Quantcast

V. Čmilytė-Nielsen: prie Seimo pavaduotojo „valstiečiams“ klausimo grįšime, kai išeis R. Karbauskis

Grįžti į straipsnį

Da

Da  portretas
visu pirma kada pradėsim dirbti tik dirbti, kovoti tik už tiesa už rojaus pragyvenimo stovio dienas, mūsų lauktu 30 metu ką žadėjo bet yra bet , kodėl barnios kuo truksta valstiečiams ir visom kitom partijom, juk visos iki vienos sėdite seime iš to duona valgote mikšta nesupelijusia visos lengvatos jus turitę, kas yra pinigu žemiu kokie plotai sodybos naujos pavadinimas graužiom raidėm vos ne aukso žibančiom, yra net tokiu meru išsistatė dvarus aukso kranus voniu išpošta aukso rinkėjui tik pasvajuoti, ponais tapo kur yra tiesa iš tikro ar iš atlyginimo tas gėris ponai atbuskite nusiraminkite juk pas ponia pirmininke juk nėra to gėrio juk šiauliai liko pas ja vaikai ir mažučiai be mamos juk mama neprilakstys užimta iš tikro reikia ir suprasti yra ir geru ne visi šviesoliai puodus lipdė,

JONAS TOŠACHMATAI

JONAS  TOŠACHMATAI portretas
DURNELI KA ČIA VAPI JAU APSKAIČIAVO IR APSIŠIKO IKI AUSU VASIUKU NUGALĖTOJAmes norėtume kad tu išsinežditum nes esi grėsmė lietuvai užtenka jau du pralindo mus apgavo LANSBERGAS KGB GRYBĖ KGB DABAR ČMIL KGB ISTO ATŽALA IŠ KUR IŠLINDO jeigu prieis prie slaptu dokumentu tai turi būti patikrinta ar nedirba maskvai gal ir pirmas vyras maskvos agentas Lietuvos valdžia turi irodyti kas tai du šeiminėlė žmonės kalba nes jau pasimokė

tai sahmatai

tai sahmatai portretas
Nejuokink. Jau mes prisižiūrėjome iki soties kaip tavo Vėsaitė, Aušrinė-Marinė ir Blynkevičiūtė su Šalaševičiūte apskaičiuodavo savo veiksmus. Net telefoniniai sukčiai ir paaugliai egiptiečiai už jas gudresni buvo :))))

sahmatai

sahmatai portretas
o ir saskes ne kvailiams.......moketi apskaiciuoti kelis veiksmus i prieki....tai tokie zmones gabus visur ir nereikia sakyti kad jiems gali vadovauti.....ka ir matome....

Viskas lietuviškai

Viskas lietuviškai portretas
Visos tos bobelkos, kurios dabar taip įsivaizduoja save Lietuvos valdovėmis yra nabagės Anūko ir Šimašiaus marionetės. Jos tokios kvailos, kad net to nesugeba suprasti, ką jau ten kalbėti apie strateginius ir svarbius valstybei dalykus.. Juokingiausios tai ta su neplauta galva ir Armonikaitė - nes tokios naudingos besmegenės eis į ugnį ir vandenį, jei jų valdovai joms lieps. Šimonytė biški protingesnė ir [galbūt] kažką įtarianti, bet ir ji nedrįs priešintis savo šeimininkui Anūkui, nes jam turi būti dėkinga už savo dabartinę padėti. Jis irgi turėtų būti jai dėkingas už tokius rezultatus, bet ar ponas savo baudžiauninkėms kada dėkoja už pagalbą..? Viskas pagal griežtą subordinaciją, kaip kokioj lievoj lietuviškoj įmonėj - nuolankioms bobelėms darbininkėms komanduoja viršininkas (Anūkas), o viršininkui komanduoja jo dominatrix (Austėja).

to Anonimas

to Anonimas portretas
esmė tai ne Karbauskis. Kaip nesuprantat. Juk daug žmonių balsavo už "valstiečius". Tai čia visiems tiems rinkėjams spyris į užpakalį. Karbauskis turi stuburą ir galvą. Jis seniai seniai politikoje ir supranta kokie čia "žaidimai". V. Č-N išstumta į priekį, o vadeles tampo kiti...

nezinau

nezinau portretas
as nezinau ka baigusi Viktorija Cmilyte-Nielsen?

Liudvika

Liudvika  portretas
Manyčiau,kad ir taip jau daug tų pavaduotųjų tam seime,reikia mažinti pagal tokią šalį.Karbauskis negali nurodyti kiek ir ką renkasi pirmininkas.Čia ne taip kaip jam dauguma buvo klopčiukai.Laikas ateee pasakyti jam ir tegul tą cirką rodo savo kolchoze.

Ona

Ona portretas
Stai duidmeistre pasirode, kad politika ne sachmatai. NE DEL KARBAUSKO ASMENYBES REIKEJO PAVADUOTOJO< O DEL DIDZIOSIOS PARTIJOS OPOZICIJOS IR GARSIAI REIKEJO SAKYTI, KAD UZ JUSU SIULOMA PONIA DAuguma nebalsuoja< tad prasau siulykit kita kandidata. O NILON KAIP LELYTE SYPSOSI I ALKUNE IR TIK PO TO SAKO , KAD BUS SEPTINTAS PAVADUOTOJAS. ZAIDIMAS VAIKU DARZELYJE.

Manau

Manau portretas
Kad čia eilinis Karbauskio blefas,kur jis eis? Juokas ima į jį žiūrint,tai kaip paliks tokį lovį? Jau senokai laukiam jo išėjimo,bet ...tai užgrudintas melagis,jam niekas neprilygsta.

Anonimas

Anonimas portretas
.....na kiek ji gali kvailai sypsotis, juk ne i Mis konkursa atejo. Ivaizdis nekoks sprendziant ir pagal atliktus darbus. Man tai Greta valdzioje atrode solidziau

Kaunietis

Kaunietis portretas
Čmilytė tik klusnus naujos daugumos klapčiukas. O dabar po bjauraus žaidimo tenka suktis iš kvailos situacijos

/mmmmm

/mmmmm portretas
Aukštai šoksi žemai krisi. Kas tu tokia prieš valstiečius, mažiausia balsų laimėjusi partijos vadovė. Savus sodinti. Prekyba postais

Anonimas

Anonimas portretas
O man atrodo,kad pirmininkaujantis asmuo turi teisę pasirinkti sau pavaduotojus,o čia dar ir seimo cenzūra.Taigi nereikia kaišioti pagalių į ratus,nes ir taip sudėtinga situacija;pandemija ,žmonės serga.Karbauskis,jeigu nusprendė išeiti,tai tegul ir eina ,ir netempia laiko.

Genute

Genute portretas
Koks tamstos reikalas dėl Karbauskio. Ne tamsta jy rinkai, ir labai negražus pasisakymas. Karbauskis ne tamstos nuosavybė, kad nuspręstų kada jam išeit kada ne. Būtume pralaimėjau, bet susirinko visas šiukšles dėl skaičiaus. Tad tamsta prikask nusmailinta liezuvy.

pilietė

pilietė portretas
blogai žaidi šachmatininkė, aplošė tave Karbauskis. Dabar gausi tiek kritikos, kad nė prasižiot negalėsi, ojam nieko nepadarysi, nes jis bus privatus asmuo.

Nekaltinkit Karbausko

Nekaltinkit Karbausko portretas
Suteikiamas žodis trims fejoms. Tegul valdo pažiūrėsim, kaip seksis po naujųjų ir visus4m.

KKiK

KKiK portretas
O gal vertėtų grįžti prie klausimo, kad 7-nuo Seimo pirmininko pavaduotojų tiesiog per daug ir užtektų vieno. Na gerai 2-jų jei jau taip reikia, kad vienas iš opozicijos būtų. Bet tegul ta opozicija pradžiai tarpusavyje susitaria ką siūlo į tokį postą.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
P. Čmilyte, NENUSILEISKIT tiems akiplėšoms!!!

Stebetojas

Stebetojas portretas
Pareina žiurkių klanas..

Kai vargas dėl garbėtroškos

Kai vargas dėl garbėtroškos portretas
Užuojauta karbauskiniam gandrynui.Juk dabar ir naktimis nemiega iš širdgėlos dėl savo vaduko pylipuko ir kvailumo ir visiško nevykėliškumo.

Dėkoju tau viešpatie

Dėkoju tau viešpatie portretas
Nu ir tegul pyx....dina tas Naisių kolūkio valdytojas namo, kaimie...tis ganėtinai prisivaideno.

prasideda

prasideda portretas
Oi falsyva, tai kuris cia dabar kerstingas, aiskiai kad Cmilyte

Chi

Chi portretas
Čmilytė darbą seime pradeda nuo intrigų. Iškart buvo aišku, kad valstiečiams kapos galvas, bet taip atvirai- nesitikėjom.., valstiečiai, laikykitės! Nauji valdantieji savo darbu tegu įrodo, kad lietuviai pasirinko teisingai..

O kam čia reikia laukti

O kam čia reikia laukti portretas
Jeigu sprendžiant klausimus, tai spręskite. O gal tas Karbauskis visai neišeis. Gal aplinkui pavaikšcios ir vėl atgal į seimą pareis. Kiek jų išėjo ir vėl parėjo.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Ji sprendžia, o ne liaudis. Tai kokia čia valstybė.

Letifistinis maras

Letifistinis maras portretas
Ta kgb-isto dukra Čmo-lytė yra paprasciausia kukla-lėlė,kurią už virvučių tampo senas aferistas Gentvilas.........

tam -Arvys- nusususio Ozio

tam -Arvys- nusususio Ozio portretas
susitraukes BY.....s, von avepiza atgalios y ,,delfy,, ten konservuotos tvartelio lyberastines ziurkes renkasi

to greiciausiai kad

to greiciausiai kad portretas
Parasyk juokdary nors vieną priezasti, kodel tavo sapapliones gali virsti realybe???

Arvys

Arvys portretas
Puikiai pademonstruota, kad su tuo klounu niekas nesiruosia cackintis. Jei nori eiti is Seimo tai tegul ir nesdinasi. Boba iš rogiu, rogem lengviau...

Morda

Morda portretas
naisiaus nori ,kad maldautu pasilikti seime,bet neteks vistai persti...proschiai durienj

o mes palauksim kol bus ispirdolintos is SEIMO

o  mes palauksim kol bus  ispirdolintos  is  SEIMO portretas
Cmilytes su Armonaitem ir SimoOnytem............

Ž. Valstiečių Beretininkė

Ž. Valstiečių Beretininkė portretas
Dar 2016 tikėjau karbauskynu . Dabar įsijungiu į bendrą linksmą lazdavojimą : ))

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Karbauskis pakliuvo į savo spąstus. nebėra kur trauktis. Jei ir dabar nesilaikys savo žodžio, tai jį gandragalviai patys užmėtys kepurėmis.

greiciausiai kad

greiciausiai kad portretas
si koalicija neislauks kitu seimo rinkimu, juos uzkas darbo partija ir laisvunai.

zigmas

zigmas portretas
Taigi kolūkietis negali susitaikyti su realybe ,pagal Karbauskio logiką ką aš nusprendžiau taip turi būti ,,bet seimas tai ne Naisių dvarponio irštva kur vergai negali pasakyti savo nuomonės .Taigi seimas be dvarponio bus kultūringesnis ir darbingesnis

Nežiniukas

Nežiniukas portretas
Na kodėl tokie niekingi pyzdukėliai visuomet veržiasi pakomentuoti. Ne kitaip, o sėdi internete su užduotim.

taigi

taigi portretas
Kariškas tėtuko - KGB karininko auklėjimas akivaizdus.

Galerijos

Daugiau straipsnių