Quantcast

V. Blinkevičiūtė apie premjerės Vyriausybę: tokios netvarkos nėra buvę, ministrai – lyg iš Mėnulio

Grįžti į straipsnį

Suverenas.

Suverenas. portretas
Panele, Blinkeviciute is kokio tu medzio esi iskritusi ,Kas tave pasiunde parvaziavus ,apstoti Primjere Ingrida Simonyte, Ji Labai gerai dirba ,O Tu Vilija Ar Jau Pasiskiepijai ka ,Kam Tu Dirbi Ar Zmoniu Gerovei , Ir Tevynei ,Ar billui geicsiui, sorosui , ir svabui,kad teip labai strosijis Lietuva laukia ' Sputniko' vakc. panele Blinkevicute ,kodel Pazeidineji Konstitucija Lietuva yra Suvereni Valstybe Gina ,Zmogaus TEISES ,Niekas neturi jokios teises i musu kuna .ir gyvybe. tu brangioji Prasome nepazeidineti Konstitucijos ,gali buti laisva ,vazuok iskur atvaziavusi tvarka daryk ten ce susitvarkisim ir be taves ten parlamente ,daryk tvarka visu suskiepyk ,mano nuomone tokia ,Musu Prievarta Nepriversi Mes esame laisvi.

bevardis

bevardis portretas
Blinkeviciute rupinkis kaip isgelbeti Daukciuka nuo kalejimo

pensininke

pensininke portretas
na Blin, nekabink makaronu, puikiai prisimenam tamstos darbus Kirkilo vyriausybeje, tuscia sodros kisene palikai, o po keliu dienu rekei, kodel nemokate pensiju! ne veltui tona lasiniu pakakleje nesioji, nes musu pinigais aptekai.

onute

onute portretas
ŠI KARTA TOM DVIEM AFERISTĖM SUSIPEŠUS JU CHEBROS IŠSIJUOSE DIRBA BET MATYT KAD BLINKĖS KOMUNISTĖLIU IR JU ATŽALU DAUGIAU VIS DAR TA KIRKILINE USPASKINĖ RUSKIO CHEBRA BUJOJA NU O KONSERVINIAI ŽIAURIAI ATKRITO MATYT NE VISI JAU EIS PASKUI GABRI UŽ PEDERASTUS

Donis

Donis  portretas
O ko jus tikitės iš dobravolskinių neišsilavinusių idiotų ? Jos vieta burgerius pardavinėti burger kinge , o ne teisingumui vadovauti .

Anonimas

Anonimas portretas
parselis YRA dafiga nesamoniu pridares ....

JONAS

JONAS portretas
ASR IŠ BALOS TAS ABIEJU MERGELIU GRAŽUMAS

onute TO NEPYKIT TO IRENA

onute  TO NEPYKIT  TO IRENA portretas
DVI LIETUVOS KIRKILINĖS KOMUNISTĖS SOCDEMĖS AIŠKINA IŠ TOS PAČIOS CHEBROS TU KAIMO BOBA BLINKE VISKAS KA PADAREI TRYS PAGURKLIUS ISITAISEI GERAI ĖSDAMA UŽ TAUTOS PINIGUS DVI SENOS MERGOS PILVUS NEPANEŠAT PABAISOS

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Na, Blinkevičiūtė tikrai ne iš mėnulio, viso labo, iš ES. Transportuoti tokią masę iš mėnulio, Valstybei būtų per dideli (nepakeliami) kaštai.

vaist. Aurocard

vaist. Aurocard portretas
Sakykit, kas nueme Auksiniais Sirdies lasais vadinamus gan brangius vaistus, nes visu rusiu vaistines sake , kad jau senai ju negauna. Tai kas nueme Veryga ar Dulkys???!!!! Laukiame situ vaistui!!!! Grazinkit vaistus i Vaistines

nepykit, Vilija teisi

nepykit, Vilija teisi portretas
Nelokit, kaip ten bebuvo, bet būtent panelė Blinkevičiūtė sutvarkė Sodros sistemą, politikoje ji senokai, ir tikrai yra vertesnė už jaunąją panelę Ingridą.

parazitka

parazitka portretas
Kaip V.Blinkevičiūtė ištaškė visas"Sodros"lėšas,Kirkilas- Valstybės rezervą,konservatoriams ižde palikęs vien skolas taip dabar šita Karoliniškių turgaus lankytoja(prieš rinkimus)turbūt lankys turgavietes ir kabins makaronus pensininkams ant ausų.Vieną kartą suveikė-o kodėl nepabandžius dar???

Klpd.

Klpd. portretas
Apie vyriausybės darbą tikrsliausiai pasako premjerės pravardė ,,ponia Pišš":D).Bjauriausia kad nemoka su laisvės partija ir Broileriu susitvarkyt - tie akiplėšiškai daro ką nori.

pasižiūrėkit į save

pasižiūrėkit į save portretas
gudručiai. Juokiasi puodas kad katilas juodas.

kaunietis

kaunietis portretas
jūsų -iš marso

Kažkoks kolchozas

Kažkoks kolchozas portretas
Ne išrinktieji. Savo išmislais ir bukumu seniai lenkia putkino vyriausybę.

Lietuvos GYVENTOJAI labai pikti ant ŠIMONYTĖS,

Lietuvos GYVENTOJAI  labai pikti ant ŠIMONYTĖS, portretas
kuri, patarus GRYBAUSKAITEI kartu su KUBILIUMI-- prieš 10 metų p a v o g ė 1,9 milijardą eurų iš Lietuvos skurde gyvenančių ŽMONIŲ --kuriuos NETEISĖTAI padovanojo AMERIKIEČIŲ " vargšams".--Kad n u r a m i n t i gyventojus ši konservatorių t r i j u l ė privalo -- geranoriškai atsiimti iš JANKIŲ m i l ž i n i š k ą "dovaną" ir g r ą ž i n t i Lietuvos žmonėms, kitaip GYVENTOJŲ n e a p y k a n t o s AKMUO, neribotai bus užgulęs KONSERVATORIUS.

Gerai sako kad savo praeities niekas nemato .

Gerai sako kad savo praeities niekas nemato . portretas
Visi jie vienodi ir pila pamazgas vieni ant kitų. Savo valdymo meto niekas neatmena ,kaip A,Butkevičius ryte sako viena per pietus kita ,o vakare trečia požiūrį į ta patį veiksmą .Mes renkam seimo narius .o jie vyriausybe išrenka .Taip išeitų vėl kalti rinkėjai .O KAS KALTAS KAD SUDAROMOS ŽYDROS VYRIAUSYBĖS IR TVARKO ŽYDRUS REIKALUS IR NORKOTIKUS BANDO LEGALIZUOTI .Vėl rinkėjai kalti ,leiskit paklausti?

praeis

praeis portretas
gegužę socdemų partijoj vado rinkimai, užtat viena kandidatė ir stengiasi geriau už kitus pasirodyti, o ką iš savo darbų gali paminėti? Nulį, tai važiuoja ant valdančiųjų kritikos...

runkeliams

runkeliams portretas
vėl durnyne internetą įjungę.Pasipylė debilų komentarai

jOANA

jOANA  portretas
Ateis laikas tauta ta fermerio sale uždarys

Rasa

Rasa portretas
Dvi pabaisos viena planus su kubilu kurė ka pavokti kita parašus dėjo paremti Šitiek metu tos dvi pabaisos i viena dūda putė dabar šudais viena kita drabsto o panašios kaip du vandens lašai Blinke ir Šimone sėkmes ringe bet finale bus ligu

kauniete

kauniete portretas
TIK IR TRUKO DAR VIENOS IŠPEROS JUK VADOVAVO PASIKEISDAMI KONSERVAI SU SOCDEMAIS IR PLĖŠĖ LIETUVA DVI ŽIURKĖS NIEKUO VIENA NUO KITOS NESISKIRIA BET LABAI MALONU KAIP VAGIU ŠAIKA PEŠASI ir NEREIKIA SAKYTI KAD TOKIOS NETVARKOS NEBUVO BUVO DAR KAIP 30 METU TOSDVI NIEKŠĖS PLĖŠĖ LIETUVA ABI PARTIJOS IŠĖJO MILIJONIERIAIS APIPLĖŠE TAUTA GRAŽU KAIP DABAR DVI BRUDĖS VIENA KITAI UŽ GERKLĖS GRIEBIA

ŽMONĖS nesitikėjo tokiu blogu VYRIAUSYBĖS darbu,

ŽMONĖS nesitikėjo tokiu blogu VYRIAUSYBĖS darbu, portretas
jie "dirba" savo galimybių r i b o s e , todėl tikėtis JŲ geresnės veiklos nėra PRASMĖS--šią vyriausybę turėtų pakeisti KITI - gebantys nugalėti Lietuvoje e s a m u s sunkumus, kuriuos patyrė gyventojai

Liepai

Liepai portretas
Sumanė pasireklamuoti nusiperdusi komunistė, gėda!

kaunas

kaunas portretas
V.Blinkeviciute--bravo. Tikrai ten!! susirinkusios aplepausiu ishgamos;;;dar to nebuvo Viespatie apsaugok mus nuo tokio bardako Seime

apie netvarką Vilniuje

apie netvarką Vilniuje portretas
Sunku patikėti: gatvės apdergtos, pėstieji nususę, dulkini, apiplyšę. Nieko naujo, Vilnius visada buvo toks:itin negražios mergaitės ir moterys, iki šlykštumo ir baisi netvarka, pasidergimas. Žmonės gyvena savo šiukšlėse, išmatose. Teko stebėti vietinių gyvenimą: perkarusi iki 2 m peraugusi Ugly už pinigus iškišta tokiam statybų versliukų žmogeliukui gimdosi net 4 vaikus, visi nesveiki, paliegę, klykiantys, Ugly niekur nedirba, samdosi auklę, vaikai neprižiūrėti, neišauklėti. Susensta iki virš 40ies Ugly ir pasineša į manekenes visad atsiras tokių, kurie už Ugly tėvo pinigus net iš perkarusios pasiligojusios plokščiarūrės bepapės padarys rėmimo akciją ir sakys viešai: tai yra gražu. Bet tai yra bjauru, mielieji, į moterį nepanaši, pasiligojusi ir prigimdžiusi nei mokytis, nei dirbti niekada negalėsiančių vaikų-narkašiukų, vietinio Vilniaus kontingento:broko, taip sakant. Kas toliau finansuos tą bjaurasčių balaganą, a? Ugly tėvo pinigai užsirauks, kas reklamuos paliegusias džiūsnas?

buduliui

buduliui portretas
idomu šis komentatorius iš Žiegždrių ar iš Vasaros gatvės

idomu

idomu portretas
Koks ten vyrukas su akiniais dešinėje ?

Anonimas

Anonimas portretas
kam kam bet parselis turetu PATYLETI

šiaip

šiaip  portretas
Trūksta tvirtos nuomonės, labai daug blaškymosi. Sunku dirbti šiomis sąlygomis, bet buvo labai lengva kritikuoti prieš tai buvusius, kurie atlaikė pirmą pandemijos smūgį. Jei užsibrėžė planą skiepyti prioritetines grupes, turi juo ir vadovautis. Reikia imti pvz ir iš kitų valstybių, konsultuotis su jų sppecialistais, Ar ne keista, kad daugiamilijoninės valstybės ruošiasi olimpiadai, o mes nesusitvarkom su keliais milijonais gyventojų. Ir mažiau reikia pasidavinėt įvairių grupių spaudimui, nes gudručių visada atsiras.

AŠ portretas
Kad tik įjasti.Jei senjorai nori tai ir skiepijasi.O jei nenori nepriversi.Nusibodo poniai Briuselyje tai ir kritikuoja.

tautos genocido vykdytojui draugui VIŠTGAIDŽIUI

tautos genocido vykdytojui draugui VIŠTGAIDŽIUI portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

onanimas

onanimas portretas
man tai ta stora grazesne

PIDERALŲ VYRIAUSYBĖS KRACHAS

PIDERALŲ VYRIAUSYBĖS KRACHAS portretas
„Kaip pati I. Šimonytė buvo pasakiusi: „Jei kas nors nepatinka, keliaukit ir balsuokit po ketverių metų ir išsirinkite geresnę valdžią.“ Tai viešųjų ryšių prasme buvo labai prastas pareiškimas, manau, vien tas pasakymas nubraukė nemažai reitingo taškų. (...) Jei tavo reitingai yra žemi, tu prarandi verslus, tavęs nustoja klausyti ta pati biurokratija, tai, žinoma, veda į pačios koalicijos subyrėjimą. Priešlaikiniai rinkimai kaip variantas yra įmanomi, nes nėra pasitikėjimo Vyriausybe ir politinėmis jėgomis, jie padarė viską, kad save diskredituotų. Manau, karantinas ir visi tie politiniai traukuliai gali sužlugdyti Vyriausybę“, – tikino politologas B. Ivanovas.

ABI senmergės tiktų,

 ABI senmergės tiktų, portretas
OŽIO tvarte prie paslėptų k g e b i s t ų lovio-- SKUSTI bulves.--Juk, po BRAZAUSKO mirties- OŽYS valdo ne tik konservatorių bet ir SOCDEMŲ paslėptus k g e b i s t u s--todėl jie v i e n i n g a i SUSIDOROJO ir su GENOCIDO centro vadovu JAKUBAUSKU,kuris nepakluso jų norams k l a s t o t i archyvinius dokumentus.--Tad socdemai e s a t e pakankamai NEMAŽI p a r a z i t a i --kartu su konservatoriais 30 metų s k u r d i n o t e žmonių gyvenimą.

baudziaunykui

baudziaunykui portretas
jos dienos islaidos maistui kaip tavo dvieju menesiu atlyginimas

mikimauzas

mikimauzas portretas
tiesa pasakius si vyriausybe irgi panasi i-tiek to-nesakysiu

Anonimas

Anonimas portretas
Visi jus vienodi tampat kai prišliaužiat prie lovio....

Maryute Melninkaite

Maryute  Melninkaite portretas
prabilo ,su potekste ,kad prie ruso buvo geriau.Kas istaske 10 milijardu litu SODROS.ir kodel niekas neisskaiciuoja is jos atlyginimo.Briuselyje tupedama pakankamai gauna.O tai prie EXkomunistu taske pinigus i desine ir kaire ,o kur dar draugas kirkilas ,suoke ,kad krizes jokios nera ,kur jus matote krize ,o kur tas ju finansu ministras ,ir nukiso tikrus duomenis i paskutini stalciu ir t.t.

zzzx

zzzx portretas
ne vyriausybe o durnu bobu saika

Petras

Petras  portretas
Vilija, sedi ir sedek Briusely. Kritikuot moka visi, parodykit ka padaret Jus.

Ko norėti

Ko norėti portretas
lensbirbio sektantų, pidrylų ir lesbių,bei narkomanų rinktos daugumos vyriausybė

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Na šiaip tai vyrai iš Marso, moterys iš Veneros.

Is Blinkeviciutes ir nieko gero.

Is Blinkeviciutes ir nieko gero. portretas
Uzvalde pinigai valdzia mato,tik save ir savo turtus,o liaudi marina vakcinele.

Cha

Cha portretas
Juokiasi puodas kad katilas juodas.:D) Jeigu sosai savo laiku būtų buvę protingi ir ne tokie gobšūs, jeigu jie nebūtų leidę savo gretose esantiems žulikams pridirbt nesamonių ir sukompromituoti savo partiją, tai šiandien jie būtų seimo dauguma o visi kiti niekšeliai nedrystu net kiauktelt.Dabar ką, ateis vietoje Šimonytės kokia Blinkevičiūtė ir manot kad bus kitaip?Tikrai ne.

blyn kevicius

blyn   kevicius portretas
a tai cia ta su penkiais pagurkliais-jo-briusely dabar badas-matosi

IRENA

IRENA portretas
V. Blinkeviciute man visada patiko, labai gaila, kad ji ne seime. O del Simonytes, latvis Lucinas, kuris pasako is veido bruozu sake, kad nesugebes valstybes valdyti, ta pati sake ie apie Gabrieliu.

F

F portretas
Gerai kad ministrai dar skaityt moka nesaugi lietuva su ta valdžia

blinkevičiute SOCDEMAI esate v e i d m a i n i a i,

blinkevičiute SOCDEMAI  esate v e i d m a i n i a i, portretas
prieš kelias dienas kartu su KONSERVATORIAIS s u s i d o r o j o t e su sąžiningai dirbusiu JAKUBAUSKU,--dabar priešingai, blogi KONSERVATORIAI, net patys n e ž i n o t e ko norite, net nesuvokiate , jog socdemai esate p a r d a v ę visus savo RINKĖJUS--kai susidėjote su KONSERVATORIAIS ir kartu n u a l i n o t e gyventojus---aiškiai matosi jog socdemus valdo konservatorių OŽIO paslėpti parazituojantys k g e b i s t a i .

Anonimas

Anonimas portretas
Aš nežinojau kad Blinkevičiūtė tokia sena matyt prisimena ispanišką gripą ir todėl žino kaip pandemija vystysis ir kaip reikia su ja kovot ojei rimta tai ruošiasi į socdemų pirmininkus tai reikia reklamos

jonas

jonas portretas
Pliurpt bele ką iš šono nėra problemų. Vistiek socdemams atia.

VISAŽINIS

VISAŽINIS portretas
KVAILIUS GALI SUTVARKYTI TIK PROTINGOS GALVOS

Anonimas

Anonimas portretas
o dar norejo simonyte prezidente rinkti tai priskaldytu malku

Kas gali paneigti?

Kas gali paneigti? portretas
Blinkevičiūtė ridena bačką, kad sau pliusų užsidėti, o pati, kiek teko girdėti, prie jos vadovavimo sodros biudžetas buvo ištuštintas. Tada teko pensijas mažinti ir Lietuvai skolintis.

ministrai ne iš MĖNULIO, o

ministrai ne iš MĖNULIO, o  portretas
ištraukti iš 0ŽIO paslėptų k g e b i s t ų UŽPEČKIO

SENMERGĖ --SENMERGĘ k r i t i k u o j a

SENMERGĖ --SENMERGĘ  k r i t i k u o j a portretas
vienodos kaip VANDENS lašai--trūksta tik t r e č i o s- GRYBAUSKAITĖS--- savo veikla panašios į sovietinę TRAOIKĄ.

tai

tai portretas
1 is gudriai pzdoresniu is tos socmafijos tik ka ji cia mala mes zeniai matome greiciau ji nemato ar apsimeta nematanti 1z tusti bobiski plepalai tai siulyk ka nors gal is misku pradesim valdyt tevyne?...

konsevatorių vyriausybė p a n a š i į ŠARAŠKINO kontorą

 konsevatorių vyriausybė p a n a š i  į ŠARAŠKINO kontorą portretas
ko gero , ŠARAŠKINO kontoroje ir TVARKA ir VEIKLA buvo geresnė.-----Ši vyriausybė tik n o r i-- tačiau v i s i š k a i NEGEBA NORUS i š p i l d y t i-- ŠIMONYTĖS visiškai abejotinas vadovavimo STILIUS- dažnai priimant sprendimus į k l i m s t a smulkmenose-ESMĘ prisimena v ė l i a u ir pradeda daryti iš vyriausybės BALAGANĄ--chaosą, kad ministrų k o k y b ė BLOGA , m a t ė s i ,dar juos n e p a s k y r u s.--Ši vyriausybė SUFORMUOTA ir a t m e s t i n a i ir neprofesionali--nes VALDANČIOJI dauguma --n e t u r i geresnių kandidatų--JIE t u r ė j o tik norus , bet kaip m a t o m e to NEPAKANKA ir tai daroma didelė ŽALA-- Lietuvos žmonių gyvenimo KOKYBEI.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
O,ką ministrai buki - kaip liaudis

nnnnn

nnnnn portretas
PLAUNA MUNDURĄ, ką tik viską bendrai subalsavę už Jakubauską už narkotikus pateikimo stadijoje Sabatauskaitę........ Durina žmones, kad mes čia ne kartu, mes kritikuojame

Pensininkė

Pensininkė portretas
"Miela" Vilija ar pamiršai, kaip palikai Sodra su 1 mlr skola. Laukiu, kada tave nubaus už ištaškytas lėšas. Man dėl skiepijimo viskas aišku ir pasiskiepijau, kai atėjo eilė, jeigu Jums neaišku, tai kaltinkit save už nesugebėjimą mąstyti ir pati esate lyg iš Mėnulio. Ir dar patarimas - pasirūpinkite savo sveikata.

kudas

kudas portretas
a tai jagu zenytis uzsimanyciau-kaip man tokia per tilta pernest-jinai mane nestu turbut

jkijh

jkijh portretas
teisingai blinkeviciute pastebejo dar tokiu ministru isskirus kelis tai geda lietuvai kazkokie invalidai nesubrende jie nieko nesugeba spresti tik rupi kvaisalai ir zenatves diedui su diedu ir boba su boba nes tokie susirinke

Kas kam

Kas kam  portretas
Man tokios apkūnios, sultingos moterys patinka. Kas iš tokių nuo pykčio sudžiūvusių? Dabar pas mus Seime galima dirbti ir nuotoliniu būdu. Svarbu, kad p.Vilija, grįždama iš Europarlamento, nepamirštų pasiimti ir kėdės pritaikytos jos užpakaliui.

jo

jo portretas
stora boba pradėjo rinkiminę kompaniją į komunistų partijos pirmininkus

pavasaris gi

pavasaris gi portretas
visos raudonos lerwos lenda

Dar palaukit

Dar palaukit portretas
Tuoj ta pati vyriausybė įves mašinų mokestį kasmet. Jau yra planas už dyzelius 2000 eurų per metus. Tik visi tyli kaip apduję. Tada dar ne taip visi pagiedosite, lietuviai!

tik

tik portretas
pavadinimas vyriausybe

DDP

DDP portretas
Kaip Pilypas iš kanapių : miegojo, miegojo Briuselyje ir pagaliau atsibudusi pragydo jau kaip "socialdemokratė"... Kas buvo anksčiau užmiršo...savo partijos naudai.

Klp

Klp portretas
Niekada nebalsuočiau už tokias apsirijusìas ,sunkmečiu sėjančias destrukciją tautoje. Taip ,daro klaidų vyriausybė,mokosi klysta,viskas nauja ,patartų ,bet ne bando savo reitingus pakelti .

raikia

raikia portretas
jai i triguba pazande ir pagurkli suduot

cia tai gyvenimas blinkeviciutei

cia tai gyvenimas blinkeviciutei portretas
Blinkeviciute kaip reikalas patinusi: riebalais apaugusi, svoris lubas pramuse, net ne dvigubas, o trigubas smakras, tuojau bus reikalingas elektrinis vezimelis, kad nereiketu vaikscioti be reikalo. Gerai prisirijusi.

Leo

Leo portretas
vakar sveikatos ministras oficialiai pranešė, kad norint nugalėti pandėmiją reikia - TESTUOTIS ir VAKCINUOTIS.....aš net prisėdau iš nuostabos....dabar ir ministras žino ką reikia daryti.......dabar tai jau reikalai pajudės Valio

Purmaliai

Purmaliai portretas
Kiaule-lakstingala pragydo !

storoji

storoji portretas
Prisipažino, kad nesugeba suprasti lankstaus sprendimų taikymo. Pati lyg iš Mėnulio ištaškė biudžetą dėl savo asmeninių reitingų.

Degutas

Degutas portretas
Man rodos, kad tie "ministrai" is pozemines perejos. Dar ilgai "raugesim" nuo ju prikrestu nesamoniu.

Klp

Klp portretas
Šita moteriškė visai nuovoką laike praradus,nesusipranta kad ir tokios pandemijos nėra buvę .Ko gero turėtų skirtis valstybės valdymas ,ir bendrai gyvenimas tada ir dabar.Totali višta.

NEPRIIMČIAU

NEPRIIMČIAU portretas
JOKIOS KRITIKOS BE PASIŪLYMŲ TAISYTI PADĖĮI MINISTRAI IR NETURI PRIIMTI.,NES PO TO VISI GUDRŪS. VISI NORIM ATLAISVINIMO,BET DĖL TOKIŲ BUDULIŲ,KURIE SUSIRGĘ NESIIZOLIUJA IR KENČIAM.

...

... portretas
abi vistos...

TOMAS

TOMAS portretas
DAR VIENAPROTO BOKŠTAS ATSIRADO MATYT NORI VĖL PRIE LOVIO IR DALINTI MŪSŲ PINIGĖLIUS GĖDA TOKIAI IR PRASIŽIOT

Taigi

Taigi portretas
Labai aiškiai ir teisingai V.Blinkevičiūtė apibūdino , tokių kvaišų vyriausybės dar nebuvo.

Simonyte

Simonyte portretas
Priaugo svorio?

VILNITIS

VILNITIS portretas
SAUNUOLE TIESIAI I SIMTUKA:))

JI

JI portretas
pati galvoja GERIAU vadovautų

jojo

jojo portretas
viena tokia istizusi,o kita vyrisku balsu

chi - juokas

chi - juokas portretas
Ko jūs norit - tai senmergių vyriausybė, dar "prisiėmė" "profesionalių" vyrukų, tokių, kaip Dulkys, - chaosas, tai jų gyvenimo būdas - kiekviena lenda į priekį ir nori būti labai reikšminga

Nu

Nu portretas
Kam įdomi tavo nuomonė

Mano nuomonė:

Mano nuomonė: portretas
Ach, kokia visiems svarbi ponios Blinkevičiūtės nuomnė. O čia mano nuomonė: ši premjerė pažangiausia iš visų buvusių.. O Briuselio trintukai - lai sau ir trinasi Briuselyje.

man patinka moterų boksas

man patinka moterų boksas portretas
bet kai į ringą išeina senmergės, tai vazdelis vertas milijono

Aleliuja

Aleliuja portretas
Kada gi žmonės supras kad konservatoriai yra Maskvos statytiniai...Jie yra Lietuvos priešai...Putinas patenkintas rankas trina kad Lietuvoje toks chaosas..Rinkimus suklastojo Maskvos padedami ,dabar laikykimės..

Ventus

Ventus portretas
Kas ta Blinkevičiūtė? O jos dar kandys nesuėdė per tiek laiko?

klp

klp portretas
prieš tai buvę ministrai,tai iš vis iš kitos galaktikos....

As

As portretas
Visi ministrai profai, tai kam reikalingas sveikatos ministras,jis su premjeru turi spresti visas problemas o dabar kas netingi duoda pamokymus

as

as portretas
SVARBIAUSIA: Įteisinti narkotikus ir neaiškių tipų santuokas. Vualia.

na tu matai net Blinkevyciuce praregejo......

na  tu matai net Blinkevyciuce praregejo...... portretas
siaip tai iki sios dienos nieko nei mate nei regejo....

Ką gi

Ką gi portretas
Teisingos pastabos, tik kad dabartinė Vyriausybė vargu ar sugebės jas teisingai įvertinti ir pasitaisyti....

Nigga

Nigga portretas
Nieko is vis nereikia skiepint ir klausyt tu vakseriu o gyvent savo gyvenimą

Galerijos

Daugiau straipsnių