Quantcast

V. Adamkus: valdantieji negerbia ne tik prezidento, bet ir visos valstybės santvarkos

Grįžti į straipsnį

Jūratė Liucija

Jūratė Liucija portretas
O kas tokius urodus rinko? Kiniečiai gal???

šulcas

šulcas portretas
O kodėl niekas iš prezidentų nekalba apie anūkėlio žmona kuri už litą prisipirko pastatų.Adamkus tai geriau patylėtu juk jis suteikė tam gaidžių vadui simonkai leidimą gyventi Lietuvoje,kai Batka išmetė iš Baltarusijos

Kad

Kad portretas
ir kaip jie valstiečius koneveiktų, vistiek niekada už konservatnikus su broileriu priešakį - niekada nebalsuosiu. Parodytų konservai man nors vieną gerai jų atliktą darbą. Jie seime tik kaip šitas šakalas komentaruose tik 6ūdą mala ir kitiems dirbti maišo.

Taigi

Taigi  portretas
Tokių sovietinių kolonistų kaip Titovas ar Rozova ir jų šutvė „meilę“ Lietuvai reikėtų matuoti ne metrais bet kilometrais.

Cha cha cha to > Cha cha cha

Cha cha cha   to > Cha cha cha  portretas
Rašai: ”…… pakiršinsi čia visus ir parodysi kaip komentatoriai vietinių ruselių nekenčia?” Tu ne pirmas kolonistų paršelis, mėginantis visus suklaidinti ir įteigti, kad lietuviai - nacionalistai ir nekenčia vietinių rusų. Kvailai gudrauji okupantų paliktus rusų kolonistus priskirdamas vietiniams rusams. Vietiniai rusai – lojalūs rusų tautybės piliečiai nuo seno gyvenantys Lietuvoje. Tuo tarpu paliktieji sovietinių okupantų kolonistai ……ką čia dar kalbėti, geriau pasiskaitykit komentarus ir jūs suprasit kaip jie myli Lietuvą, gerbia Prezidentą ir šalies žmones.

vile

vile portretas
Jau galetu patyleti tas senolis "sventasis"nedirbes lietuvos zmonems tik.......savo ivaizdziui.SLEKTA adamkevic.

bumeris

bumeris portretas
v.adamkus pries kazka kalbedamas pirma galetu sumoketi 130000e kompensacija savo slaptame kalejime kankintam arabui ,kuria priteise strazburo teismas lietuvai..

Anonimas

Anonimas portretas
kur gideti kad atvykelis ir is vis prezidentai po kadencijos sedetu valstybes islaikomi dar turi ka kalbeti

kas gi cia toks atsibudo bezdeti

kas gi cia toks atsibudo bezdeti portretas
Antaviliu sikinyko statybu rangovas?

Jonas

Jonas portretas
Ar Adamkus savo tapkes iš Šiaulių jau susigrąžino į Vilnių....

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Antikonstitucininkas V.Adamkus susirūpino padėtimi Valstybėje? Kas gi atsitiko? Antikonstitucinis Seimas pasiūlė priimti antikonstitucinį Seimo rinkimų įstatymo pakeitimą, o G.Nausėda būdamas taip pat antikonstitucininku tą antikonstitucinį pasiūluma vetavo. Taip ir vyksta hibridinių stribų spektaklis Lietuvoje.

Apple

Apple portretas
na galima suprast Adamkaus apmaudą: taip ilgai verkšleno, bet taip ir nenupirko "prezidentinio" lėktuvo. Pasirodo mūsų valdžia dar nevisai supuvusi ir nepasidavė "rūpestėlio" kerams

Rocky Balboa

Rocky Balboa portretas
geriau tegu Ekselencija papasakoja kokia bausmė Amerikoje būtų skirta už melagystę prezidento rinkimuose. Taigi Ekselencija ilgam sėstų į jail!. Na bet Ekselencija iki šiol mokina nesusipratelius kaip reikia sąžiningai gyvent

>Cha cha cha

>Cha cha cha portretas
Iš sakinių sandaros ir daromų tik rusakalbiams būdingų klaidų galima spresti kad būtent tu esi tas ruskis kenkėjas apsimetantis ,,patriotu" ir kurstantis neapykantą tarp čia gyvenančių.:D) .Ir galimai dar boba..Tai ką, lauki nesulauki tankų iš Kaliningrado tai sakai pakiršinsi čia visus ir parodysi kaip komentatoriai vietinių ruselių nekenčia?

Tvirtas \\\\\\,,.//////

Tvirtas  \\\\\\,,.////// portretas
R.Paksas buvo,yra ir bus TIKRAS Lietuvos Prezidentas.Jis norėjo Lietuvai GERO,

Anonimas

Anonimas portretas
negrazu negerbt prezidentoNAUSEDOS.kazodel ant GRYBAUSKAITES taip nekalbejot.ja reme atvirai konservatoriai.todel jai buvo gerai,jau uztenka kad ADAMKUS REMIA NAUSEDA.TAI JAU GERAS ZENKLAS MUSU PREZIDENTAS TINKAMAS.TURIM JI GERBT IR SU JUO SKAITYTIS.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Niekaip nesuprantu rusų kolonistų ir jų palikonių – vietoje to, kad šlovintų rusų mafijos bosą Botoksinį Berniuką Putiną, jie visą laiką kolioja ir keikia mūsų prezidentus? Čia tokia debilizmo forma, būdinga tik rusų kolonistams ir jų palikonims ar mutavusio afrikinio kiaulių maro viruso pasekmės?

> Alio, katilas jau užkaito.

>  Alio, katilas jau užkaito. portretas
Ir kodėl tie rusų kolonistų išdėliai tokie idiotai? Geriau pasimokytų lietuvių kalbos gramatikos – mažiau klaidų darytų, neatrodytų tokie beviltiški besmegeniai.

Alio, katilas jau užkaito.

Alio, katilas jau užkaito. portretas
Kleckus į pampersą vis dėliojantis Valdas dar kažką komentuoją. Galėtu jau ir nustypti, kartu prigrebęs ožiąbarzdį velnią Vytautą.

> dviasmenis agentas

>  dviasmenis agentas portretas
Dėl to ir dvigubai durnas.

Anonimas

Anonimas portretas
KOKIU NESAMONIU SUNAUJOS BUKAPROCIAI PRIRASO SMEGENIS VISISKAI PAVAZIAVO .

dviasmenis agentas

dviasmenis agentas portretas
Vargselis su tapkemis jau nesiorientuoja aplinkoje, o is uzpakalaicio trandys byra, bet yra priverstas kalbet net ir mirdamas.Pardave dusia velniams ir uz tai turi atidirbinet. Gauna tarnus ponios uzpakali nuvalyt, apsauga, islaikyma, ypatinga gydyma, bet ligi galo yra tampomas uz virvuciu ir kitus dar turi tampyt. Baisus tas zmogus, isdaves Tevyne ir isvares jos vaikus i pasauli. Tyletu ir atgailautu, bet jie visi tokie, tata, kubilas, jukneviciene, broileris. Nelaimingi pinigu vergai, niekad nebus gana

p.prezidente Adamkau

p.prezidente Adamkau  portretas
Jūs per daug norite iš mus valdančių gandragalvių. Jie niekaip nebaigia tarpusavio rietynių, tai ko norėti iš jų, kad dar gerbtų Prezidentą, Valstybę ir jos žmones? Tai jau būtų virš gandragalvių elgesio standartų.

Visiškai pritariu Skvernelio pozicijai

Visiškai pritariu Skvernelio pozicijai portretas
Teisingai, Skverneli – meluoja LRT, meluoja Lietuvos žmonės. Tu nesi Karbauskio pastumdėlis, nesi Tomaševskio ambicijų įkaitas, nesi nemokantis užsienio kalbų bukas mentas, ne dėl tavęs mokesčių, švietimo, sveikatos ir kitos reformos galą gavo, ne dėl tavęs streikuoja mokytojai, gydytojai, ugniagesiai, policininkai ir t.t., ne tu išasfaltavai kelią į savo namus. Tu – stulpas, laikantis mūsų valstybę, o ne tas pro kurį prabėgdamas kiekvienas šuo pakelia koją savo teritorijai pažymėti.

Aušra

Aušra portretas
nemanau,kad atsisakyti patenkinti prezidento norus yra kažkoks "negerbimas ?"Tai normali politika,kur reikia rasti kompromisus. Susisiekimo ministro nuodėmės mažesnės nei p.Adamkaus, bei dabartinio prezidento (keista kelionė pas dukrą,pasinaudojant valstybiniu vizitu, Grigeo pinigai, prabangus remontas, jau nekalbant apie draustinyje stiklinį namą.) Niekas nėra šventas, neišvengia klaidų, svarbu tai suprasti. Ir konservatorių bei buvusios prezidentės pastatytas ministras Masiulis , kaip aiškėja , ne mažiau visko yra pridaręs,tik jo žiniasklaida nelietė,nes buvo pridengtas prezidentūros "skydu." Gal dabar dėl jo atleidimo ir vyksta tas šaršalas?

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Pas mus demokratija. Nepatinka Adamkus, šlovinkit Putiną. Tai jo bamditai vėl subombino 5 civilius sirus, jų tarpe 3 vaikus. Šlovė demokratiškiausiam iš demokratiškiausių, taikingiausiam iš taikingiausių Putinui ir jo gaujai!

fermeri

fermeri portretas
apie kokia dar /pagarba/ gali buti kalba kuomet socmafija dedulei sudkalniui padedant sugriove uki ir puse tautos turejo palikti gimta zeme o pats czv palaiminimu ir prasant busui isteigei su pocium kaleima kuris ir Pociuna nuknekcino ir dar su purvais sumaise kai/p NVenskiene o kodel pritarei magnolijos veiklai? ..ir dar ciniskai naiviai triubini apie kazkokia pagarba tai greiciau neapykanta vargsu zmoniu uz sugriautus gyvenimus ju ir ju vaiku kuriuos grobia europedofilai neatmetant ir jav bei kt zemynu kur nera isvis jokios morales taip kad ramiai ilsekis ir nesireklamuok kartu su dedule kurio visi nekencia .......

WW

WW portretas
O zinot, as visiskai sutinku su Adamkumi. Valdantieji negerbia nei Prezidento nei valstybes santvarkos, cia jis visiskai teisus. Jie ir saves negerbia, nes matome,kas darosi seime paskutiniu metu. Elgiasi taip, tarsi pyktusi su laiptines kaimynais ir jiems visai nerupi Lietuva. Na, o konservatoriai, vietoj to,kad prisidetu ivesti kazkokia tvarka, pastoviai tik kritikuoja, patys nieko doro nepasiulo ir gaunasi juokas pro asaras, nes cia eina kalba apie valstybes valdyma,o ne kaimynu rietenas. O tai jau tragedija ir mes, Lietuvos zmones, turime pakesti sita nesamone. Per sekancius seimo rinkimus,kurie bus rudeni, nera uz ka balsuoti, nes Lietuva nerupi niekam, rupi tik pripulti prie lovio. O stai konservatoriai is viso yra tie, kurie elgiasi antivalstybiskai,nes nepapuole valdyti, tai kenkia,kiek tik gali. Slykstu.

Anonimas

Anonimas portretas
Plechaviciaus policajai zydus tratino o Adamkus apskaita nupiltu zydu vede ir skaiciavo issautas soviniu gilzes. Uz sutaupytus sovinius vokieciai po akcijos duodavo shnapso gerai prigerti o Adamkui leisdavo kelis auksinius dantis islupti. Kai prie Tilzes ji su draugeliais rusai sulaike tai sitas didvyris pardave savo kovos draugus ko pasekoje tuos draugus rusai susaude i Adamku jau uzverbuota NKVD praleido uz fronto linijos it t.t. ..... kruvinas ir vingiuotas isdavysciu kelias iki prezidento kedes

Pillietis

Pillietis portretas
Labiausiai "gerbia" prezidentą kaip asmenybę nuluptagalvis žlibas Valius, kuris apie renkamą Prezidentą ir dar tebeeinančią prezidento pareigas sprendžia anatominiais-seksologiniais terminais. Anot jo, vienas kieta..., kitas - minkšta... (daugtaškius pasikeiskite patys). O pats ponaitis, greičiausiai, sprendžia pagal save: nuo impotencijos kalbomis neapsiginsi, ar ne tiesa ponia In.?. Bet blogiausia yra tai, kad visuomenės "auklėtoja" - TV tai laiko norma. Tpfuuu...

> Klausimas Adamkaus gerbėjams

>  Klausimas Adamkaus gerbėjams portretas
Mano požiūriu, lietuvių atlyginimai pasiekė bulgarų ir rumunų lygį todėl, kad šalį valdo gandragalviai.

Cha cha cha to Cha cha cha

Cha cha  cha  to Cha cha  cha portretas
Atrodo, tau taip ir nepavyks išmokti be klaidų lietuviškai rašyti. Ar aš klystu, vargšas nusmurgęs rusėne?

Klausimas Adamkaus gerbėjams

Klausimas Adamkaus gerbėjams portretas
Jūsų požiūriu, kodėl lietuvių atlyginimai pasiekė bulgarų ir rumunų lygį?

jo

jo portretas
Išreiškė apgailestavimą bei didelį susirūpinimą - trep, trep kojele.

JANKAUSKIENE JURATE

JANKAUSKIENE JURATE portretas
SYKALIAI ŽURNALISTAI SUGEBATE LAIŽYTI ANALINĖ ANGA.

>

> portretas
Kam kalbėt ,o šliuriniui patylėti. Įdomu, kodėl LT teisėtvarka nevykdo Europos Žmogaus Teisių teismo įpareigojimo pradėti teisminį procesą asmenims galimai įvykdžiusiems nusikaltimus žmonijai - laukia kol tapkės užsilenks?

ALGIRDAS

ALGIRDAS portretas
BRAZAUSKO PATS GERIAUSIAS DRAUGAS. IKI GRABO LENTOS KOMUNA RAS.

perskaičiau komentarus,

perskaičiau komentarus, portretas
net ir niekinius... Putojasi troliai

> reikia turėti šiek tiek žinių

> reikia turėti šiek tiek žinių portretas
ir protelio. Rašinėja mokinukas, kuriam dar daug reikia pasimokyti. Apie politiką, ekonomiką tokiam dar anksti rašinėti. Nei jis supranta apie Vašingtoną, nei apie Hagos teismą - kaip iš nosies į burną. Vaikeli, rašinėk apie Leopoldo atostogas arba apie Mauglį. Dar net apie Poterį su tokiu mąstymu tau per anksti

Dėl „pabėgimo"

Dėl „pabėgimo" portretas
Tiems, kurie pasitraukimą į Vakarus nuo bolševikų aiškina pabėgimu, reikia pasakyti: ar jūs garantuoti, kad nebūtų pasielgta kaip su Latvijos ir Estijos prezidentais? Ar jūs girdėjote apie žudynes Rainiuose, Praveniškėse, Panevėžyje? O kad pasitraukė prezidentas Smetona į Vakarus, tai labai gerai - jis valstybiniu mastu atstovavo okupuotai Lietuvai ir buvo sovietams tarytum ašaka jautrioj vietoj. Ne veltui prezidentas JAV žuvo gaisre labai neaiškiomis aplinkybėmis.

>

> portretas
> LT prezidentus skiria Vašingtonas, pastarąją kartą buvo dar daugiau "demokratijos" , galima buvo rinktis iš dviejų variantų , o tapkiniam apskritai geriau patylėti ir laukti Hagos tribunolo.

Nekultūringa, nediplomatiška, chamiška

Nekultūringa, nediplomatiška, chamiška portretas
Negerbti savos šalies vadovo, kurį tauta išrinko didžiule persvara, reiškia Lietuvos „elito" žemą kultūrą, valstybinės etikos nepaisymą. Tokiems tiktų tik lazdele keliuose mojuoti ar mėšlą dvaro laukuose mėžti. Sakoma, duok kiaulei valią, užlips ant altoriaus. Asmeninė nuomonė.

>>Blinda, << \\\\\.../////

&gt;&gt;Blinda, &lt;&lt;  \\\\\...///// portretas
----ką vartoji?????????????---- Nuo šnapso taip nekvailėja.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\----.Šaukis pagalbos,su tavim LABAI blogai.\\\\\\\\\\\\\\\

Blinda

Blinda portretas
Belieka valdantiesiems, priešakyje su Karbauskiu, susivynioti meškeres ir patraukti atgal į Naisius tvarkytis su tais 26.000 ha, kuriuos "priglaudė" žemaičių rūpintojėlis. Laikui bėgant ir su tais Ha GALI KILTI PROBLEMŲ. Lietuva kenčia nuo tokio valstiečių "vadovavimo" . Net ir Prezidentas Adamkus tai pastebi.Per daug jau viskas įžūlu.

ADAMKAU, juk kažkada p a b ė g a i iš Lietuvos,

ADAMKAU, juk kažkada p a b ė g a i iš Lietuvos, portretas
ir TU, dėl blogos VALDŽIOS, todėl turėtum s u p r a s t i , kad po NEPRILKAUSOMYBĖS iš Lietuvos p a b ė g o-emigravo beveik VIENAS milijonas gyventojų-- nuo BLOGOS konservatsocdemų CHUNTOS v a l d ž i o s.--JŪS,be jokio pagrindimo, sakote ,kad dabartiniai valdantieji VALSTIEČIAI blogi,--tačiau REALYBĖJIE, valdant VALSTIEČIAMS, kaip tik g r į ž t a žmonės į Lietuvą, kadangi v a l d a n t i e j i visomis išgalėmis RŪPINASI skurde gyvenančių žmonių gyvenimo gerinimu.--ADAMKAU , politikuoti nematant tikros gyvenimo realybės ir k a l t i n t i valdančiuosius-- r e m i a n t i s TIK konservatorių ideologine ŽINIASKLAIDA-- yra mažų mažiausia-- siekis sumenkinti gerai dirbančius VALSTIEČIUS.

Jonis

Jonis portretas
Gaila man senelio,kad juo pasinaudoja žiniasklaidos koservatoriai,

ALGIS

ALGIS portretas
ŽURNALIŪGOS , PRIE ADAMKAUS RAŠOTE ''KADENCIJĄ BAIGĘS...'', O PRIE GRYBAUSKAITĖS NE, VADINASI ''TULPIŲ PAŠTAS VEIKIA .

nuomone -2

nuomone -2 portretas
Aciu Adamkau uz jusu nuomone ,bet Lietuvos zmones yra kitokios nuomones ,valdanctieji yra pati geriausia valdzia nuo nepriklausomybes laiku,ju deka ima aisketi ,kodel Lietuvos zmones bego is savo gimtu namu, kas yra kaltininkas,gal todel yra tokia liaudies patarle kuri tiktu jums ekscelensija ,kartais TYLA GERA BYLA

to >.nuomonė<

to &gt;.nuomonė&lt; portretas
---Tikra teisybė.Šaunuolis.

Ponui

Ponui portretas
geriau prisiminti kaip jis pasirašė virš 400 neteisėtų sprendimų ir potvarkių, kuriuos aferiūgos pas jį dirbę pakišo. Pats būdamas neįgalia medūza tik orą daukantynėje gadino vietoje to kad bent kažkiek sureguliuoti teisėtvarkos sistemą kuri jau pavirto į privilegijuotų pavojingų dykaduonių kastą.Stebina nuolatinis noras visur kišti savo trigrašį nors reikėtų rimtai prisiminti savo nuodėmes ir padaryti atitinkamas išvadas. Bent dėl kalėjimo atsiprašyti Lietuvos žmonių..

Nuomonė

Nuomonė portretas
Vienintelis tikras Prezidentas buvo Paksas. Užtat jankių šiknalaižių gauja jį ir nuvertė. Nes bijojo. O visi kiti net mano puspadžių nevertos marionetės. Ypač tas kur iš Šiaulių skraidė kasryt 20 mętų darban į Čikagą...

Nuomonė

Nuomonė portretas
Taip. Taip neturėtų vykti kultūringoje Europos valstybėje.

jo

jo portretas
Kada bus vykdomas Europos Žmogaus Teisių Teismo sprendimas? Tapkiaus laukia Hagos tribunolas už slaptus kalėjimus ir juose vykdytus nusikaltimus žmonijai , o jis postringauja apie moralę.

nuomone

 nuomone portretas
idomu ka kalba Adamkus apie nuotekas ..Grigeo''tik valdanciuju deka isaiskintas didziulis nusikaltimas pries visus Lietuvos ir ne tik Lietuvos zmones,o jis apie morale ,negerbima lialiakina

Adamkams

Adamkams portretas
Tai kad tamsta pats buvote apgaudinejamas konCervatoriu. Jus sao knygoje taip rašet:)

Cha cha cha

Cha cha cha  portretas
kaip galima gerbt jai rusai puola elektra brangi.apie lietuvos zmones net neidomu svarbu karjera padaryt .tik subinlaiziai raudoni kgb gerai gyvena

PENSININKE

PENSININKE portretas
Kvailos ambicijos karo nereikia, kai kalbama nepagrista argumentacija. PIRMIAUSIA TURI BUTI T Y R A ASMENINE MORALE pas kaltintojus, o po kaltinti kitus kad ir moraliniu nusizengimu. Prikibo del gabalo asfalto, kuri vistiek butu kitoje vietoje ispyle. Skvernelis gyvena ne vienas toje gatveje, o gyvena daug zmoniu, tad kodel is blusos daro drambli., Kodel yra islaidaujama aptarnaujant ir nuo ko saugant Adamkus, Landsbergi ir pan Aplamai nera ne vieno vadovo su tvirtu stuburu ir teisingu mastymu o baisiau negali buti kai zaidziami vaiku zaidimai : kas ka nugales. .

Ona

Ona portretas
PLIKA AKIMI MATOSI, KAD NARKEVICIUS YRA TENTENCINGAI PUOLAMAS IR IESKOMA BLUSU VISOJE LENKU PARTIJOJE. NAIVUS ZURNALITAI BIJO KIBTI I OLIGARCHUS, KURIE UZGROBE VALDISKAS ZEMES, TIK GEBA LAKSTYTI PASKUI VALDANCIUOSIUS, O YPAC LENKUS.

zaibas

zaibas portretas
kaimieciai elgesi kaip muzykai, ir turi kiaules akys? jiems dzin i padoruma? tokia mamo nuomone,

Pastebejimas

Pastebejimas portretas
Du skystablauzdžiai prezidentai ir buvo Adamkus su Gitana :) su jais niekas nesiskaitė ir nesiskaitys. Laukiam kitų rinkimų

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Mulkiai, jūs Dievo. Demokratiškiausiai išrinktas prezidentas – Putinas. Demokratiškiausia šalis Pasaulyje – Putino Rusija. Tik tie idiotai rusai patys to nesupranta ir bėga nuo savo demokratijos kaip nuo maro. O, sovietinių okupantų į Lietuvą atkeltus rusų kolonistus į Putino demokratinį rojų net su basliu neiškrapštysi.

To >Patys esame kalti....<

To &gt;Patys esame kalti....&lt; portretas
Norėčiau tamstą pataisyt.Ške, nebuvo išrinktas prezidentu,jis neturėjo Lietuvos pilietybės ir buvo užlinkę kompai.Jis pastatytas.Taip,kad "rinkėjai"nieko dėti.Užtat jis Lietuvai ir nedirbo,bet kenkė.Dabar pirdūnas mokina,šlykštu-ŠKE.

Ške

Ške portretas
Trept-trept, Valdai, jie by deda ant santvarkos, ir ant valstybės, o prezidentas, ške, su visais savo piliečiais yra piemuo su avimis.Trept-trept kojele, matai koks by gaunasi.

patys esame k a l t i ,kad

patys esame k a l t i ,kad portretas
išrinkome a m e r i k o n ą prezidentu,kuris šiandieną dėl SENATVĖS nesiorentuoja politiniuose įvykiuose,ir vietoj padėkos-- vykdo AMERIKONIŠKĄ n e p a g a r b ą LIETUVIAMS, kurie jį išrinko prezidentu

A

A portretas
Gerbti Konstituciją - minimumas kiekvienam tikram Prezidentui.

grazu

grazu portretas
HE president of republic of lithuania Mr...... ?Kaip reikalai su valstybine kalba ponai parsidaveliai???

kaip slykstu, kad negerbiamas ponas smerkia gerbiamus

kaip slykstu, kad negerbiamas ponas smerkia gerbiamus  portretas
Tas slepetinis senelis, isdures tauta su savo slepetemis, neteisetai atejes i prezidentura neturi ne maziausios teises smerkt nei Karbauskio, nei premjero. Isdave Lietuva pabegdamas ir negana to, sugrizo su savo pabroliais myzeliais ja isdraskyt ir ispardavinet. Uzsisedo ant tautos sprando iki gyvos galvos, nesugeba pats pragyventi, vargsai zmones turi ji islaikyt. Geriau patyletu dviasmenis peilis ir nekirsintu tauots, ant jo sazines guli a.a. Vilties prezidento mirtis

Anonimas

Anonimas portretas
Teisingai, debilų iš prigimties neveikia nei propaganda, nei faktai. Užuojauta...

ADAMKUS dėl senatvės,

ADAMKUS dėl senatvės, portretas
kalba pro įvykių šalį

Lietuvis

Lietuvis portretas
Kremliaus troliai nykite į savo rusiškas svetaines nes nepasiekiate efektyvumo Lietuvių nuomonės nepakeisite mes ne rusai. Jūsų kacapiška propoganda ant mūsų neveikia.

Algirdas > Anonimui

Algirdas &gt; Anonimui portretas
Jūs "buržujų liberast-fašistų santvarka" kaltinat dabartinę valdžią, o tai ruskių trašomis nelegaliai Europos sąjungoje prekiaujantis veikėjas, meriūkštis savo įmonės produkcija maitinantis Kremlių, Seimo dauguma, kuri visomis išgalėmis prieš NATO, Europos sąjungą, eurą. Ar nesuklydot, Anonime, ar padauginot rusiškos vodkės? Už tokias kliurkas šlapiankės negausit, tik pendelį į nesueinamąją. :)

Anonimas

Anonimas portretas
Argi galima gerbti prezidentą, kuris siūlo kaimynams nusigriauti milijardus kainavusią elektrinę ir pasistatyti kitoje vietoje ? Jei koks ožys tai sugalvotų, nekreipčiau dėmesio, bet čia gi prezidentas...

Anonimas

Anonimas portretas
Kokia gali buti pagarba burzuju liberast-fasistinei santvarkai kuri nekencia savo pilieciu, garbina sydsaudzius ir kursto neapykanta ir kara.

visi

visi portretas
'prezidentai' buve esami yra nuliai,ka gero nors vienas nuveike Lietuvai ir Tautai ....... ?

Minde

Minde portretas
Garbingas žmogus tapkiu svetimame bute nepalieka, o ir už kalėjimą kurio nebuvo sumokėjom mes, tai kur ta pagarba, jei Lanzbergio klausimai. Pats ta parašiai savo atsiminimų knygoje.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Gandragalvių lojimas geriausiai parodo kaip jie "gerbia" Valstybę ir jos žmonių išsirinktą Prezidentą..

Algirdas > Patenkintam

Algirdas &gt; Patenkintam portretas
Gera ar bloga valdžia - žiūrint iš kurios pusės pažiūrėsi. Keliukus iki savo namų už 300000 Eur kloja, pietauja už 700 Eur iš pavaldžių įmonių sąskaitų, sūnų apgyvendina Seimo viešbutyje, važioja į užsienio konferenciją pranešimo nei bum bum angliškai, formuoja sklypus draudžiamose teritorijose, griauna paveldo statinius be sąžinės graužimo, bando prisijungti krūvą puikiai besitvarkančių rajonų prieš jų valią, mergą į seimą įsitempia ir dar ją finansiškai remia, kitą mergą įdarbina Seime, kurios niekas nematė, o ji vyrų aktus fotografuoja ir Seimo algą be gėdos jausmo gauna, .... Galima vardyti ir vardyti "žygdarbius", kurie kaip vanduo nuo žąsies nurieda. "Gera valdžia, labai, labai gera valdžia", tik ar daugumai ji gera, ką, Patenkintas?

Patenkintas

Patenkintas portretas
Gera valdzia...As patenkintas.Pensijas didina.Atlyginimus didina.Kaunas grazeja...Labai gerai...Aciu jiems..

Kažin

Kažin portretas
ar galima apkaltinti ministrą nebūtais ir neįrodytais kaltinimais, o po to reikalauti pagarbos?

Algirdas

Algirdas portretas
Na ko vargstate, ruskių pigios šlapiankės maitinami šunes? Juk čia nei vieno komentaro, palaikančio Adamkų. Ko tuščiai lojate, juk už tai šlapiankės negausite, nebus ką ant puodo stenėti. Eikit į Delfi, Lrytą, kur krūva komentatorių. Reiškitės per Pietų Afrikos IP adresus, besikeikdami savo gimtąja kalba kaip jums įprasta. :)

klausimas

klausimas portretas
O Šlepetininkas ar labai gerbė valstybės santvarką, apgaulės būdu užėmęs prezidento krėslą? O vėliau - įsileidęs CŽV kalėjimą, padovanojęs amerikonams naftos gamyklą. Ir dar dau visokių kitokių dvigubo agento iškrėstų šunybių Lietuvos žemėje...

Vidmantas.

Vidmantas. portretas
Manau valstybeje taip viskas sudeliota kad valstybe negina vieso intereso nemyli zmoniu korupcija aukstam lygyje reiktu keisti esminius dalykus o ne typcioti vietoje.Aisku prezidenta reike gerbti.Bet jei bandoma daryti kitaip ne pagal nusistovejuse stagnacine tvarka tai reiske blogai dirbama.Ce nevisada taip buna

Ar buvo metalai?

Ar buvo metalai? portretas
Iš kur pas indenus pypkes?

Anonimas

Anonimas portretas
Adamkau ,Lietuva yra parlamentinė valstybė ,o ne landsbergio žydo jeruzalė ,todėl reikėtu pamiršti komunizmo laikus ,kai valdė Lietuvą komunistai ir grobstė ją ,Grybauskaitė dirbo komunistams ,o Nausėda žadėjo dirbti Lietuvai ,.

NA NA

NA NA portretas
Adamkus užmiršo ,:---------kaip jis tapo prezidentu ,pasirodo, užmiršo šiauliuose tapkes , jis užmiršo, kai jis "prezidentavo " landsberginių gauja užmiršo ,kad yra išrinktas prezidentas Adamkus ,su kuriuo jie visiškai nesiskaitė ,neprileido prie valstybės valdymo ,užmiršo adamkus ,kaip atsirado Lietuvoje kalėjimai ,laikyti musulmonus ,užmiršo kam perleido Mažeikių naftą ,ir tt, užmiršo patikrinti Klaipėdos ir kitų įmonių nuotekų valymo įrenginius ,ir ttt ,,,,sėkmės ,senas žmogus ,o ramybės dar neužsitarnavo ,reikia ginti buvusius draugus,,,landsberginius

Pati geriausia vyriausybė

Pati geriausia vyriausybė portretas
Adamkui reikia patylėti, nes nieko gero nepadarė, o naujo prezidento blogi patarėjai tik užsima korespondentų pletkais, kalba nįsitikines teisybės, šita valdžia daug gero padarė.

Įdomu

Įdomu portretas
O kaip su ČŽV kur įkūrėte Viniuje iš Amerikonų ,kiek teks Lietuvai mokėti

>>anoninui<<<\\\\\.../////

&gt;&gt;anoninui&lt;&lt;&lt;\\\\\...///// portretas
Pritariu.

ANONIMAS

ANONIMAS portretas
JIE ABU NIEKINIAI PREZIDENTAI

taip yra

taip yra portretas
cia zurnalistai kalti o ne valdantieji zurnalistai ir koncervai gabrius kirsina Prezidenta su valdanciaisis visur cia kalti tik zurnalistai

NUOMONE

NUOMONE portretas
Valdanciuju darbai kalba uz juos BIUDZETAS per 30m.yra pats geriausias ,zmones gyventi pradejo ,o neegzizstuoti ju deka,taip kad mes gerbiam uz ju rupestinguma ,sazininguma ,Gyvenime klysta ir prezidentai ,taip kad valstybes santvarka gerose rankose

kokios

kokios portretas
dar /pagarbos/ galima laukti is /runkeliu/ kuriu puse isvyti is tevynes tu paciu /garbingu/ zemgrobiu ir kt statytiniu u spec t kas vyksta iki siol ar esi bendrininkas siose aferose ir apsimeti naiviu ar toks ir esi kas mazai tyketina tai geriau vziuok i Florida uzbaigt ramiai senatves nes /runkeliai/ nera naivus tai jau ne smetonine salis kur buvo baudziauninkai.......

Anonimas

Anonimas portretas
Kam,kam ,bet jums ponas Adamkau geriau patylėti. Šitiek metų vadovavot ir viskas ėjo tik į pakalnę. Kas pasikeitė į gerą Jums vadovaujant labai gaila ,bet niekas ir tik atvirkščiai... Labai gaila ,kai valdantieji kažką gero daro vardan Lietuvos žmonių ir Jums Adamkau nepatinka ,dar kažko jie negerbia.. Prie jūsų vadova imo net į tą pusę nieko nebuvo... Tai gal ir Jūs už tai ,kad nenusipelnė geresnio gyvenimo Lietuvos žmonės ......?

???

??? portretas
Beje, pagarbą reikia užsitarnauti, o ne reikalauti, net prezidentas turi tai įrodyti, vien gražių kalbų nepakanka ...

O gal jūs pone gerbėte

O gal jūs pone gerbėte  portretas
Visos valstybės ir jos piliečių santvarką " nežinodamas " apie kalėjimą ? Ir kada žmonės tampa išmintingais ? Man akivaizdu , kad garbus amžius išminties neprideda .

Na tikrai , apie ką pone Adamkau ?

Na tikrai , apie ką pone Adamkau ?  portretas
Apie pagarbą , o tamsta ją buvote pamiršęs kol prezidentavote ir " nieko nežinojote " apie įrengtą kalėjimą ? Kiek dabar valdantieji turi atiduoti iš valstybės biudžeto ? 130 tūkstančių ? Ar to laiko valdančiųjų buvo tokia pagarba jums pone Adamkau ? Gal nusipurtykite ir eikite pailsėti , nereikia jokių patarimų .

balsas is kito pasaulio ...pragydo Adamsas-Tapkius

balsas is  kito pasaulio ...pragydo   Adamsas-Tapkius portretas
kuris lietuvos konstitucija ir valstybine santvarka sutrype purvinom jankiskom klumpem, nuo pirmu savo ,,prezidentavimo ,,,dienu ...beje isrinktas prezidentu buvo Paulauskas ...Tapkius keliais balsais gavo maziau ..bet Paulauskuj sutikus viskas buvo apversta aukstyn kojom ir Tapkius yzenge y prezidentus, o pagrindinis konkurentas paulauskas desimciai metu dingo is politikos akiracio....slykstus tipas jankiu marionete ....

Dar šito \\\\\\\\\\\\\\

Dar šito   \\\\\\\\\\\\\\ portretas
ŠKE patarimo trūko.Seneli,slaugyk savo almutę pats,nereiks šimto tarnų,mums pigiau atseis, amerikanskus veltėdžius išlaikyt.Žiūrėk,kad šlepetės neprakiurtų-ŠKE.

šlepetės

šlepetės portretas
Ar Adamkus gerbia Lietuvos Konstituciją?

Galerijos

Daugiau straipsnių