Quantcast

V. Blinkevičiūtė: galimas piktnaudžiavimas išmokomis padidino nepasitikėjimą savivalda

Grįžti į straipsnį

Tai gal priminsi,

Tai gal priminsi, portretas
kiek ten, Jonavoje ,tavo šaikos bolševikai įsisavino, Blinke?

Kriuksė

Kriuksė portretas
Nuo paršavedžių šėrimo prieš kergimą ar sėklinimą, paršingumo ir laktacijos metu labai priklauso jų apsivaisinimas ir vislumas, paršelių stambumas, gyvybingumas, augimas bei vystymasis. Tai lemia kiaulių augimą, penėjimosi bei mėsines savybes vėlesniuose auginimo etapuose, veislinių gyvulių reprodukcinius ypatumus. Taigi tinkamas paršavedžių šėrimas bei laikymas yra vienas iš svarbiausių veiksnių sėkmingai bei pelningai tvarkant kiaulininkystės ūkį. Energijos, maisto, mineralinių medžiagų bei vitaminų reikmė paršavedėms priklauso nuo amžiaus, svorio, fiziologinės būklės (kergiama, paršinga ar laktuojanti), įmitimo, laikymo sąlygų. Paprastai kiaulė paršiuojasi du kartus per metus. Jeigu laktacijos metu nesuliesėja, ji rujoja jau pirmą savaitę po nujunkymo.

klausimėlis Blinkevičiūtei

klausimėlis Blinkevičiūtei portretas
kodėl Valstybinė mokesčių inspekcija ir Auditorių rūmai bijojo tikrinti politikų "čekiukus" kaip kokios mafijos? Iš kur ir kilo "čekiukų" krizė. Būtų VMI ir Auditorių rūmai tikrinę politikus kaip bobutes turguje, jokios krizės nebūtų buvę.

Taigi

Taigi  portretas
> o ko nešneki ..............O, tavęs asilo dar neišgrūdo? Matytt nepagavo.

o ko nešneki

o ko nešneki portretas
kad Šhimon su šaika ką pagauna tą ir grūda Ukrainai o Kreivas su RockMasiuliu išsijuosę vagia milijonus per energetiką ir jau suplanavę naują amžiaus aferą? Atsirado šventoji proklamacijas mėtyt..Konslibų ir kitu niekšu pašluostė

Anonimas

Anonimas portretas
alia pati NE voge......ddddd

Nuuuuu \\\\\.../////

Nuuuuu    \\\\\...///// portretas
blyn...........už'pyys'-i.

O iki siol

O iki siol portretas
tebegaliojantis,tamstos su Grybauskaite dar 2004uju geguze iteisintas,puses darbuotoju komandiruotpinigiu vogimas - padidino nepasitikejima jumis,panele,atsiprasant!

nuomonė

nuomonė portretas
Aik tu sau..Vilyte,kaip Sinkevičius gyvena,jau premjeras ar dar ne..kaip ten tie televizoriai,ir 47 kortelės Jonavoje...Kas jus rinks/daugiausiai prisidirbę

Galerijos

Daugiau straipsnių