Quantcast

V. Čmilytė-Nielsen: Seimas turėtų tęsti nuotolinį darbą

Grįžti į straipsnį

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Prašau pradėti darbą įprastu būdu! Juk darželinukai, priešmokyklinukai, pradinukai kaip kokie bandymų triušiai stovi pirmose kovis su Covidu gretose, o Seimo nariai bijo! Kur tai matyta! Tegul nevažinėja pi užsieniys, o sėdi ir dirba posėdžių salėje! Ar jie negali dėvėti kaukių ir išlaikyti 2 m.atstumo? Mokykloms, man atrodo, tas sąlygas užtikrinti daug sudėtingiau! Reikia rodyti pavyzdį, o neslėptis krūmuose! Nemalonu tokią situaciją stebėti!

Rinkeja

Rinkeja portretas
Ne tam isrinkom,kad slapstytumetes namuose..Prasom rodyti pavyzdi ir atidirbti uz algas ir pasitikejima.Yra laisvu vakcinu,skiepykites ir mars i darba!Bus geriausia agitacija.

LIBERALINĖ-KONSERVATORINĖ REALYBĖ

LIBERALINĖ-KONSERVATORINĖ REALYBĖ portretas
Geriausia būtų, jei šitas seimas apskritai nieko nebedarytų. Išeitų ilgalaikių atostogų -iki kitų rinkimų. Tegul ir pinigus gauna-KAD TIK NIEKO DAUGIAU NEBEDARYTŲ. Tiesiog SIAUBAS IR NEVILTIS apima , kai pagalvoji -KO JIE TEN GALI PRIDIRBTI.

Pilietiškas,

Pilietiškas, portretas
O kodėl nuotoliniu? Ar neturi pinigų testams kas savaitę atlikti? Mokytojai, gydytojai ir kiti darbuotojai Lietuvoje už "Grašius" dirtba išsijuosę tiesiogiaI KONTAKTUOJANT. Kokią privilegiją nusistatė seimo nariai? Ar jie atsiklausė tautos dėl galimybių taip dirbti už tokią siaubingai didelę algą? Kas čia per betvarkė seime? Juos visus varu suvaryti į posėdžius. Ką jie sau galvoja: mus visus ragina skiepytis AstraZeneca skiepais, kas savaitę darytis tyrimus antikūnų, dėvėti kaukes (patys su "ekranėliais" ant mielų veidukų). Baikite tyčiotis iš piliečių.

Gg

Gg portretas
Kodėl nesiskiepina Astra zeneka užuot dirbę pasislėpę ,be to matyt poniai meluoti jau tapo įpročiu.Ir namuose su vaikais ir vyrų patogiau ir svarbiausia 10ministrų Seimo narių gali sėdėti ant dviejų kėdžių

kur gi ne

kur gi ne portretas
gali vagių partijos vadovė dasryti ką nori pati sau viena .Kiek dar Lietuvos priešus leisime į valdžios postus ?

Galerijos

Daugiau straipsnių