Quantcast

V. Gapšys sako jau dabar ruošiantis kasacinį skundą dėl sprendimo jį įkalinti už korupciją

Parlamentaras „darbietis“ Vytautas Gapšys trečiadienį pareiškė jau dabar ruošiantis kasacinį skundą dėl jam skirtos laisvės atėmimo bausmės „MG Grupės“ politinės korupcijos byloje.

„Jau dirbu ties kasaciniu skundu, tad koncentruojuosi ties šia veikla. Komentarus ir atsakymus į klausimus pateiksiu ryt prieš plenarinį posėdį“, – BNS sakė Seimo narys.

Apeliacinis teismas trečiadienį pakeitė pirmos instancijos teismo sprendimą ir nuteisė visus kaltinamuosius koncerno „MG Grupė“ (anksčiau vadinosi „MG Baltic“) korupcijos byloje.

V. Gapšiui buvo skirta puspenktų metų laisvės atėmimo bausmė. Jis, kaip ir Darbo partija, buvo nuteistas dėl kyšio ėmimo iš buvusio „MG Baltic“ viceprezidento Raimondo Kurlianskio ir prekybos poveikiu.

Kyšiais pripažinta „MG Grupei“ priklausančių televizijų padaryta nuolaida Darbo partijos politinei reklamai bei parama viešajai įstaigai „Meno ir sporto projektai“.

Anot teisėsaugos, už 27,1 tūkst. eurų vertės kyšį V. Gapšys veikė „MG Grupės“ naudai.

 

Kitiems kaltinamiesiems byloje skirtas laisvės atėmimas, tūkstantinės baudos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šitas kiaulė pareiškė,

Šitas kiaulė pareiškė, portretas
kad busmė,matai, jo šeimai,ne jam . Išmata.

gapšy tu gapšy

gapšy tu gapšy portretas
dabar tau pigiausia išeitis, pasikarti išvietėje, visos kitos bus nepalyginamai brangesnės

GERA TEISĖSAUGOS PRADŽIA

GERA TEISĖSAUGOS PRADŽIA portretas
Tik...tą teisėsaugą būtina užjausti. Per virš 30 metų "nepriklausomybės" - tiek priviso Lietuvoje finansinių nusikaltėlių!!! Pirmoje eilėje teikėtų teisti tuos, kurie pridarė daugiausiai žalos Lietuvai. Čia, neabejotinai pirmoji turėtų būti Grybauskaitė. Vien jos "independens" ir "Snoro" banko sunaikinimas jai garantuotų "iki gyvos galvos" belangė.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių