo tą patį.

„Gerbiu kiekvieną žmogaus pasirinkimą, o dėl įvairių nuomonių... Tai buvo išsakyta jo nuomonė. Tai yra tiesiog jo asmeninė nuomonė. Nėra ką čia ir komentuoti. Turime gerbti jo pasirinkimą“, – sakė V. Jukna, turėdamas galvoje A. Guogos išsakytą kritiką partijos pirmininkui Viktorui Uspaskichui dėl visuomenę klaidinančių kalbų apie esą nuo COVID-19 gydantį vandenį bei homofobiškus LGBT niekinančius pareiškimus pastarąjį sekmadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių