Quantcast

V. Čmilytė-Nielsen: karantinas apnuogino šios Vyriausybės kadencijos broką

Grįžti į straipsnį

deinis

deinis portretas
Laiku tos mergaitės apsireiškė ir rinkėjai jas turėtų prisiminti per rinkimus ,bet iš kur pas jas toks naglumas ,visi blogi tik jos geros ,nei gėdos nei sarmatos.

Ksiusa

Ksiusa portretas
jeigu apie broka,tai varyk o kas isryskinta del to nebroko,nes jus pasiruose padrabstyti ne purvais ,o jau jusu vien likusiu ekstrementais,bet judate toliau i praraja.Nes tos vyriausybes brokas desimteriopai atstoja jusu nuveiktus "gerus darbus"Jus net sazines neturite su melagystemis ir paskviliais iseiti i viewsuma,vietoje to ,kad telktumetes atlykti kazko naudingo?Gyvenimas parode ,o jusu darbai patvirtino,kad to jus nemokate ir neismoksyte,nes gyvenime esate eiliniai nuliai,kurie nieko be sachmatu nesate pasiekusi,beje irr jusau KGB aplinka suveikia reikiama linkme,nes jusu brolijoje ten tokiu apstu.Paskaiciuok kie ten ju ,kurie buvo ta seimo posedi "Uz"uzslaptinima ir gausite atsakyma.Manes pats FSB nacalnikas to padaryti nepriverstu,o jus ka darote?

Augis

Augis portretas
Uždėkite Toms boboms (dėl vienos abejoju) ne kaukės o dujokaukes, atsibodo žiūrėti į jų patenkintum ir nulis snukius.

N

N portretas
Jos tėvas kagėbistas . O dukra vagių partijos vadovė. Obuolys nuo obels toli nenurieda. Veidmainė.

Anonimas

Anonimas portretas
Gėda tokioje aferistų ir vagių partijoje ir būti Čmilyte? Jūs iš viso neturite savigarbos ,manau ,kad jūs tokia pat kaip ir visi liberalai nesąžininga. Jau vien į aferisto Gentvilo pragertą veidą pasižiūrėjus bloga. Per tokius Lietuva ir nuvaryta į bedugnę. Dar drįstate jažką apie kitus blogai kalbėti ,pati būdama nesąžininga ,sukčių partijai vadovaudama. Genai matyt iš kokios šeimos kilus tokius darbus dirbate. GĖDA,GĖDA ,GĖDA.

KGB

KGB portretas
Papasakok, kokį broką pagamino tėvelis KGBistas.

Matymas

Matymas portretas
Praskolins greitai

Bet taip pat apnuogino

Bet taip pat apnuogino portretas
ir liberalų gobšumą. Šioje kadencijoje Lietuva suprato,- kas slepiasi po pavadinimu LIBERALAS.

Savo \\\\\.../////

Savo \\\\\...///// portretas
broką pasižiūrėk tarpkojūje.

Leonas

Leonas portretas
JOMS REIKIA LEISTI KUO DAUGIAU PLEPĖTI - PER TAI ATSISKLEIDŽIA JŲ TUŠČIAS VIDUS....

Anonimas

Anonimas portretas
bet baisi kgb

na stai ...y akis meluojantys lietuvos parazitai

na  stai  ...y  akis  meluojantys  lietuvos parazitai portretas
lyberaste cmilyte --ar ne su lybersosu pagalba vadi=ovaujant konservatdegradams buvo sunaikinta svietimo sistema , ar ne lyberastines steponavycines kas puse metu pravedinetos svietimo reformos --sunaikino svietimo sistema , pedagogus isvojo y uzsieny uzdarbiaut ir vejais [reformom] palleido [isvoge] milijardus euru ?? simoOnyte -atr ne konservatdegeneratai [kartu su socdemis ir lyberastais] sunaikino zemes uky ir sugriove pramone bei sunaikino [isvoge ir praskolino] ekonomika ???butbergyte --visos tavo isvardintos pretenzijos valstieciu ir zaliuju partijos link ---Yra ilgametis konservatlyberalu ir socdemu YDIRBIS......nebutumet sunaikine, praskoline ir isvoge tautos sukurta turta ---siandien Lietuva klestetu .....taip kad ciaupkit visas savo skylles .......

Baisenybė

Baisenybė portretas
Atėjo berniukas t.y.Šimonytė.

Galerijos

Daugiau straipsnių