Quantcast

V. Bakas: reikia tirti vieną stambiausių Lietuvos aferų – „Leo LT“

Grįžti į straipsnį

oi jau tie 'šventųjų' tėvukai ir jų žemės :)

oi jau tie 'šventųjų' tėvukai ir jų žemės :)  portretas
Šalia Telšių esančio Getautės kaimo žmonės aimanuoja – žvyrkelis, kuriuo savo sodybas pasiekdavo ir jų seneliai, tėvai, netrukus dings. Kelią panaikinti užsimojo žemės savininkai, tarp jų – konservatorių lyderio Gabrieliaus Landsbergio motina. Prie Telšių esančias žemes privatizavę žmonės panoro savo turtą parduoti, o sklypas be jį perpus kertančio kelio – gerokai brangesnis. Nacionalinė žemės tarnyba paskelbė nustačiusi, kad valstybės žemę užėmė ne jie, o A. Skaisčio tėvas Rimantas Skaistys.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Primityviai,be datų ir įstatymų.Valstiečių vadas valstybinio miško nemažai hektarų apsitvėrė tvora ir paleido du raguočius,kad runkelius vaikytų ir badytų.

primityviajam zelemučikui

primityviajam zelemučikui  portretas
pameni kas įstatymu leido žemėms 'skraidyti " ? Gal todėl nei vienas iš žemės 'vagių' ir nėra baudžiamas ? :) 1991 metų birželio 18 dieną buvo priimtas įstatymas, pagal kurį, mirus savininkui, jo vaikams, tėvams ir sutuoktiniui buvo galima suteikti žemės kitur. 1992 metų sausio 14 dieną atsirado šio įstatymo papildymas, pagal kurį minėta teisė buvo suteikta ir anūkams. Taip žmonių, kuriems buvo leista kilnoti žemę, padaugėjo. 1996 metais KONSERVATORIAI atėjo į valdžią, o 1997 metų liepos 1 dieną priėmė įstatymą, dėl kurio GIMINYSTĖS laipsnis kilnojant sklypus TAPO NESVARBUS ir juos buvo leista kilnoti bet kur ir visi, kuriems reikėjo, jau buvo sklypus "susikilnoję". Ir tapo milžiniško turto savininkais, kai per pažintis gavo sklypų prie jūros, ežerų, upių, didžiųjų miestų teritorijose ar šalia jų. Pasakiškos vertės sklypus mainais už neretai beverčius sklypus.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Primityvus,todėl primityviai.Kolchoznykai šiūkšlių šiūkšlyne nešluoja,o tik grėbliais mojuoja.Apie naujos kolchozo kiaulidės statybas nėra net kalbų,nes viskas,net žemė išvokta.

primityviajam zelemučikui

primityviajam zelemučikui  portretas
ką gražaus gali pastatyti ant šiukšlyno ? Vargeta , padorūs žmonės pirmiausiai pasišluoja , randa kas šiukšlina , juos išsivaiko ir tik tada stato grožį ir gėrį . Bet primityvui nesuprasti :) Jis tik gali rėkti " nieko nedarykite , man gerai ir šiukšlynas " ir dergia tuos, kurie bando "išnešti šiukšles" vardan tos Lietuvos :)

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Na gerai ištirs tie seimo bakai ir nustatys net popieriun įrašys kas,,po kiek kam,po kiek,kada davė.Išleis šiam piarui krūvą pinigų,kas man ,lietuviui nuo to?Atpigs elektra,pakeis stulpus,ar dar aš nuo ko patirsiu orgazmą.?Durniai,išrinkome darbą dirbti,o jie praėjusių niekšų šiūkšlynuose kapstosi ir nuvyt neįmanoma.o pritariančiam: Karbauskis pasakė,kad sviestas sviestuotas,tai ir kartoji,kaip papūga.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Na gerai ištirs tie seimo bakai ir nustatys net popieriun įrašys kas,,po kiek kam,po kiek,kada davė.Išleis šiam piarui krūvą pinigų,kas man ,lietuviui nuo to?Atpigs elektra,pakeis stulpus,ar dar aš nuo ko patirsiu orgazmą.?Durniai,išrinkome darbą dirbti,o jie praėjusių niekšų šiūkšlynuose kapstosi ir nuvyt beįmanoma.

pritariu

pritariu  portretas
reikia išsiaiškinti kodėl didžioji dalis lietuvių skursta ir negalėdami išlaikyti šeimų emigravo . Gana vogti iš valstybės t.y. visų mūsų , todėl pritariu Karbauskio minčiai , kad be politikų dalyvavimo jokia politinė korupcija tiesiog neįmanoma“,

kodel

kodel portretas
uzmirso wiljamsa o gal adamkaus pagailo su dedules sutve

Galerijos

Daugiau straipsnių