Quantcast

V. Čmilytė-Nielsen įvertino A. Širinskienės sprendimą: tai „valstiečių“ byrėjimas

Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen pripažįsta, kad Agnės Širinskienės pasitraukimas iš „valstiečių“ gretų jai buvo netikėtas.

Tačiau, akcentuoja ji, žvelgiant į ilgesnio laiko perspektyvas bei tendencijas, įtakinga laikytos „valstietės“ sprendimą būtų galima vertinti kaip ganėtinai logišką. Seimo vadovės įsitikinimu, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga jau kuris laikas patiria byrėjimo tendencijas.

Dabar yra šios politinės jėgos byrėjimo tendencija.

„Šiek tiek atsitraukus ir pažvelgus į pastarųjų metų Valstiečių ir žaliųjų sąjungos pokyčius, tai, matyt, yra gana logiškas dalykas. Nes dar praėjusioje kadencijoje („valstiečių“ – ELTA) partija ir frakcija byrėjo keliems žmonėms pasitraukus. Po to, priminsiu, kad šios kadencijos pradžioje iš Seimo išėjo ir pats pirmininkas. Tai, matyt, yra tos pačios tendencijos dalis“, – „Žinių radijui“ teigė V. Čmilytė-Nielsen.

„Dabar yra šios politinės jėgos byrėjimo tendencija“, – konstatavo ji.

ELTA primena, kad pirmadienį Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) narė A. Širinskienė savo feisbuko paskyroje paskelbė, kad palieka „valstiečių“ partiją. Anot A. Širinskienės, sprendimą lėmė nusivylimas frakcijos ir šešėlinės Vyriausybės darbu bei kolegų pavydas. Antradienį buvusi viena aktyviausių „valstiečių“ politikų prisijungė prie Seimo Lietuvos regionų frakcijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

matosi , jog k g e b i s t o dukra ČMIL, išsikrovusi ir

matosi , jog k g e b i s t o dukra ČMIL, išsikrovusi ir  portretas
n e g e b a pasakyti žmonėms ką nors protingo ir naudingo,- p a s t o v i a i bando save viešinti p r i m i t y v i a i, kas gyventojams visiškai nesvarbu.

o

o portretas
dabar ateina laikas globalnkvd istu bireimui i kuriu sarasus paklius visi dargi proanukai===

neatsigaus naisių sekta

neatsigaus naisių sekta portretas
kokių 50 metų
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių