Quantcast

V. Adamkus: susisiekimo ministro situacija rodo, kad politikoje tvyro anarchija

Grįžti į straipsnį

kauniete

kauniete portretas
SAKAI ADAMKĖVIČIAU ANARCHIJA KAIP TU VALDEI ANARCHIJOS NEBUVO UŽTAI IR PADOVANOJEI MAŽEIKIU NAFTA AR NORS KIEK SAŽINES TURI SENI IR KAIP TEN SU TAIS KALĖJIMAI KUR MILIJONAI

H

H portretas
Sunku suprasti tokius apibendrinimus. Teisinga isvada butu: ateje i valdzia valstieciai devalvavo politine kultura, ir tai daro specialiai.akivaizdu

to cha cha

to cha cha portretas
O kaip tau broileryno ir teisto Palucko bebrų koalicija? Žiopčiok žiopčiok, dėžutininke, nes tau kylančios algos, Sodra ištraukta iš ilgamečių skolų - tai anarchija. Masiulis irgi sakė, kad tik durniai už 5000 dirba :DDD

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Patikslinu: gandragalvių ir bebrų koalicijos politikoje tvyro jau nebe anarchija, bet Širinskienės bezdalų dūmai.

CŽV kalėjimas

CŽV kalėjimas portretas
Seneli, tavo atitemptas į LT aferistų Williams, per kurį veikė konservynas - tai didžiausia anarchija, kuri turėjo būti gvildenama teismuose, o tu - teisinėje valstybėje gal ir realia laisvės atėmimo bausme būtum nuteistas.

...

... portretas
O juk VISA ta anarchija prasidėjo nuo tavo šlepečių!

>eMM2 -noriu per visus galus ir kad paskui apsivemtu...Pasku

>eMM2 -noriu per visus galus ir kad paskui apsivemtu...Pasku portretas
To EMM

...,trumpas AKCENTELIS baigiant DEBATUS...,

...,trumpas AKCENTELIS baigiant DEBATUS..., portretas
pritariu GERBIAMIEMS PREZIDENTAMS tiek ESAMAM tiek BUVUSIAM... TASKAS

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
vienas suvaikėjas, kitas prasigėres

Apgailėtina

Apgailėtina portretas
Kaip visada,jeigu išsakoma tiesa,paliečianti Karbauskį ir jo šutvę,iš karto visas tas tuntas sukyla kaip mėšlavabaliai pajudinus tą mėšlo krūvą.Juk prezidentas Adamkus išsakė tiesą,ir jos nepaneigsi,juk visi matome,kad Seime tik chaosas,anarchija,o ne valstybės valdymas.Tiesa ir ta,kad dar nė vieno Seimo metu nebuvo šitaip.Nesiskaitoma net su visų išrinktu šalies vadovu.Gėda Lietuvai turėti tokią iškrypėlių valdžią.

nuomone

nuomone portretas
tam pries 15min.paprasyk konservatoriu ,kad sutiktu paviesinti KGB SARASU.nesuprantu kodel juos islaptino 75m.juk butu puiki proga pamatyti ,kieno ranka valde ir valdo Lietuva, Kas liecia Karbauski ,mano nuomone jis neislaptino sarasu ,kas taip slepia ,tas matyt turi ka slept.ar ne taip MIELIEJI SLAPUKAI KONSERVATORIUKAI?

> vvz

>  vvz portretas
Už tai Lietuvoje puikiai tarpsta okupantų kolonistai bei kiti Putino subinlaižiai.

Tai,kad ir tebevaldo KGB...Kremlyniai

Tai,kad ir tebevaldo KGB...Kremlyniai portretas
Nepaleidzia dar vis Lietuvos,vis plaukuota kgb ranka valdo Lietuva ! Juk Karbauskynis,slektos,Tymosevskiai visokie dirba tik rytams ! Jei butu Lietuva pilnai laisva,gyventume kaip Sveicarai ar Danai..

vvz

vvz portretas
o kaip 1990 graziai kalbama budavo ,, JAI TIK LIETUVIAI VALDYTU LIETUVA TAI GERIAU UZ SVEICARUS GYVENTUME,,,Matyt buvo turima galvoje uz SVEICORIUS geriau kad gyvensim. Kaip matau lietuviams neskirta sioje zemeje gerai gyventi.

> ADAMKUI prezidentaujant b e t v a r k ė b u v o didesnė,

>  ADAMKUI prezidentaujant b e t v a r k ė b u v o didesnė, portretas
Avine, jei JANKIAI kalėjimus statė su k g e b i s t ų pagalba, tai apie kalėjimus klausk pas Putiną, o ne čia savo kvailumą rodyk.

ADAMKUI prezidentaujant b e t v a r k ė b u v o didesnė,

ADAMKUI  prezidentaujant b e t v a r k ė   b u v o didesnė, portretas
net "nežinojo", kad Lietuvoje JANKIAI statė kalėjimus Vilniuje, su k g e b i s t ų pagalba, todėl prieš vertinant KITUS-turėtumėte pirma įsivertinti savo" darbelis";- ką padarei LIETUVAI n e t a i p , kad ŽMONIŲ a k y s e neatrodytumėte neobjektyvus, ko gero ,geriausia vertybė vengti bendravimo su i d e o l o g i n i a i s landsbergizmo KLIKOS s k a l i k a i s , kurie nuo seno s i e k i a-jo ekselencija sukompromitavimo.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Čia jau nebe anarchija, čia jau tikras bardakas, kuriame bambatrynį šoka Karbauskis su Širinskiene, bei Tomaševskis su Tamašuniene. Narkuša čia tik priedanga.

earht king

earht king portretas
tiesa yra išsakyta buvusio pono prezidento ,Adamkaus, juk ir buvo toks metas tarp Adamkaus ir pono, ministro, vagnoriaus, bet juk ten per kelis kartus buvo išprašytas ponas ,ir darbas ėjo toliau savo kelių, o čia kas vyksta vyksta toks reikalas kad vedlys yra toks kuris visiems savo poemas skirsto, ir visas taboras žengia paskui tą pona, va kur yra susitarimas ir gitanas lieka už borto, kaip prezidentas o profesonalu ministru komanda ima , vyršu ir dyktoja savo planus , o gitanas tik ausim karpo, ir dar seka pasakas pono ministru pirmininko chavoso formules , juk aiškiai išsakė savo nuomonę, kad prezidentas neturi jokios galios, tuščias grybas ,pamiškės augimo, tuščias pripustas ,molėkules, viskas aišku, lietuvoj žmoniu laukimas yra oi kokio ilgo laukimo, laukiam tiek palauksim dar iki nauju rinkimu, o tada ir pasakysim ostalis ot kozlika rožki da nožki,

Joris

Joris portretas
Kai gyveno JAV, o tapkės buvo Šiauliuose - tada tvarka ir demokratija buvo Lietuvoje...O AMERIKIEČIAI čia statė kalėjimus...

AS

AS portretas
mano nuomone anarchija staiga neatsiranda ,ji atsirado galimai tuomet ,kai lietuvos prezidentu buvo isrinktas zmogus negyvenantis daugeli metu LIETUVOJ

Anonimas

Anonimas portretas
Ministras Narkevičius savo veikla sustabdė Lietuvos paštų išpardavimą,neprabaliavojo itin daug pinigų,o į seimo viešbutį nenusivedė prostitutės,ar kokios tipo Gretos ar Mėtos,o viso labo tik savo dukrą...Taigi,kaip sakė Tomaševskis viskas ,kuo kaltina ministrą yra jerunda.O Adamkus iššvaistė Mažeikių naftos resursus,Nausėda, svarbiu Lietuvai momentu[gaisras Alytuje] važinėjo po pasaulį.ir dar dukros aplankyti,tuo parodydamas ,kad jam Lietuvos bėdos svetimos.

kaip ten bebūtų, \\\\\.../////

kaip ten bebūtų,   \\\\\...///// portretas
jei koncervai puola,reiškia Narkevičius dirba.Ir gerai dirba,kitaip koncervai neskalytų.Sėkmės Narkevičiau, darbe.

nuomone

 nuomone portretas
idomu kas svarbiau buvusiam prezidentui morale?ar LIETUVOS ZMONIU APIPLESIMAS?

tikriausiai

tikriausiai portretas
išgriauš tą Narkevičių, bet vis tiek padarė, uzkirto kelia aferoms su pasto pastatais ir su geležinkeliais

ALGIS

ALGIS portretas
Pas mus seimūnams , vyriausybės nariams rūpi ne L i e t u v o s gerovė , bet partijų interesai , kaip daugaiau pagriebt iš lovio - šlykštynės , DĖL TO IR TEMPIAMA GUMA ..

Prie ko cia puslenkiai

Prie ko cia puslenkiai portretas
Ex.prezidentas teisus ! Tiesiog privalo atsistatydinti ir sis ministerelis,pridares ir kriminalu ir blogio Lietuvai ! O visokie Tymosevskiai dirba Rasijai,jie nera lenkai,jie pusruskiai.

Vilius

Vilius portretas
Drg. Fermeris galėtų prisiminti bent Pociūną...

kauniete

kauniete portretas
Zinoma ,kad J.Narkievicc turi ishnykti is ministerijos.Jis vykde nusikaltimas ne tik moralinius ,bet ir finansinius [[viesbutis,niekines reiksmes "pasispardymai " arabijoje ir baltarusijoje ]]]

nuomonė

nuomonė portretas
O žemių kilnojimą ir grobimą iš tikrų savininkų,gamyklų išdraskymą prie ko priskirsite,p. prezidente.Kelio,kurio 50% procentų išasfaltavo patys gyventojai,baigimas tvarkyti nereiškia anarchijos.Kaune daug kiemų ir įvažiavimų su savivaldybės pagalba susitvarkė gyventojai. Tai ir čia įžiūrėtumėte anarchiją?Didesnės anarchijos,kaip konservatorių valdymo laikotarpiu,Lietuvoje nebuvo.

r

r portretas
oi kaip sukruto lenkai.Net rašyti išmoko.

išvada

išvada portretas
Senukas jau kliedi.

Labai skaudu

Labai skaudu portretas
kad šlepetiniai vovano subinlaižiai daro tiek daug gramatinių klaidų, tuo pačiu save demaskuodamiesi ! :-DDD

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Žiūrėkite koks kilo didelis Kremliaus šunaujos amsėjimas. Loja išsijuosę okupantų kolonistai bei kiti Putino subinlaižiai. Jiems pritaria Karbauskio gandragalviai ir lenkų autonomistai, net senis Kęstas neišlaikė nepirstelėjęs sau į kelnes.

Sveikatos, Jums p.Prezidente Adamkau

Sveikatos, Jums p.Prezidente Adamkau  portretas
Laukiame daugiau Jūsų pasisakymų apie netvarką gandragalvių koalicijos valdomoje mūsų Valstybėje.

...

... portretas
Ach, Šlepetuk: „Arba mes turime tvarką, įstatymus, kurių laikydamiesi tvarkomės ir prižiūrime, kad jie būtų vykdomi, arba nežinau, pasileiskime, išeikime“ - gryną tiesą sakai, o juk VISA VELNIAVA prasidėjo nuo tavo šlepečių bylos, tas KT jau SENIAI dvokia, tiesą sakai kad jis TURI išsivaikščioti, o ir tu pats - NIEKINIS (apsišaukėlis).

Dd

Dd portretas
Tapkės po lova parodė LT ,įstatymų nepaisymą

Statytinis šlepete \\\\\\.../////

Statytinis šlepete   \\\\\\...///// portretas
ŠKE,kiek tu anarchiju sukėliai,ant jaažučio skūros nestalpinsi.ŠKE.

Kersytojas

Kersytojas portretas
30 metu Lietuva valde kgb statytiniai, kas dabar ir matosi. Tai pakilti kaip ir nebera sansu... Tik kada tie demonai atsakys?

CHA

CHA portretas
Pagal Adamkaus zodzius garbingas Nauseda turetu atsistatytinti vardan demokratijos cha...

tapkiaus balsas y dangu neina ....jau geriau anarchija

tapkiaus  balsas y dangu  neina  ....jau geriau  anarchija   portretas
nei kas LGBT lyberastine sunauja,antra vertus koks sio kriosenos reikalas , kas ten ,,tvyro,,,jis pradejo lietuvoj ta bordely su konservatdegeneratais ir socdemonais ...

Kažin

Kažin portretas
ar galima laikyti prezidentą vieninteliu "neklystančiu" ir jeigu jam kas "pasirodė" iš karto "šventai" vykdyti jo nuomonę. Jeigu Lietuvoje turėtume tikrai nepriklausomą (Tėvynės sąjungai) žiniasklaidą, gal ir ponas V.Adamkus turėtų kitokią nuomonę dėl "anarchijos" Lietuvos politikoje, kuri klesti jau nuo nepriklausomybės atkūrimo- privatizacija, žemės sklypų "skraidinimas", independensas ir t.t....

Lina

Lina portretas
Sutinku su Adamkaus išreikštas savo nuomonę tai anarchija ir kad prezidentas Nausėda nepasiduotu tiems valdantiesiems,nes tikrai užlips ant sprando ir neleis net žodžio pasakyti.Aš balsavau už Nausėda ir tikiu,kad tiems kolchoznikams jis nepasiduos.

Manau

Manau portretas
Reikejo kovoti už stipru prezidenta kai buvo jaunas

Baba

Baba portretas
Iki šiol valdė mus komunistai.ir KGB...išvogta.viskas...o.senolis.sneka.niekus

Kęstas

Kęstas portretas
Niekada nebuvo Lietuvoje tiek anarchijos, kaip V. Adamkaus prezidentavimo metais. Mūsų bendras turtas buvo švaistomas, kaip niekada. Nepasiduokime propagandai masinės informacijos priemonėse, nes jose dirba perkami ir parduodami skalikai, kaip sakė D. Grybauskaitė. Konservatoriai naudoja daug D. Mockaus pinigų, kad papirkti lietuvišką spaudą ir griauti konkurentų populiarumą. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

manyčiau

manyčiau portretas
Jaroslavas per sekančius seimo rinkimus ne tik lenkų balsus susišluos, bet daug ir lietuvių už jį balsuos, taigi ir toliau tegul jis daro gerus darbus Lietuvai ir nekreipia dėmesio į šituos valdžiusius iki dabar, o Adamkui sveika per jutubus pažiūrėti į savo situaciją, kaip jis pats atrodė prieš lygiai 20 metų, kai aiškino, apie būtinybę atiduoti Mažeikių naftos gamyklą JAV bizniui

jo

jo portretas
Ne anarchija, o komunistai valdžioje.

                     portretas
Gerai kad birka nestovi, tai savo benkartų nepriveisė !

Anonimas

Anonimas portretas
Kur V. Adamkus rusu kalba ismoko?

Alytus

Alytus portretas
Prezidente Nausėda-įsiklausykite į garbingiausio Lietuvos žmogaus nuomonę.Parodykite kad galite pateisinti 70 proc Lietuvos piliečių pasitikėjimą.Nedrebėkite dėl posto garbės šlovės ir reitngų.Įrodykite kad Jūs netarnaujate agrokoncernui ir kitiems koncernams o tarnaujate -Lietuvai-teisingumai,sąžinigumui,profesionalumui,moralei ,etikai,pagaliau nepasiduokite oligarchų vedžiajamas už nosies.Už Jūsų nugaros rinkėjai ir tiesa

Jurijus

Jurijus portretas
Mūsų dabartinis prezidentas Nausėda deja nuleidęs galvą ir garą vaikšto....bijo ,kad Karbauskis paskelbs jog nebekels kojos į prezidentūrą-tad Nausėda turi taikytis.Apgailėtinas nuolankumas dvarponiui..Pagarba PREZIDENTUI V>Adamkui-didelė pagarba

tiesa

tiesa portretas
deja Lietuvą valdo dideli pinigai o ne idėjos ir protas.Valdo tie kurie daugiausia jų turi,kurie yra arčiausiai lovio..Tad Prezidentas Nausėda turi vaiksčioti nukabinusia nosim ir paklusti agrokoncrno ir kitų koncernų oligarchų norams ir tikslams.Pagarba prezidentams Grybauskaitei,Adamkui nebijojusiems drąsiai pastovėti už teisingumą,profesionalumą,moralę,visuomenės interesus

visa

visa portretas
anarchija prasidejo dar nuo genseko po to seke fermerio ir polikarpovnos anarchijos o pradzia dave imperiju politika tai reigangorbaciovobus statytiniu veikla kuria incijavo masonsionai /iliuminatai/ su zydu bankais?.....

Gabrielius nurašytas

Gabrielius nurašytas portretas
Šią minutę neturiu įsivaizdavimo, koks Seimas gali būti, iš ko rinktis. Aš nematau ryškių asmenybių, kurios išeitų su aiškia vizija, planais, kurie mus veda tam tikra kryptimi į tam tikrus tikslus, už kuriuos galėtų pasisakyti ir už kuriuos žmonės galėtų išrinkti. Nematau tos šviesios ateities, kad rinkimai visus dalykus išspręs“, – kalbėjo V. Adamkus. Net prezidentas Adamkus nurašė anūką Gabrielių-nemato jo kaip lyderio ar Lietuvos gelbėtojo.

tik

tik portretas
Kam kalbėti, o kam patylėti. Tiesa, antimoralinių bei antikonstitucinių "šlepečių" laukia Hagos tribunolas už slaptus kalėjimos ir įvykdytus nusikaltimus žmonijai , o šios slepiasi Šiauliuose po sofa.

sakykit,

sakykit,  portretas
kokio b.bio šitas asilas savo snargliuotą nosį kiša??? Dvigubas agentas, neteisėtai užėmęs prezidento krėslą ir nuvedęs litchujaniją visiškais šunkeliais. Jankiams atidavęs tokią gamyklą už dyką. Pindosų kalėjimų įkūrėjas. Galima vardinti ir vardinti šito balvono juodus darbus.

Anonimas

Anonimas portretas
kaip ten tie kaleimai ,ir mazeiku fabrikelis .kaip dar pilietybe LT.

Baba

Baba portretas
Prezidentė!.juk daug svarbiau KGB...sąrašai.....argi tamstai..nerūpi?

ADAMKAU, visa b ė d a ,kad

ADAMKAU, visa b ė d a ,kad portretas
kalbate visiškai neįsigilinęs į realybę, remiatės žurnalistų informacija , kuri d a u g e l y j e ATVEJŲ yra klaidinga--ideologinių GRUPUOČIŲ s u r e g s t a - kurią žurnalistai pagal KOMERCINĮ u ž s a k y m ą--IŠPLATINA žiniasklaidoje. Juk ž i n i a s k l a i d a Lietuvoje už TENDENSINGĄ ir klaidingą i n f o r m a c i j a NĖRA n u b a u s t a-- tad p a s t o v i a i kuriamos ideologinė POLITINĖS istorijos tarp k a i r ė s ir d e š i n ė s , todėl TIESAI nustatyti reikia profesionalių j ė g ų ir laiko.

Artūras

Artūras portretas
Vagis prabilo...

Galerijos

Daugiau straipsnių