Quantcast

V. Čmilytė-Nielsen: šią kadenciją išspręsime klausimą dėl Seimo viešbučio

Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen sako mananti, kad klausimas dėl Seimo viešbučio pardavimo per šią kadenciją bus išspręstas.

„Seimo valdyboje esame diskutavę apie galimą Seimo viešbučio pardavimo klausimą ir iš esmės tokį sutarimą turime, kad jo reikėtų imtis. Natūralu, kad jis būtų išspręstas, reikia kelių žingsnių – Seimas turės apsispręsti, Seimo statutą reikėtų keisti, tačiau pirmieji žingsniai ta linkme yra padaryti ir manau, kad šią kadenciją mes šį klausimą išspręsime“, – LRT radijui trečiadienį sakė V. Čmilytė-Nielsen.

Jos teigimu, pačiu optimistiškiausiu scenarijumi teisinius sprendimus būtų galima priimti dar šiais metais, tačiau visi kiti procesai gali užtrukti.

„Pačiu optimistiškiausiu atveju mes tuos teisinius sprendimus galėtume priimti. Ar įvyks visi kiti procesai per metus, aš tikrai nesiimčiau prognozuoti, kad tai įvyks taip greitai. Tai užtrunka šiek tiek laiko, todėl ir miniu visą kadenciją, tačiau tai yra vienas iš darbų, kuriuos mes, kaip Seimo valdyba, esame užsibrėžę“, – sakė Seimo pirmininkė.

Seimo valdyba gruodžio viduryje nusprendė įpareigoti Seimo kanceliariją pradėti valdomo turto – statinio, esančio Gedimino pr. 60 – vertinimo procedūrą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių